GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την κοπανάει πάλι η ΝΔ...

. ...από την ψηφοφορία για την Προανακριτική για το Βατοπέδιο! . Την εκ νέου μη συμμετοχή της ΝΔ στην ψηφοφορία επί της νέας πρότασης του Π...

.
...από την ψηφοφορία για την Προανακριτική για το Βατοπέδιο!
.
Την εκ νέου μη συμμετοχή της ΝΔ στην ψηφοφορία επί της νέας πρότασης του ΠΑΣΟΚ για Προανακριτική στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος δηλώνοντας ότι το κυβερνών κόμμα «με κανένα τρόπο» δεν θα συμπράξει στις μεθοδεύσεις του ΠΑΣΟΚ «που αποτελούν απόπειρα ευτελισμού των θεσμών της Δημοκρατίας» και υποστηρίζοντας ότι καταφεύγει σε "ανεύθυνες και μικροπολιτικές μεθοδεύσεις που αποβλέπουν στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου".
«Η απάντηση δόθηκε με το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής. Η διερεύνηση της αλήθειας ολοκληρώθηκε υπό το φως της πλήρους διαφάνειας. Για τα υπόλοιπα, ο λόγος ανήκει στη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε.
--------------------------

29 σχόλια

  1. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ

    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ

    Ο ΚΩΤΣΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ

    Ο ΚΩΤΣΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

    Ο ΑΛΕΚΟΣ Η ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΝΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΧΕΖΕΙ το ΠΑΣΟΚ η προκυρηξη του
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παει ο Γιωργακης..

    Οι αμερικανοι τα βρηκανε με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Ωστε έτσι Πανούλη;

    Ε, πάρτε τα λοιπόν:

    ζήτω η 17ν, ο εα, η 28οκτώβρη, ο άγιος βαλεντίνος, ή τελοσπάντων όποιος άλλος πούστης μας απαλλάξει από αυτά τα καθήκια τους κλέφτες και τους απατεώνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ,
    ΜΑΥΡΟΣ, ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ,ΚΑΤΡΑΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TΙ ΛΕΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑΣ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ; ΕΚΛΕΨΑΝ Ή ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΗΣΥΧΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥς; ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! γΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ;
    ΓΕΡΜΑΝΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολα κάτω απο το χαλί,ολα στο φως τρομάρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εν εχουν τελος
    οι επαναλαμβανομενες παπαριες
    της Ελληνικες Κυβερνησης και των κομπαρσων
    του Καραμαν Αλη,
    που κανουν τα παντα για τη μασα
    και τη βολεψη τους...
    Νοιαζονται τοσο πoλυ οι κεραταδες
    για το πως θα ντερλικωσουν
    οσα περισσοτερα μπορουν,
    με αποτελεσμα,να μην εχουν καταθεσει ακομη προς εγκριση,
    τα χρηματα τα οποια ειχε προαναγγειλει ο πρωθυπουργος
    απο τον Δεκεμβριο του 2008,
    αναφορικα με το επιδομα θερμασης,
    ενω παραλληλα ο χειμωνας
    ειναι σε πληρη εξελιξη...
    Φατε ρε καργιολιδες...
    να δουμε τι θα καταλαβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ότι και να είναι ΚΑΘΕ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» για τον κοσμάκι είναι χαφιέδες, τίνος δεν ξέρω αλλά Χ Α Φ Ι Δ Ε Σ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, όπως ήταν και η 17 Νοέμβρη ΚΑΙ το μόνο που πετυχαίνουν αυτές οι «οργανώσεις» είναι το κατεστημένο να βρίσκει δικαιολογίες να μας μπήγει πιο βαθιά το μαχαίρι του στην καρδιά και στο μυαλό.
    Μήπως με τις ενέργειες τους ο λαός εκτός από Ε Ν Τ Π Ω Σ Ε Ι Σ έχει δει τίποτα καλό,
    Ο Χ Ι.
    Μήπως σταμάτησαν οι κλεψιές στο δημόσιο από όποιον μπορεί και θέλει;
    Μήπως σταμάτησαν ή φρέναραν τα κάθε είδους σκάνδαλα;
    Μήπως σταμάτησαν οι Κουμπαριές;
    Απλά ο Α μεγαλολεφτάς έβαλε μπράβους, λεφτά δεν θα του λείψουν κι ούτε θα τα χάσει, από την εφορία θα του εκπέσουν τα περισσότερα.
    Το κράτος με τα δικά μας λεφτά του έδωσε αστυνομικούς να τον προσέχουν μην πάθει ο κόλος του, στον Β τραγουδιστή πάλι το κράτος πάλι με δικά μας λεφτά του έδωσε αστυνομικούς να τον προσέχουν, στον Γ δημοσιογράφο με δικά μας λεφτά πάλι αστυνομικούς, και σε όσους άλλους φοβούνται και έχουν τα μέσα αστυνομικούς πάλι με δικά μας λεφτά.
    Πόσες χιλιάδες αστυνομικοί είναι στην φύλαξη διαφόρων που έχουν τα μέσα;
    Ποιος τους πληρώνει;
    Και πόσες φορές εξευτελίζονται από τους ίδιους που έχουν αναλάβει την φύλαξη τους;
    Εκτός από αυτά το σοβαρότερο είναι ότι με τις πράξεις τους ενισχύετε το αστυνομικό κράτος εις βάρος πάλι του λαού, θα μου πείτε ένας φιλήσυχος άνθρωπος τι έχει να φοβηθεί από τους μηχανισμούς καταστολής; Και μόνο που τους πληρώνει του φτάνουν και του περισσεύουν, άσε την κακιά στιγμή.
    Για αυτό το λέω και το ξαναλέω, όλοι τους είναι Σ Κ Ο Τ Ε Ι Ν Α Ο Ρ Γ Α Ν Α είτε της ντόπιας εξουσίας είτε άλλων κύκλων από το εξωτερικό.
    Τι δουλειά είχε πχ. Η 17 Νοέμβρη με τον Τούρκο ; Η Τουρκία έχασε ένα πολίτη, η Ελλάδα σύρθηκε γονατιστή να ζητά συγνώμες και από την Τουρκία αλλά και να δίνει διαβεβαιώσεις λες και μπορούν να τηρηθούν ότι δεν θα ξανασυμβεί.
    Σκότωνε ή δεν σκότωνε κατά παραγγελία η οργάνωση αυτή;
    Τι δουλειά είχε με τον Μπακογιάννη, πιο ήταν το κακό που είχε κάνει στην χώρα μας; Μήπως θυμάστε ή βλέπετε τις άμεσες και μακροχρόνιες επιπτώσεις αυτής της δολοφονίας;
    Για αυτό κύριοι και κυρίες του «επαναστατικού αγώνα» και όποιου άλλου «αγώνα» είσαστε εχθροί του λαού, είσαστε χαφιέδες, είσαστε πουλημένα τομάρια, είσαστε μισθωτοί δολοφόνοι, είσαστε αλήτες που ντύνετε τις πράξεις σας με δήθεν αντίθεση προς την εξουσία.
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ,
    ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ίδια η ΝΔ είναι, η παλιά δεξιά...
    Περιμένατε τίποτε καλύτερο?
    Αλλά τι να πώ, όταν "τα παρατράγουδα", η απόλυτη εκπομπή κουλτούρας, χτυπάει πάνω από 20%?
    Ε, να μη χτυπήσει και 40% η ΝΔ?
    Σ' αυτή τη χώρα ζούμε, αυτά βλέπουμε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι "γιαλαντζί" , όπως και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου όπου ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ και "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" δημιουργούσαν την απαραίτητη ατμόσφαιρα και τα απαραίτητα συναισθήματα για την προώθηση τεράστιων συμφερόντων που σχετίζονται είτε με πετρέλαια, είτε με εξοπλιστικά προγράμματα. Η "τρομοκρατία" είναι ΑΚΡΙΒΟ χόμπυ και ο σκοπός της είναι συγκεκριμένος και είναι φυσικά η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ώστε μετά να έρθουν οι "ΣΩΤΗΡΕΣ" τους οποίους ευχαριστούμε και μέσω της Βουλής αλλά και αγορές πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.
    Είναι λογικό όπου υπάρχει χαμηλή νοημοσύνη να λειτουργούν περισσότερο τα ζωϊκά κι αρχέγονα ένστικτα , τα οποία ουσιαστικά εξυπηρετούν τα συμφέροντα ΟΣΩΝ επιχορηγούν την επικράτηση της βίας σε συγκεκριμένες στιγμές βάσει συγκεκριμένου σχεδίου. Το αίμα στα Ίμια έφερε το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ του ΣΗΜΙΤΗ και τον Οτσαλάν στους Τούρκους. Το αίμα του Αλέξη, οι ζημιές στις τοπικές οικονομίες και το συντονισμένο κίνημα δυσφήμησης της Ελλάδας στα ΜΜΕ του εξωτερικού έφερε την επιθυμητή πτώση στα ποσοστά της ΝΔ και του ανυπάκουου Καραμανλή.
    Με το "κατά Αμερικανική παραγγελίαν" χτύπημα του "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ" ... ήρθε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ...η σύσταση των ΗΠΑ για την τρομοκρατία στην Ελλάδα. Διαβάστε το άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου από το ΕΘΝΟΣ και θα καταλάβετε πως εξηγούνται ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.

    Την «τρομοκρατική ατζέντα» επαναφέρει η Ουάσιγκτον
    Οι ΗΠΑ βρήκαν και πάλι την ευκαιρία να εκβιάσουν τη χώρα μας επαναφέροντας το θέμα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίαςΛίγες ημέρες πριν από την ανάληψη της εξουσίας από τον Μπαράκ Ομπάμα, η έξαρση της τρομοκρατίας στη χώρα μας αναδεικνύεται σε μείζον πρόβλημα των ελληνοαμερικανικών σχέσεων. Οι αρμόδιοι του FBI και της CIA, που κατοικοεδρεύουν στην Αθήνα, μετέφεραν τη «μεγάλη ανησυχία τους» στη Διεύθυνση Αντιτρομοκρατίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το νέο περιστατικό, με δεδομένη και την αποτυχία των αστυνομικών Αρχών να επιλύσουν τον γρίφο της επίθεσης με ρουκέτα εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας, στις 12 Ιανουαρίου 2007.
    Οι Αμερικανοί διευκρινίζουν ότι οι πράκτορες του FBI δεν επισκέφθηκαν την περιοχή όπου τραυματίστηκε ο αστυνομικός Διαμαντής Μαντζούνης, απλώς συνεργάστηκαν με την Ελληνική Αστυνομία σε επίπεδο ανάλυσης των ευρημάτων και αλληλοενημέρωσης.
    Εξήγησαν, επίσης, ότι δεν αναμένεται ενίσχυση του κλιμακίου ή της ασφάλειας του κτιρίου της πρεσβείας, η οποία -έτσι και αλλιώς- φυλάσσεται από ισχυρή ομάδα Αμερικανών πεζοναυτών και Ελλήνων αστυνομικών.

    Πάντως, οι Αμερικανοί νιώθουν «δικαιωμένοι» για την απαράδεκτη απόφασή τους να μην εντάξουν την Ελλάδα στις χώρες των οποίων οι υπήκοοι δεν χρειάζονται βίζα για να επισκεφθούν τις Ηνωμένες Πολιτείες.Αναφέρεται συγκεκριμένα πως ήταν δικαιολογημένη η σπουδή τους να μιλούν και να θέτουν συχνά-πυκνά σε Ελληνες αξιωματούχους το θέμα της τρομοκρατίας, καθώς πιστεύουν πως η «17 Νοέμβρη» δεν εξαρθρώθηκε και ότι ο «Επαναστατικός Αγώνας» από το 2003 είναι μια άκρως επικίνδυνη οργάνωση.
    Αλλωστε πιστεύουν -και δεν δέχονται αμφισβήτηση- πως τα ασύλληπτα μέλη της 17Ν δρουν τώρα με την ομπρέλα του «Επαναστατικού Αγώνα».

    Οι φάκελοι. Ουδείς μπορεί να τοποθετηθεί με βεβαιότητα για τον τρόπο με τον οποίο θα ασχοληθεί με το πρόβλημα η νέα κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα, αλλά σίγουρα θα ληφθούν υπόψη όλοι οι φάκελοι που υπάρχουν στη CIA, στο FBI, σε άλλες υπηρεσίες και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.Εάν το περιεχόμενο των φακέλων θεωρηθεί σοβαρό και αξιόπιστο, όπως αναμένεται, οι πιέσεις θα συνεχιστούν αδιάκοπα, παίρνοντας τη μορφή «επίμονων συμβουλών» από την Ουάσιγκτον προς την Αθήνα.
    Σε μερικές περιπτώσεις η κυβέρνηση Μπους είχε χρησιμοποιήσει εκβιαστικά το πρόβλημα της τρομοκρατίας και αρκετές φορές είχε προβληθεί ως δικαιολογία για την «πολιτική εκδίκησης» της Αμερικής στο Σκοπιανό και το Κυπριακό.
    Πιστεύεται πως εάν πραγματοποιηθεί η επίσκεψη της κ. Ντόρας Μπακογιάννη στην Ουάσιγκτον, μέσα στον Φεβρουάριο όπως επιθυμεί, η νέα υπουργός Χίλαρι Κλίντον θα τοποθετήσει την τρομοκρατία στα υπό συζήτηση θέματα. Πάντως, η επίθεση εναντίον του αστυνομικού ήταν ένα από τα ζητήματα που έθεσε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελληνίδα υπουργό Εξωτερικών, στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη.Η κ. Μπακογιάννη, η οποία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική πρεσβεία της Ουάσιγκτον και τα στελέχη του «ελληνικού λόμπι», επιδιώκει να λάβει άμεσα πρόσκληση από τη νέα υπουργό Εξωτερικών για να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον. Βασική επιδίωξή της είναι να εξασφαλίσει πρόσκληση από τον κ. Ομπάμα για τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, η οποία θα του τονώσει το ηθικό και θα τον ενισχύσει πολιτικά.

    ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Washington

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε καργιόλη εαμοφασιστα bloorers αυτός ο πούστης που θα σε απαλλάξει είναι φίλος σου σαν εσένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γιαυτό μπας και είμαστε καλύτερα με κυβερνήσεις χωρίς απόλυτες πλειοψηφίες, έτσι ώστε να τίθενται τα διάφορα θέματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 14 – 01 – 2009


    ΤΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

    Στις 13-01-2009 ολοκληρώθηκε η δημόσια δημοπρασία των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 2,5 δις €.
    Τα «παπαγαλάκια» των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, αλλά και των διαπλεκόμενων συγκροτημάτων της έντυπης ενημέρωσης, αγωνίζονται μανιωδώς να μας πείσουν, για τη μέγιστη επιτυχία του νέου Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, που μας προέκυψε από τον πρόσφατο ανασχηματισμό και της αναδομημένης Κυβέρνησης . (sik).
    Μιας Κυβέρνησης που «φιλοτέχνησε» με δοκιμασμένα, παλιά και ακατάλληλα υλικά ο «καταλληλότερος» (sik).
    Όμως όσο και να προσπαθούν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» των διαπλεκόμενων ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ να μας παραπληροφορούν με μισές αλήθειες, παρ΄ ότι γνωρίζουν ότι η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα.

    • Επειδή οι πολίτες δεν μασάνε κουτόχορτο.
    • Επειδή οι πολίτες δεν είναι χαζοί.
    • Επειδή οι πολίτες έχουν καταλάβει το ρόλο που παίζουν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» και τα διαπλεκόμενα αφεντικά τους.
    ( Συγνώμη νταβατζήδες ήθελα να γράψω σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sik).

    Θέτουν τα παρακάτω ερωτήματα:

    • Γιατί «κύριοι» καναλάρχες και εκδότες, (συγνώμη κρατικοδίαιτοι εργολάβοι και προμηθευτές ήθελα να γράψω), παρακινείτε τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» σας να παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό???
    • Γιατί κανένας «παπαγάλος» δεν μας ενημέρωσε ότι η υπερκάλυψη, (άκουσον - άκουσον περίπου έξι φορές), έγινε από τις Τράπεζες διαθέτοντας ένα μικρό ποσό (2,5 δις €) από τα χρήματα (24 δις €) που τους χάρισε ο απερχόμενος Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, υλοποιώντας την εντολή του «καταλληλότερου» (sik)???
    • Από πότε νεόκοποι και άθλιοι γκεμπελίσκοι, είναι μεγάλη επιτυχία να δανείζεσαι με απεχθέστατους όρους από τους Τραπεζίτες, το 10% των χρημάτων που τους χάρισες???

    Ρεεεε πάρτε το χαμπάρι……… σας πήραμε πρέφα και δεν τσιμπάάάάά με!!!!!!!!!!!!!

    Ρεεεε…… ούύύύστ………. απ΄ εδώ διαπλεκόμενοι του κερατάάάάάά!!!!!!!!!



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΞΟΡΓΙΣΤΚΑ ΓΕΛΟΙΟΣ
    ********************************
    Δεν είναι αστείο ύστερα από τόσα σκάνδαλα που έχουν συμβεί, ύστερα από τόσους εξωφρενικούς πλουτισμούς που έχουν διαπιστωθεί και ύστερα από τέτοια λεηλασία του δημόσιου πλούτου που έχει συντελεστεί, να επανέρχεται ο Κ. Καραμανλής στην παλιά καραμέλα της σεμνότητας και της ταπεινότητας, όταν επί πέντε χρόνια ουδέποτε μπήκε στον κόπο ν ασχοληθεί με όσους έμπρακτα έγραφαν τις συστάσεις του στα παλαιότερα των υποδημάτων τους;
    Και δεν είναι επίσης αστείο ν αυτοπροβάλλεται ως εγγυητής της υπευθυνότητας στην πολιτική ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν δίστασε πριν από έναν μήνα να δηλώσει πως επί τέσσερις μήνες δεν καταλάβαινε ότι καταληστευόταν η χώρα με τη συνεργασία υπουργών και υφυπουργών του αλλά αποδείχθηκε αρκετό ένα 24ωρο για να διαπιστώσει ότι οι συγκεκριμένες πράξεις των συνεργατών του αποκλείεται να ήταν ποινικά κολάσιμες;
    Ξέχασε ο Καραμανλής με θρασύτατη ευκολία την προεκλογική δέσμευση του για τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ που θα εξοικονομούσε κάθε χρόνο περιορίζοντας τις σπατάλες και εξαφανίζοντας τη διαφθορά. Ηταν μια συνειδητή εξαπάτηση της κοινής γνώμης η δέσμευση εκείνη. Και η απόδειξη ότι συνειδητά εξαπατούσε τον ελληνικό λαό δεν είναι ότι δεν τήρησε την υπόσχεσή του, είναι ότι δεν επιχείρησε καν να την τηρήσει.
    Γι αυτό και δεν βρήκα απλώς αστεία, αλλά εξοργιστικά γελοία τα όσα για οικονομίες και περιορισμούς σπατάλης υποδείκνυε στους υπουργούς και τους υφυπουργούς του, όταν επί πέντε χρόνια δεν βρήκε έστω και μία -μόνο μία- περίπτωση για ν αποδείξει έμπρακτα ότι θα πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά τα λόγια του.

    Δυστυχώς , ο Καραμανλής δεν θέλει ή δεν μπορεί να καταλάβει ότι το 2009 δεν είναι 2005 ή 2006.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 8:12
    Εντάξει Αντώναρε
    σε καταλάβαμε .
    Ο Πυσσόπουλος είχε τα Ρουσσοπουλάκια για να βρίζουν στα μλόγκς ,εσύ φουκαρά μου γράφεις μόνος σου όλες τις μαλακίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γενική η παραδοχή πλέον οτι δεν του βγήκε του ΠΑΣΟΚ αυτό που περίμενε απο την υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όχι, Παναγιωτόπουλε. Φτάνει πια η κουταμάρα. Ο Ελληνικός λαός δε θα σας ακολουθήσει στο βρώμικο δρόμο που διαλέξατε, στη βρωμιά που χωθήκατε. Όχι, ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε! Φάτε τα λεφτά που κλέψατε , αλλά μη μας περνάτε και για χαζοβιόληδες! Στραβομάρα νομέζετε πως έχουμε; Να ήταν μία , να ήταν δύο οι αμαρτίες σας να τις συγχωρήσουμε. Μα δεν πέρασε μέρα που κυβερνάτε τούτο τον τόπο που να μη κάνατε κι από μια και δυο παλιανθρωπιές σε βάρος μας. Φτάνει πια! Πηγαίνετε στο καλό, αλλά μη μας κοροϊδεύετε κι από πάνω, πως νοιαζόσαστε για τους Δημοκρατικούς θεσμούς! Γι αυτό δεν τους αφήνετε να λειτουργήσουνε; Φοβάστε μην τους χαλάσουμε;

    ΑΒΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ολα στο φως...δεν χαριζομαστε σε κανεναν....δεν κανομε εκπτωσεις..Εχομε τις ευλογιες του Εφραιμ...
    Ειμαι ο καταλληλοτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε παιδια τι εγινε ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ το χρυσο μου ? που ειναι ο καλος μου να κανει τις καθημερινες του γλυκες δηλωσεις? που ειναι ο ανταρτης ΤΑΤΟΥΛΗΣ ρε παιδια ? κανενας ξεφτιλας καμπουρακης, κανενας καταπτυστος οικονομεας , καμμια ξεφωνημενη τρεμη , τιποτα φτηνο λυριτζηδες και χαζο χατζηνικολαου ,ο πασπιτης ευαγελατος ? κανενας ρε παιδια δεν εχει πια πρωτη ειδηση τον καλο μου ? Ε ΡΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΕΡΒΙΕΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ, ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ.... τωρα ειναι η σειρα μας να γελαμε με την καταντια σου.. ΜΕΓΑΛΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ''Tabula Rasa''..."


    Μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να αντιπαρατεθει με τον Αρη!!
    Ο Αρης ήδη δήλωσε ότι "δεν θα κανει τίποτα" δηλ. "''Tabula Rasa''..." δηλ.
    δεν θα γραψει τιποτα στον τομέα παιδείας!

    Είδατε που ο δρ Κουτσουκος που ξέρει και να διαβαζει τους χρησμους των μαντειων (ως αρχαιοελληνιστης) εχει την λύση??

    Αν περιμένετε από την κάθε Διαμαντοπούλου...καλά κρασιά,

    Αληθεια τι σπουδασε ο Αρης και η Αννα??!!!
    Γιωργο βαλε δρ Κουτσουκο να παμε στο 11 % διαφορα γιατι με την Αννα θα χασεις και τον "''Tabula Rasa''..."
    Δηλ. ούτε μια ψηφο στις εκλογες !!!

    Γιωργο παρε αποφασεις πριν ειναι αργα!!
    Μακης Πασπ

    14 Ιανουάριος 2009 12:44 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. φασίστες bloopers πίσω στις τρύπες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΛΕΨΤΕ - ΑΡΠΑΞΤΕ - ΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ,χωριs την παραμικρη τιμωρια.ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ- ΕΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ελα μωρε μια λιμνουλα ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "τρομοκρατία" (σύμφωνα με τον ορισμό), είναι η εξίσωση του βίαιου εγκλήματος με την πολιτική.

    Για θυμίστε μου, σε τι είπαμε ότι διαφέρει η συμμορία που συστήθηκε υπό τον Καραμανλή, με σκοπό την καταλήστευση του δημοσίου πλούτου, από οποιαδήποτε άλλη τρομοκρατική οργάνωση;

    Να σταματήσει ΑΜΕΣΩΣ η πολιτικοποίηση της ποινικής ζωής του τόπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ ΡΕ!!!!!

    ΟΥΣΤ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γλύφει , γλύφει , γλύφει ο Πανούλης . Σου λέει κάτι θα μου δώσει και εμένα ο Κωστάκης. Εμ με το γλείψιμο το σύρσιμο, και τα κέρατα ανέρχεσαι . Ως πότε όμως θα έχει σάλιο . Κάποτε θα τελειώσει η το σάλιο η ο καταλληλότερος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση