GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τα Εξάρχεια μέχρι την Παλαιστίνη...

. Από το santimpa.blogspot.com . Από τα Εξάρχεια μέχρι την Παλαιστίνη το σύστημα τους δολοφονεί… Με καταλήψεις ενάντια στους δολοφόνους! Η ...

.
.
Από τα Εξάρχεια μέχρι την Παλαιστίνη το σύστημα τους δολοφονεί…
Με καταλήψεις ενάντια στους δολοφόνους!
Η εξέγερση της νεολαίας με αφορμή την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου έδειξε ότι οι μαθητές αντιστέκονται και αγωνίζονται ενάντια σ’ αυτούς που τους σκοτώνουν τα όνειρα και τις ελπίδες για το μέλλον.
Η κυβέρνηση συνεργάζεται στενά με το Ισραήλ που σκοτώνει χιλιάδες αθώα παιδιά και άμαχους πολίτες.
Η οργή μας ενάντια στην κυβέρνηση των δολοφόνων χρειάζεται κλιμάκωση για διαρκή αγώνα με καταλήψεις μετατρέποντας τα σχολεία σε ορμητικά κέντρα αγώνα συλλογικής δράσης των μαθητών.
Ο συντονισμός με τους φοιτητές, τις ομοσπονδίες των καθηγητών και τα εργατικά σωματεία, είναι απαραίτητος.
Διεκδικούμε:
Κάτω η κυβέρνηση των δολοφόνων
Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία για όλους
Να δοθεί το 15% από τον προϋπολογισμό στην Παιδεία και όχι σε τραπεζίτες και εξοπλισμούς
Κατάργηση της βάσης του 10 και των πανελλαδικών εξετάσεων-ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης
Καμία εφαρμογή του νόμου πλαίσιο-όχι στην ιδιωτικοποίηση της Παιδείας
Να μην μετρηθούν οι απουσίες των μαθητών τις μέρες της εξέγερσης
Αλληλεγγύη και λευτεριά στην Παλαιστίνη
Όλοι-ες στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο την Παρασκευή 9 Γενάρη στις 12:00 Προπύλαια (εκδήλωση του Συντονιστικού στην Νομική αμέσως μετά την πορεία)
Όλοι-ες στο Αντιπολεμικό Συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη, το Σάββατο 10 Γενάρη στις 2μμ στο Σύνταγμα
Ανοιχτή Γενική Συνέλευση του Συντονιστικού την Κυριακή 18 Γενάρη στις 5μμ στη Νομική σχολή
----------------------

16 σχόλια

  1. Τελικά το αλτσχάιμερ κτυπάει και σε μικρότερες ηλικίες.
    Κακόμοιροι πρασινοφρουροί, νομοτελειακά κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό, δηλαδή να πιστέψετε ότι μπορεί ο κεντρώος χώρος να ψηφίσει τον απόφοιτο του πίκπα.
    Τρείς μήνες τώρα σας δίνουν οι καναλάρχες μαιμού δημοσκοπήσεις και τελικά τις πιστέψατε (είστε και επιρρεπείς να τσιμπάτε στα μεγάλα λόγια και τα ψευτο-οράματα).
    Ο Χαζογιώργος πρωθυπουργός, έτσι;
    Ξανασκεφτείτε το λίγο.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ.
    Θυμηθείτε ότι επέλεξε την μουσουλμάνα πιτσιρίκα Καραχασάν να εκπροσωπήσει το πασόκ στη Βόρεια Ελλάδα (που μετά έλεγε ότι είναι τουρκάλα όχι μουσουλμάνα, βρίζοντας την Ελλάδα και εκθειάζοντας την Τουρκία), λες και δεν υπήρχαν άλλοι πιό κατάλληλοι υποψήφιοι.
    Θυμηθείτε ότι για 23 χρόνια είχε σύμβουλο και φίλο (κατά δήλωσή του) το Γρηγοράκη το Βαλιανάτο που έλεγε στα κανάλια και τις ξένες εφημερίδες ότι τα σκόπια πρέπει να ονομάζονται Μακεδονία.
    Έτσι ενδεικτικά σας τα θυμίζω, πιό πολύ για να σπάσουμε πλάκα.
    Εάν δεν το καταλαβαίνετε μόνοι σας ότι ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ τί να σας πώ.
    Του αρέσει βέβαια να φαντασιώνεται καλύτερους κόσμους και να έχει νέα οράματα και νέες ιδέες (όλα “νέα” είδες τί ωραία που τα λέει το άτιμο;, τίποτε το συγκεκριμένο όμως) αλλά ένα πράγμα έχω να σχολιάσω.
    ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΙΣΩΣ;
    Φίλοι πασόκοι, εάν δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τις προσωπικές ανεπάρκειες του χαζούλη θέλετε ψυχιατρική βοήθεια, επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΆ Τ' ΑΥΓΆ. ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΠΥΡΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ (ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ)ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (ΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΜΑΛΛΟΝ)ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΡΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ.

    Κυβέρνηση των δολοφόνων, έτσι;

    Τί κουβέντες βάζετε στο στόμα των δεκαπεντάχρονων νεαρών βρε τρισάθλιοι; O Καραμανλής είπε στο αστυνομικό να πυροβολήσει στον αέρα, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΌΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;

    Πρώτο, αυτός που έγραψε αυτό την ανάρτηση προφανώς είναι φανατικός, μπερδεμένος, κομπλεξικός, ανισόρροπος και γενικώς χάνει λάδια από παντού.

    Δεύτερο (και σημαντικότερο) ο Καψαμπέλης που ανεβάζει τέτοιες αναρτήσεις τί είναι; (δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για νεανική επιπολαιότητα, ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τί κάνει).

    Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να πεί στον κύριο Καψαμπέλη δυό κουβέντες στο αυτί;

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ;

    Πότε θα τιμωρηθούν όσοι, σαν το Καψαμπέλη, υποκινούν τη νεολαία προς δικό τους κομματικό και οικονομικό όφελος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι φασίστες πίσω από τις κουκούλες

    Το περιστατικό το γνωρίζουμε όλοι μας. Ένας άδικος θάνατος, ενός νέου ανθρώπου, σε μία (το λιγότερο) περίεργη περιοχή (κατ' άλλους και περίεργη χρονικά στιγμή) ξεσήκωσε τη μήνη των κουκουλοφόρων που έσπασαν, κατέστρεψαν, έκαψαν, βίασαν, έκλεψαν και αποπειράθηκαν αρκετές φορές να δολοφονήσουν. Θύματά τους καταστηματάρχες, απλοί πολίτες, γυναίκες, αστυνομικοί...
    Η λίστα των πεπραγμένων του "πολιτισμού" των κουκουλοφόρων είναι αρκετά μεγάλη και αποδεικνύει περίτρανα τον ψίθυρο που ακουγόταν αλλά δεν υπήρχε η τόλμη (λόγω των υποστηρικτών τους στα ΜΜΕ και όχι μόνο) να γίνει κραυγή...
    Είναι φασίστες, νεοναζί με καλυμμένα τα πρόσωπα, εθνομηδενιστές...
    Μα, το μεγαλύτερό τους θύμα, τις ημέρες που πέρασαν, ήταν η δημοκρατία, την οποία εξευτέλισαν (με την ανοχή της κυβέρνησης), την διαπόμπευσαν και μέχρι και σήμερα, οι "μέντορές" τους, οι "πνευματικοί τους ηγέτες", οι "χορηγοί", τους εξακολουθούν να πιέζουν προς τον δρόμο την ολικής καταστροφής, θέτοντας όρους προς την πολιτεία (δηλώσεις Αλαβάνου και Τσίπρα) και απαιτώντας την μη νομική εκπροσώπηση του ειδικού φρουρού που πυροβόλησε και σκότωσε το νέο παιδί, τον Αλέξη.

    Λύσσαξε το (παρα)κράτος ύστερα από την ανάληψη της υπερασπιστικής γραμμής των ειδικών φρουρών από το διασημότερο ποινικολόγο της χώρας Αλέξη Κούγια διόλου τυχαία γιατί:
    - Ήθελε η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών με επικεφαλής τον Υπουργό Εσωτερικών Παυλόπουλο παρέα με το χοντρό υφυπουργό Χηνοφώτη (αυτόν με τις τρελές αγάπες με τους Τούρκους όσο ήταν Αρχηγός ΓΕΕΘΑ) να καλύψουν για άλλη μια φορά τη δράση του κατασταλτικού μηχανισμού που λειτουργεί ανενόχλητα από τη μεταπολίτευση & από την κυβέρνηση της ΝΔ & από του ΠαΣοΚ είτε ως 17η Νοέμβρη είτε ως ΕΛΑ είτε ως αναρχικοί είτε ως λαθρομετανάστες είτε ως ξενοι πράκτορες είτε με μια λέξη ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ. Θέλανε να παρουσιάσουν τη δράση των αναρχικών που επιτίθενται πολλαπλώς στην Αστυνομική φρουρά στα γραφεία του ΠαΣοΚ στα Εξάρχεια ως μια βόλτα περαστικών.
    Ξέρετε για κανέναν άλλο σκοτωμένο περαστικό να έχουν ξεσηκωθεί όλα τα αναρχοIndymedia του εβραίου Soros;
    Εγώ πάντως όχι αν και το αστυνομικό δελτίο καταγράφει καθημερινά πληθώρα αδιευκρίνιστων θανάτων. Και γιατί δεν εκτελεί τη νομοθεσία ο Παυλόπουλος με το χοντρό που έχει και το θράσος να ζητάει συγνώμη για λογαριασμό άλλων, όταν ο ίδιος αφήνει ασύλληπτη τη γιάφκα των υπογείων του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου, παρ' όλο που ο νόμος του επιβάλλει να διενεργήσει αυτεπαγγέλτως χωρίς γνώμη της συγκλήτου και να συλλάβει την τρομοκρατική οργάνωση που τελεί ανεμπόδιστα κακουργήματα;
    Αφού προσπάθησαν να διαπομπεύουν οποιονδήποτε συνήγορο αναλάμβανε την υπεράσπιση των κατηγορουμένων όπως επιβάλλει ο νόμος (2 παραιτήσεις) σκοντάψαν στον Κούγια που και χρήμα έχει για να μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα και ήταν ήδη αναγνωρίσιμος στο δημόσιο βίο είτε το νομικό με χιλιάδες παραστάσεις στα ποινικά δικαστήρια στην πλάτη του είτε τον αθλητικό είτε τον κοσμικό.
    Διόλου τυχαία ο ΛΑ(λα)ΚΗΣ αναγνωρίζει μεν το δικαίωμα υπερασπίσεως των κατηγορουμένων αλλά μόνο από συνήγορο διορισθέντα αυτεπαγγέλτως από την Εισαγγελία δε!!! Γιατί να μην επιλέξει ο ίδιος ο κατηγορούμενος την υπεράσπισή του; Αυτό το αφήνει αναπάντητο ο γνωστός Λάκης των Εξαρχείων, παραπέμποντάς μας σε πολιτεύματα, καθεστώτα και εποχές που δεν τίμησαν και δεν σεβάστηκαν τους ανθρώπους. Αυτά επιθυμεί ο Λάκης και κάθε λαλάκης; Αυτό είναι το όνειρό τους; Ο ίδιος βέβαια έχει τον δικό του, τον προσωπικό του, δικηγόρο!!! Την ίδια δουλειά κάνουν όλα τα ΜΜΕ για να αναλάβει κάποιος τυχάρπαστος (ή και βαλτός) δικηγόρος από τη λίστα, υποβαθμίζοντας την υπερασπιστική θέση.
    Τρέμουν τη συνέχεια, γι αυτό και χρονοτριβούν όσο περισσότερο γίνεται, για να ρίχνουν λάσπη, παραβιάζοντας τα προσωπικά δεδομένα όσων εμπλέκονται προκειμένου να τρομοκρατήσουν στοχοποιώντας και να διαμορφώσουν αρνητικά την κοινή γνώμη ράβοντας και ξηλώνοντας κατά το δοκούν τα αδιάσειστα τεκμήρια της ιατροδικαστικής εξέτασης και της βαλλιστικής έρευνας που δείχνουν σαφέστατα ότι δεν βάρεσε στο ψαχνό άρα και δεν στοιχειοθετείται δόλος και πόσο μάλλον από 1 αστυνομικό όργανο εν ώρα υπηρεσίας και οι μάρτυρες είναι ψευδομάρτυρες και Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ και ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ, γιατί γνωρίζουν ότι ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. Θα αθωωθούν διότι πρώτος ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ μαζί με τα λοιπά πολιτικο-δημοσιογραφο-μπλογκοτόμαρα ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ μιλώντας συνεχώς για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ και για ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ. Και ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ(ΕΔΔΑ).
    Υπάρχει δε χαρακτηριστική παρόμοια αθωωτική απόφαση του ΕΔΔΑ για κατηγορούμενο που ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας είχε προδικάσει δημόσια την ενοχή του. ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ξαφνικά εκτός από τη λάσπη, άρχισαν επιθέσεις εναντίον του γραφείου του από κουκουλοφόρους, κατά του ιδίου από συγγενή του Αλέξη στα δικαστηρία έως και στα γήπεδα!
    Δυστυχώς όμως γι αυτούς και ευτυχώς για την Ελλάδα, οι επιθέσεις εναντίον του Ελληνικού λαού από ξένους πράκτορες, ξύπνησαν πολύ κόσμο, που ξεπερνώντας τις φοβίες του αντιδρά αποφασιστικά κινούμενος από το ένστικτο της επιβίωσης, για να διαφυλάξει τόσο την οικογένειά του όσο και την πατρίδα του.
    Εσύ Λάκη, μπορείς να πας να ζήσεις αλλού (αφού πατρίδα σου είναι όπου ζεις) και μην ξεχάσεις να πάρεις και μερικούς λαθρομετανάστες μαζί σου, να τους περιποιείσαι, που τόσο πολύ τους αγαπάς...
    Από Forum Φως Ορθοδοξίας
    http://kostasxan.blogspot.com/2008/12/blog-post_3646.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο, η κατάληψη είναι η λύση να μην δουλεύει τίποτα να βγάλουμε νέες γενιές αμόρφωτων και ακατάρτιστων. Σπάστε τα ρημάδια τα σχολεία και τα πανεπιστήμια.
    Χρόνια τώρα βλέπουμε τους κολοβαρούντες, τους δήθεν αριστεριστές και τα λοιπά κομματόσκυλα να κλείνουν τα πανεπιστήμια και να κάνουν δημόσιες σχέσεις με το καθηγητικό κατεστημένο και να προετοιμάζουν το συνδικαλιστικό και πολιτικό τους μέλλον.

    Εάν θέλουμε να πάμε μπροστά οι πρώτοι που πρέπει να φύγουν είναι η κάστα αυτών των καραγκιόζηδων. Που βρήκαν ευκαιρία τώρα άλλη μια φορά να βλάψουν τους πολλούς, εδώ χρειάζεται πραγματικά επανάσταση. Έξω οι ψευτο-επαναστάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή η μαλακία παιδάκια,αλλά δεν γνωρίζεις κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 7 Ιανουάριος 2009 10:48 πμ

    η κατάληψη είναι η λύση να μην δουλεύει τίποτα

    -----------

    Δεν κατάλαβες καλά, αγοράκι μου!

    Η κατάληψη είναι ο μόνος τρόπος για να μη λειτουργεί η δημόσια παιδεία, προς όφελος της ιδιωτικής.

    Άλλο πράγμα να βγαίνουν οι νέοι στους δρόμους (κι εγώ μαζί τους) και άλλο να κλείνουν τα δημόσια σχολεία από πέντε-δέκα κομματικούς τσογλαναράδες που χρησιμοποιούν τραμπουκισμούς για να μην έχουν αντίρρηση τα υπόλοιπα πρόβατα.

    Το πρώτο βήμα για την απελευθέρωση των νέων θα είναι να λένε στα κόμματα που "διατάζουν" ποιοί θα ψηφιστούν στα 15μελή: "Βάλτε τους στον κώλο σας, κωλοδεινόσαυροι και λοιπές πρακτοράτζες!"

    Αλλά δυστυχώς, οι πιτσιρικάδες έχουν εθιστεί να θεωρούν την προβατοποίηση ως "επανάσταση", ελπίζοντας σε έναν καλό διορισμό όταν θα έρθει η ώρα.

    Σκατά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Φίλε, αν σκοτώσουν έναν αστυνομικό, το θέμα αποκλείεται να πάρει τις ίδιες διαστάσεις όπως με το 15χρονο μαθητή». Πριν από λίγες ημέρες, ο Διαμαντής Μαντζούνης είχε πάρει τη χριστουγεννιάτικη άδειά του και είχε κατέβει στην Κυπαρισσία για να δει τους συγγενείς και τους παιδικούς του φίλους. Δεν μπορούσε βέβαια να διανοηθεί ότι το -παρ’ ολίγον- θύμα, για το οποίο μιλούσε στην «πρόβλεψη» που έκανε τότε σε ένα φίλο του, θα ήταν ο ίδιος.
    Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ο 21χρονος αστυνομικός πραγματοποιούσε μαζί με δύο συναδέλφους του περιπολία έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, στα Εξάρχεια. Ξαφνικά διακρίνει δύο ενόπλους να τους σημαδεύουν από μακριά. Τα...

    αντανακλαστικά που επιδεικνύει είναι υποδειγματικά, όπως και η αίσθηση αλληλλεγγύης. «Καλυφθείτε, πέστε κάτω!», φωνάζει αμέσως. Ο ίδιος δεν πρόλαβε να προστατευθεί. Οι σφαίρες του καλάσνικοφ τον τραυμάτισαν βαριά.
    Συμμετείχε στη φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου, όπου έπαιζε τα αγαπημένα του κρουστά. Την τοπική ταβέρνα, όπου δούλευε αρκετά καλοκαίρια ως σερβιτόρος, για να κερδίζει το χαρτζιλίκι του.
    Η αποτυχία του να εισαχθεί με την πρώτη προσπάθεια στη σχολή αστυφυλάκων δεν πτόησε το «πάντα γελαστό» και «ιδιαίτερα ευαίσθητο» παιδί, όπως μας τον περιγράφουν φίλοι και συμμαθητές του. Ηρεμος, εργατικός και υπομονετικός, όπως τον ήξεραν όλοι, πέρασε εκ νέου τη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων και πέτυχε στην ανώτερη σχολή που τόσο επιθυμούσε, στο τμήμα της Κρήτης. Τον Οκτώβριο του 2008 ολοκλήρωσε με επιτυχία τα πέντε εξάμηνα φοίτησης, με την πολύτιμη -οικονομική και ηθική- αρωγή της μεγαλύτερης αδερφής του, Αριστέας. Επειτα από μια σύντομη σκληρή εκπαίδευση «δρόμου» φόρεσε τη στολή των ΜΑΤ.
    Έπεσε σχεδόν αμέσως στα βαθιά – στους δρόμους της φωτιάς, στην Αθήνα των πρωτοφανών ταραχών του Δεκεμβρίου. Οι γονείς του αγωνιούσαν και του τηλεφωνούσαν σχεδόν καθημερινά. Ο ίδιος δεν φάνηκε να φοβάται ούτε στιγμή. «Μην ανησυχείτε», τους έλεγε.
    Η σκληρή ειρωνεία της τύχης; Ο αστυφύλακας Διαμαντής Μαντζούνης, συγγενής του και συνονόματος, είχε πέσει νεκρός από πυρά αγνώστου το 1976, εν ώρα υπηρεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ.
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ (ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΟΥΣΤ ΡΕ Κ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε μου λες, με την κατάργηση του 10 θα υπάρξει αξιοκρατία; Τουλάχιστον ο θεσμός των Πανελληνίων εξετάσεων ήταν από τους λίγους εναπομείναντες αδιάβλητους και αξιοκρατικούς θεσμούς.

    Αυτό πάλι με την Κυβέρνηση δολοφόνων τι είναι; Η Κυβέρνηση είπε στον Κορκονέα να πυροβολήσει; Υπήρχε τέτοιου είδους Πολιτική κατεύθυνση και δεν το ξέρουμε; Απεναντίας η μόνη Πολιτική κατεύθυνση που είδαμε (η οποία αποδείχτηκε λάθος) ήταν προς τους Αξιωματικούς να παίζουν άμυνα.

    Τέλος πάντων το όλο ύφος σου και των ομοίων σου, φανερώνει άνθρωπο με προκαταλήψεις, στερεότυπα και παρωπίδες. Κρίμα γιατί το παίζετε και προοδευτικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...

    ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ????????????? ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!!!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είπε ο ανώνυμος στις 1.31 μμ:

    "ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ????????????? ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!!!"

    Αυτό είναι το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα. Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ή Ο ΓΕΛΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και καλα ρε μαλακα πριν τον φονο του Αλεξη της Φιλοθεης ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ?

    Και τωρα ποιοι σας ακολουθουν ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ κοινους ΚΛΕΦΤΕΣ (του πινικου δικαιου) ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ??

    ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ (ερυθροι, οι χειροτεροι) ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΣΑΤΕ , αει στο διαολο κωλοπαιδα που τρωτε τα λεφτα του πατερα σας ακομη , ουστ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TA FAS KALA TI PARASKEYI EXI PARTI E KALOOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ ΄Η ΕΝΑ ΟΧΙ. Ο SERVER ΤΟΥ
    INDIMEDIA ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μαλλον ο ελληνικος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ (και οχι 'δημοκρατικος') που ειναι και η συντριπτικη πλειοψηφια στην χωρα μας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ την Παρασκευη στην ψευτοδιαδηλωση για τον τραμπουκο ΧΛΕΜΠΟΝΕΡΑ και να σπασει στο ξυλο τα λιγοστα κωλοπαιδα που θα θελησουν να εκτονωθουν (γιατι γυναικα δεν εχουν δει ποτε - μονο μεταξυ τους τα τρελλα αγορακια της ΣΥΡΙΖΑΣ την βρισκουν..) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΙΓΚ ΚΑΤ ΤΟΥ ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ μια και καλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση