GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από σήμερα...

Με σταυρό πια οι εκλογές! Εληξε το 18μηνο για τη λίστα . Του Γιάννη Δαίδαλου . Η σημερινή είναι σημαντική μέρα για τις πολιτικές εξελίξεις: ...

Με σταυρό πια οι εκλογές!
Εληξε το 18μηνο για τη λίστα
.
Του Γιάννη Δαίδαλου
.
Η σημερινή είναι σημαντική μέρα για τις πολιτικές εξελίξεις: Αν διαλυθεί από σήμερα η Βουλή για να προκηρυχθούν εκλογές, αυτές δεν θα γίνουν πλέον με λίστα αλλά με σταυρό. Κι αυτό γιατί αν προκηρυχθούν τώρα πια, θα διενεργηθούν μετά τις 16 Μαρτίου οπότε λήγει το 18μηνο που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για την εφαρμογή τις λίστας. (Οι προηγούμενες εκλογές έγιναν στις 16 Σεπτεμβρίου 2007). Ετσι από τη μία πλευρά, λύνονται τα χέρια...
του Κ. Καραμανλή για να πάει -αν το αποφασίσει- σε πρόωρες εκλογές αλλά από την άλλη δεν θα μπορεί να απειλεί τους "αντάρτες" ότι θα τους κόψει από τις λίστες

11 σχόλια

  1. ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΠΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ
    ΓΚΑΛΟΠ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ Ω Ρ Ε Σ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΣΤΙΣ ΒΡΕΞΕΙ
    Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόλαση σήμερα στην Αθήνα επειδή έκοψαν τη γραμμή 3 του Μετρό από Εθ. Άμυνα και πάνω. Ουτε τα λεωφορεία που είχαν εξαγγείλει υπήρχαν ούτε τίποτα. Ψεύτης ο Σουφλιάς και γ.....ενοι οι κατοικοι της Αγ. Παρασκευής που δεν άφησαν το 2004 να φτιαχτεί το κουφάρι του σταθμού αγ. παρασκευή! Που να καει το δημαρχείο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ , πολύ το φχαρηστήθηκα έτσι θα μπορέσω ξανά να βάλω σταυρό στην Ντορούλα μου , την αγαπημένη μου , έίμαι ξέρετε πολύ βιτσιώζα , πολύ μαζοχίστρια , θέλω να με κυβερνούν οι Μητσοτάκηδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ πτώση η Οικονομία. Το ίδιο και η Νέα Δημοκρατία. Το ίδιο και η χώρα. Οι αντικειμενικές συνθήκες κατάλληλες να ευαισθητοποιήσουν ακόμα και τον ελάχιστο πατριωτισμό των πολιτικών. Κυρίως των κυβερνητικών. Όταν πανίσχυρος εχθρός προ των πυλών, το στοιχειώδες που κάνεις είναι να φροντίσεις την άμυνά σου. Δηλαδή να συσπειρώσεις με τα λόγια, αλλά κυρίως με τις πράξεις σου, όλο τον Λαό. Επειδή όμως εδώ είναι Ελλάντα που σημαίνει τοπικισμός, κομματισμός και ωχαδερφισμός, άπαντες προς τον γκρεμό ακολουθώντας θέλοντας και μη τον χορό του Ζαλόγγου με πρώτο τον αρχηγό. Όλα τα συμπτώματα της πτωματολογίας είναι εδώ. Πρωτοφανής ακινησία. Ανεξέλεγκτη ψηφοθηρία. Μόνιμη σκανδαλολογία. Παρατεταμένη νοσηρή εσωστρέφεια. Και αχαλίνωτη δελφινολογία. Αγαπητοί μου, μόνο μία η κορυφαία διαφορά ανάμεσα στο Δελφινάριο του Ψάλτη και σ΄ αυτό του Καραμανλή. Με τον Ψάλτη γελούσαμε. Με τη Νέα Δυστυχία θα κλάψουμε.

    Η Ελλάδα βυθίζεται και οι δελφίνοι χτενίζονται!

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κολοδεξιοί,φασίστες, συκοφάντες, κλέφτες, απατεώνες, λαμόγια και προδότες προσπαθείτε να δημιουργήσετε και να σπείρετε διχόνοια στο ΠΑΣΟΚ.

    Μάθετε λοιπόν φασίστες, συκοφάντες, κλέφτες, απατεώνες, λαμόγια και προδότες ότι η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη είναι ενωμένη σαν μια γροθιά και θα σας συντρίψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ !!!!
    ΤΩΡΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΣΟΥ.
    ΒΑΛΤΗ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.
    ΒΓΑΛΤΗΝ. ΓΛΥΨΤΗΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καμία ανοχή στην κυβέρνηση, καμία
    συνενοχή. Πρέπει να μπεί τέλος στον κατήφορο της χώρας, για να προλάβουμε τα
    χειρότερα.
    - Πέντε χρόνια κυβέρνησαν οι ΝεοΔημοκράτες με αλαζονεία, δεν νοιάστηκαν για τον πολίτη,
    υπηρέτησαν τους λίγους, δίχασαν την κοινωνία. Και τώρα, υποκριτικά, ζητάνε
    συναίνεση.
    - Εκλογές τώρα και συναίνεση στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας
    για να μπει τέλος στην ακυβερνησία και να υπάρξει πολιτική σταθερότητα. Για
    να προλάβουμε τα χειρότερα. Η κυβέρνηση κάνει πως δεν καταλαβαίνει..

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ,ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΚΛΟΓΕΣ!!
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ...ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΛΑΤΟΠΙ ΤΟΥ (ΦΟΡΗΤΟ) ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ!!
    ΑΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!

    ΒΙΚΥ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΓΑΛΕ ΡΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΕ ΣΕ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ,,,,,,.>.!!!!!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΛΠ. ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ? ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΡΕ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΕΙΛΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ . ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση