GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υφυπουργός χωρίς πτυχίο...

. ... ο Μιχάλης Μπεκίρης; . Από τον Μαρίνο Πουλάκη . Ο νέος 38χρονος υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Μπεκίρης, που εκλέγεται στην Αχαΐα, χαρακ...

.
... ο Μιχάλης Μπεκίρης;
.
Από τον Μαρίνο Πουλάκη
.
Ο νέος 38χρονος υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Μπεκίρης, που εκλέγεται στην Αχαΐα, χαρακτηρίζει "μεγάλη και ξεχωριστή τιμή" την ανάθεση αυτής της θέσης.
Ανατρέχοντας όμως στο βιογραφικό του κ. υφυπουργού διαβάζω απλώς ότι "σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στη Γαλλία. Αμέσως μετά εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο Στρατό Ξηράς. Ξεκίνησε να αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και συνέχισε τη Δημοσιογραφική του πορεία σε μεγάλη Αθηναϊκή εφημερίδα. Συμμετείχε σε αποστολές στο εξωτερικό και είναι μέλος της διεθνούς οργάνωσης Young Leaders".
Από αυτό, δεν προκύπτει ότι ο κ. Μπεκίρης έχει αποκτήσει κάποιο πτυχίο. Δεν λέω ότι είναι απαραίτητο για να γίνει κανείς υπουργός ή υφυπουργός, αλλά το βέβαιο είναι ότι οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τα προσόντα όσων τους κυβερνούν. Γι΄αυτό θα ήθελα μιαν απάντηση από τον κ. υφυπουργό: Σπούδασε μεν, αλλά έχει πτυχίο ή όχι;
-------------------------------

93 σχόλια

  1. ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 10 ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπουργός Εξωτερικών χωρίς πτυχίο γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 100.000- 400.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ λέω να τα καταργήσουμε τα πανεπιστήμια, οπότε αυτόματα θα σταματήσει και ο καυγάς αν τα θέλουμε δημόσια ή ιδιωτικά κξαι οι σχετικές διαδηλώσεις. Χώρια τα λεφτά που θα γλυτώσουμε από τη λειτουργία των δημόσιων! Ρε δε ντρπόμαστε, δε ντρεπόμαστε λιγάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντρεα καλε μου φιλε, εχεις μπουκωσει απο τα δολλαρια που σε ταϊζουν στην Χ.Τ. και δεν λες τα πραγματα με το ονομα τους

    ξεχνας οτι ο φιλος σου ο Λαλιωτης ηταν 15 χρονια υπουργος σε καιρια για τη χωρα υπουργεια και ακομα ηταν φοιτητης στο τμημα οδοντιατρικης!!!!

    σημειωνουμε πως ο εν λογω κυριος εχει πιει το αμιλητο νερο αυτη την εποχη!

    Επειδη σε ξερω και με ξερεις και πιστευω το οτι εισαι αξιολογος δημοσιογραφος κανε μια αναρτηση απο πανω με τιτλο " Ο Μπεκιρης χωρις πτυχιο στο δρομο που χαραξε ο Λαλιωτης" (για να εισαι και αξιοπιστος)


    χαιρετισμους πρωην συναδελφος σου απο τον κοσμο του επενδυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φυσικά χρειάζεται πτυχίο για να γίνει κανείς υπουργός και να μπορεί να έχει μια εικόνα του τι συμβαίνει γύρω του και κάποια μόρφωση. Προφανώς το πτυχίο δεν λέει από μόνο του πολλά, γιατί έχει αγορασμένα πτυχία, ειδικά πτυχία για κοματόσκυλα, πτυχία από κολητούς, διδακτορικά νατάσας κλπ.

    Αλλά ποιός λέει ότι δεν πήρε το πτυχίο? "Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στη Γαλλία." λέει το CV του. Δεν φαίνεται από αυτή την φράση ότι δεν πήρε πτυχίο! Ψάξτε το κάπως καλύτερα μπας και πήρε και συζητάμε τσάμπα ....

    Α, και μην ξεχνάτε ότι είχαμε και υφυπουργό πολιτισμού για θέματα αθλητισμού και χωρίς πτυχίο και 120 κιλά επί ΠΑΣΟΚ...

    Κίτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Γιωργάκης τί πτυχίο έχει, ξέρετε;
    Έπειδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε να σας πώ εγώ.
    Κοινωνιολογίας, μιλάω σοβαρά παιδιά.
    Μα την παναγία.
    Κοινωνιολογίας.
    Δηλαδή όπως λέμε πατριδογνωσίας, οικοκυρικών, χαρτοκοπτικής, τιγκελού-κοπτοραπτού, και λοιπά.
    Ξέρει τα πάντα για τη διακυβέρνηση της χώρας, τώρα τελευταία μάλιστα κάνει και εντατικό μάθημα στα Ελλήνικος.
    Πέρασε από την ΑΣΟΕΕ (απέξω), από τη Νομική (απέξω) από το Πολυτεχνείο (απέξω), από την Ιατρική (απέξω) και λοιπά, άστα να πάνε, γελάνε και οι μάντρες.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΑ ΟΥΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Παιδιά συγνώμη δεν αντέχω άλλο τη σκεψη αυτή, με έπιασε ταχυπαλμία και πάω έξω να καπνίσω.
    Τόσος κόσμος στο πασόκ βρε παλληκάρια, που το ψωνίσατε αυτό το κουνουπίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ Η Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η Η ΝΤΟΡΑ; Α!!! ΞΕΧΑΣΑ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΝΑΙ ΝΑΙ Η ΝΑΤΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε δεν αφήνετε τις εξυπνάδες?? Αμέσως ξεκινήσατε να θάβετε τον άνθρωπο ακόμα δεν ξεκίνησε?? Τώρα σας ένοιαξαν τα πτυχία?? Τον καιρό που το "θείον βρέφος" (Κ. Λαλιώτης) μοστράριζε για υπουργός χωρίς να έχει τελειώσει ποτέ την οδοντιατρική (και έγραφε στο βιογραφικό του επάγγελμα δημοσιογράφος) πού ήσασταν βρε χαμένοι?? Αλλά αυτός ήταν "δικός μας" εεε??? Και κανατε πως δεν το ξέρατε...πασοκια! Βρε ουστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. E TOTE NA KLEISOYME TA SXOLEIA NA EIMASTE OLOI AGRAMMATOI GIA NA AISTHANOMASTE OLOI OMORFA.

    TOTE GIATROI THA EINAI OI MOYLAROGIATROI OPWS PALIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το βλακογιώργο πόσα πτυχία έχει; Απ' όσο ξέρω ο Μπους είναι πτυχιούχος του Yale, του πανεπιστημίου, όχι τις κλειδαριές Yale έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά, χρειάζεται πτυχίο για να γίνεις μαλ.. υφυπουργός ήθελα να γράψω γαμ@ την ατυχία μου , γαμ@...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ,ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΣΟΥ?ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΦΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΤΩ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ,Ο ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ?ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΩΧΑΡΤΟ,ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΙΟΝΙΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Magkes o kosmos den exei anagki ptuxia, exei anagki politikous pou den uparxoun pia.

    Fantasteite enan head hunter na pairnei sunenteuxi apo ton Giorgaki kai ton Kostaki kai tous loipous suggeneis ti gelia tha kanei????

    Auto einai gia serial stin tileroasi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πουλάκη,εθελοτυφλείς ή ρουφάς τό κανελλόνι ρέ?
    Ξέχασες τόν Τσοχατζόπουλο πού ήταν
    Υπουργός Άμυνας καί δέν είχε πάει
    φαντάρος.
    Άντε γιατί βαριέμαι...γιά άλλους.
    Έχετε λυσσάξει ρέ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά. Είναι δυνατόν να λέτε πως μπορεί ένας άνθρωπος να είναι υπουργός ή υφυπουργός χωρίς σπουδές; Τί λόγο μπορεί να αρθρώσει, τί επιχειρήματα, ποιές γνώεις διοίκησης και στο αντικείμενο του θα έχει, πώς θα εμπνεύσει σεβασμό στους υφιστάμενους του, που θα έχουν πτυχία, πώς θα συνδιαλαγεί με ανθρώπους πιο μορφωμένους από αυτόν; Μην τρελαθούμε. Αν έχουμε ταλαιπωρηθεί σε αυτή τη χώρα είναι από αγράμματους και ημιμαθείς, αυτοί ήταν τα μεγαλύτερα λαμόγια.Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εδώ είχαμε Πρωθυπουργεύοντα (Ρουσόπουλος) χωρίς πτυχίο στον Μπεκίρη θα κολλήσουμε ;
    Εν πάσει περιπτώσει, αν είναι απαραίτητο το πτυχίο, πείτε του να ρωτήσει την Νατάσα για το πως μπορεί να πάρει ένα δι' αλληλογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στον δρόμο που χάραξε ο "οδοντίατρος" Λαλιώτης. Είχε πάντως τις απαραίτητες γνώσεις για να ροκανίσει το κτηματολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι να πούμε και για τα αστέρια της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών (Βασιλάκος και Γανώσης), οι οποίοι διαχειρίζονται σημαντικότατο μέρος του ΑΕΠ, και οι οποίοι πέραν από ανίκανοι και άεργοι (http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=41838&Itemid=306) είναι και εθνικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (http://enantion-olwn.blogspot.com/2008/11/blog-post_127.html).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΟΙΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΠ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ?
    ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ...ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ! ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ...ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ.
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρωσο-τουρκική ναυτική άσκηση με την ονομασία «TURRUSS-2009» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στη λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου, όπως δήλωσε ο βοηθός του αρχηγού του ρωσικού Στόλου και επικεφαλής της υπηρεσίας Ενημέρωσης πλοίαρχος Ίγκορ Ντιγκάλο.
    Σύμφωνα με τον πλοίαρχο Ντιγκάλο η άσκηση θα διεξαχθεί κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψης της μοίρας του ρωσικού Στόλου της Βόρειας Θάλασσας στην τουρκική ναυτική βάση Ακζάς-Καραγκάτς, στην οποία μετείχε το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνετσόφ».
    Από ρωσικής πλευράς στην άσκηση θα συμμετάσχει το αντιτορπιλικό «Ναύαρχος Λέφτσενκο», το οποίο θα πραγματοποιήσει κοινούς ελιγμούς, ασκήσεις επικοινωνίας και έρευνας-διάσωσης με χρήση του ελικοπτέρου τύπου «Κάμοφ-27», το οποίο «σταθμεύει» επί του πλοίου.
    Από τουρκικής πλευράς συμμετέχουν η φρεγάτα «Γκερμλίκ», οι πυραυλάκατοι «Φιρτίνα» και «Γκιουρμπέτ» και το περιπολικό «Κασίργκα», σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ρώσου πλοιάρχου.

    Εκείνος ο αρχιμαλάκας με τα σενάρια συνωμοσίας εναντίον του Καραμανλομποχεσάκου, εκείνος ο καρατρόμπας με τον αγωγό του Πούτιν, τι έγινε ρε παιδιά;
    Που είναι;

    Τράγκα, κι εσύ μέσα ρε αρχιτρόμπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. o Gunnar Sträng ypourgos oikonomikon tis Souidias (1955-1976) eitan o sostoteros ypourgos olon ton epohon,sevastos apo olo to politiko fasma,teliose mono eksataksio sholio!!!!!!
    nomizo ypourgos ginese, an se kanoun! eisai kinoumenos patos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν εχει πτυχιο ΑΕΙ αλλα μαλλον διαθετει διδακτορικο στην αφισσοκολληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παντως βλέποντας τις ηλικίες (38 χρονών....) και επειδή και εμείς περάσαμε από πανεπιστήμια διαπιστώνεις πως τελικά εξαργυρώνεται η πολιτική φοιτητική δραστηριότητα....Κάτσε φάε τα χρόνια σου στα θρανία εσύ κορόϊδο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιατί μηπως ειχε πτυχιο ο Ψυχάρης όταν τον έκανε το ΠΑΣΟΚ διοικητη Αγιου Ορους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η Νατάσα του έκανε φροντιστηριο μαλλον. Πτυχιούχος γαρ και αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 100.000- 400.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τρελό βιογραφικό. Έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του και είναι έτοιμος να βοηθήσει τη χώρα. Απλά ο κόσμος τον ψήφισε γιατί παλιά ήταν ο πατέρας του βουλευτής. Φοβερό κριτήριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Λαλιώτης πήρε τό πτυχείο τής Οδοντιατρικής επιτέλους??
    Υπουργάρα Πασοκική δέν ήταν????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ma ti malakes eiste! leei vre hlithie, spoudase politikes epistimes wre zwoooo. oute na diavazete den kserete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΝΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι να το κάνει το πτυχίο βρε; Με πατέρα πρώην βουλευτή και υπουργό δεν χρειάζεσαι τπτ άλλο.
    Ακόμη να το μάθετε; ΠΟΛΙΤΙΚΗ=ΤΖΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΥΤΕ Ο BILL GATES ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΝΗΤΡΟ!

    ΚΑΚΟΣΛΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλές οι περί πτυχιούχων παπαριές που αραδιάζετε αλλά τελικά, μετά τις "σπουδές" του, του δώσανε ή όχι το πτυχίο;;; Διότι αν δεν του το δώσανε σημαίνει ή ότι είναι ανεπρόκοπος ή ότι παράτησε τις σπουδές του ή ότι τον κόψανε ένεκα κακής βαθμολογίας. Μπορεί ακόμα να σημαίνει και ότι τον πέταξαν έξω από το Πανεπιστήμιο για λόγους π.χ. λογοκλοπίας λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ισως λιγο καλυτερα απο τον αλλο τον Μαργαρίτη που ειχε μουσαντενιο πτυχιο απο το γιουνιβερσιτι "ταχα δηθεν οφ δρυμικλανα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. τσιου τσιου
    ο δικος σου που εκανε κουμαντο στο ολο παστοκ ειχε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και κάποιοι πολιτικοί που έχουν "πτυχία" αποκτηθέντα στην αλλοδαπή πού νάξερες πώς τα πήραν και τι πραγματική αξία έχουν... Τους βλέπεις... Δεν μπορούν να πουν μια ολόκληρη πρόταση σωστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ο Θόδωρας τι πτυχίο είχε άλλωστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. eidame k kapoious allous ti dekaetia toy 80 sto pasokistan ti ptixiares eixan!!!!thelan na ginoun kai arxigoi!oust pasokoi apo edw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΤΥΧΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ , ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ "ΙΣΧΥΡΟ" ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;;;;..... ΜΠΡΡΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 10 ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    9 Ιανουάριος 2009 10:16 πμ

    NAI NAI OΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙΑΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΑ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ;
    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΠΕΣ ΟΙ ΝΔΟΥΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Θα κάνω αντιγραφή το post του παραπάνω γιατί με εκφράζει και εμένα απόλυτα:
    "ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τόσο μεγάλο είναι το ατόπημα να δώσει υφυπουργείο σε έναν "ασπούδαστο" χωρίς υπεράκτια πτυχία.

    Το λοιπόν "μια και δεν έχει αποθέματα" για σπουδαγμένους υφυπουργούς, θα πρέπει και καλά να τα επανδρώσει με ΗΘΙΚΑ "αμόρφωτους" σπουδαγμένους για να μπορέσει να πάει μπροστά η "Δημοκρατία"? Η με ανθρώπους που σέβοντε το ΔΙΚΑΙΟ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ,
    Βέβαια ότι υπάρχουν και ο Λυκουρέζος
    (http://press-gr.blogspot.com/2008/12/blog-post_1043.html)
    και ο Παπαγεωργίου.
    (http://www.servitoros.gr/news/view.php/21039/)
    για να αρχίσει να μπαίνει και μια τάξη στα ΥΠΟΛΗΜΑΤΑ των καταπατημένων ακίνητων περιουσιών των Δήμων
    (http://www.servitoros.gr/news/view.php/20689/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τι να το κάνει το πτυχίο, αφού πήρε την έδρα από τον μπαμπά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτοί που λένε τι ρόλο παίζει το πτυχίο είτε είναι αγράμματοι, είτε θέλουν να μας κυβερνούν αγράμματοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. OI PIO IKANOI ANTHROPOI EINAI AUTOI XORIS PTIXIO PAGOSMIOS>>>XIPNISTE ELLINES..POU OI SPOUDES NOMIZETE EINAI I MONI SAS EPITIXIA...

    O BILL GATES O RICHARD BRANSON KAI O O STEVE JOBS APO TIN APPLE DEN TELIOSAN SOUDES KAI EINAI OI PIO PLOUSIOI KAI PERIXIMENOI ANTHROPOI STON KOSMO>..KAI POLLOI POLLOI ALLOI..
    DILADI O BOULIS POY EXEI PTIXIO XEREI NA KIVERNA?
    ALLAXTE NOOTROPIA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πρεπει να ψηφηστει εκτακτος νομος με την συναινεση ολων των αλλων κομματων για να δυαλυθει και με νομο του κρατους το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Αυτο το κομμα εχει δυαλυσει την χωρα απο την γεννηση του. Καραταμενη η στιγμη που δημιουργηθηκε.

    Κλεβουν, ψευδονται ασυστολα, ρημαζουνε και διαλυουνε τα παντα μα παντα, για 20 χρονια..

    Επειτα απο 2 εκλογικες ηττες παραδεχονται αναγκαστικα αλλα και παλι υποκριτικα οτι και καλα μετανιωσαν γι'αυτα που εχουνε κανει (το ειπανε οι ιδιοι πολλες φορες!-προς ολους τους κολλημενους πασοκους αυτο), και παρολα αυτα ξαναζητανε την ψηφο μας! Σαν να μην τρεχει τιποτα!!

    Η ετοιμη συνθεση της συμμοριας τους για κλεψιμο ειναι και παλι η ιδια, με τους ιδιους τοσα χρονια δοκιμασμενους και αποτυχημενους (επιτυχημενοι μονο σαν κλεφτες), αλλα αυτη την φορα κιολας σαν αρχηγος τους ειναι ενα ατομο με ξενη υπηκοοτητα! και μετριο IQ (κατι που ειναι ευρεως αποδεκτο).

    Μαλιστα κρυμμενοι πισω απο την συμμορια ειναι και παλι οι γνωστοι χοντρη-κουκουβαγια-μπομπολας, κοντομηνας, λαμπρακης, κτλ.. Οι οποιοι κρατανε στο ενα χερι το πηρουνι και στο αλλο το μαχαιρι και εχουν ηδη φορεσει και σαλιαρα και γλυφονται, ειναι ετοιμοι να ξαναφανε.

    Τωρα μαλιστα εχουν και με το μερος τους την υπερπολυτιμη και τεραστια εμπειρια και γνωση των αμερικανων, οσον αφορα τις τεχνικες προπαγανδας και τον επηρεασμο της κοινης γνωμης για αλλαγη κυβερνησεων. Σε αυτα τα θεματα η εμπειρια και βοηθεια των αμερικανων δεν συγκρινεται με κανενος αλλου.
    Θυμωσαν πολυ για την "ανταρσια" που τολμησε η ελλαδιτσα στα Σκοπια, στα Λιμάνια με τους Κινέζους και στους Αγωγους με την Ρωσσια. Με τον γιωργακη τους ολα αυτα θα "διορθωθουν".


    Δυο ερωτησεις:
    1)Ποιος εχει αντιρηση σε οτιδηποτε απο τα παραπανω??
    2)Για ποιον ασσυληπτο λογο θα μπορουσε καποιος να τους ψηφησει?? (εκτος αν περιμενει καποιος καποιο ρουσφετι η "βολεμα" αντε να το δεχτω τοτε αν ειναι ετσι ισως και εγω να το εκανα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τότε μάγκες ελάτε να σας εγχειρήσω αμα χρειαστειτε γιατρό, πηγα 1 μιση χρονο ιατρική κ αφου δεν χρειαζονται τα πτυχία θα με προτιμησετε ή οχι??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Γιατι ο Τσοχατζοπουλος ειχε παει στρατο και ηταν υπουργος εθνικης αμυνας, κομματοσκυλα πασοκοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. asto pres.gr idame ke aytoys poy exoyn pola ptixia ti orea mas kivernoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μάλλον πρόκειται για τον γιο (δεν το έψαξα αλλά από το όνομα το υποθέτω) του Βουλευτή του Μητσοτάκη Μπεκίρη που το 1991 ήταν ο συντονιστής των ανακαταλήψεων των σχολείων στην Πάτρα , όπου σκοτώθηκε ο Τεμπονέρας .

    Ο Καραμανλής λόγω επικαιρότητας , σημερινό συλλαλητήριο για τα 18 χρόνια από την δολοφονία του Τεμπονέρα, διάλεξε να τιμήσει τον πατέρα του (δεν γνωρίζω αν ζει)κάνοντας αυτόν υφυπουργό.

    Αν δεν έχει σχέση με τον αναφερόμενο Βουλευτή ακυρώστε το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΝΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗ "ΔΟΥΛΕΙΑ - ΥΠΟΤΑΓΗ" ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ !!!

    ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ
    ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΝΕΝΕΑΣ!!!
    ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ!!
    ΓΙΑΥΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!
    ΦΑΙΔΩΝ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μάλλον το' χει πάρει το πτυχίο ο άνθρωπος. Μεταπτυχιακά δεν βλέπω στο βιογραφικό. Ταγμένο στο κόμμα το βλέπω το παιδί στη σταδιοδρομία του.
    Τέλος πάντων. Αλλά να φτάνει ο συντάκτης του άρθρου να λέει δεν πειράζει αν υπουργός ή υφυπουργός δεν έχει πτυχίο. Ναι ρε φίλε. Με αυτά τα μυαλά έχουμε πάει κατά διαόλου ως χώρα. Οι αγράμματοι θα μας κυβερνήσουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. RE POULAKH PALI PAIZEIS TO POYLAKI SOU, TELIKA PREPEI NA EISE POLY MALAKAS, KAI EGW AGROTHS EIMAI KAI EXO TELEIOSEI MONO TO LYKEIO ALLA APO KATI MALAKES ME PTYXIA TA KATAFERNO POLY KALYTERA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. EDO STIN NATASA DOSANE PTIXIO GIATROY SE AYTON TON GKARAGKIOZI DEN THA DOSOYN; AYRIO THA EXEI KAI AYTOS PTYXIO ALLA GIA TON KOLO ETSI EINAI H DEKSIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΛΟΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥΧΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΘΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΚΙΡΗ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗς. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΥΨΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ . ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΗΛΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΗΣΟΚΟΛΗΣΗ, Η ΠΡΟΣΥΛΩΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. φτανει που ειχε πτυχια ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ρε παιδια και εφτιαξε περιουσια απ το τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΤΥΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΗ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Για να γινεις πολιτικος δεν νομιζω οτι χρειαζεται πτυχιο απο οποιαδηποτε σχολή ΑΕΙ. Σίγουρα σε αλλους τομεις απαιτείται οχι ομως στην πολιτικη.
    Πτυχίο γιατί? να λες παραμυθια? να υποσχεσαι και να μην τα τηρεις ποτε? Τι πτυχια είχε ο γιος του ταχυδρομου? τιποτε... και ομως !!!! εστελνε πολλους πτυχιουχους για τσιγαρα μεσα απο την κυβερνηση.
    Πουτανια πουστια ρουφιανιλικι γλειψιμο κολακεια λαμογιά και ολα τα συναφη χρειαζονται οχι πτυχια. Θα μου πεις και αυτα για να τα κανεις καπου πρεπει να τα σπουδασεις η να εισαι σε καποιο μεντορα κοντα να σου τα διδαξει.
    Γιαυτο μην εκπλησεσται εχουν να δουνε πολλα τα ματια μας ακομη.
    Μακαρι τα προβληματα του κοσμου να ηταν στο πτυχιο του βουλευτη.
    Εδω καθε μερα που περναει σκανε κανονια στην αγορα , οι τραπεζες κλεισανε τις στροφιγκες και στραγγιζουν τους οφειλετες , οι ουρες στον ΟΑΕΔ εχουν φτασει στα πεζοδρομια , η πεινα παει συννεφο, τα ειδη πρωτης αναγκης εχουν εκτοξευθει στα υψη , οι λογαριασμοι ερχονται σωρηδον στα σπιτια ,οι τουρκοι μπαινοβγαινουν στο Αιγαιο , οι ρωσσοι κλεισανε το αεριο και αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα ψοφολογησουμε απο το κρυο και αντε καλα εμεις στις πολεις αυτοι που ζουνε στην επαρχια σε πιο κρυες περιοχες τι γινεται? Οι αγροτες ακομα περιμενουν να πληρωθουν την σοδεια που δωσανε στα καρτελ σε εξευτελιστικες τιμες και τα δανεια τρέχουν μαζι με τους τοκογλυφικους τοκους των τραπεζων. Οι συνταξιουχοι απολαμβανουν τις πλουσιοπαροχες συνταξεις τους και χαιρουν ακρας υγειας αφου το συστημα νοσοκομειακης περιθαλψης στην Ελλαδα λειτουργει αψογα σε ολα τα νοσοκομεια δηλαδη πονας σημερα και σου κλεινουν ραντεβου δυο μηνες μετα αν ζεις τα δε φαρμακα σε πληρη επαρκεια στα φαρμακεια αφου τα πληρωνεις και τοσα χρονια που πληρωνες εισφορες απο την δουλεια σου στο ληστρικο κρατος για να μπορεις στα γηρατεια σου να ζεις ησυχα πηγανε στον βροντο.
    Δηλαδη εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται έγινε λεει ανασχηματισμος και? τι θα γινει δηλαδη τωρα ? θα διορθώσουν ολες τις μαλακιες που εχουνε κανει ? αν δεν κανω λαθος αυτοι που τωρα γινανε υπουργοι δεν ητανε αυτοι που ψηφιζανε ναι σε ολα τα μαλακισμενα νομοσχεδια που φερνανε οι προηγουμενοι και ολοι μαζι στο τελος χειροκροτουσαν την μαλακια τους?
    Οχι δηλαδη μην τρελλαθουμε κιολας αρκετα μας εχουν τρελλανει με ολα αυτα που αντιμετωπιζουμε καθημερινα ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ χεστηκε η φοραδα στο αλωνι τωρα. Φυγε εσυ ελα εσυ οπως ελεγε και ο συγχωρεμενος Μπονατσος.
    Ρε και η παραταση τελειωσε τα διαλυσατε ολα δεν αφησατε τιποτε ορθιο και ακομα μιλατε για μεταρρυθμισεις ? ολες οι μεταρυθμισεις που κανατε φορομπηχτικα νομοσχεδια ητανε ποιον κοροιδευετε ρε τρισαθλιοι.
    Την υγεια την παιδεια τους κοινωνικους φορεις τον πολιτισμο την οικονομια την δημοσια διοικηση τι αφησατε ορθιο βρε αναξια πλασματα? Τα γαμησατε ολα και τωρα που ανασχηματιστικατε θα τα φτιαξετε ολα τι να πει κανεις με εσας που μπλεξαμε.
    Εδω χαθηκαν δισεκατομμυρια κρατικης περιουσιας ,τελικα θα παει κανεις φυλακή η θα απαλλαχθουν με βουλευμα οι υπαίτιοι? Προσεξτε το καζανι βραζει και εχει πεταξει και το καπακι αρχαγγελοι της καθαρσης που θα ξεβρωμιζατε τον τοπο απο τα σκανδαλα του ΠΑΣΟΚ αμ εσεις ειστε χειροτεροι διοτι εκτος οτι εχετε κατακλεψει τον τοπο κανετε και τον ανηξερο με πρωτο και καλυτερο τον πρωθυπουργο που δεν ειδε δεν ηξερε δεν γνωριζε δεν ακουσε εδω ο εφραιμ κοντεψε να αγορασει και το Μαξιμου μαζι με αυτον μεσα και αυτος χαμπαρι δεν πηρε λεει.... τωρα τι να του πεις οτι ειναι αετοπουλο η μπουφος? ή νομιζει οτι μας δουλευει τι στο διαολο νομιζει τελικα.
    Γιαυτο κυριοι εχετε δεν εχετε πτυχια παρτε μαζι σας και αιντε καντε την με ελαφρα πηδηματακια γιατι πλεον παιζετε με την νοημοσυνη μας και αρκετα σας ανεχθηκαμε και εσας και τους παρατρεχαμενους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Κατά τα άλλα τα διάφορα σκουπίδια που έχουν αποκτήσει λόγο κοιτάζουν τα βιογραφικά των μη βυσματούχων και κρίνουν αν έχουν αρκετά πτυχία... αλήτες πολιτικοί κι εσείς και οι τσάτσοι σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Δεν φτιάχνουμε μια λίστα με όλους τους αμόρφωτους υπουργούς, υφυπουργούς και δημάρχους μεγάλων πόλεων που έχουν καταστρέψει αυτή την χώρα τα τελευταία χρόνια, ας πούμε από την μεταπολίτευση και μετά, για να ξέρουμε. Και, για όποιον ξέρει, για σικέ πτυχία και διδακτορικά, έτσι για να την έχουμε για αναφορά, επειδή εκλογές πλησιάζουν....

    Κίτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Προς όλα τα ζώα που θυμήθηκαν τον κάθε Λαλιώτη: Εδώ και χρόνια δε μας κυβερνά ο Λαλιώτης, εκτός αν ο κόσμος έβγαλε τη ΝΔ για να κάνει ότι έκανε και το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ρε παιδιά,

    μια και τέθηκε το θέμα, πιστεύω ότι μια πλήρης αλφαβητική λίστα με τους αμόρφωτους που κατάστρεψαν την Ελλάδα, ας πούμε, από την μεταπολίτευση και μετά θα ήταν πολύ χρήσιμη για τις επόμενες εκλογές

    Δεν βάζουμε μπρος να την φτιάξουμε συνεργατικά από εδώ;

    Θέλουμε ονόματα από αμόρφωτους υπουργούς, υφυπουργούς και δημάρχους μεγάλων πόλεων. Επίσης θα ήταν χρήσιμη και μια λίστα με σικέ πτυχία και διδακτορικά τύπου Νατάσσα κλπ.


    Κίτσους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αφού το πτυχίο είναι δευτερεύον, τότε γιατί οι εκάστοτε κρατούντες πετάνε στον κάθε μη προνομιούχο ότι δεν έχει αρκετά πτυχία; Και γιατί η πρόσβαση στα μεταπτυχιακά και διδακτορικά ελέγχεται από τα κόμματα;

    Όσο για τον κάθε γιό/κόρη βουλευτή που κληρονομεί την έδρα, ας όψονται τα ζώα οι ψηφοφόροι που τους ψηφίζουν σα βόδια που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μιά και η κουβέντα είναι για τα πτυχία, εκείνος ο Μαργαρίτης τι έγινε; Που ως αντιπρόεδρος του ΟΕΕΚ έκρινε τα πτυχία των άλλων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αρε Ελληνα πως σου αρεσει το κουτσομπολιο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. καλή ιδέα!
    να βάλουμε στη λίστα και διευθυντές και προέδρους ΔΕΚΕ, Τραπεζών και ΝΠΔΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Απαράδεκτο, βέβαια, αλλά ποιος νοιάζεται για τον άσημο Μπεκίρη, ο οποίος πρέπει να πήρε και κάποια μυρωδιά σπουδών στη Γαλλία, σύμφωνα με το βιογραφικό του. Αλλά σύμφωνα με το βιογραφικό της Ντόρας, η υπουργός εξωτερικών είναι του λυκείου. Αυτό το σκάνδαλο πρέπει να αναδείξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ξέρει κανένας τι πτυχίο έχει η Φώφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. EEE ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΝΑΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΕ ΜΕ 12 ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΥΘ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΑΡ ΕΝΩ Ο ΦΛΩΓΑΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΡΕΞΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΩΛΩ -- ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Η ΝΔ ΤΟ 2004 ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΚΤΛ ΠΧ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ --- ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ --ΒΛΕΠΕ ΣΧΟΛΗ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

    ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Για να ξεκινήσουμε τη λίστα. Πρόεδρος του ΟΕΠΕΚ (Οργανισμός Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών) καθηγητής ΤΕΙ Λάρισας ειδικότητα Δασολόγος. Σχετικός με το θέμα, τί να σας πω! Μόρφωση, ξένες γλώσσες, άλλο πράγμα. Έργο στον Οργανισμό τίποτα. Τί σχέση είχε αυτός ο βλάχος ο άσχετος με το αντικείμενο άγνωστο. Αποτελείωσε τον Οργανισμό, έφαγε ότι μπορούσε και απορώ γιατί είναι ακόμη εκεί. Ελπίζω με την αλλαγή υπουργού να ξεκουμπιστεί. Και να κοιτάξουν να φέρουν κανένα σχετικό Πανεπιστημιακό. Παίρνουν ότι να' ναι και τον βάζουν σε διοικητικές θέσεις. Άκου ΤΕΙ Δασολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Τουλαχιστον πηγε στρατο,γιατι οι υπολοιποι ουτε εχουν δει στρατοπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Η Φώφη είναι πτυχιούχος του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Κοντά στα άλλα φρούτα μας προέκυψε και ο "διευθύνων σύμβουλος" στην εταιρία των 12 ατόμων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Danos
    "ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΩΛΩ"

    Φιλε Διευθυντή της ΑΕ τι καλά που θάταν να μιλούσες και νάγραφες και ελληνικά...

    ΥΓ. Στα ελληνικα δεν υπάρχει εκφραση "τρέχω μια επιχείρηση" παρά μόνο στα Αγγλικά, τα οποία είμαι σίγουρος οτι τα "γνωρίζεις" τοσο καλά όσο και τα ελληνικά, δηλαδή καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Πάντως θα συμφωνήσω με τον επιχειρηματία. Μόνο ένας πετυχημένος επιχειρηματίας μπορεί να διοικήσει καλά, αρκεί να μην έχει κόμπλεξ με πτυχιούχους υφιασταμένους του, γιατί μπορεί να συμβεί κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. bre malakes oloi sas mporitai na agorasete sto eksoteriko osa ptychia thelete mas echete zalisi ta archidia me tis malakies sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ela istiologe pare kai esy ta archidia mou na teleionoume istiologis oti se synferei mounopano tis nausikas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Είμαι γνωστός με την οικογένεια Μπεκίρη. Το θέμα για ένα πολιτικό είναι ότι δεν έχει πτυχίο. Άλλωστε είναι ρατσιστικό να αποκλείονται οι Έλληνες μη πτυχιούχοι από τους κυβερνητικούς θώκους. Είναι όμως θέμα ο τρόπος που ο Μιχάλης ενώ σπούδαζε στη Γαλλία ο πατέρας του υφυπουργός τότε παιδείας του έκανε μεταγραφή στην Ελλάδα με αιτιολογικό ότι πάσχει από μια επίκίνδυνη ασθένεια, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Άσχετο βέβαια που δεν κατάφερε να πάρει πτυχίο. Ο σημερινός υφυπουργός Μεταφορών είναι ένα ζωντανό παράδειγμα της απαξίωσης των πανεπιστημιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών των παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. To zitoumeno einai ti empeiria exei to paidaki, apo to sxoleio, sto eksoteriko meta bouleutis kai meta ypourgos, ola eukola kai oraia, kai gamos me mia megaloviomixano aigiou, as einai kala o babas tou kai o koubaros tou o mitsotakis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση