GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Όλο το "non paper" του ΠΑΣΟΚ για σκάνδαλα, οικονομία και αγρότες... . Δημοσιεύουμε το πλήρες κείμενο του non paper που ο ΤΟΜΕΑΣ Τ...

Όλο το "non paper" του ΠΑΣΟΚ
για σκάνδαλα, οικονομία και αγρότες...
.
Δημοσιεύουμε το πλήρες κείμενο του non paper που ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε του ΠΑΣΟΚ διακίνησε εσωτερικά προς τα στελέχη και τους βουλευτές του για τα κρίσιμα θέματα της συγκυρίας. Την κατάσταση στην οικονομία, τα σκάνδαλα με αιχμή την υπόθεση του Βατοπεδίου και τις αγροτικές κινητοποιήσεις.
Είναι ένα ενδιαφέρον κείμενο, καθώς είναι "εσωτερικής χρήσης" - διαβάστε το με προσοχή...

ΤΟΜΕΑΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ
1. Οικονομία. Τι παρέλαβε το 2004 η αποχωρούσα κυβέρνηση, πώς μας οδήγησε στην κρίση πριν από τη διεθνή κρίση, τι θα παραδώσει, τι προτείνει το ΠΑΣΟΚ.
2. Σκάνδαλο Μ. Βατοπεδίου. Απών πάλι ο πρωθυπουργός της παραγραφής. Προτίμησαν την ατιμωτική φυγή από το να φανεί ότι δεν έχουν την πλειοψηφία ούτε στη Βουλή.
3. Χατζηγάκης για τις κινητοποιήσεις των αγροτών: "Να κατεβούν τα τρακτέρ στους δρόμους γιατί έτσι θα πάρει το μήνυμα η κυβέρνηση"!
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ 2004 Η ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΩΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΡΙΣΗ, ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ, ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
Τα πράγματα στην οικονομία, όσο και αν η καταρρέουσα κυβέρνηση προσπαθεί να βρει άλλοθι για την οικονομική της αποτυχία, είναι πάρα πολύ απλά:
1. Τι παρέλαβε η Ν.Δ. το 2004;
Παρέλαβε μία οικονομία, η οποία, παρά τα διαρθρωτικά της προβλήματα, έτρεχε με ρυθμό ανάπτυξης 5,6% όταν η υπόλοιπη ευρωζώνη αναπτύσσονταν με ρυθμό μόλις 0,8%.
Παρέλαβε μία οικονομία αξιόπιστη, η οποία, με τις θυσίες του ελληνικού λαού, είχε τιθασεύσει σε μεγάλο βαθμό τα ελλείμματά της, τα χρέη της και για αυτό είχε γίνει δεκτή στη ζώνη του ευρώ.
Παρέλαβε μία οικονομία, η οποία, παρά τις δυσκολίες, έδινε το δικαίωμα στον Έλληνα να αισθάνεται αισιόδοξος για το οικονομικό του μέλλον. Μία οικονομία, που μπορούσε να στρέψει την προσοχή της στην περαιτέρω ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, να επιβραβεύσει εκείνους που είχαν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της αναπτυξιακής προσπάθειας της περιόδου ‘93-2004.
2. Τι έκανε η κυβέρνηση Καραμανλή από το 2004;
Καταρράκωσε τη διεθνή αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας με το έγκλημα της απογραφής. Στόχος της; Να βρει άλλοθι για την μη πραγματοποίηση των προεκλογικών της εξαγγελιών, αφού είχε υποσχεθεί τα πάντα στους πάντες. Αποτέλεσμα; Να τεθεί η χώρα σε επιτήρηση.
Διέλυσε όλους τους μηχανισμούς πάταξης της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής για να εξυπηρετήσει κομματικούς της φίλους. Αποτέλεσμα; Ο υπουργός Οικονομίας δήλωσε τον Ιούλιο του 2007 «Πιάσαμε πάτο στα έσοδα». Ίδια διάλυση υπήρξε και στους μηχανισμούς ελέγχου της αισχροκέρδειας στην αγορά. Αποτέλεσμα; Η ακριβότερη ακρίβεια της Ευρώπης.
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, εξαπέλυσε φοροεπιδρομές άνευ προηγουμένου στα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα: με αύξηση ΦΠΑ, με αλλεπάλληλες αυξήσεις σε έμμεσους φόρους, στα ποτά, στα τσιγάρα, στα καύσιμα, στα τέλη κυκλοφορίας, με κατάργηση του αφορολόγητου των 10.500 Ευρώ στους ελεύθερους επαγγελματίες, με επιβολή Ενιαίου Τέλους Ακινήτων. Έφτασαν στο σημείο, με τον προϋπολογισμό του 2009, να ζητούν 7,1 δις επιπλέον φόρους από τους Έλληνες πολίτες σε σχέση με το 2008.
Και αντί να προστατεύσουν τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα, επέλεξαν να ενισχύσουν τα υψηλά εισοδήματα, τους λίγους και ισχυρούς: με μείωση της φορολογίας στα κέρδη των μετόχων των 200 μεγάλων επιχειρήσεων (συνολικά πάνω από 1 δις το χρόνο), με κατάργηση του φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, με αμνήστευση της μεγάλης εισφοροδιαφυγής και νομιμοποίηση των εσόδων από ξέπλυμα μαύρου χρήματος…
3. Τι θα παραδώσει η κυβέρνηση Καραμανλή το 2009; (Για περισσότερα στοιχεία και μεγέθη βλ. http://www.pasok.gr/portal/gr/71131/2/1/showdoc2.html )
Μία οικονομία που έχει κάνει τους Έλληνες τον πιο απαισιόδοξο λαό στην Ευρώπη.
Μια οικονομία που θα τρέξει με ρυθμούς ανάπτυξης, σχεδόν μηδενικούς, όταν το 2003 η διαφορά μας με τη υπόλοιπη Ευρώπη στην ανάπτυξη ήταν σχεδόν 5 μονάδες.
Μια οικονομία τόσο αναξιόπιστη, που αναγκάζεται να δανείζεται ακριβότερα από οποιαδήποτε άλλη οικονομία της Ευρωζώνης. Ποιος πληρώνει το λογαριασμό; Ο πολίτης. Ήδη υπολογίζεται σε 500 εκ. ευρώ το «καπέλο» από τον ακριβότερο δανεισμό για φέτος.
Ελλείμματα που θα φτάσουν το 3,7% του ΑΕΠ, ξεπερνώντας για 3η χρονιά το όριο του 3%. Δηλαδή η Ελλάδα ήταν ήδη σε κρίση πριν ακόμη εκδηλωθεί η διεθνής κρίση.
Μια οικονομία που πορεύεται χωρίς σχέδιο και πυξίδα στην διεθνή κρίση. Τουλάχιστον, άλλες χώρες της ευρωζώνης καταγράφουν αυξημένα ελλείμματα επειδή έχουν ήδη πάρει μέτρα για την στήριξη των εισοδημάτων των πολιτών τους (π.χ. στην Μεγάλη Βρετανία μείωσαν τον ΦΠΑ) και για δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας (π.χ. Ισπανία). Στην Ελλάδα, η κυβέρνηση δεν διέθεσε ούτε ένα ευρώ από τον προϋπολογισμό του 2008 προς αυτή την κατεύθυνση. Παρ’ όλα αυτά το έλλειμμα διογκώθηκε…
4. Η αποτυχία της κυβέρνησης Καραμανλή στην οικονομία είναι παταγώδης, ολοκληρωτική και αναμφισβήτητη. Είναι να απορείς πώς αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν ότι θα καταρτίσουν τριετές σχέδιο για την οικονομία, όταν δεν μπορούν να δουν ούτε ένα μήνα μπροστά. Πριν από 29 μέρες, ψήφισαν ένα προϋπολογισμό που ούτε λίγο ούτε πολύ προέβλεπε ανάπτυξη 2,7%, ενώ και τα υπόλοιπα μεγέθη του αποτύπωναν τον… κόσμο τους. Τι είδους αξιοπιστία μπορεί να έχει μια κυβέρνηση, η οποία πέφτει τόσο πολύ έξω στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας; Απάντηση: καμία απολύτως. Και γι’ αυτό ακριβώς, οι πολίτες αναζητούν, όχι ένα νέο οικονομικό επιτελείο, αλλά μια νέα κυβέρνηση, με μια διαφορετική οικονομική πολιτική.
5. Τι προτείνει το ΠΑΣΟΚ;Είμαστε το μοναδικό κόμμα με ολοκληρωμένο σχέδιο και για το που πρέπει να πάει η χώρα και για το πώς θα αντιμετωπιστεί η ύφεση.
Από το Σεπτέμβριο του 2008, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Κινήματος παρουσίασε το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο της Ελλάδας από το τέλμα, περιγράφοντας τις τέσσερις βασικές προτεραιότητες της επόμενης Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ: τη στήριξη των ασθενέστερων και της μεσαία τάξης, την ανοικοδόμηση του κοινωνικού κράτους, το νέο πρότυπο ανάπτυξης με αιχμή την «Πράσινη Οικονομία», την εμπέδωση ενός κράτους Δικαίου. (βλ. http://www.pasok.gr/portal/gr/3/66361/7/7/1/showdoc.html )
Από τις αρχές Νοεμβρίου, παρουσιάσαμε και τις πέντε συγκεκριμένες δέσμες άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της απειλής της ύφεσης: άμεσα μέτρα για τα ασθενέστερα στρώματα, την αγορά, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους ανέργους, τους δανειολήπτες.
(βλ.
http://www.pasok.gr/portal/gr/3/69138/7/7/1/showdoc.html )
6. Που θα βρούμε τα λεφτά;Σύμφωνα με τα στοιχεία του προϋπολογισμού και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, λόγω της γενικότερης διάλυσης του κρατικού μηχανισμού επί Ν.Δ., μόνο από το 2007 και κάθε χρόνο με τη διαχείριση και τις επιλογές της Ν.Δ. το έλλειμμα είναι 3-4 δις Ευρώ μεγαλύτερο από όσο υπολόγιζαν. Χάνονται αυτά τα χρήματα κάθε χρόνο!
Να λοιπόν που θα βρούμε τα χρήματα. Θα τα βρούμε στις δαπάνες, που η σημερινή Κυβέρνηση δεν μπόρεσε να συγκρατήσει. Στη φοροδιαφυγή, που δεν θέλησε να κυνηγήσει. Στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, την οποία εκποίησε σε ευτελιστικές τιμές. Θα τα βρούμε στην αναδιανομή και σε ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα. Και θα τα βρούμε βέβαια στην ανάπτυξη, που θα επανέλθει μαζί με την εμπιστοσύνη των πολιτών.
ΑΠΩΝ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…
1. Στις 24 Οκτωβρίου του 2008, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ευρώπης, το φαινόμενο να αποχωρεί η κυβερνητική πλειοψηφία από τη Βουλή. Το ΠΑΣΟΚ, είχε καταθέσει πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Ο σημερινός πρωθυπουργός, που τότε κάλυπτε τα πάντα και τους πάντες, την ώρα που η κοινωνία βοούσε, γνωρίζοντας ότι η πλειοψηφία του στη Βουλή και η κυβέρνηση του κρεμόταν από μια κλωστή, πήρε τους βουλευτές του και έφυγε.
2. Χθες, ο κ. Καραμανλής επέλεξε και πάλι να αποποιηθεί τις ευθύνες του. Να απουσιάσει από την διαδικασία αναζήτησης της αλήθειας. Φοβήθηκε ότι κάποιοι από τους βουλευτές του, μπορεί και να ψήφιζαν κατά συνείδηση. Επέλεξε αντί για την αλήθεια, την παραγραφή της αλήθειας.
3. Η χθεσινή απουσία της Ν.Δ. από την Βουλή, δεν ανέδειξε μόνο την έλλειψη πολιτικού θάρρους που διακρίνει τον πρωθυπουργό. Ανέδειξε την αλλεργία όλων τους απέναντι στην αλήθεια. Απέναντι στον έλεγχο. Απέναντι στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.
4. Νομίζουν ότι το σκάνδαλο τελείωσε με την παραδοχή ότι… υπήρξε! Με θεατρικές παραστάσεις, όπου ο παραπλανηθείς πρωθυπουργός ανακράζει «Λάθος μου. Δεν ήξερα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα». Με δακρύβρεχτες και ανέξοδες συγγνώμες πρώην υπουργών σε εφημερίδες. Είναι βαθειά νυχτωμένοι. Η αλήθεια, είτε πριν είτε μετά τις επόμενες εκλογές θα λάμψει, ό,τι κι αν κάνουν. Όπως και για τις υποκλοπές, όπως και για τη Siemens, όπως και για τα γαλάζια δομημένα ομόλογα. Είναι καθαρή δέσμευση του ΠΑΣΟΚ απέναντι σε κάθε πολίτη.
ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»!1. Αντιγράφουμε από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Ο κ. Χατζηγάκης είπε πως συμφωνεί απόλυτα με τις διαμαρτυρίες των αγροτών που λιμοκτονούν, όπως συμφωνεί και με το να κατεβούν τα τρακτέρ στους δρόμους γιατί έτσι θα πάρει το μήνυμα η κυβέρνηση ότι δεν μπορεί τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες να τις πετά στα ρείθρα».
2. Αντιγράφουμε επίσης από την ίδια εφημερίδα: «Της πομπής των τρακτέρ ηγούνταν ο «άρχοντας των Τρικάλων», δασοκτήμων και πρώην υπουργός Γεωργίας Σωτ. Χατζηγάκης».
3. Το ωραίο είναι ότι τα άρθρα αυτά δεν είναι από το 2009. Είναι από τις 19/11/2001 και 29/01/2002, αντίστοιχα. Τότε που ο κ. Χατζηγάκης έκανε αντιπολίτευση.
4. Ο ίδιος λέει σήμερα ότι οι κινητοποιήσεις των αγροτών με τα τρακτέρ είναι «ακραίες» και ότι η δική του παρουσία πάνω στα τρακτέρ στις κινητοποιήσεις του 2001-2002 ήταν «συμβολική». 5. Το ακόμη ωραιότερο είναι ότι ο άνθρωπος με αυτήν την αξιοπιστία, ορίστηκε από τον κ. Καραμανλή (4ος υπουργός σε πέντε χρόνια) για να δώσει λύσεις στα προβλήματα των αγροτών. Να γελάμε ή να κλαίμε;




45 σχόλια

  1. Αυτό δεν είναι non-paper...
    Είναι ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
    Και πιο συγκεκριμένα, για το πιο πάνω κείμενο μπορείτε να το βρείτε εδώ:
    http://vasikos-sxoliasmos.pasok.gr/?p=231

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο Ιωάννη Μπούτσικα.

    Ο αναπληρωτής υπουργός ενημερώθηκε για τα προβλήματα αστυνόμευσης της περιοχής και για τις αστυνομικές δράσεις που αναπτύσσονται για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
    Ο κ. Μαρκογιαννάκης παρείχε στο προσωπικό εντολές και κατευθύνσεις για την άσκηση του αστυνομικού έργου, τονίζοντας την ανάγκη της αυξημένης παρουσίας και της συνεχούς αστυνόμευσης, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, αναγνωρίζοντας παράλληλα το δύσκολο έργο που οι αστυνομικοί επιτελούν.

    Προηγουμένως ο κ. Μαρκογιαννάκης, είχε συναντηθεί με εννεαμέλη επιτροπή κατοίκων με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις. Οι πολίτες εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή και ζήτησαν την ενίσχυση της αστυνόμευσης με γνώμονα τη μόνιμη και όχι την περιοδική εφαρμογή των μέτρων.

    Ο κ. Μαρκογιαννάκης διαβεβαίωσε, ότι θα ενισχυθεί το Αστυνομικό Τμήμα με αστυνομικό προσωπικό το οποίο θα πλαισιώσει την υπάρχουσα δύναμη και τόνισε ότι θα αναπτυχθούν ειδικότερες δράσεις στην ευρύτερη περιοχή, και ιδίως πέριξ της πλατείας του Αγ. Παντελεήμονα, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

    Μετά την επίσκεψη ο κ. Μαρκογιαννάκης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

    «Το Τμήμα θα ενισχυθεί, αλλά θα υπάρξουν και άλλου είδους δράσεις οι οποίες, θα βοηθήσουν ώστε, να έχουμε ένα αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων καλύτερο από αυτό που υπάρχει σήμερα. Καλύτερη, εντονότερη αστυνόμευση. Για να έχουμε εντονότερη αστυνόμευση πρέπει να έχουμε περισσότερους αστυνομικούς. Να έχουμε περισσότερες περιπολίες πεζές και εποχούμενες και περισσότερους ελέγχους».

    Εν τω μεταξύ, 33 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν επερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών, Πρ.Παυλόπουλο σχετικά με την έξαρση της εγκληματικότητας και το αίσθημα ανασφάλειας που επικρατεί στη χώρα.

    Οι βουλευτές κάνουν λόγο για ανεπάρκεια και αναποτελεσματικότητα της αστυνομίας, για ανυπαρξία αντεγκληματικής πολιτικής και υποβάθμιση της επαγγελματικής κατάρτισης των αστυνομικών.
    ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΟΣΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 1.000.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ? 3.000 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ? ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 997.000 ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

    ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σκεφτόντουσαν πολύ καιρό το κείμενο αυτό οι εγκέφαλοι του πασόκ;
    Τί να πείς, μωραίνει ο κύριος ον ει απωλέσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόπε και τόκανε ο Γιωργάκης.
    Πρωτοφανές αλλά αληθινό.
    Σκέφτηκε.
    Έκατσε κάτω και σκέφτηκε για τα έργα και ημέρες της Ν.Δ.
    Έλα ρε μεγάλε, έκανες τέτοιο πράγμα;
    Καλά, για να μην υπερβάλλουμε κιόλας τη μοίρασαν τη δουλειά με το Ραγκούση (έγραψε την αρχή και το τέλος) και τον Παπακωνσταντίνου (που έγραψε τη μέση).
    Ο Γιωργάκης κοιμότανε αλλά, μόλις ξύπνησε, συμφώνησε ΑΜΕΣΩΣ με τα άλλα παιδάκια.
    Αλλού γιαλλού φαν πάρκ!
    Γειά σου ρε γιγαντιαίε ηγέτη με την παρέα σου, σε πάω πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ηγέτης Giorgakis έχει τόσα οράματα και τέτοιες νέες ιδέες που όλοι στέκουν σούζα μπροστά του.
    Η πλάκα είναι ότι εκείνο το χαζοζαρούμενο ο Παπακωνσταντίνου τα πιστεύει.
    Δεν καταλαβαίνω όμως, καλό δεν θα ήταν αυτός ο κουραμπιές με τη γραβάτα να αλλάξει λίγο την κασέτα; Είναι πολύ μονότονος και κουράζει πολύ.
    Όλη μέρα μας περιγράφει πως ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο Ελληνικός λαός, παίξε και κάτι άλλο γλυκέ μου.
    Μας έχει πρήξει τα ούμπαλα, κάθε μέρα τα ίδια λέει.
    Ούτε ασφαλιστής να ήτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί γίνεται βρε παιδιά; Τι από το δύο παίζει;
    Οι Λαμπρακο-κοντομηνο-αλαφουζο-μπομπολαίοι δεν αφήνουν το Μπέννυ να μιλάει για να μην κατηγορηθεί ότι υπονομεύει τον George ή από μόνος του δεν μιλάει από την κατάθλιψη για το "περίπτερο" που θα κληρονομήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NA APOKALYCH PRESS

    Ο George Papandreou-Chad, ο άνθρωπος που λέει ότι θα κτυπήσει τη διαφθορά, θέλει τώρα και τη βοήθεια των υπόλοιπων αριστερών δυνάμεων (προφανώς για άλλοθι):

    Ας θυμηθούμε λοιπόν την ομάδα που θα θα παρατάξει, γιατί όπως όλοι ξέρουμε, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ (ακούς αγαθέ λαέ;):

    Μόνοι τους τα έλεγαν μέχρι πρόσφατα:

    1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( giorgo Papandreou-Chad 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουνε και χούμουρ τώρα οι πράσινοι μπουρτζόβλαχοι!
    Εγώ πάντα τόλεγα ότι έχουν χούμουρ αφού μέσα από δεκάδες καταξιωμένα στελέχη, ωραίους ρήτορες, μορφωμένα μυαλά, πήγαν και διάλεξαν για αρχηγό τον πιό άχρωμο, βουτυρο-μπεμπέ και ατάλαντο που θα μπορούσαν να πετύχουν.
    Είστε πολύ προχωρημένοι παιδιά, είστε ΠΟΛΛΑ χρόνια μπροστά από τα άλλα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα τους τακτοποιήσει ο Γιωργάκης τους αγρότες, γιατί είναι και ο ίδιος άνθρωπος του μόχθου και του λαού.
    Εξάλλου, όπως όλοι ξέρουμε, είναι πολύ καλός στα οικονομικά, τα ξεπετάει στο πίτς φιτίλι.
    Έχει μεγάλη εμπειρία, μιά φορά είχε περάσει έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και άλλη μιά φορά παρακολούθησε μία ομιλία στο λόντον σκούλ οφ εκονόμικς.
    Για να μάθετε παλιοδεξιοί, τί πάει να πεί γιωργάκης τσάντ, εννοώ παπαντρέου-τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SIGA THN APOKALYPSI. PASOKIKO BLOG EISTE KAI TO XEROYME.

    AYTH EINAI KAI H AITIA THS KATHETHS PTOSHS THS EPISKEPSIMOTHTAS POY EXETE (YPER ALLON DHMOKRATIKON KAI ANTIKEIMENIKON BLOGS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεγάλη πλάκα τα ευχολόγια του χαζοκούταβου του Γιωργάκη για την οικονομία!
    Θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια, θα μειώσει την ανεργία, τα ελλείμματα και το δημόσιο χρέος.
    Πως τα σκέφτηκες όλα μαζί αυτά, μεγάλε;
    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΟΝΟ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ.
    Η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
    Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ!!!
    Α; ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΑ ΤΡΑΧΤΕΡ ΤΟ 2001-2002 .
    ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΗΠΩΣ;
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ;
    ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ.
    ΤΟ ΛΑΔΙ 1,50 € ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
    ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΔΕΚΑΡΕΣ ΑΠΟΥΛΗΤΟ
    ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΕΝΤΣ ΤΟ ΙΔΙΟ
    ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ 6-6,5 €
    ΜΠΟΡΕΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ (ΦΤΟΥ -ΦΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ)
    ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ...
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΝ ΒΑΤΟΠΕΔΑΡΧΗ ΕΦΡΑΙΜ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιωργάκη!!!!!! Με άφησες άφωνο βρε παλιόπαιδο.!!!
    Που τα έμαθες όλ' αυτά βρε ατακτούλικο;!!!
    θα στο κόψω εγώ το σουβλάκι -τζατζίκι αν ξαναπείς κακές λέξεις...
    Άκου αναδιανομή!!!
    Ο θείος εργολάβος- καναλάρχης...
    Ξέρεις εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καί εγώ πού νόμιζα ότι "γραμμή"
    παίρνουν αυτοί πού αναπολούν τόν
    βαλσαμωμένο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. eiste asxetoi!!! afto to vgazoun oi pasokoi kathe mera kai to exoun kai sto internet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΚΡΟΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΚΑΨΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η Π@ΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε περίπτωση συγκυβέρνησης Γιώργου - Αλέκας, τι θα γίνει με τις τούρκικες παραβιάσεις; Η λεγόμενη "σκληρή αριστερή στάση" θα υλοποιηθεί με αύξηση χρόνου θητείας (ανδρών) όσο έχει ο Χριστόφιας (ο οποίος συμπλέει με την Αλέκα και έχει την θητεία 2 χρόνια); Αν όχι, με τι "ισχύ" θα υλοποιηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι πλέον επείγον, μια νέα κυβέρνηση, με καθαρή λαϊκή εντολή, να αναλάβει να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Να προστατέψει το εισόδημα των ασθενέστερων και της μεσαίας τάξης, που βλέπει σήμερα το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια της. Να ανοικοδομήσει το κοινωνικό κράτος, τα σχολεία, τα Πανεπιστήμιά μας, το σύστημα υγείας, τις δομές πρόνοιας. Να ανοίξει νέους δρόμους ανάπτυξης, με επίκεντρο τον άνθρωπο, με σεβασμό στο περιβάλλον. Να εμπεδώσει, επιτέλους, ένα κράτος Δικαίου που προστατεύει τα δικαιώματα κάθε πολίτη.

    Aυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι δεξιά νεοφιλελεύθερη της κλεψιάς, απατεωνιάς,και λαμογιάς όπως είναι η σημερινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "non paper" και άλλα παπάρια μάντολες, Καψοκέφαλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΗ.ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΟΙΑΣ.Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.ΤΩΡΑ ΔΕ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ.ΕΧΕΙ ΞΕΠΑΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @διάφοροι ανώνυμοι: μάθετε πρώτα ορθογραφία και μετά να κρίνετε τον Παπανδρέου. Ακούς εκεί... "μωραίνει ο κύριος ον ει απωλέσαι"! Επίσης: "AYTH EINAI KAI H AITIA THS KATHETHS PTOSHS THS EPISKEPSIMOTHTAS POY EXETE (YPER ALLON DHMOKRATIKON KAI ANTIKEIMENIKON BLOGS)" (υπέρ άλλων μπλογκ? εν σχέσει με άλλα μπλογκ θέλει να πει ο ημιμαθής!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1.Τί non-paper και μαλακίες βρε άσχετοι αυτό ε΄ναι ο καθημερινός σχολιασμός του κόμματος.
    2.Βρε που βρέθηκε αυτό το γαλαζόπαιδο και κάνει υπερωρίες.Θα βγάλει ρόζους στα δάχτυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΜΕΣΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ!!

    Έτοιμη η συμφωνία!! Αυτοδιαλύεται η Χαμάς!! Ιδρύεται Παλαιστινιακό Κράτος!! Προχωρούν σε ισότιμη Συνομοσπονδία με το Ισραήλ!! Εφαρμόζεται εναλλασσόμενη προεδρία και αντιπροεδρία με έξη μήνες Ισραηλινό Πρόεδρο και έξη μήνες Παλαιστίνιο!! Προσδιορίζονται δύο ζώνες κατοίκων που αντιστοιχούν σε δύο αστυνομικά σώματα των δύο οντοτήτων. Οι Εβραίοι έποικοι κατά το σύνολό τους παραμένουν στο νέο υπό σύσταση Κράτος. Επιστρέφονται οι περιουσίες του ενός τρίτου των Παλαιστινίων (εντός πενταετίας), αφού τις πληρώσουν πρώτα στους Εβραίους εποίκους!! Ιδρύονται δύο παράλληλα δικαστικά σώματα (Εβραϊκού και Ισλαμικού τύπου), στην περίπτωση διαφωνίας θα κρίνονται σε Εφετείο με Άγγλους δικαστές και Έλληνες Αεροπαγίτες!! Αναγνωρίζονται δύο επίσημες γλώσσες του κράτους που αποτυπώνονται στην δίγλωσση εφημερίδα της κυβερνήσεως. Συστήνεται νέα Βουλή που Θα συνεδριάζει στο κοινοβούλιο των 300 με 150 βουλευτές Ισραηλινούς και 150 Παλαιστίνιους!! Στους Ισραηλινούς θα συμπεριλαμβάνονται 5 βουλευτές της Ορθόδοξης Χριστιανικής μειονότητας και 5 βουλευτές (ανά ένας) Κόπτες, ινδουιστές , Βουδιστές, Μαρωνίτες και ανιμιστές!! Η σημαία θα είναι η Ισραηλινή με Παλαιστινιακά χρώματα και την ημισέληνο με σταυρό αντί για αστέρι!! Δόγμα του νέου κράτους ο πολυπολιτισμός!! Αλλάζουν τα βιβλία της Ιστορίας και διδάσκεται πλέον το πολυφυλετικό και πολυεθνικό κοσμοπολίτικο πρότυπο και όλοι οι μαθητές θα απαγγέλουν τον διεθνικό ύμνο που θα αναφέρεται στην παλαιά δόξα της Αλεξανδρινής εποχής!! Φτιάχνονται νέες τράπεζες με ένα νόμισμα και απαγορεύεται στους τραπεζίτες να δανείζουν σε μουσουλμάνους με τόκο!! Γκρεμίζεται το τείχος που πρόσφατα έκτισαν οι Ισραηλινοί και οι πέτρες του πωλούνται ως σουβενίρ στους επισκέπτες της Ιερουσαλήμ. Ο Ισραηλινός στρατός παραμένει μισθοφορικός των ΗΠΑ και εγγυάται την εφαρμογή του νέου Συντάγματος!! Επιβάλλεται πλήρης ανεξιθρησκία του κράτους και επιτρέπεται μόνο στην Ορθόδοξη Χριστιανική μειονότητα να τελεί υπαίθρια μυστήρια. Εφαρμόζεται η πολιτική των ανοικτών συνόρων και της ελεύθερης εγκατάστασης μεταναστών με απόδοση σε όλους άμεσης υπηκοότητας και πολιτικών δικαιωμάτων εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Καταδικάζεται ως ναζιστική, η εθνική καθαρότητα και κάθε εθνικιστική και φυλετική άποψη που ζητάει εθνική κυριαρχία. Επιβάλλεται η αρχή της παγκοσμιοποίησης περί απόλυτης ελευθερίας διακίνησης ανθρώπων, κεφαλαίων, εμπορευμάτων και παροχής υπηρεσιών στο νέο δισυπόστατο κράτος. Για όσους έχουν αμφιβολία, ας διαβάσουν το σχέδιο ΑΝΑΝ για την Κύπρο για να πειστούν!! Όσοι δυσπιστούν, τους γνωστοποιούμε ότι το Αμερικανικό κογκρέσο έχει εγκρίνει κονδύλι (10 δις δολάρια) για την προώθηση του ειρηνευτικού σχεδίου σε ΜΚΟ, μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αυτος που το συνεταξε ειναι γιγαντας της σκεψης
    πρεπει να περναει τον μιχαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλα κανει ο καραμαλις και σας γ.μαει. Πεντε χρονια ρουφαει αιμα
    και ακομα δεν το καταλαβατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το ζήτημα είναι γιατί τέτοια υπεραπλούστευση των θεμάτων όταν πρόκειται για κείμενο που απευθύνεται σε στελέχη. Μπορεί η νέα δημοκρατία να τα έχει κάνει μπάχαλο δεν επιτρέπεται όμως το πασοκ να αντιμετωπίζει τόσο επιδερμικά τα θέματα. Τα κόμματα δεν είναι γραφεία μελετών αλλά πολιτικοί οργανισμοί που παράγουν πολιτικές και όχι μικρόπνοες και άνευρες αναλύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πω Πω Πω πολυ λιβελος και οχετος ρε παιδιά.Με τετοια επιχειρήματα τύπου Γιωργάκης και βουτυρομπεμπες το μονο που κανετε ειναι να γελοιοποιήστε. Μερικοι που αποκαλούσαν τον Καραμνλη Μπούλη τω΄ρα πια μετά τηνγια δευτερη σε σειρά αποχώρηση από την βουλή τον αποκαλούν Μπουχέσα.Δεν συμφωνω αλλά οταν παιζετε με τετοια επιχειρήματα,τοσο υψηλου επιπεδου δηλ.,θα ακουστετε και τα ανάλογα.
    ¨οσο για τον φίλο που βρίζει τον Παπακωνσταντινου,φαντάζομαι πρόκειται για θαυμαστη των Ρουσοπουλου,Αντωναρου,Παπακωστα Γιακουματου κ.λ.π
    με αυτα και αυτά η Ελλάδα σημερα θυμιζει Μαροκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 7:53 μμ

    αλλάζει κάθε μέρα ότι θα κάνει ο Χαζογιώργος "αναδιανομή του πλούτου"? Καλά, θα το διαβάσω την ημέρα που θα λέει ότι θα κάνει κι εμένα πλούσιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παιδια του πρεςς προσοχη... μολις το ακουσα και απο το extra 3.. διασταυρονεται καλυτερα... δεν ειναι non paper...ειναι όντος ο καθημερινος βασικος σχολιασμός.. ελευθερα στο ιντερνετ...γα τα μελη και τους φιλους του κινηματος...για όλο τον κοσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Α!!!Ρε Σπίνο μεγάλο Λαγωνικό. Ιαβέρη της πολιτικής ζωής.Πανμέγιστε ρεπόρτερ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΠΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΕΣΥ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΠΛΕΙΩΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 3%ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 8% ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ.
    ΤΟ ΛΑΟΓΕΝΝΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΞΑΝΑ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Vromodexioi Fasistes, taxte mou:

    AERA, AERA, ERXETAI H "XOLERA"!

    oti fagate fagate!
    Milate eseis gia DIAFTHORA meta apo VALTOPAIDI, IPOKLOPES, OMOLOGA, KOUMPAROUS, ZAXOPOULO....

    Ante Geia re!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σιγά την αποκάλυψη! μια συνδρομή κάνεις στη σελίδα και το χεις κάθε μέρα στο μαιλ σου.αινταααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΣ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΣΣΕΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ Ή ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝ.ΚΡΙΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. oute non paper oute tipota. i kathimerini anakoinwsi tou pasok einai... sovareyteite epitelous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κούφια λόγια, αποτέλεσμα της απελπισίας, που διέπει τα Δεξιοπούλια.
    η ένδεια πολιτικών θέσεων και επιχειρημάτων, είναι προφανής και δραματική.

    Τελικά, δεν μπορώ να καταλάβω, κάποιοι, είναι τόσο ανόητοι, ή απλά είναι τόσο πολύ κολλημένοι με τη Ν.Δ.
    Εδώ καταρρέει το Σύμπαν και αυτοί δεν βλέπουν μπροστά τους.
    Ξυπνάτε ρε!!!
    Η Δεξιά μας τελείωσε.
    Αλλά ξέρω, εσείς περιμένετε διορισμό, πέντε χρόνια τώρα, διορισμό περιμένετε.
    Βέβαια, θα σας διορίσουν όπου νάναι, σε κανένα "πρόγραμμα STAGE", χωρίς Ένσημα, με 500 Ευρώ, για 18 μήνες και είστε τόσο ανόητοι, που θα είστε και ευχαριστημένοι.

    Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι

    Με εκτίμηση Λυκούργος Μυτιληναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η ΝΔΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ-ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΕΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 2:25,
    Την έκανες τη μαλακία σου.
    Μάλλον δεν τον πάς και πολύ τον Παπακωνσταντίνου αφού μας θύμησες ότι επί δύο μήνες ήξερε τη συνομωσία των εκβιαστών Κουκουβίνου/Σωτηροπούλου και δεν είχε πεί τίποτε σε κανέναν (λέει).
    Ούτε μωρά δεν τα πιστεύουν αυτά.
    Εάν ήσουν Γιώργος και μάθαινες κάτι τέτοιο για το δεξί σου χέρι θα τον κράταγες κοντά σου και στη συνέχεια;
    Άρα, τρία είναι τα συμπεράσματα.
    Πρώτο, ο Παπακωνσταντίνου όχι μόνο ήξερε αλλά, κατά πάσα πιθανότητα το είχε οργανώσει, γιαυτό και δεν τον έδιωξε ο Γιωργάκης.
    Δεύτερο, και ο Γιωργάκης ήξερε αλλά κάνει την πάπια για να μην θεωρηθεί συμμέτοχος στον εκβιασμό.
    Τρίτο, οι υποτιθέμενοι μάγκες οι Βενιζελικοί δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτε, αλλιώς θα το είχαν διαρεύσει, προς όφελός τους βέβαια.

    ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν μας _έζετε ρε ΠΑΣΟΚΟΙ. Για πέστε αλεύρι ο Ζαγοριανός σας γυρεύει.

    1. Καρχιμάκης

    2. 30 + 4 λογαριασμοί μπλοκάρουν για τη Siemens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Oι πιό νηφάλιες φωνές λένε "ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, όλοι οι κάτοικοι της γειτονιάς στην εκκλησία", όπου θα έχονται και οι προσκληθέντες βουλευτές- όλων των κομμάτων- και θα γίνεται συζήτηση με τους κατοίκους. Θα αρχίσουν από αυτή την Κυριακή. ΕΤΣΙ ΕΊΝΑΙ… ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΌΝΑ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΆ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αστεία μας λέει το ΠαΣοΚ για το πού θα βρει χρήματα; Περιόρισε όταν ήταν κυβέρνηση τις δαπάνες; Βελτίωσε τις εισπράξεις; Έκανε κάτι για να σταματήσει τις σπατάλες στα νοσοκομεία; (πχ, μηχανοργάνωση, ισολογισμοί, προγραμματισμός...) Μείωσε τη φοροδιαφυγή; Το μόνο που έκανε ήταν η λογιστική μείωση των ελλειμάτων με τη μετάθεση των εξοπλιστικών δαπανών σε μεταγενέστερους προϋπολογισμούς. Βελτίωσε την παραγωγικότητα του Δημοσίου τομέα; Ο κόσμος θυμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η δυστυχία σας, δεξιοπούλια μου, είναι ότι όταν ξαπλώνετε το βράδυ στο κρεβάτι και σκέφτεστε τα έξοδα της άλλης μέρας, σας έρχεται, τραγικά η σκέψη, ότι επί ΠΑΣΟΚ, περνούσατε καλύτερα.
    Τώρα όμως, με τη Δεξιά σας, τα βλέπετε μαύρα και άραχνα, η ζωή σας έχει γίνει σκατά, αλλά ο εγωισμός και η παλαιοκομματική νοοτροπία, που σας πότισαν οι πατεράδες σας, δεν σας αφήνουν να δείτε μπροστά σας.
    Η χαρά, που έχει ο ΠΑΣΟΚΟΣ, δεν είναι ότι θα βγει στις άλλες εκλογές το ΠΑΣΟΚ, αλλά ότι εσείς οι Δεξιοί, με τη Νέα Δημοκρατία, περνάτε χάλια.
    Ζήστε λοιπόν μακάριοι στη δυστυχία σας.
    ΚΟΡΟΙΔΑ

    Λυκούργος Μυτιληναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΟΥΣΤ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ!!!!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΝΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. εμ μ αυτα που εκανε ο κωστακης ηρθε ο γιωργακης.ο κωστακης εκανε πολλες προσπαθειες για να μην ξεχασουμε τι σημαινει δεξια,νομιζει οτι με βουρδουλα θα κανει μεταρρυθμισεις.αιντε σιγα-σιγα να πας σε εκλογες.δεν σου βγηκε,δεν πειραζει.αμα εχεις ριξει και καμια κλεφτη ματια στο πουγγι του ρασοβαβελ μια χαρα θασαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση