GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη! Ο Α. Βγενόπουλος και άλλοι...

...μεγάλοι επιχειρηματίες παρήγγειλαν τεθωρακισμένες Μερσεντές αξίας 500.000 ευρώ η κάθε μια! Ποιες σούπερ δυνατότητες έχουν... . Του Χρήσ...

...μεγάλοι επιχειρηματίες παρήγγειλαν τεθωρακισμένες Μερσεντές αξίας 500.000 ευρώ η κάθε μια! Ποιες σούπερ δυνατότητες έχουν...
.
Του Χρήστου Μπουκάτη
..
Η απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου έχει σημάνει συναγερμό σε όλους τους μεγάλους επιχειρηματίες της χώρας. Πολλοί εξ΄αυτών ήδη σπεύδουν να παραγγείλουν νέα σούπερ - θωρακισμένα αυτοκίνητα.
Κατά τις πληροφορίες, χθες μόνο έγιναν οκτώ τέτοιες παραγγελίες θωρακισμένων "Μερσεντές 600". Εξι από αυτές παραγγέλθηκαν στην αντιπροσωπεία και δύο σε έμπορο αυτοκινήτων. Το κόστος κάθε τέτοιας Μερσεντές, που αποτελεί κανονικό "τανκ", ανέρχεται περίπου στις 500. 000 ευρώ.
Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που έχουν είναι ότι αντέχουν σε εκρήξεις χειροβομβίδων, δεν κινδυνεύουν από επίθεση με καλάζνικωφ, μπορούν να διανύσουν 200 χιλιόμετρα ακόμη κι αν "χτυπηθούν" στα λάστιχα και έχουν το ψυγείο της μηχανής σε τέτοιο σημείο που δεν απειλείται από πιθανή πρόσκρουση.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ένας από τους μεγάλους επιχειρηματίες που παρήγγειλε μια τέτοια Μερσεντές είναι και ο ισχυρός άνδρας της Marfin Ανδρέας Βγενόπουλος.
----------------------------------

24 σχόλια

  1. Μπραβο μεγελομετοχε ριξε χρημα να κινηθει η αγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν τις πλήρωσαν όπως ο Χατζηγάκιας με κονδύλια προορισμένα για την ανέγερση και συντήρηση των δικαστικών μεγάρων αλλά με δικά τους χρήματα, δεν αντιλαμβάνομαι ούτε τον σκοπό, ούτε το νόημα αυτής της καταγγελίας.

    Οσο για τους άλλους, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ζωό...η φωτό πυο έβαλες δεν δείχνει Mercedes 600.
    Ένα παλιό μοντέλο είναι από μουσείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αισχοσ δεν ειχαν μεχρι τωρα τανκ μη μου πεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://mindcup.blogspot.com
    Κεραυνός ,
    η ρίζα του κακού .
    http://mindcup.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘ' ΕΝΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΝΩΣΤΕΣ, ΒΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στ' αρχίδια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θωρακισμενα περιπτερα υπαρχουν να μας προστατευουν απο τους επιδοξους ληστες που τελευταιως οιο επισκεψεις τους εγιναν συχνες?Η μηπως η λυση για το προβλημα της εγκληματικοτητος ειναι αλλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SOS
    O ελληνικός ερυθρός σταυρός, το σώμα ελληνίδω προσκόπων και η εκκλησία της ελλάδος διοργανώνωουν έρανο για τη συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να δωθούν στον κ. ΛΑΛΙΩΤΗ για να μην του πάρουν το σπίτι.

    Όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν τη βοήθεια τους στο ίδρυμα MAYO με έδρα τις Bahames ή με SMS στο τηλ. 666 666 666 χρέωση 1 ΕΥΡΩ/sms.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ 10.000 € ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ 48 ΔΟΣΕΙΣ!
    ΑΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αναλαμβάνουμε υπευθυνα την θωράκιση της κωλοτρυπίδας ασς. Υλικά τελευταίας τεχνολογίας.Πρακτική επίδηξη πρι και μετά τη θωράκιση επι τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οκ,και λοιπον?? Δικα τους ειναι τα ευρα κι οτι θελουν ας τα κανουν. Θα στεναχωριθω εγω που ειναι αυτοι αναγκασμενοι να κρυβονται??
    Στα π@π@ρια μου και ας προσεχαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παει ο Γιωργακης..

    Οι αμερικανοι τα βρηκανε με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. την εκαναν σκατα την κοινωνια οι αλητες,με τους ανταγωνισμους ....!
    γιατι φοβουνται τωρα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. aytoi den kindyneiyn apo tin mafia

    alla apo ton lao!!
    erxetai koinoniki ekrixi!!!

    kryfteite kleftronia trapezikoi se polyteleis mercentes...o laos sas entopizei pio eykola!!

    laiki kremala stous kleftes megalotrapizites!!
    o laos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. η μονη λυση για ολα αυτα τα λαμογια που μαζι με τις κυβερνησεις ρουφουν το αιμα του ελληνικου λαου τοσα χρονια, ειναι να επιστρεψουν πισω τα κλεμενα και με τοκο.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στ' αρχίδια μας!!

    14 Ιανουάριος 2009 11:05 πμ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι λέτε ρε πουτσαρίδες.
    Στα αρχίδια μας, στο ποιό πολύτιμο εξάρτημά μας θα γράψουμε αυτούς τους καργιόληδες και τον κάθε καργιόλη ή καργιόλα; Για συνέλθετε γρήγορα μη σας πάρει και σας σηκώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ κομπλεξισμός...

    Αφού τα έχει τα λεφτά γιατί να μην το αγοράσει το αμάξι; Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. an ta exei ta leyta.. na ta faei se farmaka... doulepse pio sklhra apo ton tsagkarh papou kai ton agroth theio sou gia na ta axizei??

    Se farmaka re!! Ola ta lamogia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το ανέκδοτο των ΜΜΕ.

    Πώς θα γίνετε δισεκατομμυριούχος.

    Ξεκινάτε , ως απλός υπάλληλος μιας κραταιάς ναυτιλιακής εταιρίας .
    Σε ηλικία 37 ετών (προφανώς από τις οικονομίες σας) καταφέρνετε να ιδρύσετε την δικιά σας εταιρία κρουαζιερόπλοιων.
    Με στόλο τρία υπερσύγχρονα επιβατικά πλοία πετυχαίνετε, όχι μόνο να καθιερωθείτε στο δύσκολο χώρο της κρουαζιέρας, αλλά , να πουλήσετε την εταιρία σας σε ηλικία 55 ετών, αντί του αστρονομικού ποσού των 300.000.000 δολαρίων.
    Έχοντας πλέον την ουκ ευκαταφρόνητη «μαγιά» , ιδρύετε, την ίδια χρονιά, την νέα εταιρία και μπαίνετε στη διαχείριση ποντοπόρων εμπορικών πλοίων. Ακολούθως, αποκτάτε τα έξι πρώτα δικά σας πλοία.
    Μετά ένα χρόνο αγοράζετε 20% εταιρίας , που δραστηριοποιείται στα σκάφη αναψυχής και λίγο αργότερα αποκτάτε την εταιρία, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, με τη μετοχή της να κοστολογείται στις 300 δρχ.
    Μετά δύο χρόνια μαζί με άλλους αυτοδημιούργητους, αγοράζετε την πλειοψηφία των μετοχών Εταιρείας, στην οποία παραμένετε και πρόεδρος για ένα έτος, οπότε πουλάτε το «πακέτο» σας στους δύο συνεταίρους σας και αποχωρείτε.
    Την ίδια χρονική περίοδο, αγοράζετε και πουλάτε ότι γουστάρετε χωρίς να σας πει κανείς που βρίσκετε τα χρήματα. Προέρχονται εμφανώς από τις αιματηρές οικονομίες σας που επενδύθηκαν σωστά
    Αν κλονιστεί η υγεία σας πουλάτε , αντί του ποσού των 286 εκατομμυρίων ευρώ την τελευταία μεγάλη σας εταιρεία και περιορίζετε τις δραστηριότητές σας σε μικρή εταιρία, που διαθέτει τέσσερα φορτηγά πλοία.

    Η οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα της καθημερινότητας είναι ότι ακολούθησαν τις οδηγίες και έγιναν δισεκατομμυριούχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση