GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαξίωση των ΚΕΠ

Από το κακό στο χειρότερο... . Από το http://stelios-kolopaido.blogspot.com/ Απαξίωση των ΚΕΠ έχει αρχίσει από την εποχή Ανδεουλάκου, αλλά ...

Από το κακό στο χειρότερο...
.

Απαξίωση των ΚΕΠ έχει αρχίσει από την εποχή Ανδεουλάκου, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν πάρει την κατρακύλα.Κάποτε που οι άνθρωποι αντιμετωπιζόντουσαν σαν άνθρωποι, στα ΚΕΠ της "γειτονίας" σου μπορούσες να εκδώσεις το διαβατήριό σου, να το ανανεώσεις, να ανανεώσεις το δίπλωμα οδήγησης, να θεωρήσεις την άδεια αυτοκινήτου κ.λ.π.
Τώρα τίποτα από όλα αυτά δεν μπορείς να κάνεις στα ΚΕΠ και το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά σήμερα σε παραπέμπουν να τα κάνεις στην αστυνομία. Δεν σε παραπέμπουν καλύτερα στην Αγροφυλακή μήπως και βρει και αυτή αντικείμενο απασχόλησης.

11 σχόλια

  1. Τα ΚΕΠ είναι μία απο τις καλύτερες κινήσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ πρέπει να τα διαφυλάξετε σαν τα μάτια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα να δεις ρε φίλε τι σου είναι οι αυτοί στην κυβέρνηση του καταλληλότερου και αυτός μαζί!
    Έχουμε μια κυβέρνηση που ο Θεός να μην αφήσει ούτε τους χειρότερους εχθρούς μας να την έχουν ποτέ, ( κάτι σαν κολικό ) που οδήγησε την χώρα στο λάκο με τα σκατά με την απογραφή, έτσι γιατί έπρεπε το κόμμα τους να έχει να λέει και να κάνει εναντίων του Πασόκ.
    Που κάθε 4-5 μήνες ξεσπά και ένα μεγάλο σκάνδαλο μα στελέχη της.
    Που παραλάβανε ένα ΙΚΑ και μια ΔΕΗ με πλεόνασμα και κέρδη και βουλιάξανε το μεν ΙΚΑ στα χρέη την δε ΔΕΗ από κερδοφόρα επιχείρηση την κάμανε ζημιογόνο.
    Που με τα δομημένα ομόλογα κατασπαράξανε τα ασφαλιστικά ταμεία.
    Τα επιστρέψανε λέει!
    Και αν δεν τους πιάνανε;
    Και εννοώ τους κυβερνητικούς που σκεφτήκανε- υποδείξανε-προτείνανε-εγκρίνανε-υπογράψανε για αυτά τα ομόλογα, αυτά που κάνανε το γύρο του θανάτου εις βάρος των ασφαλιστικών ταμείων!
    Φάγαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα;
    Αυτοί που με την ανικανότητα τους αφήσανε και κάηκε η Πελοπόννησος και μαζί και 65 περίπου άνθρωποι. Αλήθεια έχει νοιώσει κάποιος από εσάς που τύχει και με διαβάζετε να απειλείτε η ζωή του από φωτιά; Να μην σας τύχει!
    Αυτοί που πουλήσανε τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΛΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΩΝ αφού πρώτα τον δυσφημήσανε για να πουλιέται πιο χαμηλά!
    Αλήθεια την προίκα του ΟΤΕ, και την πολιτική σημασία της προίκας αυτής στο εξωτερικό , στα βαλκάνια και αλλού την μετρήσανε;
    Φανταστείτε τους Σέρβους που από Γιουγκοσλάβους τους κάνανε κομματάκια και οι Γερμανοί μαζί, αυτούς τους Γερμανούς μέσω ημών να τους έχουν τώρα καπέλο.
    Η πιο άτιμη εξωτερική πολιτική στο απόγειο της!
    Και τι να πει κανείς για το Βατοπέδι!
    Εδώ κι αν ήταν η μάσα του Αιώνα, τους πιάσανε, ε και ;
    Κατά αρχήν αρνηθήκαν κάθε συζήτηση στην Βουλή, μετά όταν δεν τους έπαιρνε κάνανε μια εξεταστική ίσα ίσα για να το κουκουλώσουν.
    Δεν πήγανε όμως στην Βουλή στην ψηφοφορία για Προανακριτική από τον φόβο μήπως δικοί τους αγανακτισμένοι με ότι έχει γίνει στο Βατοπέδι βουλευτές, ψηφίσουν να γίνει η Προανακριτική!
    ΚΑΙ όταν είδαν πως δεν γινότανε τίποτα αφήσανε να καεί το πελεκούδι Αθήνα Πάτρα και αλλού για να ΞΕΧΑΣΤΕΙ! ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, 40 ΚΟΣΚΩΤΑΔΕΣ ΜΑΖΙ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ!
    ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ !
    ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!
    ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
    Και τώρα με ένα αναγραμματισμό- ανασχηματισμό θέλον από τους Έλληνες να ξεχάσουν!
    Ε! Όχι δεν θα ξεχάσουμε, δεν θα πάρουμε το γλυκό που μας σερβίρετε ή τις χάντρες λες και είμαστε Μαο Μαο του 1800, 2009 έχουμε και όποιος το ξεχνά κακό του κεφαλιού του.
    7@18@6@27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κάθε ψυχοπαθής βρίσκει "στέγη" και γράφει την κουταμάρα του.
    Μόλις χθες παρέλαβα στο ΚΕΠ Μενιδίου το δίπλωμα οδήγησης γιατί μου είχαν κλέψει το πορτοφόλι, ενώ πριν 15 ημέρες είχα παραλάβει, για κληρονομικά θέματα, όλη την σειρά των απαιτούμενων εγγράφων (Πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών, ληξιαρχική πράξη θανάτου, περί μη δημοσιευθείσας διαθήκης από Ευελπίδων κλπ). Κι όλα αυτά με απίστευτη ευγένεια. Μην γράφουμε ότι μας κατέβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας Σαουδάραβας, πρώην κρατούμενος στο Γκουαντάναμο, έχει γίνει υπαρχηγός της Αλ Κάιντα στην Υεμένη, αναφέρουν σε άρθρο τους οι New York Times, επικαλούμενοι ανακοίνωση της οργάνωσης και Αμερικανό αξιωματούχο.
    Μια ανακοίνωση της τρομοκρατικής οργάνωσης στο Διαδίκτυο παρουσιάζει τον Σαΐντ Αλι αλ-Σίχρι ως τον «υπ' αριθμόν 2» της τρομοκρατικής οργάνωσης στην Υεμένη, γράφει η εφημερίδα.

    Την πληροφορία επιβεβαίωσε Αμερικανός αξιωματούχος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ο οποίος δήλωσε ότι πρόκειται για πρώην κρατούμενο στο Γκουαντάναμο που επανεντάχθηκε στην Αλ Κάιντα.
    Οι αμερικανικές αρχές υποψιάζονται ότι ο άνδρας αυτός συμμετείχε στην επίθεση που σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας στη Σανάα, όπου σκοτώθηκαν έξι στρατιώτες και τέσσερις πολίτες.

    Ο Σαΐντ Αλι αλ-Σίχρι απελευθερώθηκε τον Σεπτέμβριο 2007 στη Σαουδική Αραβία και παραμένει ασαφές πως έφτασε στην Υεμένη.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα, η είδηση αυτή δείχνει τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει το κλείσιμο της φυλακής του Γκουαντάναμο.
    Το άρθρο δημοσιεύεται μία μέρα μετά την απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα να κλείσει τη φυλακή του Γκουαντάναμο σε ένα χρόνο και την κριτική που άσκησαν πολλά στελέχη των Ρεπουμπλικάνων στο σχέδιο του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

    Το Πεντάγωνο υποστηρίζει ότι τουλάχιστον 61 πρώην κρατούμενοι (από τους 520 που απελευθερώθηκαν) ξανάρχισαν τη «δράση» τους και οι 18 από αυτούς κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες.

    Σήμερα στο Γκουαντάναμο κρατούνται 245 άτομα.
    Ο καθένας ας βγάλει τα συμπέρασματα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑΚΑΝΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ.
    Ε ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
    ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ.
    ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΠΑΛΙ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ΚΕΠ τα ελέγχει ο ΔΗΜΟΣ,γι αυτό έχουν στελεχωθεί με μόνιμο προσωπικό από δημοτικούς υπαλλήλους
    και με συμβασιούχους απο το πρόγραμμα STAGE.
    Τα παράπονα λοιπόν στον
    ...Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδες ο ΟΠΑΠ ????????????? ΄Αλλαξε την μορφή των δελτίων άλλαξε σε μερικά παιγνίδια τον τρόπο παιξίματος, προκαθόρισε σε μερικά παιχνίδια το κέρδος , σε άλλα καλό σε άλλα όχι . Πουθενά μα πουθενά όμως δεν αναφέρει στην ανάπτυξη και τον τρόπο παιξίματος το ότι ανεβάζει την τιμή από 50% έως 70% εκτός του στοιχήματος διότι στο στοίχημα υπάρχει ανταγωνισμός εκτός ΟΠΑΠ. Βλέπουμε μόνο την αύξηση στα κουπονάκια κάθε παιχνιδιού που παραθέτει στο έντυπο αλλά δεν την αναφέρει στις αναλύσεις περιγραφικώς . Αύξηση 50% έως 70% είδες ο ΟΠΑΠ ????? Ο Πρόεδρος όμως παίρνει την 500 άρα το χρόνο σε χιλιάδες ευρώ . Αμ πως!!!! που έλεγε και ο Ζίκος . Τώρα με την αύξηση γιατί να μην αυξήσει και την δική του αποζημίωση . Τόσο κόπο κάνει ο άνθρωπος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΑ ΚΕΠ,ΑΛΛΑ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ,ΤΟ ΔΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ "ΒΓΑΛΩ" ΝΕΑ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ,ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"

    ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ Η ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως εσύ φίλτατε που γράφεις ΄για την δήθεν απαξίωση των ΚΕΠ δεν έχεις ιδέα του τι είναι ΚΕΠ; Ορντινάτσες και "φιλιπινέζες" έχουν γίνει οι υπάλληλοί του.Στο ΚΕΠ της περιοχής μας τα πάντα δουλεύουν ΑΡΙΣΤΑ.Εκτος και αν έπεσες σε κανένα καλόπαιδο ή άσχετο.΄Η ακόμα να ζητούσες κάτι παράνομο και εκτός αντικειμένου του ΚΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο Δήμαρχο, που αν είνι δικό μας παιδί του τα δινουμε. Βέβαια υπαρχουν και Δήμαρχοι που κόβουν τσέρα και τα καταφέρνουν όσα εμπόδια κι αν τους βάζει ο "άλλος", που θα φύγει λέει μαζί με τον Καραμανλή. Μα τι χαριτωμένο καστοράκι!
    Πόσες εκατοντάδς χιλιάδες έχει αλήθεια ο άνθρωπος διορίσει όχι για ανόρθωση της Εθνικής Οικονομίας, αλλά για ανόρθωση της "καταλληλότητας" κι ας πάει και το πλιάμπελο. Για το αμπέλι θα κοιτάζουμε τώρα ή για τη σωτηρία του δραγάτη, που ούτε μια σκοπιά δεν κατάφερε να υποστηρίξει και μπήκανε κλέφτες στο μαντρί και μας κλέψανε όχι το λάγιο αρνί, αλλά και τα κουδούνια! Άσε που μας υποψιάζονται, και όχι άδικα, πως καναμε στραβά μάτια, αφού οι κλέφτες ήτανε από το σινάφι μας!

    Ξύπνα, δαχτυλιδόστομη!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση