GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επρεπε να κερδίσει...

Από το http://bet-gr.blogspot.com/ Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Απ...

Από το http://bet-gr.blogspot.com/

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Από ένα υπέρ τους ημίχρονο είχανοι δύο ομάδες, με τους «πράσινους» να καταγράφουν τη σημαντικότερηευκαιρία του αγώνα.Στο 70’ ο Καραγκούνης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Νικοπολίδη. Καλύτεροιστο πρώτο μέρος οι «ερυθρόλευκοι», χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Γκαλίνοβιτς. Μάλιστα, η μεγαλύτερη στιγμή τους καταγράφτηκε στο...
88’ με την κεφαλιά του Μπελούτσι. Με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι από το 58’, μετά τηνκόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) που δέχτηκε ο Σαριέγκι.Ανύπαρκτο οφσάιντ στο 90 εις βάρος του Παναθηναϊκού, από λάθος υπόδειξη του επόπτη και ενώ ο Κλέιτον είχε ανατραπεί από τον Πάντο.Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο-παρότι έπαιζε με 10 πάικτες- την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη και μοναδική ευκαιρία του στο 88!Εξαιρετική η διαιτησία του Σπάθα, που έδωσε υποσχέσεις για καλύτερες μέρες.Αποδοκιμασίες εις βάρος των παικτών του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα...
ΥΓ: Απαράδεκτη μετάδοση από τον για πολλά χρόνια ΥΠΑΛΛΗΛΟ του Κόκκαλη (στον Flash) Κώστα Βερνίκου!Είδε πέναλτι σε μια φάση που έγινε σύγκρουση έξω από την περιοχή και τρεις τέσσερις κόκινες κάρτες που "έπρεπε" να δοθούν(ακόμη) σε παίκτεςτου Παναθηναϊκού. Να τον χαίρετε η ΕΡΤ και ο Παναγόπουλος...

7 σχόλια

  1. Αυτό το εκκολαπτήριο κορακιών δεν λέει να τελειώσει. Αλλά και ο Βερνίκος τι σπήκερ είναι αυτός βρε παιδί μου. Τέλος πάντων ακόμα θα κάθονται στον καναπέ τους και δεν θα θέλουν να σταματήσουν τα τροπάριά τους ( -11 βαθμοί καλύτεροι παίκτες τρομάρα τους και η SAINT ETIENNE θέλει να ξαναπαίξουν μπας και κάνει καμιά νίκη και να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ) ΄Αντε μπορεί να σας δώσουν λίγο χαρά το βράδυ αλλά δεν το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πεσ τα μεγαλε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα ένας αγώνας της υπανάπτυκτης Super League που για μια ακόμα φορά χαρακτηρίστηκε ώς Κλωτσοπατινάδα .

    Ακόμα ασχολείστε με ελληνικό ποδόσφαιρο ;

    Δηλαδή, για να καταλάβετε το μέγεθος της ελληνικής βλακείας και της υπανάπτυξης της χώρας μας , τι πρέπει ακόμα να γίνει ;

    Ήδη οι Τούρκοι έφθασαν μέχρι την Ραφήνα και έστειλαν χαιρετίσματα στο πρωθυπουργικό ζεύγος και τα δίδυμα τους.
    Θα πρέπει να μας γαμήσουν στο σπίτι μας για να καταλάβουμε πόσο καραγκιόζηδες είμαστε σε όλα τα επίπεδα του κοινωνικού μας βίου ;

    Εκεί που πηγαίνετε στα γήπεδα και χαλάτε χρήματα και φαιά ουσία ή όσοι από εσάς βλέπετε έναν αγώνα στην τηλεόραση από την αρχή μέχρι το τέλος και αναρωτιέστε "τι μαλακία έκανα δύο ώρες και έβλεπα αυτούς τους μαλάκες" ,δεν καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να "περάσετε" την ώρα σας πολύ πιο παραγωγικά διαβάζοντας ένα βιβλίο ή εφημερίδα , πηγαίνοντας για ένα καφέ ή ότι άλλο βρε αδελφέ.

    Η υποκουλτούρα έχει αγγίξει εδώ και χρόνια όλες τις μορφές της ζωής μας και εσείς απλά είστε οι ζωοδότες της.

    Ξυπνήστε για το καλό το δικό σας και της χώρας.

    Ξυπνήστε τώρα , όχι αύριο.

    Μας δουλεύουν και οι περισσότεροι από εσάς μοιάζουν σαν να σας έχουν ψεκάσει και δεν μπορείτε να αντιδράσετε σε τίποτα.

    Αν αυτό είναι ποδόσφαιρο που βλέπουμε σε όλους τους αγώνες τότε εγώ είμαι ο Βούδας.

    Ένα πρωτάθλημα άνευ ουσίας και σημασίας.

    ....Και εσείς σκοτώνεστε μεταξύ σας για να αποδείξετε ποίος είναι ο καλύτερος αλλά στην ουσία σκοτώνεστε για το απόλυτο "Τίποτα".

    Σας δουλεύουν και σας έχουν πιόνια στη σκακιέρα των επιχειρηματικών τους σχεδίων ρε τούβλα και ξύλα απελέκητα.

    Αντί να ασχολείστε με την ουσία της ζωής , ασχολείστε με την ανοησία της .

    Καληνύχτα σε όλους και όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αληθεύει η πληροφορία ότι ο Δήμος Κιφησιάς αφού δεν έκατσε η φάση για να πάρει τον Νικοπολίδη σαν κηπουρό, τώρα μετά το ματς με την Σεντετιέν θέλει να τον πάρει για τροχονόμο στην Κιφησιά ? Μάλιστα θα ξαναστήσει το βαρέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιο βαρελι στην κιφησια ρε βαζελε, αυτο με την τρυπα που ειχατε οταν ησουνα φανταρος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    Περίληψη:ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!
    Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


    Μ. ΜΙΧΑΗΛ: Κύριε Ραγκούση, θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: σήμερα προέκυψε πρόβλημα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, να μην έχει διανεμηθεί το βιβλίο της Ιστορίας, το διορθωμένο, και αυτό αποδόθηκε από τους αρμοδίους του Υπουργείου Παιδείας και στο φόρτο των τυπογραφείων λόγω των εκλογών, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι αυτό θα αποκατασταθεί τις επόμενες μέρες γιατί πάντα αυτά συμβαίνουν λίγο - πολύ στην έναρξη της σχολικής χρονιάς. Το ΠΑΣΟΚ τι σχολιάζει επ’ αυτού;

    Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Στον Μεσαίωνα, τα βιβλία που ενοχλούσαν, τα έκαιγαν. Τώρα υπάρχει η σύγχρονη μέθοδος με τα βιβλία που επίσης ενοχλούν και για τα οποία δεν μπορούν να αναλάβουν ούτε την πολιτική, ούτε την επιστημονική ευθύνη να τα εκδώσουν, υπάρχει η απλή μέθοδος, σύμφωνα με την οποία, απλώς δεν τα τυπώνουν.
    Όμως, όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οδηγούν σε ένα συμπέρασμα: είναι βαθιά λυπηρό για την Ελλάδα του 2007, βαθιά λυπηρό γι' αυτές τις νέες γενιές που εκπαιδεύονται μέσα στο σχολικό μας σύστημα, στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να μην τυπώνεται για καθαρά πολιτικές και κυβερνητικές προεκλογικές σκοπιμότητες το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ? Δημοτικού και αυτό βεβαίως, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι απαράδεκτη πρακτική, απαράδεκτη εξέλιξη.

    11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ


    Δήλωση Γιάννη Ραγκούση σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης Καραμανλή, να αποσύρει το βιβλίο Ιστορίας της Στ΄Δημοτικού25.09.2007
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης Καραμανλή, να αποσύρει το βιβλίο Ιστορίας της Στ/Δημοτικού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    Ο υπουργός Παιδείας, Ευρ. Στυλιανίδης, ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση της κυβέρνησης Καραμανλή, να αποσύρει το Βιβλίο Ιστορίας της Στ/Δημοτικού.
    Λίγες μόνον ημέρες μετά τις εκλογές, η κυβέρνηση Καραμανλή επιβεβαιώνει απολύτως με τις επιλογές της ότι, όχι μόνον δεν είχε σκοπό να προχωρήσει στην έκδοση του Βιβλίου, μετά τις «παρατηρήσεις» που δήθεν υιοθετήθηκαν όλες, κατά δήλωση του ίδιου του κ. Καραμανλή στη ΔΕΘ, όχι μόνον δεν έλεγε την αλήθεια προεκλογικά, αλλά αντιθέτως παραπλανούσε τους Έλληνες πολίτες και την εκπαιδευτική κοινότητα, για τις πραγματικές της προθέσεις.
    Είναι η ίδια η κυβέρνηση Καραμανλή, που όχι μόνον - για τους ίδιους λόγους - δεν μπορεί να «τυπώσει» ένα Βιβλίο, αλλά σε ένα θέμα ιδιαίτερης σημασίας, λειτουργεί με γνώμονα το πολιτικό κόστος και όχι τις ευθύνες της απέναντι στην νέα γενιά και το μέλλον του τόπου.
    Ο νέος υπουργός Παιδείας και συνολικά η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν, είναι και όπως δείχνει, θα παραμείνουν όμηροι μιας πολιτικής αντίληψης που οδηγεί στο παρελθόν και κατ/επανάληψη εκφράστηκε από το ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη.

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

    Το "επικίνδυνο" βιβλίο Ιστορίας ΣΤ' Δημοτικού "Στα νεότερα και σύγχρονα χρόνια" των Μαρίας Ρεπούση, Χαράς Ανδρεάδου, Αριστείδη Πουταχίδη και Αρμοδίου Τσιβά επανεκδίδεται μετά την "αποβολή" του απο τα σχολεία απο τις εκδόσεις Βιβλιόραμα. Στην παρουσίαση της επανέκδοσης του βιβλίου θα μιλήσουν οι:
    Αλέκος Αλαβάνος, Βουλευτής και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ( το έσκασε λόγω κατακραυγής)…..
    Δώρα Κάββουρα, Λέκτορας Διδακτικής της Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Αντώνης Λιάκος, Καθηγητής Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Στέφανος Πεσμαζόγλου, Καθηγητής Πολιτικής Θεωρίας της Ιδεολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο
    Γιώργος Παπαδημητρίου, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ
    Χάρης Παπαδόπουλος, Σχολικός Σύμβουλος
    Συντονίζει ο Παντελής Καψής, Δημοσιογράφος, Διευθυντής της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ. Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 10 Απριλίου 2008, ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ(Ακαδημίας 20).
    Σ αυτούς προστίθεται ολόκληρη η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Θ Δραγώνα, Άννα Διαμαντοπούλου, Θ Πάγκαλος, Μ Χρυσοχοϊδης, Ε Βενιζέλος, Μ Ανδρουλάκης, Μ Δαμανάκη, Ν Μπίστης, Γ Φλωρίδης, Μ Αποστολάκη, Σ Γιαννακά, Χ Καστανίδης, Π Μπεγλίτης, Α Λοβέρδος, Ε Χριστοφιλοπούλου, Μ Ξενογιαννακοπούλου, Ε Παπαχρήστος, Γ Παπακωνσταντίνου, Φ Πετσάλνικος, Ν Σηφουνάκης κλπ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ!! ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ- ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ- ΚΥΡΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1912»;; ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ-ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ-ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ - ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΜΗΣΕΙΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ ΚΛΠ) ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ (ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΔΙΧΩΣ ΚΡΑΤΗ- ΣΥΝΟΡΑ- ΕΘΝΗ) ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ «ΠΛΑΤΕΣ» ΤΟΥΣ!!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

    etherovamon o ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ(εμνότητα)
    Ε(πανίδρυση)
    Μ(ηδενική ανοχή)
    Ν(ατάσσα)
    Ά(πλετο φως)
    &
    Τ(ρομοκρατία)
    Α(λογοσκούφης)
    Π(ακιστανοί)
    Ε(φραίμ)
    Ι(διωτικοποιήσεις)
    Ν(ικήτας Κακλαμάνης)
    Α(βραμόπουλος)


    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    1. ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    2. ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΑΕΠ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ
    4. ΠΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    6. Ο ΟΣΦΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
    7. Η ΖΩΉ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
    8. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    10. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ
    ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    11. ΕΧΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    12. ΕΧΩ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ.
















    1.ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΟΜΟΛΟΓΩΝ"
    2.ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΗΛΙΕΛΑΙΟ"
    3.ΣΚΑΝΔΑΛΟ "SIEMENS"
    4.ΛΙΑΠΗΣ
    5.ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ; SIEMENS)
    6.ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΑΣ (ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΕΗ)
    7.ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
    8.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ
    9.ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ (ΧΩΡΙΣ..ΔΡΑΣΤΕΣ)







    Κουμπάροι Πρωθυπουργικοί...
    ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.
    Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.
    ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.
    ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..
    ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.

    Και οι λοιποί Κουμπάροι ...

    ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ τ.Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης). Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.
    ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.

    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο -
    ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ
    συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου.
    Γ.Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά.
    Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή. Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη. Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας.
    Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο
    νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό).
    Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ.
    Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις.
    Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης).
    Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού.
    Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης). Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου.
    Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά.
    Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ.
    Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ. Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας.
    ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων. Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη.
    Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.



    Η Κυβέρνηση κρύβεται πίσω από έναν άβουλο Πρωθυπουργό που βγαίνει και λέει που και που καμιά έτσι..μαγκιά, για να το παίζει τζάμπα μάγκας… ότι δεν ανέχεται, δεν συμβιβάζετε και και και….
    Εγώ αγαπητέ αναγνωστη υποστηρικτη της δεξιας, θέλω απαντήσεις για αυτά που μας καίνε σήμερα, δώστε επιτέλους μια απάντηση για όλα τα παρακάτω και τα πολλά λόγια είναι φτώχια

    1. Υπόθεση Βασικού Μετόχου ( Ιανουάριος 2005)

    2. Προσλήψεις στο ΤΤ εκτός ΑΣΕΠ (Μάιος 2005)

    3. Απαγωγές Πακιστανών (Ιούνιος 2005)

    4. Πτώση Σινούκ ( Σεπτέμβριος 2005)

    5. Υπόθεση Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις (Οκτώβριος 2005)

    6. Υπόθεση ΔΕΗ με Παλαιωκρασσά ( έφτασε τη ΔΕΗ σε όρια πτώχευσης) (Δεκέμβριος 2005)
    7. Μαρκογιαννάκης (για εισαγγελέα Αρείου Πάγου)(Ιανουάριος 2006
    8. Υποκλοπές ( Φεβρουάριος 2006)
    9. Ξυλοδαρμοί φοιτητών από την Αστυνομία στα πλαίσια καταλήψεων ( Ιούνιος 2006)
    10. Υπόθεση Ζαρντινιέρα – Θεσσαλονίκη ( Σεπτέμβριος 2006)

    11. Υπόθεση εξαγοράς Γερμανού από ΟΤΕ ( Δεκέμβριος 2006)
    12. Ομόλογα (Μάρτιος 2007)
    13. Πυρκαγιά της Πάρνηθας (Ιούνιος 2007)
    14. Ολοκαύτωμα της Πελοποννήσου και της Πάρνηθας ( Αύγουστος 2007)

    15. Υπόθεση Αλογοσκούφη – Προεκλογικά χρέη προς τον επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου.
    16. Υπόθεση Μαγγίνα ( Δεκέμβριος 2007)

    17. Υπόθεση Ζαχόπουλου ( Ιανουάριος 2008)

    18. Υπόθεση Κουκοδήμου ( Φεβρουάριος 2008)

    19. Αυθαίρετο Σουφλιά ( Απρίλιος 2008)

    20. Ηλιέλαιο ( Απρίλιος 2008)

    21. Εξαγορά ΟΤΕ από DT

    22. Ελληνικά λιμάνια στα χέρια κινέζων.

    23. Νοθεία στη ψηφοφορία της Βουλής ( Μάιος 2008)

    24. Κυριάκος Μητσοτάκης και Σκάνδαλο Siemens ( Ιούνιος 2008)

    25. Αποπομπή Ζορμπά ( Ιούλιος 2008)

    26. Σκάνδαλο ΟΣΕ ( Ιούλιος 2008)

    27 Υπόθεση Παυλίδη ( άγονες γραμμές ) (Αύγουστος 2008)

    28. Αναγνώριση των ιδιωτικών Κολεγίων ( Συνταγματικό σκάνδαλο) (Αύγουστος 2008)

    Και το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του
    29. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ( ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008)

    30. H νηπιαγωγος που πηρε PhD πριν παρει πτυχιο Ιατρικης.Για αυτο ο μπουλης αισθανεται Ισχυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση