GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με το ΤΕΜΠΜΕ...

Η κυβέρνηση κοροϊδεύει ασύστολα κοινωνία και μικρομεσαίους . Γράφει ο Φωτης Π. Μπομπολας . Το ότι η κυβέρνηση δεν έχει την ικανότητα να κου...

Η κυβέρνηση κοροϊδεύει ασύστολα
κοινωνία και μικρομεσαίους
.
Γράφει ο Φωτης Π. Μπομπολας
.
Το ότι η κυβέρνηση δεν έχει την ικανότητα να κουμαντάρει τους τραπεζίτες, περίπου το έχουμε εμπεδώσει. Κάποιοι μάλιστα πιο ψαγμένοι, θεωρούν ότι οι τραπεζίτες είναι οι φυσικοί προϊστάμενοι της εκάστοτε κυβέρνησης, κάτι για το οποίο συμφωνώ απολύτως και το έχω αποδείξει
Το ζήτημα είναι ότι ο Καραμανλής, και ο καινούργιος “αλογοσκούφης” Παπαθανασίου, συνεχίζουν να κοροϊδεύουν ασύστολα την ελληνική κοινωνία και ειδικά τους μικρομεσαίους με το θέμα των δανείων του ΤΕΜΠΜΕ. Οι τράπεζες λοιπόν διαλαλούν μέσω των πολιτικών τους υπαλλήλων υπουργών, ότι έχουν ανοίξει την κάνουλα των συγκεκριμένων δανειοδοτήσεων με την ενίσχυση του ΤΕΜΠΜΕ! Και οι ταλαίπωροι δανειολήπτες, αφήνουν τις δουλειές τους και τρέχουν επί ημέρες να μαζέψουν το χαρτοβασίλειο δικαιολογητικών για τις σχετικές αιτήσεις… Ξέρετε τι κάνουν οι τράπεζες μόλις οι εξουθενωμένοι μικρομεσαίοι έμποροι και επαγγελματίες συγκεντρώσουν τον φάκελο με τα δικαιολογητικά; Τους ανακοινώνουν ότι για να εξετάσουν το αίτημα πρέπει να υπογραφεί έναρξη συνταξιοδοτικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου με την συγκεκριμένη τράπεζα, αλλιώς η αίτηση απορρίπτεται. Δηλαδή, συνταξιοδοτικές εισφορές και στο ΙΚΑ και στην τράπεζα!..
Ήμουν μάρτυρας σε συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη σήμερα 29/1/09 σε φίλο μου στο υποκατάστημα της Πειραιώς στην Ελ.Βενιζέλου - Ν.Σμύρνη... (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

17 σχόλια

  1. -ετσι και χειροτερα ειναι.
    το τεβε ,το ικα,και η εφορια περιμενουν πως και πως να δωσει τα λεφτα η ΕΟΚ και να αρχισει το ΠΑΡΤΥ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΕΟΚ ΑΤΟΚΑ!!

    αλλα επειδη δεν μας εμπιστευονται μπορει να τα παρουμε τελευταιοι απο τους 26 .ή και καθολου.
    γι'αυτο καποιοι ελληνες τοκογλύφοι
    που τους λενε και κακως ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
    ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ
    ξεγελασουν παλι τον κοσμακι και να δινουν δανεια -γιαλαντζη τεμπε με επιτοκια και ορους στις συμβασεις που μετα θα πηδηξουν!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΒΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΕΜΠΜΕ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ Ή ΕΘΝΙΚΗ.ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ.( ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ALPHA ΓΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ:¨ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ¨!!!)ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ 4,4% -ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΠΜΕ- ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ 13% ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΠΙΠΤΕΙ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ(ΚΑΙ ΑΣ ΞΗΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΦΘΗΝΟ ΧΡΗΜΑ!!!).ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΜΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ .;; ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Η ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΘΕΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ !!!!

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.

    ΙΔΩΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ , ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΠΟΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ???

    ΜΠΑΓΙΑΤΕΥΟΥΝ ΦΙΛΕ.
    ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ !!!!


    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ, ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΛΙΦΤΙΓΚ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ , ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

    ΑΡΑΙΩΣΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο καιρός περνάει και ο νέος υπουργός οικονομίας σφυρίζει αδιάφορα όσον αφορά την επαναφορά του αφορολόγητου των 10.500 στους ελευθερους επαγγελματίες , μπλοκάκηδες και μικρομεσαίους .

    Εμείς δεν έχουμε τρακτέρ για να αποκλείσουμε τους δρόμους , ούτε είμαστε Δημόσιοι υπάλληλοι για να κρατάμε όμηρο την κοινωνία με κάποια απεργία μας , το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους μαυρίσουμε στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές . Δεν είμαστε πολλοί .. 900.000 άτομα περίπου.

    Να είναι βέβαιοι πως πριν βουλιάξουμε οριστικά μέσα σε αυτή την χρονιά και τις επόμενες 2 , θα προλάβουμε να τους μαυρίσουμε έτσι και δεν κινηθούν προς την -εδώ και τώρα- κατάργηση των μέτρων του φορομπήχτη Αλογοσκούφη και την ουσιαστική στήριξη της πραγματικής οικονομίας που αποτελεί και την μοναδική ελπίδα σωτηρίας για αυτά που έρχονται.

    Οι μόνοι που επαναφέρουν ξανά και ξανά το θέμα του αφορολόγητου είναι οι ΠΑΣΟΚΟΙ .

    Να μην συζητήσουμε ποιοι θα μαζέψουν τις ψήφους μας στις επόμενες εκλογές ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. manteli pane na se fane mono.etsi einai sta fagopotia mazi kai sta paloukia xoria.dostous ksera olous afou eisai kammenos re sy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΡΙΖΙΩΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ? ΩΡΑΙΑ! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!ΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γενικά οι τράπεζες αλλά κυρίως Πειραιώς , Eurobank, Αλφα, επειδή καταγράφουν τεράστιες ζημιές από τα υψηλά καταθετικά επιτόκια που έδιναν (ή και δίνουν) μέχρι σήμερα , έχουν επινοήσει διάφορους τρόπους(υψηλή δανειακή επιβάρυνση, μειωμένος τζίρος από την προηγούμενη χρήση, ασφαλιστική ή φορολογική ενημερότητα με ρύθμιση κλπ,κλπ), ούτως ώστε να απορρίπτουν αιτήσεις(δεν συμφέρουν τα δάνεια αυτά λόγω χαμηλού επιτοκίου). Ασε που φοβούνται ότι με τα χρήματα του ΤΕΜΠΜΕ οι δανειολήπτες θα εξοφλήσουν άλλα δάνεια με μεγαλύτερο επιτόκιο, με αποτέλεσμα την μείωση των κερδών τους από τόκους. Στην καλύτερη περίπτωση να σου πασάρουν υποχρεωτικά καιένα επι πλέον προιόν τους (πάγια τακτική Πειραιώς και Eurobank).
    Συμπέρασμα, ή στην κυβέρνηση είναι τελείως ανίκανοι να διαχειρισθούν το θέμα (αν πραγματικάήθελαν θα προωθούσαν τα χρήματα αποκλειστικά μέσω κρατικών τραπεζών Αγροτική , Τ.Τ. χωρίς όρους), ή απλά το ΤΕΜΠΜΕ είναι βιτρίνα και τα χρήματα πάνε να κλείσουν τις μεγάλες τρύπες των τραπεζών που δημιούργησε η απληστία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. K.ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΙΛΜ
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.
    ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥΣ
    ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ Κ.Ο.Κ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΣΟ Η ΝΤΟΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΜΕ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΙΣ
    ΗΠΑ. ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΗΓΕΣΙΑΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΟ
    ΦΙΛΜ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ
    ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ
    ΚΟΜΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. K.ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΙΛΜ
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.
    ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥΣ
    ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ Κ.Ο.Κ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΣΟ Η ΝΤΟΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΜΕ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΙΣ
    ΗΠΑ. ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΗΓΕΣΙΑΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ σωστά. Επίσης ζητεί να εγγυηθείς τις θέσεις εργασίας, που δεν ξέρω αν είναι μέσα στην προκήρυξη.
    Αλλά η απάτη είναι αλλού, αν είσαι ανοιχτός δανειακά σε μια τράπεζα δεν θέλει να σου δώσει το συγκεκριμένο δάνειο, γιατί λογικά το πρώτο που θα κάνεις είναι να κλείσεις το άνοιγμα οπότε θα χάσει τα κέρδη που έχει, από την εκμετάλλευση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1 πιστευω οτι δεν εχεις σχεση με τον γνωδτο μπομπολα... δια φορετικα κοροιδευομασται
    2 αλλο προγραμμα ειναι αυτο που τρεχει τωρα και αλλα προγραμματα υπηρχαν παλια
    3 ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει με τουσ ορους που εχουν για να σου δωσουν δανειο (η καλυτερα να μην σου δωσουν) το τεμπε με συνεργασια των τραπεζων . ειναι δυνατων να ειναι προυποθεση οι 3 κερδοφορες χρησης μεσω ποιου? του εντυπου Ε3 και οχι μεσω της δηλωσης φορολογιας εισοδηματος και της περαιωσης της χρησης.
    κανονικα το προγραμμα δεν θα επρεπε να τρεχει μεσα απο τισ τραπεζες ειναι ατοπο πως να το κανουμε. δεν ειδατε που βγηκε ο σαλας με το μιχαλο νομιζω και δινουν δανεια παρομοια με επιτοκια 7-8% τι να λεμε τωρα . υπαρχει υποκρισια σε πολλα επιπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση