GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Koροϊδία μετά μουσικής‏...

. Από τον Χαρη Τσοπανο . Κατ'αρχην χρονια πολλα στους ερωτευμενους αν και καθυστερημενα.Στο θεμα μας τωρα, ξερω θα με πειτε γκρινιαρη κ...

.
Από τον Χαρη Τσοπανο
.
Κατ'αρχην χρονια πολλα στους ερωτευμενους αν και καθυστερημενα.Στο θεμα μας τωρα, ξερω θα με πειτε γκρινιαρη και μιζερο αλλα οταν το αναμενομενο γινεται απροσμενο τοτε δεν μπορω παρα να το επικρινω.
Πηγαμε χθες το βραδυ στο Gazarte οπως ειχαμε προγραμματισει και κλεισει τραπεζι,η πρωτη επαφη με αυτον τον χωρα ειχε γινει πριν 15 ημερες οπου μας ειχαν πει οτι με τα VIP εισητηρια των 45 ευρω θα ειχαμε θεση πολυ κοντα στην Αλκηστη και θα ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι. Μετα απο την σελιδα του καταστηματος στο ιντερνετ διαβασα οτι υπηρχαν εισιτηρια των 45, 40, 30, 25 ευρω οι ορθιοι και μαλιστα υπηρχε και σχεδιο του χωρου που εβλεπε καποιος που ηταν οι χωροι αναλογα με το εισητηριο.
Μμμμμμ....ευρωπαικα προτυπα σκεφτηκα και εκλεισα 4 εισητηρια αμεσως. Φτασαμε στο κεντρο 9.30 μπηκαμε και περιμεναμε να...
μας πανε στο τραπεζι μας. Απο εδω αρχιζει το φαιδρο της ιστοριας αυτης που δειχνει την ασυνεπεια, την κοροιδια και τελικα την κατα καποιο τροπο κλοπη ενος χρηματικου ποσου με υποσχεση ανταλλαγματος το οποιο δεν δινεται τελικα.
Το τραπεζι που μας δωσανε ηταν σχεδον στο πισω μερος της αιθουσας,οπως και πολλοι αλλοι πελατες διαμαρτυρηθηκαμε εντονα για αυτο. Η δικαιολογια του καταστηματος ηταν οτι ειχε γινει λαθος!!!!!!! Οτι τελικα ολο το κεντρο ειχε μετατραπει σε θεσεις 45 ευρω και οι ορθιοι 25. Οταν αναφεραμε την διαφημιση στο ιντερνετ καθως και τις υποσχεσεις οτι οι θεσεις αυτες ειναι κοντα στο πιανο απλα και αδιαντροπα μας ζητησαν συγνωμμη.
Το αστειο της υποθεσης συνεχιστηκε με την παροχη του ποτου, μας ανακοινωσαν οτι απο τα 45 ευρω το ποσο που ειναι για το ποτο αντιστοιχει σε 10 απο τα 45 ευρω οποτε μπορουμε να εχουμε ενα μπουκαλι κρασι μονο και ολα τα υπολοιπα ειναι εξτρα.
Για να κανουμε μια συγκριση λοιπον περυσι στον Ζυγο, η Αλκηστη χρεωνε 50 ευρω το ατομο με δυο μπουκαλια καλο κρασι και οχι το αστειο κρασι του φετεινου καταστηματος και επισης εδινε ξηρους καρπους κλπ και οχι κατι καυτερα ελαχιστα μπισκοτακια που για νατα φας χρειαζοσουν να πιεις τρια μπουκαλια νερο.
Δηλαδη φετος με ελαχιστα λιγοτερα επαιρνες το τιποτα αισχροκερδεια στο επακρον. Για να φτασουμε στο θεμα τελικα αξιζε παρ'ολη την κοροιδια το προγραμμα αυτο; Ειλικρινα και για οσους ξερετε την απεραντη αγαπη μου για την Αλκηστη ΟΧΙ δεν αξιζε. Ενα προγραμμα χωρις εμπνευση απλα λεμε τα τραγουδια που μας εχουν κανει γνωστους, πεταμε αναμεσα ενα ανοητα μικρο ταχα μ αφιερωμα στον Μανο Χατζηδακη, λεμε και το σκονη και θρυψαλλα.... γιακ μην ξερασω ,τελειωνουμε 29 λεπτα νωριτερα ωστε στα ανκορ να περασουν αλλα 20 λεπτα και να την βγαλουμε καθαρη και να τα οικονομισουμε σε ενα δυωρο. Και μια τελευταια ερωτηση,ειναι ο Κος Κοκκαλης πιο Ελληνας απο τους υπολοιπους και τον καθησατε μπροστα οι εμεις οι υπολοιποι ηλιθιοι πληρωσαμε λιγοτερα για αυτες τις "Κοροιδια VIP θεσεις; Συσταση πριν πατε φροντιστε να μαθετε που θα καθησετε.

21 σχόλια

  1. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.
    Η ΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΑΦΟΥ ΠΗΓΕΣ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΡΑΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΙ; ΟΤΙ ΚΛΑΙΣ ΣΑ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσοι σας πιασανε τον κωλο καλα να παθετε επρεπε να μαζευτειτε ολοι να κανετε φασαρια.. τεσπα ρουφηξτε τωρα με αυτους που σας βλεπουν σαν 50ευρα και οχι σαν επαγγελματιες που οφειλουν να εξυπηρετουν σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα αυτα τα κεντρα δεν ειναι τιποτα αλλο απο ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ. Κακομοιροι Ελληνες νομιζεται οτι ακουτε μουσικη ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΗΠΝΗΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκλογες εδω και τωρα !!
    ελεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου εχτες στην Μηλιώνη...Αυτά που χάνει καθε η Ελλάδα από την κυβερνηση της δεξιας ειναι περισσοτερα απο το κοστος των εκλογων!!
    Ειναι εθνικη αναγκη η απελευθερωση του τοπου.... από τη δεξια ολοιγαρχια... τους είπε ο δρ Κουτσουκος και μετα εφυγε για την Καλαματα για να σηκώσει το λαβαρο της επανασταης οπως ο Κολοκοτρωνης!!

    Μανωλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕ"ΔΙΝΟΥ" ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ.. ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το "Ξυπνήσετε" με "ύψιλον", μάθε να γραφεις άθλιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. giati re patrida se anagase kanenas na pas i na katsis me to zori?? pies ton tora na balis mialo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλοι μου δεν πηγα χθες γιατι ηταν μια γιορτη που δεν την πιστευω ετσι κι αλλοιως,απλα ετυχε,τωρα συγνωμμη δεν κλαιω γιατι πληρωσα τα 50 ευρω απλα ενημερωσα για το κολπο και νομιζω οτι ολοι μας πρεπει να ενημερωνουμε για τετοια κολπα,ολα καλα μαθαινουμε απο τα παθηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά σου καναν φιλαράκι, αφού πήγες γυρεύοντας. Τί Αλκηστη, κουλτούρα και παπάρια, όλοι business κάνουν και σε βλέπουν σαν ευρώπουλο.
    Επρεπε να ρίξεις ένα ξέρασμα κανονικό κοντά στην Αλκηστη και να σηκωθείς να φύγεις.
    Προς το παρόν, πάρε ένα μπαγλαμά και πιάσε μια ΛΑ μινόρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δυστυχως αυτο το φαινομενο με τα κεντρα εχει παραγινει εμεις φταιμε που τα ακουμπαμε σε αυτους τους καριολιδες δηθεν καλλιτεχνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μια από τις μεγαλύτερες μούφες που κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι το λεγόμενο "έντεχνο" ελληνικό τραγούδι. Κάτι Αρβανιτίες, Νταλάρες κλπ. οι οποίοι με τις παπαριές που τραγουδάνε τα έχουν κονομήσει σε βαθμό που πουλάνε οικόπεδα στην Ανάβυσο με 1,2 δις (Χαρούλα).

    Τρώτε λοιπόν την παπαριά και μώκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  12. Μην ξεχάσετε την αλλαγή avatar!

    Από σήμερα έως τις 22 του μηνός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΡΕ. ΤΙ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ? Πόσο κομπλεξικοί έχετε καταντήσει ελληναράδες μου? Εσείς οι Τέλειοι και Αλάνθαστοι!!!
    Μα καημενούληδες… κορόιδα… Κοιτάζετε το δάχτυλο αντί για το φεγγάρι.
    Ο άνθρωπος βγήκε να μιλήσει για την αρπαχτή, την εξαπάτηση, την τριτοκοσμική αντίληψη της κολοφάρας κι εσείς… Χα… κολλήσατε πως βγήκε να γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά δε ντρέπεστε? πραγματικά δε το πιστεύω οτι διαβάζω όλα αυτά τα σχόλια. περιττό κόμπλεξ περιττός εγωισμός περιττές κακίες περιττά όλα. Μετά απορούμε γιατί έχει καταντήσει έτσι η κοινωνία μας. Ντροπή μας, πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εάν δεν ξέρουμε ελληνικά δεν γράφουμε. Το εισιτήριο γράφεται έτσι.
    Σωκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εισιτήριο αγράμματε
    Σωκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά να πάθεις και χειρότερα έπρεπε να σου κάνουν. Δεν μας είπες και πόσα πλήρωσες για παρακαδόρο. Τα ήθελε ο λόκως σου αφού πήγες να τα σκάσεις για να ακούσεις τις αηδίες της Πρωτοψάλτη.

    Κάτι τύποι σαν και σένα υπάρχουν και διατηρούν εν ζωή τον υπόκοσμο της νύχτας. Άντε φύγε από εδώ, που θέλεις να κλαφτείς κι' όλας. Σε λίγο θα μας πεις ότι πήγες να δεις και τον Νταλάρα και δεν πέρασες καλά.

    Νομίζετε πως ακούτε μουσική κιόλας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το gazarte θα έπρεπε να μετονομαστεί σε μπριτζολarte αφου ο αγενής κ ψωροφαντασμένος καραφλός ιδιοκτήτης του, με attitude χασαποταβέρνας αντιμετωπίζει όχι μόνο τους πελάτες του αλλα κ τους ίδιους τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται.Ας μήν ξαναπατήσει κανείς στα καρμπόν θεάματα που παρουσιάζει μήπως κ υποψιαστεί τίποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φανταστείτε τι κρίση έχει πέσει στη νύχτα γενικότερα που η Πρωτοψάλτη κάνει πρόγραμμα στο Gazarte!!! Που είναι οι παλιές ένδοξες εποχές στις μεγάλες πίστες;;;
    Αν και αυτό με τις πίστες είναι ελληνική πρωτοτυπία καθαρά. Στο εξωτερικό βλέπετε, οι τραγουδιστές δεν είναι μαϊντανοί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαλλον εδω για να βρουμε μια κοινη αντιμετωπιση σε ενα σχολιο πρεπει πρωτα να βγαλουμε ολα τα απωθυμενα μας,την κακια μας και τα κομπλεξ μας,στην πλειονοτητα αυτο γιατι υπηρξαν και 2-3 που καταλαβαν γιατι εγραψα αυτο το σχολιο.
    Τι κριμα,μετα αναρωτιομαστε γιατι παμε κατα διαολου σαν χωρα,εδω σε ενα αστειο θεμα και παλι βριζομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προφανώς το σχόλιο γράφτηκε για να προφυλαχτούν και άλλοι αφελείς και να μην την πατήσουν.Και λέω αφελείς γιατί οι υποψιασμένοι τα έχουν κόψει αυτά τα "κέντρα πολιτισμού" και αρπαχτής εδώ και πολύ καιρό.Οσο για τους έντεχνους και κει υπάρχει διαχωρισμός.Κάτι Νταλάρες,Αρβανιτάκη,Πρωτοψάλτη και λοιπές μεγάλες δυνάμεις έχουν εδώ και χρόνια περάσει στον αστερισμό των ευρώ.Δεν σας κάνει εντύπωση που στα πρόσφατα γεγονότα του Δεκέμβρη όλοι οι "προοδευτικοί"(!!)και συνήθως λαλίστατοι καλλιτέχνες έβγαλαν τον σκασμό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση