GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον απόηχο του επίμαχου δείπνου...

Τι θέλουν οι επιχειρηματίες... Από τον Γιώργο Κρόγια http://krogias.blogspot.com/ Είναι γνωστό ότι ο Παπανδρέου κάνει καθημερινά πολλές επαφ...

Τι θέλουν οι επιχειρηματίες...

Από τον Γιώργο Κρόγια
http://krogias.blogspot.com/

Είναι γνωστό ότι ο Παπανδρέου κάνει καθημερινά πολλές επαφές και με πολλές παραγωγικές τάξεις. Το έχει πει, το λέει και θα συνεχίσει να το κάνει. Και καλά κάνει, γιατί αυτό αρμόζει σε έναν υπεύθυνο και σοβαρό ηγέτη. Να συζητάει με όλους και όχι να κλείνεται στο σπίτι του με κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών.
Η τελευταία άτυπη συνάντησή του όμως, φαίνεται ότι "έτσουξε" λίγο παραπάνω από όσο θα πρεπε ορισμένους. Και να το αποτέλεσμα. Ξεκίνησε ο ΔΟΛιος (όλοι ξέρουμε πάνω κάτω τον ρόλο του) παρουσιάζοντάς τον ως "μυστικό" και ύποπτο δείπνο. Αλήθεια, πως γίνεται να είσαι σε δείπνο με 10-15 και να μη διαρρεύσει; Είναι δυνατόν; Ας σοβαρευτούμε.
Την σκυτάλη όμως σήμερα πήρε η...
Άννα, με ένα "φοβερό" ρεπορτάζ περί... "φωτιών" στο ΠΑΣΟΚ... Ε, δεν θέλει να είσαι και τέρας εξυπνάδας για να βγάλεις ένα λογικό συμπέρασμα από όλα αυτά! Το συμπέρασμα είναι ένα. Ακόμα και "πατενταρισμένοι" δεξιοί επιχειρηματίες προσκυνούν το μελλοντικό πρωθυπουργό να κάνει κάτι για να βγει η χώρα από το απίστευτο αδιέξοδο που μας οδήγησε ο ανικανότερος. Ξέρουν ότι να παζαρέψουν μαζί του δεν γίνεται γιατί ο Γ. Παπανδρέου τους ξέρει καλά όλους τους. Έμαθε τι παραδόπιστος είναι όλος ο επιχειρηματικός κόσμος από τον πατέρα του.
Ξέρουν όλοι οι επιχειρηματίες ότι με τον Γιώργο η πολιτική (βλ. εδώ) θα έχει το πάνω χέρι. Αλλά μπούχτισαν με την ανομία και αυτοί. Θέλουν διέξοδο. Και ο Γιώργος είναι η μοναδική λύση για την Ελλάδα. Α, υπάρχει και ένα δεύτερο συμπέρασμα. Η Γιάννα ζηλεύει... πολύ. Θα προσκυνήσει και αυτή.

32 σχόλια

  1. Το πρόεδρο Γιωργάκη έφαγε με επιχιριματιος για να τους ζητήσει βοήθεια για πτωχό και εργάτη

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρωμιαρη ΠΑΣΟΚοσκυλο Κρογια παντοτε μαλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗΣΑΣ.ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟς ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΕΙΣΤΕΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ζήτησε ο κύριος Παπανδρέου δημοσίως από τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση όσα έχει κάνει ως Υπουργός Παιδείας, ως Υπουργός Εξωτερικών και γενικότερα σύμφωνα με τα πεπραγμένα του στον δημόσιο βίο, ως μέλος των κυβερνήσεων του πατέρα του και του Σημίτη. Το αυτονόητο δηλαδή, περίφημα.
    Φυσικά και σε αυτή τη βάση τον κρίνουμε!
    Για τους χορούς που έριχνε με τον Ισμαήλ Τζεμ υπό αμερικανικές εντολές.
    Για τις προτάσεις περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας.
    Για το μεγαλόπνοο σχέδιο περί ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
    Για τις επιλογές συνεργατών τύπου Ματσούκα και Καραχασάν.
    Για τη μουγκαμάρα στην προδοσία του Οτσαλάν.
    Για τη μουγκαμάρα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
    Για τη συμφωνία στο σχέδιο Ανάν που θα έριχνε την Κύπρο στην αγκαλιά της Τουρκίας για πάντα.
    Για τη μουγκαμάρα στο πλιάτσικο στα χρόνια του Σημίτη.
    Για το ότι παρακαλούσε τους σκοπιανούς να δεχθούν το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια» (που ευτυχώς δεν δέχθηκαν), όπως αποκάλυψε πέρυσι ο Πάγκαλος.
    Για τη μουγκαμάρα στην αποδεδειγμένη χρηματοδότηση της «Siemens» στο πασόκ.
    Για την εικοσαετή φιλία του με το Βαλιανάτο που δήλωνε στις τηλεοράσεις ότι τα Σκόπια πρέπει να τα λέμε Μακεδονία.
    Και βεβαίως, για τις τούμπες με το ποδήλατο και τόσα άλλα σπαρταριστά επεισόδια και ατέλειωτα σαρδάμ.
    Για όλα αυτά κρίνουν οι πολίτες τον αξιότιμο κύριο Παπανδρέου.
    Όχι όλοι βέβαια, μόνο όσοι δεν έχουν θολωμένο το μυαλό, επειδή το παιδί τους το διόρισε ο πατέρας του στο δημόσιο.
    Οι υπόλοιποι πολίτες δεν θα αφήσουμε να μας ποδηγετήσουν οι αμερικανοί και οι καναλάρχες που προτιμούν ένα άβουλο και άχρωμο πρωθυπουργό, ακριβώς επειδή είναι του χεριού τους.

    27 Φεβ 2009 5:35:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. shkat
    Επί πέντε χρόνια περίμενε το πτωχό και εργάτη την βοήθεια από τον μεγαλομετοχο της Hellenic Carriers αλλά μάταια . Ο ευτραφής ακαταλληλότερος μεγαλομέτοχος της οικογενειακής Ναυτιλιακής Εταιρίας των καραμανλήδων διατήρησε τις Λιβεριανές Σημαίες να κυματίζουν στις πρύμνες των οικογενειακών πλοίων για να δίνει δουλειά στους φτηνούς Φιλιππινέζους ναυτικούς χωρίς να ενδιαφέρεται για τους Έλληνες εργαζόμενους .
    Μείωσε κατά 50% την φορολογία των μεγαλο-Βιομηχάνων , φοροαπάλλαξε πλήρως τους Δεσποτάδες , κατήργησε τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας . Τον πτωχό εργάτη ''τακτοποίησε '' βάζοντας φόρο σε όλα τα ταπεινά ακίνητα . Αυξάνοντας το ΦΠΑ . Αυξάνοντας την φορολογική κλίμακα στο ... 40% !!!

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ που δεν δείπνησε με τους μεγιστάνες γιατί είναι οι ίδιοι μεγιστάνες .

    Chief Engineer

    Υ.Γ. διά την πλήρη ενημέρωσή σας περί των off shore Καραμανλικών Εταιριών διαβάστε στο site : Hellenic-Carriers.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρόγια,σοβαρά τώρα,πιστεύεις αυτά πού γράφεις? Π.χ.
    /////////////////////////////////////
    Ξέρουν όλοι οι επιχειρηματίες ότι με τον Γιώργο η πολιτική (βλ. εδώ) θα έχει το πάνω χέρι. Αλλά μπούχτισαν με την ανομία και αυτοί. Θέλουν διέξοδο. Και ο Γιώργος είναι η μοναδική λύση για την Ελλάδα.
    ???????????????????????????????????
    Ο Δευκαλίων γράφει από τή φυλακή.
    Εσύ από ποιό ίδρυμα γράφεις?
    Μού θυμίζει άρθρο τής Αυριανής,σέ
    έκρηξη λαϊκισμού.
    Τί κολλημένες μπιέλες είναι αυτές!
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακαταλληλότερη Μπουλντόζα
    *******************************
    Η κυβέρνηση του ακαταλληλότερου πρωθυπουργού των τελευταίων 35 ετών ,του Κ.Καραμανλή , μοιάζει
    σαν μια γιγαντιαία μπουλντόζα, τα έχουν πάρει όλα παραμάσχαλα και δεν έχουν αφήσει τίποτα σε χλωρό κλαρί. Μα τίποτα. Η κατάσταση γελοία από τη μια, από την άλλη εφιαλτική. Δεν λέω τι θα συμβεί έτσι και μας προκύψει ξένη, υποθετική, εισβολή. Αυτό είναι μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας για ένα παιδί. Μιλάω για απλά πράγματα. Ας πούμε για γάμο και για βαφτίσια. Είμαι βέβαιος και κόβω τον σβέρκο μου γι΄ αυτό, πως στην προσπάθειά τους να τηγανίσουν πατάτες, είναι ικανοί να κατεδαφίσουν την κουζίνα και να βάλουν φωτιά στην πολυκατοικία. Όμως, παρ΄ όλα αυτά, ακούνητοι, εκεί. Γι΄ αυτό επιμένω. Επί πέντε χρόνια, όχι του Παλαιοκώστα, αλλά ως θεατές απολαμβάνουμε την κατά συρροήν απόδραση του Καραμανλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ( ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ) ΚΑΙ ΚΕΙΤΟΥΝ ΑΝ Ω ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΧΑΖΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. NAI KΑΛΑ...
    ΑΝ Ο Πρωθυπουργός σαμ Πρωθυπουργος έτρωγε μυστικά με αυτούς.
    Επανάσταση θα είχατε ξεσηκώσει.
    Επι μήνες εσύ και όλα τα τρωκτικά των ΜΜΕ, το τι θα λέγατε δεν λέγεται.
    Μέχρι και την αγράμματη την γιαγιά σου θα έβαζες να κάνει σχόλια.
    Οπότε άστο. Κάντο γαργάρες.
    Μπορεί και να πνιγείς.

    Και επι τι ευκαιρία.
    Καλά ρε ΚΡΟΓΙΑ ή¨ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ΅ οι ΦΙΛΟΙ σου και σύντροφοί σου στο πασοκ του ΅troktiko"
    την Καθαρά Δευτέρα τι θα σε κάνουνε
    ΦΑΣΟΛΑΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ ΑΠΛΩς ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΨΑΞΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. oloi katalavane oti o giwrgos einai o melontikos pro8upourgos kai 8eloun na ton sunantisoun...a re fasistakia pws maresi pou eiste zorismenoi...0ax0ax0a0ax0xa0xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι εφημερίδες έχουν ως θέμα το "μυστικό" δείπνο του Γιώργου Παπανδρέου με επώνυμους επιχειρηματίες. Και εγώ απορώ.

    Που το περίεργο;

    Ο κ.Παπανδρέου επιθυμεί να γίνει Πρωθυπουργός. Πολύ καλά έκανε. Πήγε λοιπόν να τους πει πως όταν θα γίνει πρωθυπουργός θα τους εξοντώσει... εεε συγνώμη θα τους φορολογήσει για να πληρώσει την πράσινη ανάπτυξη (μια που είναι οι πλούσιοι που έχουν όλα τα λεφτά). Πήγε να τους ειδοποιήσει. Είναι προφανές ότι πήγε να τους τα ψάλλει γιατί δεν συνεισφέρουν στην αποκλιμάκωση της κρίσης ως οφείλουν.

    Δεν πιστεύω κανένας να θεωρεί ότι τους είπε πως θα τους δώσει περισσότερα έργα του δημοσίου, προμήθειες, θα απαξιώσει περαιτέρω την Ολυμπιακή για να πάρουν τις πτήσεις της ή ότι θα τους παρέχει δωρεάν σκλάβους με την κοινωνική εργασία. Δεν πιστεύω να θεωρεί κανείς ότι πήγε να ακούσει τις απαιτήσεις τους για δημόσιο χρήμα. Δεν πιστεύω να θεωρεί κανείς ότι πήγε να τους ζητήσει να συνεισφέρουν παράνομα στον προεκλογικό αγώνα του ΠΑΣΟΚ ώστε μετά να τους δώσει όλα όσα υποσχέθηκε. Θα ήταν ιεροσυλία να θεωρεί κάποιος κάτι τέτοιο για τον Πρόεδρο της Διεθνούς Σοσιαλιστικής και του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άντε βρε πρασινοφρουροί να βαρέσετε καμμία γρήγορη να συνέλθετε.
    Δεν κυτάτε το χαζοβιόλη που σας πάσαραν οι Αμερικανοί για εκκολαπτόμενο πρωθυπουργό, ούτε να χωρίσει δυό γαϊδάρων άχυρα δεν μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μικρέ Κρόγια, λάστιχο την έκανες την καρδερίνα σου και, εάν συνεχίσεις έτσι, θα σου ψοφήσει το πουλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάτι τους βάζουν εκεί στα σοσιαλιστικά συνέδρια, δεν δικαιολογείται διαφορετικά.
    Αυτοί οι πράσινοι κάφροι βρίσκονται σε διαρκές επιληπτικό παραλήρημα.
    Ηρεμήστε παιδάκια, πάνω από όλα η υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν βαρέθηκες βρε Κρόγια όλη μέρα την ίδια κασέτα στον εγκέφαλο (;), ούτε οι εργάτες στα εργοστάσια δεν είναι τόσο μονότονοι και βαρετοί.
    Παίρνε βιταμίνες γιατί θα σου μείνει κουσούρι μεγάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ROBOTS.TXT. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ TRΟJIAN ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!! ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΕΤΙΚΕΤΑ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ

    Παιδιά ο Γιώργος λέει δεν παζαρεύω!

    Σιγά βρε γιγαντιαίε πολιτικέ, θα σκίσεις το καλτσόν!

    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;

    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;

    Με τον Κοντομηνά ή με τον Αλαφούζο;

    Με τον Κυριακού ή με το Βρυώνη;

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.

    Έχει πλάκα το παιντί.

    (Χαζός – ξεχαζός αλλά το θράσος – θράσος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικά, είναι άρρωστα όλα αυτά τα πράσινα τρωκτικά.
    Ότι και να κάνουν ότι και να λένε αποδεικνύουν καθημερινά τη βλακεία τους από ένα και μόνο πράγμα.
    Υποστηρίζουν και εμπνέονται από τον πιό χαζό, βουτυρομπεμπέ, αστείο, υποκριτή και αμόρφωτο βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου.
    Και γιατί;
    Mόνο και μόνο επειδή ο πατέρας του ήταν διάσημος (για τους κουτοπονηριές του, τον έκλυτο βίο του, τις λαμογιές και τους τυχοδιωτισμούς του).
    Χαζά παιδιά χαρά γεμάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΗΘΕΛΑ ΝΑ'ΞΕΡΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
    ΤΟ ΧΑΖΟΚΩΣΤΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΙΩΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΟ ΧΩΡΙΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΧΑΖΟΚΩΣΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 8:23:00 μμ Etimasou na fas poutsa gia 30 xronia.tha sas gamhsoyme otan aneboyme panw katharma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εντυπωσιακό!'Ολα τα παπαγαλάκια μαζεμένα κάθε φορά που θέλουν να μειώσουν τον Παπανδρέου! Είναι άραγα ένα άτομο; Πιατεύω πως ναι γιατί τα λεφτά που κλέψανε δεν μπορούν να τα βγάλουν στην αγορά με πολλούς γιατί κάπου θα διαρρέυσει. Εκτός αν εκέινοι που τα πιάσανε δε θέλουν όλοι να εκτεθούν μπας και ξηλωθεί το κουβάρι. Έτσι αναθέτουν σε έναν εργολαβικά να δίνει την εντύπωση πως είναι πολλοί. Η άλλη εκδοχή είναι πως δε βρίσκουν πια τόσους χαζούς γιατί ο κόσμος τους μπορεί να ξεγελάστηκε, δεν ειναι όμως και μακκάκες να τους ακολουθούν μετά τις βρωμιές τους. Έτσι δεν εέναι ΝεοΔουλάκια;


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στα πλαίσια της δημοκρατικής ανταλλαγής επιχειρημάτων και προπαγάνδας από τα κόμματα , ακούς πολλά και αρκετά εξ αυτών …υπερβολικά.
    Όμως να ακούς από πρώην κυβερνητικά στελέχη (που κυβέρνησαν ως υπουργοί επί σειρά ετών) τι έπραξαν η δεν έπραξαν ως όφειλαν αυτά δεν έχεις παρά να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου .
    Παραθέτω μερικά εξ αυτών :

    1) "Ο Έλληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003)

    2) "Χρειαζόταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός (ΣΗΜΙΤΗΣ) ότι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )


    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς από εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Σύνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι ότι ο πρωθυπουργός Κ.Σημίτης ενοχλείτο κάθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατί δεν υπάρχει, αλλά γατί το αναφέραμε. Βλέπω ότι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Είναι αργά, αλλά είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

    8) "Πολλά από τα στελέχη μας, έχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    9) "Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενώ τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζί με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    10) Και το πιο ωραίο……
    "Εμείς, ΔΕΝ κλέψαμε !!!"
    Γ. Παπανδρέου 16-5-2007

    ETHEROVAMON O ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΓΩ ΣΥΝΙΣΤΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΟΣΟ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟΣΟ ΣΦΙΓΓΕΙ Η ΘΗΛΕΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΝΩΣΙΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ , ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν πειραζει Νουδουλες θα σας περάση μολις παιξετε κανενα βιντεοπαιχνιδι σαν τον μπουλη τον αρχηγό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ 4.10.00 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΝΑΚΙ,ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΝΕΞΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΕΞΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΨΩΦΙΟ ΚΟΡΙΟ.ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρέ Chief Engineer,
    δέν πάς νά βρής καμμία βραζιλιάνα νά γαμήσης,νά ξελαμπικάρης,διότι θολωμένο σέ βλέπω!!
    Μήπως από τήν συγκεκριμένη εταιρεία πού δήθεν καταγγέλεις σού δώσανε τόν πούλο διά λαμογιές(κάτι κλεμμένα πετρέλαια,στόρια κ.α.) ή διά ανικανότητα καί τώρα λές μαλακκίες???
    'Αντε ρέ εργατοπατέρα,γύφτουλα,πού
    "φάγατε"τόν ηλεκτρολόγο,από τά πλοία,διά νά τσεπώνετε ένα ψωλοbonus κι αναρτάς τώρα τίς μαλακκίες σου.
    Άντε δραπέτη τού στόκολου!!


    ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ-ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΗς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στα πλαίσια της δημοκρατικής ανταλλαγής επιχειρημάτων και προπαγάνδας από τα κόμματα , ακούς πολλά και αρκετά εξ αυτών …υπερβολικά.
    Όμως να ακούς από πρώην κυβερνητικά στελέχη (που κυβέρνησαν ως υπουργοί επί σειρά ετών) τι έπραξαν η δεν έπραξαν ως όφειλαν αυτά δεν έχεις παρά να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου .
    Παραθέτω μερικά εξ αυτών :

    1) "Ο Έλληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003)

    2) "Χρειαζόταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός (ΣΗΜΙΤΗΣ) ότι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )


    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς από εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Σύνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι ότι ο πρωθυπουργός Κ.Σημίτης ενοχλείτο κάθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατί δεν υπάρχει, αλλά γατί το αναφέραμε. Βλέπω ότι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Είναι αργά, αλλά είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

    8) "Πολλά από τα στελέχη μας, έχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    9) "Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενώ τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζί με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    10) Και το πιο ωραίο……"Εμείς, ΔΕΝ κλέψαμε !!!"
    Γ. Παπανδρέου 16-5-2007 (το κανονικό του όνομα είναι GEORGE JEFFREY PAPANDREOU,

    ETHEROVAMON O ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση