GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυσκολότερη η νέα χρονιά...

. Το 2009 θα είναι ακόμα δυσκολότερο όχι μόνο για ολόκληρο τον κόσμο Μ. ΑΝΑΛΤΟΛΗ-ΙΡΑΝ-ΙΡΑΚ-ΑΦΑΓΝΙΣΤΑΝ-ΤΑΥΛΑΝΔΗ-ΑΦΡΙΚΗ-ΚΟΡΕΑ-ΡΩΣΙΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΒΑΛ...

.
Το 2009 θα είναι ακόμα δυσκολότερο όχι μόνο για ολόκληρο τον κόσμο Μ. ΑΝΑΛΤΟΛΗ-ΙΡΑΝ-ΙΡΑΚ-ΑΦΑΓΝΙΣΤΑΝ-ΤΑΥΛΑΝΔΗ-ΑΦΡΙΚΗ-ΚΟΡΕΑ-ΡΩΣΙΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ αλλά και ειδικότερα για την Ελλάδα. Αυτό φαίνεται όχι μόνο από όσα έχουμε ήδη αποκαλύψει από τις 9 Δεκεμβρίου 08 και εν συνεχεία επιβεβαιώθηκαν από το ανησυχητικά εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του έγκριτου συναδέφλου κ. Λάμπρου Παπαντωνίου λίγο πριν εκπνεύσει το 2008, αλλά προκύπτει και από τις προθέσεις των μυστικών και φανερών αμερικανικών υπηρεσιών. Ενδεικτικά των προθέσεων αυτών είναι τα όσα αναφέρονται σε μυστικές ή ακόμα και δημόσιες εκθέσεις (αναφορές) των αφανών και εμφανών κέντρων εξουσίας των ΗΠΑ ως προς την Ελλάδα...
ΔΕΙΤΕ και την άκρως αποκαλυπτική(μέχρι πρότινος μυστική) 10σελιδη έκθεση για τα «τρομοκρατικά» χτυπήματα που έχουν γίνει στην Ελλάδα από το 2004 μέχρι και το 2008 όπως την παρουσιάζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.
.
Περισσότερα εδώ: http://www.greekamericannewsagency.com
-------------------------------------

5 σχόλια

  1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    Το 2009 μπήκε, οι λαοί βλέπουν το νέο απεχθές πρόσωπο του πολέμου στη μέση ανατολή σοκαρισμένοι από την ωμή και χωρίς ελεος βία.
    Όμως οι οδυρμοί και οι θρήνοι χτυπούν την πόρτα της μεσαίας τάξης σε Αμερική και Ευρασία καθώς εκατομμύρια άνθρωποι στον ανεπτυγμένο κόσμο έχασαν τις δουλειές τους το τελευταίο τρίμηνο και όσοι ακόμη εργάζονται νοιώθουν φτωχότεροι και ανασφαλείς.
    Τα εθνικά εισοδήματα θα καταρρεύσουν μαζί και οι ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις.
    Η αβεβαιότητα και το ψυχολογικό κλίμα των ατόμων και των εταιριών βρίσκεται στο ναδίρ .
    Το πρόβλημα του συστήματος της καπιταλιστικής ολοκλήρωσης με την ελευθερία των αγορών κατέστη δομικό .
    Ο Χρόνια πλέον ασθενής καπιταλισμός της αγοράς βρίσκεται στην εντατική όπου κάθε λογής ιατροί - οικονομολόγοι συσκέπτονται γιά την απαιτούμενη θεραπία την αγωγή που χρειάζεται.
    Όμως αδυνατούν και αργούν και στη διαγνωση ακομη-ακόμη και της βαρύτητας της οικονομικής ασθένειας του πλανήτη.
    Η κρίση αυτή πλήττει τη μεσαία τάξη κυρίως στις χώρες της δύσης.
    Μια λύση που θα έδινε ζωή στο σύστημα είναι ένα μεγάλο μέρος της μεσαίας τάξης να αποκλειστεί από τα αγαθά που σήμερα απολαμβάνει, είτε με υποκατάσταση είτε με βίαια μέσα.
    Θα δεχθεί όμως η ραχοκοκαλιά του συστήματος τον οικονομικό εξανδραποδισμό της και την επί τα χείρω αλλαγή της ζωής της.
    Μάλλον όχι χωρίς αρμαγεδόνα καταπίεσης και βίαιης καταστολής.
    Εκτός αυτού οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν το μέγεθος και την ποιότητα των αλλαγών και αντιδρούν δικαολογημένα στην επιβολή τους από τις ελίτ του κόσμου.
    Ο πόλεμος στη Γάζα δεν είναι αποκομένος από τη σημειολογία της επιβολής των ισχυρών ως πρόβα τζενεράλε ακόμη και για εθισμό σε τραγικές επερχόμενες καταστάσεις, όπου γής οι παγκόσμιες ελίτ προκρίνουν αναγκαίο.
    Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Πώλ Κρουγκμαν το προφήτευσε .
    Ανοιξε η πόρτα της παγκόσμιας οικονομικής κόλασης.
    Σαυτήν πρώτοι θα εισέλθουν οι μεσαίοι και οι χαμηλού εισοδήματος ως τα πρώτα υποχείρια των παγκόσμιων κολοσσών και Ελίτ του χρήματος .
    Ιδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και έσπασαν μερικά τζάμια.

    Στο ίδιο χρονικό διάστημα, στις ΗΠΑ, υπήρξαν πολλές εκατοντάδες θάνατοι από επιθέσεις ακραίων και φανατικών ακόμα και σε σχολεία αλλά η Κυβέρνηση Μπούς, όντας απασχολημένη διαπράττουσα η ίδια εγκλήματα πολέμου σε δύο τουλάχιστον περιοχές του πλανήτη, και ακολουθώντας την προσφιλή της τακτική του βαπτίσματος "το κρέας ψάρι" απέφυγε το σκόπελο, ονομάζοντας την εντός των ορίων ΗΠΑ τρομοκρατία, "έγκλημα".

    Η πραγματικότητα είναι ότι οι ΗΠΑ είναι μια πολύ επικίνδυνη για να επισκευτεί κανείς χώρα, όχι μόνο λόγω της εσωτερικής τρομοκρατίας και της απόκρυψης του φαινομένου από τις κυβερνητικές υπηρεσίες, αλλά επειδή υπάρχει και κρατική τρομοκρατία που ασκείται στο εξωτερικό της, ενώ διδάσκεται στους μελοντικούς φονιάδες των παιδιών της για όταν αυτοί επιστρέψουν για να σκοτώσουν στα σχολεία και αλλού.

    Δηλαδη μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι μαζικοί τρομοκράτες, αυτοί με το μεγαλύτερο εσωτερικό πρόβλημα. Οσο εκθέσεις κι αν κάνουν, όλοι έχουμε δει, όλοι έχουμε ακούσει για τις εκατοντάδες θανάτους από φανατισμένους "σωτήρες" της κοινωνίας τους.

    φιλάκια και περαστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι οι κουκουλοφόροι να βγάλουνε τις κουκούλες και να μας πουν καθαρά τι θέλουν από τα παρακάτω (ένα το σωστό)
    α)Ανατροπή του αστικού Δηκρατικού κοινοβουλευτικού καθεστώτος και εγκατάσταση συνθηκών δικτατορίας προλεταριάτου.
    β)Καταστροφή όλων των κρατικών δομών και υποδομών και εγκατάσταση αναρχικής κοινωνίας
    γ)Καταστροφή για την καταστροφή αυτής της άδικης κοινωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ
    1. Να μείνει στην Κυβέρνηση η Ντόρα και ο Λιάπης γιατί εμπλέκονται στη Ζίμενς.
    2. Να μείνει ο Δούκας γιατί εμπλέκεται στα Ομόλογα και στο Βατοπέδιο.
    3. Να μείνει ο Κοντός ο Κιλτίδης γιατί εμπλέκονται στο Βατοπέδιο.
    4. Να μείνει ο Φώλιας γιατί πίνει πολύ ηλιέλαιο.
    5. Να παραμείνει στο ΥΠΕΧΩΔΕ ο Σουφλιάς γιατί έκτισε βίλα με πολεοδομικές παραβάσεις
    5. Να επιστρέψει στο Απασχόλησης ο Μαγγίνας γιατί κατάφερε να κτίσει αναψυκτήριο και να προσλάβει Ινδούς χωρίς ασφάλιση.
    6. Να επιστέψει ο Μιχαλολιάκος στο Δικαιοσύνης γιατί ξέρει και χρησιμοποιεί ψευδομάρτυρες σε δίκες. Εναλλακτικά να πάει στο απασχόλησης γιατί ξέρει από συνταξιοδοτικά με την σύνταξη που πήγε να βγάλει ως θύμα τρομοκρατίας.
    7. Να επιστρέψει ο Ρουσόπουλος στο Επικρατείας γιατί δεν πρόλαβε να ανταλλάξει όλη την ...επικράτεια με την μονή Βατοπεδίου.
    8. Να επιστρέψει ο Βουλγαράκης στο οικονομικών για να κάνει καμπάνια κατά της φοροδιαφυγής.
    9. Να επιστρέψει ο κ. Τσιτουρίδης ,έμειναν μερικά ασφαλιστικά ταμεία που έχουν ακόμη λεφτά.
    10. Να παραμείνει ο Αλογοσκούφης ,δεν υπάρχει τίποτε που να μη είναι μπλεγμένος. Άλλωστε η Δίκα δεν έβγαλε τόσα πολλά ακόμη.
    11.Να επιστρέψει ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Γιάννης Κεφ΄λογιάννης στο Δικαιοσύνης για να προστατέψει κάθε απροστάτεθτο χασισοκαλιεργητή.
    11. Τέλος να ξαναγυρίσει ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Γενικός σε όλα τα Υπουργεία γιατί παντού υπάρχουν συμβασιούχες. Αυτό το όμορφο παιδί πρέπει να μας δείξει τι έλεγε στο DVD για να κάνει κάποιον άλλο να πηδήξει από τον τελευταίο όροφο του Μαξίμου. Εκτός αυτού πρέπει να φροντίσει και για άλλο πτυχίο της Νατάσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ .

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση