GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κουτσομπολίστικα...

. Από το http://ourgreektv.blogspot.com/ . Συμβαίνει τώρα: Μεγάλα θέματα καλύπτουν τα κουτσομπολίστικα αυτή τη στιγμή. Στο Star ξεκίνησαν μ...

.
.
Συμβαίνει τώρα:
Μεγάλα θέματα καλύπτουν τα κουτσομπολίστικα αυτή τη στιγμή. Στο Star ξεκίνησαν με το γνωστό "Αντρέας-Δήμητρα", ρωτώντας τη Ρουμπέση, δείχνοντας τι είπε ο Αντρέας μπλα μπλα μπλα.
Την ιδια ώρα στον Alpha μιλούν/ανακρίνουν τον B. Νομικό για τη γυναίκα του Μάριον Μιχελιδάκη. Ζηλεύεις τη γυναίκα σου; Εγκρίνεις τα ρούχα της γυναίκας σου; Φοράει μια κρέμα η γυναίκα σου ή άλλη το πρωί άλλη το βράδυ; Την ήθελες καιρό πριν τα φτιάξετε; (Όλα αυτά σας το ορκίζομαι ακούστηκαν!!)
Αμέσως μετά το Star έβγαλε άλλο μεγάλο θέμα: απέλυσαν το στυλίστα του "Μες στην καλή χαρά" επειδή δεν έκανε στη Σίσσυ Χρηστίδου. Βγήκε στο τηλέφωνο ο στυλίστας να πει ότι είναι ξεκρέμαστος, ότι του 'ρθε ξαφνικό. Μετά βγήκε στο τηλέφωνο η Σίσσυ να πει ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, ότι δεν έχει τέτοια δύναμη και ότι ήταν κοινή απόφαση παρουσιαστριών και παραγωγής.....
Στο Alter καλεσμένη ήταν η Πετρούλα Κωστίδου....
----------------------------

15 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για εξοστρακισμό μιλάει και η βλητική αυτοψία
    14 Ιανουαρίου 2009, 15:34

    Κατατέθηκε πριν από λίγο στον ανακριτή η βλητική αυτοψία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο 15χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, συμφωνεί σε γενικές γραμμές με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης.
    Αναφέρονται τρία πιθανά σημεία στα οποία βρισκόταν ο 15χρονος την ώρα που δέχθηκε την μοιραία σφαίρα. Πιθανολογείται ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε στην τρίτη τσιμεντένια μπάλα, που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο της οδού Τζαβέλα προς την Ζωοδόχου Πηγής.
    Σύμφωνα με την βλητική αυτοψία η απόσταση ανάμεσα στην τσιμεντένια μπάλα μέχρι το έδαφος ήταν 36.ω5 εκατοστά.

    ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ


    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα α.....α μας κουνιουνται
    ΕΛΕΟΣ πια με τη σιχαμενη σκουπιδοΤV
    σπαστε τη κλειστε τη ΕΛΕΟΣ πλεον
    κανει πολυ κακο στα νεα παιδια ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ....ξεχασανε ολοι το ραδιο και τα βιβλια ....
    Υπαρχει κι αλλος κοσμος εκτος απο της τηλεορασης ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο, μπράβο, πολύ σοβαρά θέματα, που αφορούν τη ζωή μας γενικώτερα!...
    Προχωρείστε έτσι.
    Συγχαρητήρια,(μουλάρια!..)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΟΙ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδερφές και παλληκάρια
    γίναμε μαλλιά-κουβάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι και να είναι ΚΑΘΕ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» για τον κοσμάκι είναι χαφιέδες, τίνος δεν ξέρω αλλά Χ Α Φ Ι Δ Ε Σ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, όπως ήταν και η 17 Νοέμβρη ΚΑΙ το μόνο που πετυχαίνουν αυτές οι «οργανώσεις» είναι το κατεστημένο να βρίσκει δικαιολογίες να μας μπήγει πιο βαθιά το μαχαίρι του στην καρδιά και στο μυαλό.
    Μήπως με τις ενέργειες τους ο λαός εκτός από Ε Ν Τ Π Ω Σ Ε Ι Σ έχει δει τίποτα καλό,
    Ο Χ Ι.
    Μήπως σταμάτησαν οι κλεψιές στο δημόσιο από όποιον μπορεί και θέλει;
    Μήπως σταμάτησαν ή φρέναραν τα κάθε είδους σκάνδαλα;
    Μήπως σταμάτησαν οι Κουμπαριές;
    Απλά ο Α μεγαλολεφτάς έβαλε μπράβους, λεφτά δεν θα του λείψουν κι ούτε θα τα χάσει, από την εφορία θα του εκπέσουν τα περισσότερα.
    Το κράτος με τα δικά μας λεφτά του έδωσε αστυνομικούς να τον προσέχουν μην πάθει ο κόλος του, στον Β τραγουδιστή πάλι το κράτος πάλι με δικά μας λεφτά του έδωσε αστυνομικούς να τον προσέχουν, στον Γ δημοσιογράφο με δικά μας λεφτά πάλι αστυνομικούς, και σε όσους άλλους φοβούνται και έχουν τα μέσα αστυνομικούς πάλι με δικά μας λεφτά.
    Πόσες χιλιάδες αστυνομικοί είναι στην φύλαξη διαφόρων που έχουν τα μέσα;
    Ποιος τους πληρώνει;
    Και πόσες φορές εξευτελίζονται από τους ίδιους που έχουν αναλάβει την φύλαξη τους;
    Εκτός από αυτά το σοβαρότερο είναι ότι με τις πράξεις τους ενισχύετε το αστυνομικό κράτος εις βάρος πάλι του λαού, θα μου πείτε ένας φιλήσυχος άνθρωπος τι έχει να φοβηθεί από τους μηχανισμούς καταστολής; Και μόνο που τους πληρώνει του φτάνουν και του περισσεύουν, άσε την κακιά στιγμή.
    Για αυτό το λέω και το ξαναλέω, όλοι τους είναι Σ Κ Ο Τ Ε Ι Ν Α Ο Ρ Γ Α Ν Α είτε της ντόπιας εξουσίας είτε άλλων κύκλων από το εξωτερικό.
    Τι δουλειά είχε πχ. Η 17 Νοέμβρη με τον Τούρκο ; Η Τουρκία έχασε ένα πολίτη, η Ελλάδα σύρθηκε γονατιστή να ζητά συγνώμες και από την Τουρκία αλλά και να δίνει διαβεβαιώσεις λες και μπορούν να τηρηθούν ότι δεν θα ξανασυμβεί.
    Σκότωνε ή δεν σκότωνε κατά παραγγελία η οργάνωση αυτή;
    Τι δουλειά είχε με τον Μπακογιάννη, πιο ήταν το κακό που είχε κάνει στην χώρα μας; Μήπως θυμάστε ή βλέπετε τις άμεσες και μακροχρόνιες επιπτώσεις αυτής της δολοφονίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 14 – 01 – 2009


    ΤΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

    Στις 13-01-2009 ολοκληρώθηκε η δημόσια δημοπρασία των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 2,5 δις €.
    Τα «παπαγαλάκια» των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, αλλά και των διαπλεκόμενων συγκροτημάτων της έντυπης ενημέρωσης, αγωνίζονται μανιωδώς να μας πείσουν, για τη μέγιστη επιτυχία του νέου Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, που μας προέκυψε από τον πρόσφατο ανασχηματισμό και της αναδομημένης Κυβέρνησης . (sik).
    Μιας Κυβέρνησης που «φιλοτέχνησε» με δοκιμασμένα, παλιά και ακατάλληλα υλικά ο «καταλληλότερος» (sik).
    Όμως όσο και να προσπαθούν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» των διαπλεκόμενων ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ να μας παραπληροφορούν με μισές αλήθειες, παρ΄ ότι γνωρίζουν ότι η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα.

    • Επειδή οι πολίτες δεν μασάνε κουτόχορτο.
    • Επειδή οι πολίτες δεν είναι χαζοί.
    • Επειδή οι πολίτες έχουν καταλάβει το ρόλο που παίζουν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» και τα διαπλεκόμενα αφεντικά τους.
    ( Συγνώμη νταβατζήδες ήθελα να γράψω σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sik).

    Θέτουν τα παρακάτω ερωτήματα:

    • Γιατί «κύριοι» καναλάρχες και εκδότες, (συγνώμη κρατικοδίαιτοι εργολάβοι και προμηθευτές ήθελα να γράψω), παρακινείτε τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» σας να παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό???
    • Γιατί κανένας «παπαγάλος» δεν μας ενημέρωσε ότι η υπερκάλυψη, (άκουσον - άκουσον περίπου έξι φορές), έγινε από τις Τράπεζες διαθέτοντας ένα μικρό ποσό (2,5 δις €) από τα χρήματα (24 δις €) που τους χάρισε ο απερχόμενος Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, υλοποιώντας την εντολή του «καταλληλότερου» (sik)???
    • Από πότε νεόκοποι και άθλιοι γκεμπελίσκοι, είναι μεγάλη επιτυχία να δανείζεσαι με απεχθέστατους όρους από τους Τραπεζίτες, το 10% των χρημάτων που τους χάρισες???

    Ρεεεε πάρτε το χαμπάρι……… σας πήραμε πρέφα και δεν τσιμπάάάάά με!!!!!!!!!!!!!

    Ρεεεε…… ούύύύστ………. απ΄ εδώ διαπλεκόμενοι του κερατάάάάάά!!!!!!!!!



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΖΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙΝΕΣ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΙΡΙΑΛ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΟΥΡΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΥΜΕΡΑ.
    ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 20ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 20 ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΚΠΟΜΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι λαόι έχουν τις τηλεοράσεις που τους αξίζουν.

    Ο Όσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το δημοσιεύσαμε στο blog μας για να δείξουμε άλλη μια φορά με τι σοβαρά θέματα ασχολείται τα μεσημέρια η ιδιωτική τηλεόραση........
    Μια φορά έτυχε να δω και δε θα το ξανακάνω το λάθος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφήστε τα κουτσομπολιά και μάθαιτε ότι ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ μάλλον ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ και μάλλον δεν θα ξαναχρησιμοποιήσει το λάπτοπ του... ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.
    Δηλαδή: εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ( π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι το υπόλοιπο.
    Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά!
    ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
    ΕΝΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ και ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!
    ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδια τι εγινε ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ το χρυσο μου ? που ειναι ο καλος μου να κανει τις καθημερινες του γλυκες δηλωσεις? που ειναι ο ανταρτης ΤΑΤΟΥΛΗΣ ρε παιδια ? κανενας ξεφτιλας καμπουρακης, κανενας καταπτυστος οικονομεας , καμμια ξεφωνημενη τρεμη , τιποτα φτηνο λυριτζηδες και χαζο χατζηνικολαου ,ο πασπιτης ευαγελατος ? κανενας ρε παιδια δεν εχει πια πρωτη ειδηση τον καλο μου ? Ε ΡΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΕΡΒΙΕΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ, ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ.... τωρα ειναι η σειρα μας να γελαμε με την καταντια σου.. ΜΕΓΑΛΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση