GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριακού ή Κούβελος;

. Σε μια από καρδιάς συνέντευξη και εν όψη των επικείμενων εκλογών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Περικλής Τρικαλιώτης Γενικός Γραμματ...

.
Σε μια από καρδιάς συνέντευξη και εν όψη των επικείμενων εκλογών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Περικλής Τρικαλιώτης Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, στην εκπομπή του Δημήτρη Κεραηλίδη "EXTRA SPORTS" στο ΕXTRA 3.
Μιλά για την τιμωρία της Ομοσπονδίας από την Παγκόσμια και ...φωτίζει αθέατες στιγμές εκείνης της "γκρίζας" εποχής των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου...
"Σπάει" μπροστά στην κάμερα και δίνει...απαντήσεις στους δύο "μονομάχους" των επικείμενων εκλογών στην ΕΟΕ, Μίνωα Κυριακού και Ισίδωρο Κούβελο.
ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ...ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ.
Τον Δημήτρη Κεραηλίδη, "βοηθούν" ως καλεσμένοι και ...οικοδεσπότες, ο Βαγγέλης Αλυσανδράτος της πάλαι ποτέ "ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΧΟΥΣ" και ο Φάνης Σκύφτας της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
EXTRA SPORTS - Σάββατο στις 10 πμ.

11 σχόλια

  1. αγροτες μην μασατε ,αυτα τα δικαιουσαστε ετσι κι αλλιως .μην ακουτε τους εδω πισωγλεντηδες και τους παιδερες των βρυξελλων,τσιφλικια θελουν να κανουν.δεν εξηγειται αλλιως τετοιος εμπαιγμος.καλα σας λεει η παπαρηγα καθειστε και ενισχυστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.
    ΙΔΙΟ ΦΥΡΑΜΑ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΑ.ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψηλός ή κοντός; Νομίζω, αμφότεροι είναι προβληματικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ντοράκης της Θοδώρας πρέπει πέρα απο τις Μπίζνες να παίζει και με τα κοινά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε ΝΑΙ, ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΒΕΛΟΣ. ΑΣ ΚΑΘΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΟΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο παππους εχει νέα γυναίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μασονική χειραψία δε μας δίνει και την προϋπόθεση επιλογής...
    http://www.youtube.com/watch?v=kisNNL5BtR8&feature=related

    Καπετάν Μακρής. Όταν οι επιλογές σου είναι προεπιλεγμένες από άλλους. http://www.youtube.com/watch?v=4vUbvCCojV4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγάλη ξεφτίλα οι ειδήσεις στον ΑΝΤ-1.
    Ο Εισαγγελάτος θυμάται τον παλιό κακό εαυτό του, στάζοντας χολή και εμπάθεια για τη Ν.Δ., να δικαιολογήσει το μπόνους του Κυριακού.
    Εάν δεν υπήρχε ο επαγγελματισμός της "συμμορίας του Mega", ο Ευαγγελάτος θα έπαιρνε το "χρυσό βραβείο λάσπης".
    Από όσο ακούω τουλάχιστον, όλοι έχουν καταλάβει τί παίζεται και μουτζώνουν καθημερινά τους τηλεοπτικούς "προστάτες των συμφερόντων του λαού" σαν τον λιμοκοντόρο τον Ευαγγελάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ πίκρα βγάζει ο Μίνωας στον ΑΝΤ-1, έφαγε 4 χρόνια αλλά έδωσε 180.000 ευρώ στο δικαστήριο για να γλυτώσει το μπουντρούμι, τώρα όμως επανήλθε ο εισαγγελέας για τις ΛΟΙΠΕΣ βρωμιές.
    Χούι και αυτό ο Καραμανλής να μην καπακώνει τη δικαιοσύνη σαν τον κοντο-ελιά!
    Καθημερινός εφιάλτης του έχει γίνει του Μίνωα ο Κώστας, να μην τον αφήνει να χαρεί το γεροντοέρωτά του με την ξανθιά μπάρμπι, το είδωλο κάθε γερο-ξεκούτη!
    Χάνουμε και την Ολυμπιακή εκπροσώπηση τώρα, άστα να πάνε, μαύρη μαυρίλα ο ξεφτίλας ο Κυριακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί κανένα κανάλι ακόμη δεν μιλάει για τις ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες πρωταθλητών κολύμβησης ότι ο Κυριακού τους έφερνε στα Τσικλιτήρια, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα περάσουν τέστ ντόπιγκ;
    Τί θέση μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος σαν εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (που μας έχει στη μπούκα έτσι και αλλιώς για θέματα ντόπιγκ εδώ και μία τετραετία);
    Ο ΛΥΚΟΣ ΝΑ ΦYΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση