GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εδωσε "πληροφορίες" στον επίτροπο...

...για τις αγροτικές ενισχύσεις! Από το http://www.olympia.gr/ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ‏ Έβγαλε στο δελτίο τον εκπρόσωπο του επιτρόπου γ...

...για τις αγροτικές ενισχύσεις!

Από το http://www.olympia.gr/

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ‏
Έβγαλε στο δελτίο τον εκπρόσωπο του επιτρόπου για την Γεωργία της Ε.Ε. κύριο Μαν και τον ρωτά εάν γνωρίζει ότι η Ελλάδα προτίθεται να δώσει επιχορήγηση στους αγρότες. Εάν είναι παράνομη η ενίσχυση, ενώ συζητά μαζί του και για ενδεχόμενο πρόστιμο από την ΕΕ και μάλιστα ΕΝΤΟΚΟ!! Αφού βεβαίως έδωσε τις απαραίτητες "πληροφορίες" στον εκπρόσωπο για το ποιόν της ενίσχυσης, ότι δηλαδή πρόκειται όχι για αποζημίωση λόγω φυσικών καταστροφών αλλά ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ!!
Ντροπή κύριε Ευαγγελάτο, εάν νομίζετε ότι...αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διαφυλάξετε τα συμφέροντα των αφεντικών σας. Ντροπή σας κύριοι που βάζετε το ίδιο συμφέρον σας πάνω από το συμφέρον των βαλλόμενων κοινωνικών ομάδων αλλά και της χώρας ολόκληρης.
Μήπως εάν δεν υπήρχε ο Κούβελος αυτή η συνέντευξη δεν θα γινόταν ποτέ; Μήπως είστε ιδιοτελείς νταβατζήδες μιας ολόκληρης κοινωνίας; Μήπως πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε πλέον τη δύναμη να επηρεάσετε ούτε το λαό ούτε την πολιτεία;
Στον γυάλινο κόσμο σας μέχρι την πτώχευση…

41 σχόλια

  1. Καλα εκανε που παραξηγιθικες εσυ γιατι θα χασεις τη μασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευαγγελατος, ενα απο τα μεγαλυτερα μουνοπανα της ελληνικης τηλεορασης. Ροδα ειναι ομως και γυριζει,θα το δει και θα το ανακαλυψει γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαν το μαν τα βολευουνε ,τα σοου ειναι για τους αφελεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σε κρεμάσουν οι αγρότες μουνόπανο Ευαγγελάτε.
    Τί είναι αυτά που έλεγες στον Εγγλέζο ρε αρχίδι, σκατιάρη, κομπλεξικέ;
    Ρωτάς πως περνάνε φέτος οι αγρότες ρε παλιάνθρωπε;
    Σαν και σένα είμαστε έμπορε της ψευτιάς, της υπερβολής και της υποκρισίας;
    Με τα κοστουμάκια σου, τα εκατομμυριάκια σου και τις βιλίτσες σου;
    Τα ξέρει ο Κυριακού αυτά που κάνεις ρε χαμένε ή αυτός σου είπε να το κάνεις αυτό;
    Για κρέμασμα είσαστε και οι δύο, άν δεν σε απολύσει αύριο θα τον πάρει ο διάολος και αυτόν.
    Δηλαδή ρε κουράδα εάν οι κοινοτικοί δεν δεχθούνε ότι ήταν ζημιές από κακοκαιρία και ότι είναι επιδοτήσεις θα χάσουν οι αγρότες το ψωμί τους;
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ;
    Ντροπή σου, ξεπέρασες πιά κάθε όριο. Είσαι ντροπή για το δημοσιογραφικό χώρο.
    Είσαι ντροπή και για το πασόκ και την ΠΑΣΠ που υπηρέτησες τόσα χρόνια.
    Να χαθείς και να χάνεσαι αρχίδι του κερατά.
    ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
    Ή ΕΣΥ Ή ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ή ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ.
    Δεν μπορείτε να παίζετε με τη ζωή φτωχών ανθρώπων, να πάτε να πνιγείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ. ΑΣ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν από χρόνια υπουργός καταδικάστηκε επειδή βάφτιζε ελληνικό το εισαγόμενο καλαμπόκι και το πουλούσε στην Ευρώπη. Η πράξη θεωρήθηκε απάτη και η καταδίκη ονομάστηκε (μαζί με άλλες δίκες) κάθαρση.

    Τώρα γιατί πρέπει να σιγοντάρουν όλοι την προσπάθεια εξαπάτησης των "Κουτόφραγκων"; Α, ρε κατακαημένοι "Εξυπνοέλληνες"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όσο βλάκας και να είναι ο Ευαγγελάτος (που όντως είναι πολύ κρετίνος), κατά βάση δεν φταίει αυτός. Φταίνε όλοι αυτοί (εμείς δηλαδή) που κάθονται και βλέπουν και ακούν τις ηληθιότητες που ασταμάτητα ξερνάει.

    Και για να είμαι δίκαιος,δεν είναι χειρότερος από τους άλλους αστέρες, Χαζονικολάου, Τράγκα, Τρέμη, Παπαγιάννη (μιλάμε για μεγάλο νούμερο) κλπ. Απλά το πρόβλημα μ' αυτόν είναι ότι δεν έχει αντιληφθεί πόσο γελοίος είναι, ενώ οι υπόλοιποι που το ξέρουν "προσπαθούν" να το αμβλύνουν με διάφορες σοβαροφανείς μπαρούφες...

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχως ειμαι στη δυσαρεστη θεση να αναφωνησω:"Αγαπητε κυριε ειστε και Μακακας..."!
    Τον Ευαγγελατο περιμενε ο Επιτροπος να μαθει τι κανει η Ελλαδα!
    Οι δημοσιογραφοι λοιπον "καρφωνουν" την Ελλαδα και δεν μπορει να δει άσπρη μερα!Σα δε ντρεπεστε κυριε μεγαλος ανθρωπος να λετε τετοιες αηδιες.Εξακολουθειτε να ζειτε στην εποχη του μεσαιωνα.Που η πληροφορια πηγαινε με τον αραμπα.Καλα κανει ο διαχειριστης και σας ανεβαζει το post για να καταλαβει ο κοσμος πως ειναι πολλοι σε αυτο τον τοπο που κοιμουνται ακομη με τα τσαρουχια.
    Καληνυχτα.
    Ξυπνιος Νεοδημοκρατης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέντε χρόνια μετά, οι πολίτες γνωρίζουν: Αυτοί που «γονάτισαν» την μέση ελληνική οικογένεια και οδήγησαν τη χώρα σε κρίση, πριν από τη διεθνή κρίση, είναι παντελώς αναξιόπιστοι να μας βγάλουν από την κρίση.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΦΙΛΟΥΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ.

    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ κέρδσε αλλά τι κέρδισε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TI PERIMENETE APO ENAN MALAKA POU AGORASE DIAMERISMA STHN MPEZANTAKOU GIA NA MHN MAUEI O KOSMOS OTI EIXE SXESEIS MAZI THS.OTI SKATA EINAI TO AFENTIKO TOY TA IDIA KAI XIROTERA EINAI AYTOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξύπνιε (δημοσιοκάφρε) νεοδημοκράτη, απολύθηκες ή ακόμα;; σπίτια σας θα πάτε ρεεε! τουλάχιστον οι ευαγγελάτοι έχουν κάνει την αρπαχτή τους. Εσείς τί λιβανίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε μαλάκες η Επιτροπή περίμενε τον Ευαγγελάτο για να πληροφορηθεί τι συμβαίνει; Τόσο κουτόφραγκους θεωρείτε τους ξένους; Δεν έχετε καταλάβει, ακόμα, ότι η υπόσχεση των 500.000.000 ευρώ ήταν άλλη μία υπόσχεση άνευ αντικρίσματος, με την κουτοπόνηρη σκέψη ότι μέχρι τις εκλογές δεν θα έχει αποκαλυφθεί η απάτη; Τόσο μαλάκες είσαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ παπάρας ο Εισαγγελάτος.Πήγε και μας πρόδωσε....
    Τόσα χρόνια τους τα τρώγαμε τα λεφτά, τώρα θα μας πάρουν χαμπάρι ρε γαμώτ την ατυχία μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν φτάνει που τους ΄πληρώνουνε με δανεικά που θα δεν θα ξεχρεωθούν ποτέ,μιλάνε κι από πάνω.Κάτι τέτοιοι ρεμπεσκέδες κατέστρεψαν την ελλάδα.Ψηφίζοντας εγκληματίες και τρώγοντας τις επιδοτήσεις της Ευρωπαικής Ένωσης αγοράζοντας σπίτια.
    Ό,τι και να κάνει ο ευαγγελάτος,τα ψέματα τελείωσαν.ήρθε η ώρα να πληρώσετε το λογαριασμό.Το κακό βέβαια,είναι ότι θα πληρώσουμε κι εμείς μαζί σας,αλλά αξίζει τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πηγαίντε μια βόλτα κύριε στην επαρχία και θα δείτε ότι ήδη άρχισαν να μοιράζονται. Λίγο παραέξω από το ντα κάπο δεν βλάπτει. ϊσως καταλάβετε ότι μάλλον εσέιςδικαιούστε τον τίτλο που αποδίδετε σε άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι γνωστό ότι οι Φράγκοι είναι χαϊβάνια, ούτε έχουν υπηρεσίες εδώ, ούτε παρακολουθούν την οικονομία των χωρών μελών. Περιμένουν να μάθουν τα γεγονότα από δημοσιογράφους, αν τους ζητηθεί συνέντευξη!

    Είναι δυνατόν να γράφετε τέτοια πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΙΔΙΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ?Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ?ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. όχι βέβαια δεν είναι χαιβάνια αλλά αν βλέπατε το ύφος του ευαγγελάτου και την πίεση να "θάψει" θα καταλαβαίνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αφού δεν ενημερώνεται η κυβέρνηση πριν δώσει υποσχέσεις, κάποιος πρέπει να ρωτήσει.

    Σιγά μην δεν το ανακάλυτε η Κομισιόν και δεν μας έχωνε πρόστιμο όπως έγινε με Ολυμπιακή, Κουρουπιτούς και διάφορες άλλες περιπτώσεις. Σας αρέσει να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οτι δηλαδή ο ξένος δεν γνωριζει τον πραγματικό λόγο που θα δοθουν τα λεφτά....
    που ζείτε ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και ο Ευαγγελάτος έχει καβαλήσει το καλάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. mpravo press gr alli mia fora malakies grafeis...anagki eixe o epitropos na mathei apo ton euaggelato ...eleos ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Ευαγγελάτος μια χαρά δημοσιογραφία κάνει σε αντίθεση με κάτι αντικειμενικούς τύπου Χατζινικολάου, Πρετεντέρη, παπγιάννη κλπ. Προσπάθησε να πάρει έγκυρες πληροφορίες από τον πλέον αρμόδιο και όχι από σκοτεινά γραφεία.

    Όποιος πραγματικά πιστεύει ότι η Ευρώπη περιμένει να της πούμε ότι κλέβουμε είναι πολύ μακριά νυχτωμένος Οι υπόλοιποι είναι απλώς πολύ βαμμένοι πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Ευαγγελάτος το έκανε (και αυτός) για τη φουκαριάρα τη τσέπη του. Όλα τα άλλα που λέτε είναι εκδηλώσεις "αγάπης" προς τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πηγαίντε μια βόλτα κύριε στην επαρχία και θα δείτε ότι ήδη άρχισαν να μοιράζονται. Λίγο παραέξω από το ντα κάπο δεν βλάπτει. ϊσως καταλάβετε ότι μάλλον εσέιςδικαιούστε τον τίτλο που αποδίδετε σε άλλους

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    1)Στην εποχή του internet πρέπει να πάω στην επαρχία για να καταλάβω τι γίνεται;
    2) Τι σημαίνει "άρχισαν να μοιράζονται";
    3) Πως άρχισαν να "μοιράζονται" αφού μέχρι προχθές δεν είχε καν πάει η Υπουργική Απόφαση στον ΕΛΓΑ;
    Όσο για το "μαλάκες" ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τους "μαλάκες". Νεοδημοκράτες έπρεπε να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έχουν ξεφύγει ΕΝΤΕΛΩΣ οι τηλεδημοσιογράφοι.
    Κάποιος πρέπει να βάλει ένα τέλος στην ασυδοσία τους.
    Μας δηλητηριάζουν, χρόνια τώρα, και εμείς τους ανεχόμαστε, αλλά και τί μπορούμε να κάνουμε;
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΜΩΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;
    Κύριε Καραμανλή, σε ψηφίσαμε για να κυβερνήσεις όχι για να παρακολουθείς και να διαπιστώνεις.
    Σε ψηφίσαμε για να αλλάξεις την Ελλάδα, αυτά τουλάχιστον μας υποσχέθηκες.
    ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ;
    Μπορούμε επιτέλους να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα ανοίγουμε την τηλεόραση και δεν θα συγχιζόμαστε;
    Είναι ντροπή για μία σύγχρονη χώρα να υποτιμούν καθημερινά τη νοημοσύνη μας και να αισθανόμαστε ανήμποροι.
    Βάλτε ένα τέλος κύριε Καραμανλή.
    Επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΔΑΞΑΣΑ ΣΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ήταν η ίδια η ΝΔ και τώρα τα λούζεται! Γιατί φωνάζετε λοιπόν? Ξεχάσατε πού ο Μητσοτάκης το 1989 ρουφιάνεψε στην ΕΟΚ την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, τη στιγμή που όλες οι χώρες έκαναν τα ίδια? Ξεχάσατε που το 2004 οι Καραμανλής-Αλογοσκούφης με την απογραφή ρουφιάνεψαν την ελληνική οικονομία στην ΕΕ? Εχει ο καιρός γυρίσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν ο Ευαγγελάτος έκανε ότι έκανε με έναν υπάλληλο της ΕΕντότρ τι πρέπει να πούμε για την ΝΔ και τον καταλληλότερό της με την απογραφή; Στην πυρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΝΑΣ ΦΕΛΛΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η Ελλάδα δεν είναι κατεχόμενη χώρα από την ... ΕΟΚ. Μπήκε ηθελημένα και για το συμφέρον της.
    Η επιτήρηση από την ΕΕ είναι η μόνη λύση για να προστατευθούν οι ΈΛληνες από τους απατεώνες πολιτικούς που τους κυβερνούν.

    ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η Ελλάδα δεν είναι κατεχόμενη χώρα από την ... ΕΟΚ. Μπήκε ηθελημένα και για το συμφέρον της.
    Η επιτήρηση από την ΕΕ είναι η μόνη λύση για να προστατευθούν οι ΈΛληνες από τους απατεώνες πολιτικούς που τους κυβερνούν.

    ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η Ελλάδα από ρουφιάνους είναι γεμάτη.
    Άλλωστε αυτό ήταν και χαρακτηριστικό στην Αρχαία Ελλάδα.
    Μόνο που εκεί υπήρχε σύστημα, δομή και άλλα μεγέθη πολιτικών Ανδρών.
    Ο Ευαγγελάτος είπε την αλήθεια. Η αγρότες χρειάζονται πραγματική αγροτική πολιτική και όχι επιδοτήσεις. Γιατί έκλεισε η Αγνο; Γιατί δεν αξιοποιήθηκε;
    Γιατί οι αγρότες δεν αλλάζουν καλλιέργειες όταν αυτές δεν αποδίδουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!!!ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ!!!ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!!!
    PETROS....
    Υ.Γ. ΑΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ρε κουτοελληνες,παλι θα σας τουμπαρει
    ο χοντρος με τα ψεμματα του.
    δινει διπλα επιδοματα σε ανεργους,μειωση θητειας,50000 προσληψεις στο δημοσιο,εισαγωγη στα ΑΕΙ χωρις εξετασεις,500 μυρια στους αγροτες...και πολλα αλλα που ποτε δε θα γινουν φυσικα.

    ολα αυτα φυσικα μετα τις εκλογες,σας θεωρει πιο κουτους και απο τα λαχανα
    και καλα κανει γιατι τετοιοι ειστε.

    καλα και αγια κανει ο εαυγγελατος,και σεις αντι να ανοιξετε τα στραβα σας και να καταλαβετε την τεραστια κοροιδια που σας παιζει η νουδου των απατεωνων ,των ψευτων ,των αληταραδων που σας θεωρουν ηλιθια σκουπιδια,βριζετε αυτον που παει να σας ανοιξει τα στραβα σας.

    αλλα τι καθομαι και γραφω,οι βλακες νεοδημοκρατες βλακες γεννηθηκαν και πιο βλακες θα πεθανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. τι τους ενοιαζε για τις συνεπειες της απογραφης?αυτοι θα πληρωσουν?απ οτι ειδαμε φτιαχτηκανε με σπιτια ,θεσεις ,τους κουμπαρους τους και συνεχιζουν ακαθεκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Ευαγγελάτος απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο βλάκας είναι...
    Σε λίγο και τη μάνα του θα πουλήσει για λίγη τηλεθέαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. η βαρια προσβολη του ελληνισμου
    δεν ειναι αδικημα?
    και μαλιστα σε μεσο ενημερωσης?
    δικτυο 21?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    Οταν κλεβεις την κοινοτητα κλεβεις ΚΑΙ τους ελληνες γιατι τα εσοδα της κοινοτητας ειναι απο φορους που πληρωνουν και οι Ελληνες
    ΕΝΤΑΞΕΙ;
    Οταν κανεις πολιτικη και εισαι κυβερνηση οφειλεις να εισαι συννομος και οχι να κανεις λαμογιες
    ΑΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ τοτε οι πολιτες τι θα κανουν;

    Επιτελους πια μια κυβερνηση με σωστη διαχειριση ψαχνουμε....

    Θα βρεθει επιτελους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση