GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλείται το υπέδαφος της Αρκτικής!....

. Από το Diaporon-bl.blogspot.com . Ένας από τα ποιό ευάλωτα οικοσυστήματα του πλανήτη το παρθένο εκείνο της Αρκτικής ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ! Και τούτ...

.
Από το Diaporon-bl.blogspot.com
.
Ένας από τα ποιό ευάλωτα οικοσυστήματα του πλανήτη το παρθένο εκείνο της Αρκτικής ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ!
Και τούτο γιατί σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της υπηρεσίας γεωλογικών ερευνών των ΗΠΑ που δημοσιέυει σήμερα η ιστοεσλίδα του CNN εκτιμάται ότι ΘΗΣΑΥΡΟΣ από 90 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου , 44 δισ. βαρέλια φυσικού αερίου υγρών και 1.670 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου -!!- είναι θαμμένος στην κατεψυγμένη περιοχή του βόρειου Αρκτικού Κύκλου!!.
"Ο αγώνας για το ποιος θα ελέγξει τους πόρους αυτούς μπορεί να είναι η πιο σημαντική εδαφική διαφορά αυτού του αιώνα!" καταλήγει!
--------------------------------

7 σχόλια

  1. EAN DEN XRISIMOPIOISOYME ALLES MORFES ENERGIAS KA8ARES-OIKOLOGIKES [GEO8ERMIKH PX] KAI DEN KATARGISOYME TO NOMISMATIKO SYSTHMA...TOTE APEILEITE O KOLOS MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καψαμπελη τωρα τελευταια εδω και κανα μηνα περιπου το χεις ριξει ξαφνικα στα οικολογικα και στις αναζητησεις..Τι εγινε ρε Ντερβισι;Σε πιασανε ανησυχιες...
    απο την αποκαλυπτικη δημοσιογραφια ξαφνου στην ανακυκλωση...
    Για κανε μας μια ξηγα να μας πεις τί γινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ,ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΡΕ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΕΝΑ ΤΣΑΡΔΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΑΚΥΡΩΝΩ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΡΚΤΙΚΗΣ.ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΟΥΤΡ-ΑΔΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέχεια στις δηλώσεις για το Κτηματολόγιο..

    Γιατι το κτηματολογια στο Μαρουσι???

    «Ανοιχτό» και μετά τις 30 Δεκεμβρίου το Κτηματολόγιο για τους Έλληνες Ομογενείςδηλώνει στην «Greek News» ο πρόεδρος της Κτηματολόγιο Α.Ε. κ. Χρήστος Γούλας.Σε ερώτηση για το τι θα συμβεί με όσους δεν πρόλαναν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους ο κύριος Γούλας επισημαίνει ότι η κτηματογράφηση είναι διαρκής, δεν σταματά στις 30 Δεκεμβρίου."Η υποβολή δηλώσεων στο κτηματολόγιο-σημειώνει- είναι από το νόμο υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για οποιαδήποτε πράξη αφορά στο ακίνητο στο μέλλον (π.χ. μεταβίβαση, έκδοση οικοδομικής άδειας, γονική παροχή ή δωρεά). Για το λόγο αυτό προβλέπεται και η υποβολή εκπρόθεσμης δήλωσης".

    "Σ΄ αυτή την περίπτωση,συνεχίζει ο πρόεδρος της Κτηματολόγιο ΑΕ οι δηλώσεις υποβάλλονται κανονικά στα Γραφεία Κτηματογράφησης, ενώ η όποια διαδικασία βεβαίωσης προστίμων θα μας απασχολήσει σε μεταγενέστερο χρόνο μετά την επεξεργασία των δηλώσεων και την ολοκλήρωση της βάσης. Συνεπώς, κανένας λόγος δεν συντρέχει για μη υποβολή δήλωσης μετά τη λήξη της προθεσμίας".
    ----
    Γιατι το κτηματολογια στο Μαρουσι δεν δεχεται πλεον δηλωσεις για τον δημο Αμαρουσιου ως εκπροθεσμες??
    Ποιος θα τουσ τραβηξει το αυτι??

    2 Ιανουάριος 2009 11:38 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς πάντως έχουμε το πρόβλημα της απειλής κατά της υπόστασης της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πεδίο δόξης λαμπρό λοιπόν για τους νεοταξίτες οικονομολόγους μας τύπου αδριανόπουλου για να κάνουν την οικονομική τους γυμναστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εεε,τί νά κάνουμε.........
    κάθε παρθένο απειλείται.
    Συγνώμη απ΄τίς κοπελλιές τού blog,
    αλλά αργά ή γρήγορα..........
    Αναστάσης.(Ώχ ώχ η γυναίκα μου έρχεται
    μέ τόν πλάστη,μή βρέ δέν τό ξαναγράφω,μιά πλάκα ήταν,σχώρα με
    βρέ,μή βρέ μή πάλι στό καρούμπαλο
    έλεος.....τετέλεσται.
    Φιλόλογος είναι η γυναίκα μου.
    Ελπίζω νά μέ δέρνει γιά τήν ορθογραφία
    μου καί όχι γιά τά γραφόμενα περί
    παρθενίας.)
    Χρόνια πολλά ω μπαμπάλακες μαζί καί
    εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση