GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση από τον Π. Δούκα...

Για το Χάρλεμ... . Από τον Πέτρο Δούκα «Κάποιος φίλος αμφισβήτησε αυτό που ανέφερα στη συνέντευξή μας (πατήστε εδώ), ότι όταν σπούδαζα στη ...

Για το Χάρλεμ...
.
Από τον Πέτρο Δούκα

«Κάποιος φίλος αμφισβήτησε αυτό που ανέφερα στη συνέντευξή μας (πατήστε εδώ), ότι όταν σπούδαζα στη Νέα Υόρκη (NYU) έμενα στα όρια του Χάρλεμ.
Μήπως γνωρίζει να μας πεί που έμενα και αν τον 1974 η περιοχή ήταν ή δεν ήταν κυριολεκτικά στα όρια του Χάρλεμ και αν ποτέ είχε μπει στο IRT (και μάλιστα βραδυνές ώρες); Yποθέτω πως γνωρίζει τι είναι αυτό. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.»

26 σχόλια

  1. Κύριε Δούκα, αντί να μας λες που έμενες το 1974, μπορείς να μου λύσεις την απορία γιατί οι υπηρεσιακοί παράγοντες, επειδή εξέδωσαν γνωμοδοτήσεις , καλούνται ως ύποπτοι από την Εισαγγελία Εφετών, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης και για σένα, που έκανες αποδεκτές τις γνωμοδοτήσεις (άρα είχες δικαίωμα ελέγχου και απόρριψης) , η Βουλή, που έχει τις αρμοδιότητες του Εισαγγελέα για υπουργούς και υφυπουργούς , δεν διέταξε καν την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης; Αυτή την απλή απορία μπορείς να μας την λύσεις, ως υπεύθυνος και σοβαρός πολιτικός, αντί να μας λες που έμενες το 1974;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή η δόξα που έζησες μικρέ υφυπουργέ.

    Πέρνα τώρα από το ταμείο για να πληρώσεις !

    Και να θυμάσαι: Την υπόγραφή μας και το πουλ... μας προσέχουμε που το βάζουμε. Εκτός βέβαια αν τα ανταλλάγματα αξ΄ζανε το ρίσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισα ρε που θα μας πεις πως το "οταν ανεβαινει η τιμη του πετρελαιου μειωνεται η καταναλωση και εχουμε οικονομια" το εμαθες στο χαρλεμ...
    Ρε σε απεστειλε ο Πρω και βγαινεις και μιλας λες και δεν εγινε τιποτα....Για το βατοπαιδι ρε ποιος υπεγραψε,εγω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Πετρο μη καθεσαι και απαντας στο καθε μαλακα. Θα μπεις σε μεγαλο λουκι γιατι η Ελλαδα ειναι γεματοι μαλακες.
    Κυριακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέτρο, δεν εχεις τον Θεό σου αυτό ειναι το πρόβλημα?Σύνελθε και χαλάρωσε, ετσι ειναι η ζωή, μπορείς να κάνεις και αλλα πράγματα πέρα απο την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΡΤ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ?ΚΑΜΜΙΑ!.ΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΑΡΛΕΜ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗ ΩΡΑ ΜΑΣ.ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΦΟΥΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΘΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΕ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΘΕ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΔΗΛ. ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Πέτρος Δούκας κάνει αναρτήσεις στο press-gr!!!
    Τι άλλο θα δούμε!

    Από "μεγαλοπράγμων" οικονομολόγος (με τα λεφτά των άλλων), τάχα μου αρχαιολάτρης (με τα γραπτά άλλων) και κοσμικός των σαλονιών και των γηπέδων γκολφ (με τις γνωριμίες του πεθερού του) έφτασε να απαντά σε blog για το πόσο ταλαιπωρήθηκε πριν 35 χρόνια σε ένα φτωχικό σπιτάκι στη Νέα Υόρκη.

    Εχει ο καιρός γυρίσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ δεν γνωρίζω την Αμερική, την Ν.Υ. και το Χάρλεμ, αναρωτιέμαι όμως, ποιος σας υποχρέωσε κ. Δούκα να μένετε "στα όρια του Χάρλεμ"; Το κάνατε επειδή δεν βρίσκατε αλλού κατοικία, το κάνατε επειδή σας βόλευε οικονομικά και συγκοινωνιακά, το κάνατε επειδή δεν κινδυνεύατε. Αν κινδυνεύατε για οποιοδήποτε λόγο, θα είχατε φύγει προ πολλού για άλλες γειτονιές και άλλες συνοικίες.

    Και τελικά, δεν ενδιαφέρει καθόλου πού επιλέξατε να μείνετε στη Ν.Υ. πριν από κάποιες δεκαετίες κ. Δούκα μου. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι αντιμετωπίσατε τους παπάδες και τους καλόγερους σαν υπέρτατη αρχή και εξουσία και τους κάνατε όλα τα (παράνομα) χατήρια με στόχο τον πλουτισμό τους.

    Θα σας συμβούλευα να διαβάσετε το βιβλιαράκι του ναυάρχου ε.α. κ. Α. Αντωνιάδη που περιγράφει πώς αντιμετώπισε ο ίδιος ως αρχηγός του Ναυτικού έναν μητροπολίτη, απεσταλμένο του Χριστόδουλου, ο οποίος θα ρύθμιζε την καθιέρωση θέσης "επισκόπου ενόπων δυνάμεων". Εσείς στη θέση του (και όλοι σχεδόν από την κυβέρνησή σας) θα δίνατε με το "καλημέρα" γη και ύδωρ. Επ' αυτού θα έπρεπε να πάρετε θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για τις κομπινες που εκανες με τον θαναση να μας πεις αλλιως θα τα πουμε εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βαρεθηκα να ακούω ανοησιες κ.Δουκα.
    Τι προσπαθησατε να αποδειξετε, αναφεροντας οτι καποτε κατοικησατε στα...ορια του Χαρλεμ.ΟΚ κατοικησατε.Τι σημαινει αυτο;
    Δηλαδή αλλοι συνανθρωποι σας, Ελληνες ,που εν μεσω απαρτχαιντ ζησανε μεσα στο Σοβετο, αν ξέρετε κατα που πεφτει- λευκοι οντες- και που το καθεστώς τους εκτελεσε το παιδι,τι επρεπε κ. Δουκα να κανουν,η να κανει η παραταξη σας γι αυτους ;Αλλα βεβαια αυτοι δεν ειχαν συμπεθεριασει με τζακια...
    Μην μιλατε κ Δουκα για τετοια θεματα γιατι προκαλειτε. Εκλεγεσθε και στη Δυτικη Αττικη...Θα επρεπε να ειχατε ακουσει κατι παλιες σχετικες ιστοριες...
    "ΔΑΥΙΔ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι, το πρόβλημά μας είναι αν έκανε κάποιος πολιτικός φοιτητής στο Χάρλεμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

    Αποκορύφωμα της διπλής γλώσσας της συντηρητικής κυβέρνησης αποτελεί το ξήλωμα της πολιτικής του πρώην τσάρου.
    Ενώ η οικονομική κρίση ήταν στις αρχές της, ψήφισαν τους επαίσχυντους φορολογικούς νόμους όπως το ΕΤΑΚ και το αφορολόγητο όριο των επιχειρήσεων.
    Ταυτόχρονα έδιναν 28 δις € στις τράπεζες.
    Τα στελέχη των ΔΕΚΟ ΑΜΟΊΒΟΝΤΑΙ ΑΔΡΆ χωρίς καμμιά ανάπτυξη πλην, μιάς δυο , βυθίζοντας τες σe χρόνια ελλείματα .
    Ο νέος τσάρος της χώρας Γ. Σουφλιάς, κολλητός των εργολάβων, προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι αλλάζει το τοπιο της οικονομικής πολιτικής στοχεύοντας στην υφαρπαγή της ψήφου μετά τα δεινά που επεσώρευσαν στην οικονομία οι πολιτικές της ΝΔ.
    Οι οικονομικοί παράγοντες έχουν διαγράψει για το μέλλον την κυβέρνηση των παλινοδιών και της αστάθειας.
    Αναλύσεις , δημοσκοπήσεις των επαιόντων της νομεγκλατούρας των ελίτ διυλίζουν την σκέψη και τις ενέργειες του κ. Γ. Παπανδρέου ώστε να λάβουν θέση στο μελλοντικό παζάρι της εξουσίας.
    Ομως η διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα έχει διαφορετικά στάνταρς και ποιοτικά χαρακτηριστικά.
    Η ασυνέχεια και η εν δυνάμει αλλαγή δεν αφήνει ζωτικό χώρο για εξωνυμένους πολιτικούς και στελέχη εμείς η βάση υποσχόμενοι νέες προσεγγίσεις και νέες δυνάμεις στο προσκήνιο δεν θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω.
    ''Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο''
    από τη σαπίλα και το συνοθύλευμα των χρυσών αγοριών .
    Χωρίς να διερμηνεύω τον ηγέτη μας επειδή πιστεύω στον ζήλο του για την αναταξη της χώρας και τις δυναμικές θέσεις του, στον κόσμο της υπανάπτυξης που θα παραλάβει, ένα σας λέγω δεν θα χαριστεί σε κανέναν στο παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον.
    ΟΙ γκαλοπιέρηδες καλά θα κάνουν να γίνουν επιστήμονες, όχι κολαούζοι του Λούλη και του ΧΡ. Λαμπράκη.
    Το ΠΑΣΟΚ Προηγείται 6% και εγγύζει την αυτοδυναμία , όμως δεν κομπορυμονεί, δουλεύει αναλύει και θα ξεδιπλώσει ένα εφικτό ακέραιο πρόγραμμα και ιδέες για την προάσπιση των εισοδημάτων και της κοινωνίας .
    Σήμερα προέχει η στιβαρή προετοιμασία διακυβέρνησης και ανάπτυξης της χώρας.
    Αυτό κάνουμε παρά τις τρικλοποδιές και τα μικρόψυχα κόλπα...

    ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PRESS-GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. στα παπάρια μας αν έμενες στο Harlem ή στο Bronx.... Νεοδημοκράτης έγινες!

    Ενώ ο Παντελής Οικονόμου έγινε "αριστερός" και έμενε στο Κολωνάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν με ενδιαφέρει που έμενες κ. Δούκα. Τα λεφτά από τα δομημένα ομόλογα με ενδιαφέρουν . Μπορείς να μας πεις που πήγαν. Ο Ζορμπάς μπορείς να μας πεις τι ενοούσε όταν έλεγε ότι χρήματα πήγαν στα ταμεία συγγεκριμένου κόμματος;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε συ ντιουκ, παρατα μας και γυρνα πισω στο χαρλεμ. ετσι θα εντυπωσιασεις και πάλι μερικα βλήματα βουτυρομπεμπεδες. ετσι κι αλλιώς φύρα είσαι για την ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προσέξτε τί γράφει ο 10:53
    Δίκαιο έχει.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ώπα ρε μάγκα! Σιγά τα σορόπια ρέ!

    [Φιλική συμβουλή: κρύψου και μην μιλάς - ΤΟΥΜΠΕΚΙ !!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν δεν ήταν γαμπρός του Εβερτ θα είχε εξαφανισθεί από την Ν.Δ από το σκάνδαλο των ομολόγων στο οποίο ήταν ο κορυφαίος υπεύθυνος από μεριάς ΥΠΕΘΟ Αλλά μετά και το δεύτερο σκάνδαλο του Βατοπεδίου που ήταν και πάλι ο κορυφαίος υπεύθυνος από μεριάς ΥΠΕΘΟ ως προϊστάμενος της ΚΕΔ.Τώρα πια δεν γίνεται τίποτε ,τώρα η εξαφάνισή του από την πολιτική ειναι σίγουρη δεν τον σώζει όχι ο Εβερτ αλλά ούτε ο ίδιος ο Θεός. Δυστυχώς τον Καραμανλή που τον είχε πιστέψει ο Ελληνικός λαός, τον σακάτεψαν αυτές του οι επιλογές τύπου Δούκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο χαρλεμ εμαθες πως να κλεβεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ενας γερμανος πληροφορει, ετσι στα καλα καθουμενα, οτι εμενε στο γερμανο-ολλανδικο Χααρλεμ!

    Οι κοιμισμενοι αναγνωστες αρχιζουν εν συνεχεια και πιανουν κουβεντες!

    Ενας Κυριακος, λυπαται ως φαινεται το πατριωτακι του, και τον στηριζει, λεγοντας οτι στην Ελλαδα υπαρχουν πολλοι μαλακες!

    Ποιους εννοει αραγε? Ολη την "ομαδα"?

    Αν η Ελλαδα διωξει αυτους τους μπινεδες, εχει πολλες πιθανοτητες να παει μπροστα.

    Αν τους αφησουμε να κλεβουν, δυσκολα τα πραγματα για τους Ελληνες!

    Και, ναι! Στο Νιου Γιορκ παιρνουν οδηγιες οι γερμανοι για να αρπαζουν ο,τι μπορουν! Την ξερουν την τεχνη απο πολυ παλια, οι ιπποτες και τα ταγματα, γνωστα αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φύγε ρε σκουπιδιαρέο της συμφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Shuffling the facts on Harlem...

    Duke and the Harlem Shuffle!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε Δούκα τόσα ελληνικά πανεπιστήμια δεν σου κάναν και πήγες να "κινδυνέψεις" στο Χάρλεμ για να σπουδάσεις ?. Αλλά έτσι κάνουν όλα τα λαμογιόπαιδα, πηγαίνουν με λεφτά του λαμογιομπαμπά τους να σπουδάσουν στο εξωτερικό και έρχονται στην Ελλάδα πλήρως καταρτισμένα στις κομπίνες για να μας κυβερνήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση