GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το Αφγανιστάν...

Πρώτο «γιές» της Ελλάδας... στον Μπαράκ Ομπάμα. Στέλνουμε περισσότερους στρατιώτες...  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Aπό τον Ανδρέα Παπαγεωργόπουλο http://e...

Πρώτο «γιές» της Ελλάδας...

στον Μπαράκ Ομπάμα. Στέλνουμε περισσότερους στρατιώτες... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Aπό τον Ανδρέα Παπαγεωργόπουλο
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/
.
Η Ελλάδα έχει αποφασίσει να υποκύψει στις επίμονες πιέσεις της νέας αμερικανικής διοίκησης, αυξάνοντας την στρατιωτική της παρουσία στον Αφγανιστάν. Απομένουν οι λεπτομέρειες, δηλαδή ο συνολικός αριθμός των ανδρών και το είδος της συμμετοχής, αν δηλαδή θα είναι υγειονομικό προσωπικό ή μάχιμη δύναμη, ενώ υπάρχει η σκέψη να δεχτεί σαν εναλλακτική λύση την αποστολή ενός πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού μας και ίσως ενός συνοδευτικού.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, οι πρώτες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές αύριο Παρασκευή και μεθαύριο στο Μόναχο, όπου θα γίνει η 45η Διάσκεψη για την Ασφάλεια. Σημαντική θεωρείται η κατ΄ ιδίαν συνάντηση της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη με τον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ειδικό απεσταλμένο του Ομπάμα στο Αφγανιστάν και Πακιστάν.
Να σημειωθεί ότι, μοναδικό θέμα της διάσκεψης είναι...να πειστούν οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ να στείλουν μεγαλύτερη δύναμη στο Αφγανιστάν.
Επείγουσα επιδίωξη της νέας αμερικανικής διοίκησης είναι τους επόμενους μήνες και πριν το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους να αυξήσει την στρατιωτική παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν κατά 20.000 στρατιώτες, ενώ ανάλογη αριθμητική δύναμη τριών ταξιαρχιών και πλέον θα αποτελείται από αμερικανούς. Ο Τζο Μπάιντεν μαζί με τον υπουργό ΄Αμυνας και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας αποτελεί την «τριάδα» που θα παίξει βασικό ρόλο στη νέα εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, με την συγκατάθεση της υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.
Η συνεχιζόμενη σθεναρή αντίσταση των Νταλιμπάν στο Αφγανιστάν, σε συνδυασμό με πρόσφατη επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν, είχε σαν αποτέλεσμα ορισμένες χώρες όπως η Σουηδία και η Δανία να ανταποκριθούν ήδη στο αμερικανικό αίτημα και να στείλουν αμέσως επί πλέον στρατιωτική δύναμη. Το ίδιο προβλέπεται να κάνουν Ιταλία, Γαλλία και Μεγάλη Βρετανία, παρά τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Η Γερμανία δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αν και πιστεύεται ότι τελικά δεν θα χαλάσει το χατίρι των ΗΠΑ, λέγοντας κι αυτή, όπως κι εμείς, το πρώτο «γιές» στον νέο αμερικανό πρόεδρο. Η Ισπανία δηλώνει επισήμως άρνηση, δεν αποκλείεται όμως στο τέλος να πει κι αυτή «σι», για να βάλει τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ σε νέα βάση.

10 σχόλια

  1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ
    Έφτασε η ώρα να ζητήσουμε από τους
    Κλέφτες και διεφθαρμένους πολιτικούς και όσους διαχειρίστηκαν
    το δημόσιο χρήμα εδώ και 40 χρόνια πίσω.
    Τα κονδύλια και τα δάνεια που μας έδωσε αφειδώς η Ευρωπαϊκή ένωση για να αναπτυχθεί η Ελληνική οικονομία ,
    και οι διεφθαρμένοι και κλεφτές τα έκλεψαν και τώρα
    έχουμε , από την έλλειψη των χρημάτων αυτών πρόβλημα επιβίωσης.
    Η μη επιστροφή των χρημάτων από αυτούς που σας
    αναφέραμε ποιο πάνω η από τους κληρονόμους τους ,
    ποινή είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
    Η ΚΛΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ
    Δηλαδή θα τους τα χαρίσουμε;;;;;;;
    Δεν έχουμε αξιοπρέπεια σαν λαός ;;;;;;
    Για τόσο μαλάκες μας περνάνε;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώστε έτσι εεε, τα γουρουνάκια που αποκαλούνται "Σέχτα Επαναστατών" πήγαν και άφησαν την προκήρυξη τους στον τάφο του παιδιού που σκοτώθηκε από τον αστυνομικό, ωραίο ιδεολογικό περιτύλιγμα διάλεξαν!
    Όχι επαναστάτες αλλά αλήτες με όλη την σημασία της λέξεως είναι και να μην πουλάνε φούμαρα, πληρωμένοι δολοφόνοι είναι, εχθροί του λαού είναι, πράκτορες ξένων στην Ελλάδα υπηρεσιών είναι, τι θα ωφεληθεί ρε γουρούνια ο απλός Έλληνας από τις πράξεις σας «επαναστάτες» του κερατά ;
    Πόση και πόση ζημιά δεν θα πάθει ο απλός Έλληνας από τις πράξεις σας «επαναστάτες» του κερατά;
    Κερατόσποροι είσαστε, πουτάνας γιοι είσαστε!
    Και αυτοί που σας γέννησαν και σας μεγάλωσαν δεν σκύψανε ποτέ πάνω σας, δεν σας χάιδεψαν, δεν σας είπαν ,ένα μωρουδιακό τραγουδάκι γιατί ήταν σκατάδες και ανάξιοι να έχουν παιδιά, χαμένοι και αυτοί σαν και εσάς.
    Μόνο που αυτοί περιοριστήκαν στο να σας γεννήσουν και όχι σε αυτό που κάνετε εσείς, που όλο το μίσος σας εναντίων τους, το βγάζετε εναντίων του λαού της Ελλάδας με αυτόν τον τρόπο από όπου και να είσαστε, είτε Έλληνες είτε όχι.
    Τι κατάφερε ρε γουρούνια η 17 Νοέμβρη; Απλά πρόσθεσε κάμποσες αλυσίδες στην πλάτη του Έλληνα για να μην παραπονιέται ότι του λείπει φορτίο να κουβαλά, αυτό θέλετε και εσείς γουρούνια;
    Η είσαστε πρακτοράκια με ημερομηνία λήξης άλλης χώρας που θέλει σε όλα τα άλλα που έχει φορτωθεί η Ελλάδα ιδιαιτέρως αυτήν την εποχή, να της χωθεί και το δικό σας αγγούρι;
    Στον διάολο και ακόμη παραπέρα, αλλά θα έρθει και η δική σας η σειρά είτε από αυτούς που σας πληρώνουν άμεσα, και δεν θα σας χρειάζονται πια, είτε από αυτούς που την πληρώνουν έμμεσα, εδώ είναι και ο παράδεισος και εδώ και η κόλαση!
    Και θα την ζήσετε την κόλαση, θέμα χρόνου είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όμως έγινε!
    Χθές 4-2-2009, το ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του τομέα έκανε ΩΜΗ παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ζήτησε από όλες τις ομοσπονδίες του κόμματος να ψηφίσουν τον Κυριακού.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Γιώργο Παπανδρέου να παίρνει θέση υπερ ενός καναλάρχη κάτι που δείχνει την άμεση διαπλοκή του κόμματος με τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΣΤΑ BLOGS ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!

    ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟ...ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!!!

    ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΗ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!

    ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΜΙΑ ΦΡΕΓΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και γιατί να μην στείλουμε? Δεν κατάλαβα, όταν αυτοί μας υποστηρίζουν με το Σκοπιανό και το Τουρκικό καλά είναι? Μπράβο ρε Ντόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι λοιπόν ο κώλος της Ραφήνας που μας το παίζει αντιαμερικάνος.
    Λαέ ξύπνα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eθελοντές,νέες θέσεις εργασίας.
    Αναστάσης.(Τήν Αμερική τήν ευχαρίστησαν
    γιά τά Ίμια κάποιοι άλλοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σημαντική συνάντηση και ελληνας υπεξ ΔΕ συμβαδίζουν

    Ξαναδές το λίγο αυτο που γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό: http://rense.com/general84/waront.htm σε συνδυασμό με αυτό:
    http://www.youtube.com/watch?v=ochfRBesF7g δείχνουν ότι όχι μόνο τίποτα δε θα αλλάξει αλλά θα γίνουν και χειρότερα τα πράγματα.

    Επόμενη στάση: Ιράν http://www.youtube.com/watch?v=GydaSdetbe8

    Καπετάν Μακρής. Πιθανώς η Ελλάδα, αν η Ιστορία επαναλαμβάνεται ελικοειδώς, να φτάσει στα όρια που έφτασε κάποτε ο Μέγας Αλέξανδρος, αλλά για την ειρήνη και όχι για τους Αμερικανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση