GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεμινάριο διαπλοκής για αρχάριους...

Πώς θα βγάλετε χρήματα από τις γνωριμίες σας, με σωστή διαπλοκή. Aπό τον Φωτη Π. Μπομπολα . Μετά από απαίτηση στενών φίλων, επανεκδίδω την σ...

Πώς θα βγάλετε χρήματα από τις γνωριμίες σας, με σωστή διαπλοκή.

.
Μετά από απαίτηση στενών φίλων, επανεκδίδω την συγκεκριμένη τεχνογνωσία (αυστηρά εμπιστευτική μέχρι σήμερα) και για τους υπόλοιπους αναγνώστες του blog. Οι γνώσεις και οι τεχνικές που παρουσιάζονται είναι γνήσιες και ακριβείς.
Για να μην μακρηγορούμε, ας μπούμε στο ψητό…
Αναρωτιέστε πως αποκτώνται τα πολλά χρήματα, εύκολα και γρήγορα, και μάλιστα μαζί με το είδος και την ποσότητα της εξουσίας που τους αναλογεί; Με πολύ απλό τρόπο πλέον, χρησιμοποιώντας τις...
γνωριμίες σας ή τις γνωριμίες των γονιών, φίλων, γνωστών σας, κλπ…
Απαραίτητη η κατάρτιση πλήρους λίστας των ανθρώπων που μπορείτε να προσεγγίσετε!
Υπάρχει ανάμεσα τους κάποιος υπουργός, βουλευτής, δήμαρχος, κομματικό ή άλλο πολιτικό πρόσωπο, μεγαλοδικηγόρος, δικαστής ή εισαγγελέας, μητροπολίτης ή κληρικός (ιδανικά υψηλής ιεραρχίας), διευθυντής σε δημόσια υπηρεσία, εκδότης-κάτοχος ΜΜΕ (τηλεοπτικού καναλιού, εφημερίδας, ραδιοφώνου, κλπ.), μεγαλοδημοσιογράφος, μεγαλοεπιχειρηματίας, μεγαλοστέλεχος σε όμιλο εταιριών ή καλύτερα σε τραπεζικό όμιλο; Αν υπάρχει, η προσωπική οικονομική σας αποκατάσταση έχει ήδη κλειδώσει, ακόμα και για παιδιά και εγγόνια!..
Ακολουθείστε τον σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο του 2ωρου οπτικοακουστικού σεμιναρίου, που μεταφράσαμε με τους συνεργάτες μου στα ελληνικά για σας. Παρακολουθήστε το προσεκτικά, με αυτοσυγκέντρωση, για να εμπεδώσετε πλήρως την δοκιμασμένη τεχνογνωσία της διαπλοκής. Δεν την διαθέτει ούτε ένας στους 100 ανθρώπους γύρω σας, εκτός απ’αυτούς που κατά πλειοψηφία περιλαμβάνονται στις παραπάνω κατηγορίες. Σημειώστε ότι η τρέχουσα προεκλογική περίοδος παρουσιάζει μεγάλες ευκαιρίες για άμεση εφαρμογή της τεχνογνωσίας, με σύναψη κάθε είδους διαπλεκόμενων σχέσεων με πολιτικούς, κόμματα και άλλους παράγοντες…
Φυσικά μπορείτε να μοιραστείτε την τεχνογνωσία με πρόσωπα της επιλογής σας χρησιμοποιώντας τα Νέα Μέσα (πχ. το facebook, twitter, TVXS, κλπ), για να τους στείλετε τον σύνδεσμο. Θυμηθείτε, η συνεργασία μεταξύ προσώπων που “γνωρίζουν”, χτίζει εκτεταμένα και πανίσχυρα δίκτυα διαπλοκής που εκτοξεύουν τα ατομικά σας οφέλη πέρα από κάθε φαντασία!
Για οποιεσδήποτε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε (διακριτικά) απευθείας μαζί μου, ή να τις διατυπώσετε στα σχόλια και θα σας απαντήσω εν ευθέτω χρόνω.
Η τεχνογνωσία που περιλαμβάνεται σε αυτό το 2ωρο σεμινάριο αξίζει πάνω από 100.000 ευρώ. Προσφέρεται όμως χωρίς κόστος, με το σκεπτικό ότι αν όλοι οι Έλληνες πολίτες ενημερωθούν για τις τεχνικές που προάγουν τον γρήγορο προσωπικό πλουτισμό με διαπλοκή, τότε ολόκληρη η Ελλάδα ως χώρα θα ωφεληθεί! Ποτέ οι διαπλεκόμενοι εταίροι δεν επιδεικνύουν μεταξύ τους απληστία και πάντα αλληλοϋποστηρίζονται για το κοινό καλό.
Ξεκινήστε και με το πέρας του σεμιναρίου θα έχετε την πλήρη εικόνα. Καλή εκπαίδευση!

13 σχόλια

  1. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Σημίτη. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί μαζί του,έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση. Επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνομά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτεμβριου 2001

    4 Μάρτιος 2009 11:35 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Σήκω Ανδρέα για να δεις τα παιδί της αλλαγής.”

    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει...

    Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πειράζει: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).

    4 Μάρτιος 2009 11:37 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    «Πώς θα λύσω την ανεργία; θα δώσω δικαίωμα στις επιχειρήσεις να μην ασφαλίζουν τους νέους για τα πρώτα πέντε χρόνια εργασίας τους.» ΓΑΠ
    *****************
    Γ. Παπανδρέου σε δηλώσεις του τον Ιανουάριο είπε τα παρακάτω - σε ελεύθερη απόδοση - τα οποία ΔΕΝ συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ (γιατί άραγε;):
    «Πώς θα λύσω το συνταξιοδοτικό (χαμηλές συντάξεις) προτείνω στους συνταξιούχους να κάνουν baby sitting σε οικογένειες που εργάζονται και οι δύο γονείς! Ορίστε έξτρα εισόδημα»
    *****************
    ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!
    Υστερα από προφορική εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας να αλλάξει, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η διεθνώς κατοχυρωμένη, από τη Συνθήκη του Μοντρέ του 1936, ονομασία των«Στενών», σε «Τουρκικά Στενά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχωράτεμε (όλα μαζεμένα σάν τό
    σχόλιο μου).
    Άν καταλάβατε τήν διαιτησία ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ
    ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ snipers.
    Aναστάσης.
    Υ.γ.σάς αξίζει αριβίστικα οικονομικά
    σκυλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΔΕΞΙΟΣΚΟΥΛΙΚΑ, ΑΠΕΧΘΗ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανακάλεσε την έγκλησή του κατά αστυνομικών ο 22χρονος φοιτητής
    Τρίτη, 3 Μαρτίου 2009 18:24




    Ανακάλεσε την έγκληση που υπέβαλε σε βάρος αστυνομικών ο 22χρονος φοιτητής που είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα αστυνομικής βίας.

    Σε νέα κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, ο 22χρονος, αφού χαρακτήρισε ατυχές το συμβάν, εξέφρασε την επιθυμία του να μην διωχθούν ποινικά -όπως ζητούσε αρχικά- οι εμπλεκόμενοι στο καταγγελθέν επεισόδιο αστυνομικοί.

    Επίσης, ο νεαρός κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του δεν χρησιμοποιήθηκε βία από τους αστυνομικούς, πλην όμως, επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι στο αστυνομικό Τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας, όπου προσήχθη, ένας αστυνομικός με πολιτικά επιτέθηκε εναντίον του και τον χτύπησε.

    Ο 22χρονος αναμένεται να δικαστεί την ερχόμενη Παρασκευή στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς κατηγορείται για απείθεια, άρνηση δήλωσης στοιχείων ταυτότητας και εξύβριση αστυνομικών.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΡΗΜΑΔΟΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ....(η σχεδον ολλοι)

    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ (μα τελειως ολοι)
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΝΑΧΑΙΡΙΑ.....

    μηπως ειναι ψεμματα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τιποτένιο κωστάκι,

    Όταν η παράταξή σου έχει μάθει για 180 χρόνια να κλέβει τη χώρα,

    Όταν βασίμως ξέρεις ότι θα κάνεις άλλα 20 χρόνια να δείς εξουσία


    Τότε μέσα σε 4 χρόνια κλέβεις για τα 40 χρόνια που είσαι αντιπολίτευση..

    ΑΥΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΚΡΙΣΗ.

    Μα καλά, η ισχυρή ΕΛΛΑΔΑ πως κατάντησε να είναι στον πάτο των κρατών της οικουμένης ??

    Χώρες νέες ή υπ'ανάπτυκτες για μερικούς, όπως ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΝΙΓΗΡΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΣΥΡΙΑ, κ.α. γιατί δεν έχουν κρίση ??

    Γιατί οι λαοί τους είναι αισιόδοξοι ??
    Γιατί η κοινωνίες τους ΖΟΥΝ ??

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MΑΛΑΚΑ 9,37
    ΠΑΛΙ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ
    ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ.
    ΦΤΥΣΤΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΜΟ.
    ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά εσύ Πασόκε έχεις πεθάνει
    προ πολλού.

    Απλώς δεν το κατάλαβες ακόμη.

    ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ποτέ δεν το καταλαβαίνουν.
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε, στους συμβασιούχους του ΥΠ.ΠΟ. να τα πεις αυτά, μήπως και βρούνε καμιά θεσούλα σε άλλο τομέα του δημοσίου και σταματήσουνε να βάζουνε λουκέτο στην Ακρόπολη. Να γλυτώσει και ο αρχαιολογικός χώρος από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.

    1. ΠΑΣΟΚ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Πόση ευθύνη μπορεί να επικαλεστεί ένα κόμμα του οποίου δεκάδες παλιά στελέχη έχουν κατακρεουργήσει την οικονομία και την ηθική της χώρας και όμως ζητούν ΠΑΛΙ την ψήφο μας;
    Εντάξει, να εμπιστευθούμε τον κύριο Παπανδρέου σαν ένα καινούργιο ηγέτη αλλά τί θα γίνει με τη βρώμικη προίκα των στελεχών που κουβαλάει από το παρελθόν; Μπορείς να μου ζητάς πάλι την ψήφο μου όταν μοστράρεις φάτσα-κάρτα το Χρυσοχοίδη, τον Παπουτσή, τη Βάσω, τη Δαμανάκη, το Ρέππα, το Λαλιώτη και όλο το κακό συναπάντημα;
    Διώξε πρώτα κύριε Παπανδρέου τη φύρα και ξαναμιλάμε.
    Για ποιά αλλαγή να σε ψηφίσω, αφού σας ξέρω από παλιά.
    Δηλαδή εάν αλλάξω τον αρχηγό του Ολυμπιακού αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και η ομάδα; Αφού όλη άμυνα, η επίθεση και το κέντρο είναι οι ίδιοι παίκτες πώς προσπαθείς να με πείσεις ότι άλλαξε η ομάδα;
    2. ΠΑΣΟΚ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
    Εντάξει, τη θέλω την προοπτική αλλά που είναι; Δείξτη μου και θα είμαι δίπλα σου.
    Όταν ρωτάνε τον κ. Παπανδρέου για το σχέδιό του για την οικονομία απαντάει με ευχολόγια (χρήμα στο λαό, άφθονη περίθαλψη, εξαιρετική παιδεία, θα πάρω από τους πλούσιους και θα τα δώσω στους φτωχούς, τέρμα η ανεργία κλπ, εξαιρετικά πρωτότυπα πράγματα).
    Ωραία, εμένα μου αρέσουν αυτά.
    Όταν τον ρωτάς (όπως πρόσφατα στο Ζάππειο) πώς συγκεκριμένα θα τα κάνεις αυτά απαντά ότι θα σας πώ μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Μάλλον το οικονομικό του πρόγραμμα θα είναι τόσο φοβερό που το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό για να μην του το κλέψει ο Καραμανλής.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    Εντάξει ρε φιλάρα, μας δούλευε ο πατέρας σου αλλά ήταν και μάγκας και γλυκόλογος και καπάτσος, αλλά να μας δουλεύει και ένας κουραμπιές πάει πολύ.
    Κλείνω για να μην πώ καμμιά βαριά κουβέντα, γιατί τα πήρα πάλι στο κρανίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σε λίγο θα βγει και οδηγός απάτης για αρχάριους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση