GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστείες απαντήσεις για τη Σχολή...

...Πλαστικών τεχνών και Επιστημών της Τέχνης‏ . Στέλνουμε τα παιδιά μας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με κόπους και θυσίες πιστεύοντας οτι το ...

...Πλαστικών τεχνών και Επιστημών της Τέχνης‏
.
Στέλνουμε τα παιδιά μας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με κόπους και θυσίες πιστεύοντας οτι το Ελληνικό κράτος είναι αξιόπιστο. Ομως όχι, δεν υπάρχει αξιοπιστία, τα ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΏΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ. Κάντε μια δημοσίευση για το θέμα αυτό. Είναι θέμα που αξίζει να πάει στο Ευρωπαικό δικαστήριο.
Επερώτηση των βουλευτών...
Ευάγγελου Αργύρη και Μανόλη Σοφ. Στρατάκη 12/2/2008
ΘΕΜΑ: Κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων αποφοίτων τμήματος πλαστικών τεχνών και επιστημών τέχνης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έντονα διαμαρτύρονται οι απόφοιτοι του τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών Τέχνης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς δεν έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν και να υποβάλουν αιτήσεις σε διαγωνισμούς του Δημοσίου, αφού, σύμφωνα με τον ΑΣΕΠ και τον Οργανισμό Λειτουργίας του Υπουργείου Πολιτισμού, δεν ανήκουν στις κατηγορίες ΠΕ 08 Καλλιτεχνικών Μαθημάτων και ΠΕ Ιστορικών Τέχνης.Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 85/2000 ΦΕΚ 72/10-03-2000 ίδρυσης της Σχολής, οι απόφοιτοι ορίζονται ως θεωρητικοί - ιστορικοί της τέχνης και καθηγητές των εικαστικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ωστόσο, όσοι φοίτησαν στο τμήμα Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποκλείονται άδικα τόσο από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση όσο και από όλους τους δημόσιους φορείς, για συντεχνιακούς, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, λόγους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε επαγγελματικό αδιέξοδο εκατοντάδες νέοι που πήραν πτυχίο από το συγκεκριμένο τμήμα.Επειδή το τμήμα της Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου με την με αρ. 3/19-2-2004 πράξη, καθώς και το τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου με την με αρ. 4/3-3-2004 πράξη έχουν αποφανθεί αρνητικά για την ένταξη των πτυχιούχων στον εκπαιδευτικό κλάδο ΠΕ 08 Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, ωστόσο είχε συσταθεί Ομάδα Εργασίας προκειμένου να μελετήσει την ένταξη των αποφοίτων σε εκπαιδευτικούς κλάδους - ειδικότητες και τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς.
Επειδή από το 2006 η Ομάδα Εργασίας δεν είχε υποβάλει ακόμη την εισήγησή της, ενώ και μέχρι σήμερα, τίποτα δεν έχει γίνει και οι απόφοιτοι του τμήματος εξακολουθούν να αποκλείονται άδικα από τον Δημόσιο τομέα,
ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ Οι κ.κ. Υπουργοί:Αν προτίθενται να εντάξουν τους πτυχιούχους του τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών Τέχνης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στον κλάδο ΠΕ 08 Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, καθώς και στον κλάδο ΠΕ Ιστορικών Τέχνης, προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ τόσο για τη δευτεροβάθμια και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, όσο και για όλους τους φορείς του Δημοσίου από τους οποίους μέχρι σήμερα άδικα αποκλείονται.
Οι απαντήσεις που δίνονται είναι αστείες. Δείτε http://vo.pasok.gr/mstratakis/?p=1755Ο οδηγός της σχολής ακόμη και σήμερα λέει οτι οι απόφοιτοι μπορούν να διδάξουν εικαστικά σε μέση και κατώτερη εκπαίδυση.
Η συγκεκριμένη σχολή είναι σήμερα σε κατάληψη. Δείτε http://plastikarts.blogspot.com/
Και οι γονείς σε απόγνωση....
lucid

8 σχόλια

  1. Βρε πρασινοφρουροί χαζόπαιδα, για προσπαθείστε να μας εξηγήσετε γιατί δεν δέχθηκε ο απόφοιτος του πίκπα την πρόταση να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα;
    6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.
    Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
    Δύο είναι τα συμπεράσματα:
    Πρώτο, με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης).
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε.
    Περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
    Πηγαίνετε για κάνα καφέ τώρα, να σκεφτείτε τί θα κάνετε στη μίζερη υπόλοιπη ζωή σας, τί θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε, και άλλα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία μου,έ δέν χρειάζεται μαντεψιά
    οί ορμόνες σας ταξίδεψαν....
    Καί είσθε σέ απόγνωση?
    Ε..ξαναεπισκευθείτε τό αναγραφόμενο
    (http://vo.pasok.gr/mstratakis/?p=1755Ο-)
    Εσύ τό αναφέρεις.
    Τώρα τά δικά μου.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ,ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ.
    ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΎΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ
    ΣΑΣ,ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΛΟΙ!!!!!!!
    Μέ ποιό bag νά σέ συγχρωνήσω?
    Άν έχεις κατοικίδιο ψάξε στήν κοιλιά του.
    Η κοιλιά τού bag είναι φούσκα.
    Αναστάσης.
    Υ.Γ.:Καί διάβασε κάτι, οί υποσχέσεις
    τών μαλακισμένων πολιτικών,δέν σού
    δίνουν δικαίωμα.....νά σέ πληρώνουν
    άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι στη μέση εκπαίδευση για να τα στραβώσουν τα παιδιά.

    Τι να διδάξουν άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνάδελφοι έχουμε πληροφορηθεί πως σκοπεύουν να ανγνωρίσουν και να πάρουν ΠΕ08 ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Δηλαδή εκατοντάδες πτυχιούχοι που εδώ και 5 χρόνια είμαστε άνεργοι και ανασφάλιστοι θα δεν θα αποκτήσουμε ποτέ ΠΕ. Είναι λύσή αυτή? Ή ΟΛΟΙ η΄ΚΑΝΕΝΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΑΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ!! ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε ανώνυμε 9:05, 9:49 Τι να περιέχει το κεφάλι σου μέσα άραγε.
    Ποιος σας είπε οτι μιλάμε αποκλειστικά για ΑΣΕΠ και δημόσιο.
    Ούτε στην επετηρίδα των ιδιωτικών εκπαιδευτικών δεν αφήνουν του απόφοιτους να γραφτούν οι άνθρωποι της ΑΣΚΤ.
    Το μόνο που καταλαβαίνετε είναι να παπαγαλίζετε τα κομματικά σας.
    Ου να χαθήτε ανεγκέφαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2:34,
    εγώ δέν γνωρίζω τί είναι ο/η/το ΑΣΚΤ,
    επειδή ποτέ δέν χρειάστηκε νά κομματισθώ
    καί νά ψάξω γιά βιοπορισμό μέσω τής
    φορολογίας άλλων.
    Κατάλαβες?
    Κατακρίνεις τόν μεγαλύτερο εχθρό ΄
    τών κομματόσκυλων.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναστάση, η λογική σου σπάει κόκκαλα. Αφου δεν γνωρίζεις τι απαντάς;
    Σου είπανε να απαντάς σε όλα λέγοντας τις γνωστές κοματικές σου μπούρδες;
    Αντε χάσου ανεγκέφαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναστάση δεν καταλαβαίνεις φαίνεται τί σημαίνει επαγγελματική οργάνωση. Μιλάς για πράγματα που δεν αντιλαμβάνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση