GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εννέα για το Οσκαρ...

. Εννέα ταινίες προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο της ψηφοφορίας για τις υποψηφιότητες για το βραβείο Οσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας, ανακοίνωσε...

.
Εννέα ταινίες προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο της ψηφοφορίας για τις υποψηφιότητες για το βραβείο Οσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας, ανακοίνωσε απόψε η Ακαδημία Κινηματογράφου και Επιστημών.
Στον κατάλογο περιλαμβάνεται η ξενόγλωσση ταινία κινουμένων σχεδίων από το Ισραήλ " Βαλς με τον Μπαζίρ" που είναι ένα ντοκιμαντέρ για την ισραηλινή εισβολή στο Λίβανο το 1982 καθώς και η γερμανική ταινία " Το Σύμπλεγμα Baader Mainhof", μια μοναδική περιγραφή της διαβόητης τρομοκρατικής οργάνωσης της Φράξιας του Κόκκινου Στρατού.
Οι άλλες επτά ταινίες είναι : Revanche από την Αυστρία, The Necessities of Life από τον Καναδά, " Ανάμεσα στους Τοίχους", από τη Γαλλία, Departure από την Ιαπωνία, Tear this Heart Out από το Μεξικό, Everlasting Moments από τη Σουηδία και "Οι τρεις Πίθηκοι" από την Τουρκία.
Οι ταινίες επελέγησαν από μια επιτροπή αρκετών εκατοντάδων μελών της Ακαδημίας στη Νέα Υόρκη και στο Λος ’ντζελες. Τα μέλη της επιτροπής θα περάσουν την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο μελετώντας τις εννέα ταινίες, θα προβάλλονται ανά τρεις, και στις 22 Ιανουαρίου θα ανακοινώσουν τις πέντε υποψήφιες.
Η τελετή της απονομής των βραβείων Οσκαρ της Ακαδημίας κινηματογράφου για τις ταινίες παραγωγής 2008, θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου στο Λος Αντζελες.
------------------------------

3 σχόλια

  1. ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ.ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΛΕΨΙΑΣ ,ΑΛΗΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΟΥ.. ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΡΟΛΟΥ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση