GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο βιασμός του μικρομεσαίου...

. Aπό το http://logoplokies.blogspot.com . Η κυβέρνηση καθοδηγεί και σιγοντάρει την κατάσταση, και οι Τράπεζες που λεηλατούν, ακόμα παραπέρα...

.
Aπό το http://logoplokies.blogspot.com
.
Η κυβέρνηση καθοδηγεί και σιγοντάρει την κατάσταση, και οι Τράπεζες που λεηλατούν, ακόμα παραπέρα, τα ήδη εξαθλιωμένα κουφάρια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, είναι οι πρωτα-γωνιστές του πιο ανάλγητου πολιτικοκοινωνικού παιχνιδιού, το οποίο εξελίσσεται στις μέρες μας. Αναγνώρισαν, στα λόγια, τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και εξάγγειλαν την δανειοδότησή τους μέσω ΤΕΜΠΜΕ, με δάνεια μέχρι 300.000 €, άτοκα, (επιδότηση από το κράτος) και χωρίς διασφαλίσες, (εγγύηση κράτους 80%, Τράπεζα 20%).Δόθηκαν κάποιες χιλιάδες δανείων – περίπου 15.000 – κύρια από την Αγροτική, αρχικά και... Εθνική αργότερα. Το σύνολο των επιχειρήσεων ; ΄Ισα με 800.000 !...Από τις αρχές Μαρτίου η στρόφιγγα έκλεισε : τα δάνεια ΤΕΜΠΜΕ δίνονται με το σταγονόμετρο και μόνο μετά από παρέμβαση γραφείου, γαλάζιου πολιτικού ή πολιτευτή…Τα βαμπίρ του συστήματος, οι Τράπεζες, λειτουργώντας, άμα λάχει, και ως ύαινες, έχουν πέσει πάνω στους φουκαράδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες : δεν μπορείς να πάρεις μέσω ΤΕΜΠΜΕ ; Ιδού, πάρε όσα θέλεις, από μένα αλλά, με επιτόκιο 6,5%, που εύκολα φτάνει και ξεπερνάει το 9% (!), και πλήρη διασφάλιση, δηλαδή 150%, με υποθήκες ακινήτων ή κατάθεση μεταχρονολογημένων επιταγών !...Στο παιχνίδι και οι «Εφιάλτες» της περίπτωσης, (ΕΒΕΑ), που μεσουρανούσης της διαδικασίας ΤΕΜΠΜΕ, πήγαιναν κι έκαναν συμφωνία με ιδιωτική Τράπεζα, η οποία δεν έδινε ΤΕΜΠΜΕ, αλλά δικό της προϊόν, φυσικά με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παραπάνω.Η έλλειψη εναλλακτικής λύσης, κάνει το θύμα ευάλωτο !...Το μεγαλύτερο έγκλημα ομαδικού βιασμού, με τα περισσότερα θύματα στην παγκόσμια ιστορία : 785.000, περίπου, μικρομεσαίους επιχειρηματίες !!!Και οι ηθικοί και οι φυσικοί αυτουργοί, απτόητοι και ατιμώρητοι, συνεχίζουν το εγκληματικό τους έργο. Ως πότε ;

14 σχόλια

  1. Ενα ευφυές ντοκιμαντέρ.
    http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti.../03/2009_271208

    Για να ξέρει ο καθένας τα περί νταβατζήδων ΑΛΛΑ και να αναρωτηθεί αν και πως μπορεί να απεξαρτηθεί από το καρκίνωμα αυτό.

    http://www.topontiki.gr/pontikiforum/index.php?showtopic=1733

    Πέραν των άλλων
    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MAΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΚΟΨΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΥΦΟΥΣ.
    Η ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΄74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ!!!!
    ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Κ.Λ.Π
    ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ,ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ,ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
    ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΟΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΑΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!
    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι κορόιδο γιατί. νομίζω ότι αυτοί που μετακινούνται με ελικόπτερα και ιδιωτικά τζετ νοιάζονται για την κατάσταση που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους....

    Είμαι κορόιδο γιατί. νομίζω ότι αυτοί που στέλνουν τα δικά τους παιδιά στα ιδιωτικά νοιάζονται για την κατάντια των δημόσιων σχολείων.

    Είμαι κορόιδο γιατί. πιστεύω ότι θα τιμωρηθούν οι ένοχοι για τα ολιγοπώλια (καρτέλ) που μαστίζουν την οικονομία μας και πλήττουν κυρίως τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας. Καρτέλ στο γάλα, καρτέλ στη βενζίνη, καρτέλ στα ! φρούτα, καρτέλ παντού. Τα αρχικά πρόστιμα μειώνονται συνήθως, οι τιμές παραμένουν υψηλές, ενώ στην πράξη δεν επιστρέφονται στους καταναλωτές τα χρήματα που έχουν χάσει (π.χ. με μια παρατεταμένη μείωση της τιμής του προϊόντος ώστε να αντισταθμιστού ν οι απώλειες που προκλήθηκαν).


    Και ο κατάλογος αυτός μπορεί να συνεχίζεται για πάντα...

    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. UAV κατά εγκληματικότητας

    Η λέξη UAV προέρχεται από τα αρχικά γράμματα των αγγλικών λέξεων Unmanned Aerial Vehicle που σημαίνουν Μη-επανδρωμένο Ιπτάμενο Όχημα.
    Με απλά λόγια τα UAV είναι μικρά μοντέλα αεροπλάνων και ελικοπτέρων που πετούν τηλεκατευθυνόμενα από το έδαφος όπως αυτά που όλοι ξέρουμε ότι πετούν οι χομπίστες μοντελιστές όλου του κόσμου. Αυτά τα μικρά μοντέλα αεροπλάνων και ελικοπτέρων μπορούν να εξοπλιστούν με όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα φωτογράφησης βιντεοσκόπησης κλπ και να στέλνουν στο έδαφος φωτογραφίες, εικόνα βίντεο κλπ σε απευθείας μετάδοση. Μάλιστα στο Ιράκ ο Αμερικανικός στρατός τα χρησιμοποιεί σαν μέσα παρακολούθησης και αναγνώρισης και σε μερικές περιπτώσεις τα έχει εξοπλίσει και με πυραύλους τους οποίους εκτοξεύουν κατά στόχων.

    Για την περίπτωση της Αθήνας αυτά τα μικρά τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα ελικοπτέρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά της εγκληματικότητας με το να στέλνουν εικόνα βίντεο στην αστυνομία απ' όπου θα κατευθύνονται οι αστυνομικοί στο έδαφος. Θα πρέπει να στηθούν μίνι "ελικοδρόμια" στις ταράτσες επιλεγμένων κτιρίων απ' όπου θα ξεκινούν αυτά τα μίνι ελικόπτερα και αφού φτάσουν στον τόπο του εγκλήματος θα μεταδίδουν ζωντανή εικόνα στο κέντρο της αστυνομίας.
    Αν ρίξουμε μία ματιά στον χάρτη της Αθήνας βλέπουμε ότι όλο το κέντρο της απέχει από τον Λυκαβηττό το πολύ 1,5 χιλιόμετρο. Έτσι αν στηθεί ένα μίνι ελικοδρόμιο πχ στον Λυκαβηττό το UAV θα φτάσει στον τόπο του εγκλήματος σε λιγότερο από ένα λεπτό και το κέντρο της αστυνομίας θα έχει ζωντανή εικόνα από τον τόπο του εγκλήματος σε λιγότερο από ένα λεπτό για να μπορεί να δώσει οδηγίες στους αστυνομικούς στο έδαφος. Έτσι σε περίπτωση ταραχών από κουκουλοφόρους ή ληστειών το UAV θα ακολουθεί - παρακολουθεί από ψηλά τους δράστες και θα στέλνει ζωντανή εικόνα.

    Εκτός από την Αθήνα τα UAV μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εντοπίζονται οι χασισοφυτείες να επιτηρούνται τα θαλάσσια σύνορα της χώρας κλπ. Επίσης μπορούν να εξοπλισθούν και με κάμερες υπερύθρων που δίνουν εικόνα και κατά την διάρκεια της νύχτας. Τέλος το κόστος αγοράς και συντήρησής τους είναι αμελητέο.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΝΙΞΑΤΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΩ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βιασμένε μικρομεσαίε,

    τί νόμιζες, πέρασαν οι εποχές των προνομιούχων μικρομεσαίων.
    Ηλθε η εποχή των δεινοσαύρων. Ακόμα δεν το πήρες χαμπάρι ??

    Όσο για τις αλητείες της Νέας Διακυβέρνησης, αυτές παύουν να είναι αλητείες, καθότι η ΝΔ ποιεί τα νόμιμα.
    Και τα νόμιμα είναι "ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ"

    Αλλωστε με τέτοιους υπουργούς σαν τον ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ τι περίμενες ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε μικρομεσαίε,

    Θα γνωρίζεις φαντάζομαι ότι ένας συνάδελφός μας στην Κρήτη αυτοκτόνησε προχθές, γιατί τον έπνιξε το Κράτος και η πολιτική της κυβέρνησης.

    Αυτό το θέμα πέρασε στα ψιλά.

    Γνωρίζω συνάδελφε ότι χιλιάδες άλλοι συνάδελφοί μας βρίσκονται στα πρόθυρα της "Λύτρωσης" μέσω της αυτοκτονίας.
    Συνάδελφε έτσι όπως μας κατάντησαν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

    Εχουμε γίνει ζόμπυ. Η κατάθλιψη έχει κυριεύσει το νού και την ψυχή μας. Δεν μπορούμε να πούμε το "μεγάλο μας μυστικό" πουθενά, ούτε στη γυναίκα μας.

    Ζούμε βουβά έναν πόνο περιμένοντας τον ΧΑΡΟ. Ο Χάρος έρχεται καθημερινά και μας χτυπάει την πόρτα. Πότε σαν εφορία, πότε σαν ΤΕΒΕ, πότε σας πιστωτής και πότε σαν Τράπεζα.

    Τι μας μένει ??

    Να διαλέξουμε έναν άλλο χάρο. Να πάρουμε ένα μπιτόνι βενζίνης και να λουστούμε στις φλόγες.

    Ας πούμε λοιπόν κουράγιο και ας ευχηθούμε να μην καταλήξουμε στα χειρότερα..

    ένας συνάδελφος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Γιωργάκης μπαίνει σε ένα κατάστημα:
    - "Γεια σας, έχετε σημαίες", ρωτάει την υπάλληλο.
    - "Βεβαίως, Πρόεδρε, στο κατάστημά μας έχουμε ότι σημαία θέλετε..."
    - "Μια ελληνική σημαία θα ήθελα... Σε τι χρώμα βγαίνει;"
    - "Μα φυσικά σε γαλάζιο και άσπρο!"
    - "Ωραία, δώστε μου τότε μια... γαλάζια!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

    ΔΙΝΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΥΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ

    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΤζΗΔΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ

    ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΗΘΙΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

    ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν σε βιάζουν και εσύ φωνάζεις -Σκίστε με να αλλάξω ράφτη- ποιός σου φταίει. Οι μικρομεσαίοι δεν θεωρούν ότι είναι το κεφάλαιο της Ελλάδας και ψηφίζουν όλοι Πασόκ και ΝΔ. Γιατί αν δεν ψηφίζουν αυτοί , δεν ψηφίζουν οι αγρότες, δεν ψηφίζουν οι συνταξιούχοι , δεν ψηφίζουν οι δάσκαλοι, δεν ψηφίζουν οι ψαράδες ,δεν ψηφίζουν οι ταξιτζήδες, δεν ψηφίζουν οι εργάτες,και όλοι οι άλλοι πως βγαίνουν με περίπου 60% τα δύο κόμματα. Με τις ψήφους των κεφαλαιούχων που είναι καμμιά κατοστή χιλιάδες.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:

    ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

    1. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ
    Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ"
    2. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ
    ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
    3. ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.....
    4. ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ" ΠΟΥ "ΛΑΔΩΝΟΥΝ" ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ"!!

    4. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΑΔΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!!!

    6. ΟΛΟΣ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ!!

    7. ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΣΥΓΓΡΟΥ 60) ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ"!!!!
    8. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!??!

    9. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Α ΒΑΘΜΙΔΑΣ!!

    10. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΣΥΓΓΡΟΥ 60)

    ΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


    Posted on 19 Μάρτιος 2009 3:37 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευτυχώς, παιδιά μου, που πιστεύετε ότι ο μέγας ηγέτης Γιωργάκης θα φέρει την επανάσταση.
    Την επανάσταση στα οικονομικά, είναι και πολύ έμπειρος σε αυτά, είδες τί καλά που τα έχει καταφέρει με τα οικονομικά του πασόκ (από δάνειο σε δάνειο το πάει);
    Την επανάσταση στα θεσμικά, εκεί να δείς πως θα ξεχωρίσει το κεφάλι του γαιδάρου από την ουρά (τοπική αυτοδιοίκηση, παιδεία, εκκλησία, δημόσια διοίκηση, δικαιοσύνη).
    Επανάσταση και στα εθνικά, μιλάμε είναι το φόρτε του. Ειδικά στο Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρώσικους αγωγούς κεντάει το παλληκάρι, εντελώς τυχαία τα θέματα αυτά ενδιαφέρουν λιγουλάκι και κάτι παλιά φιλαράκια από μακριά, οπότε θα σκίσουμε και εκεί.
    Ευτυχώς που τα κανονίσαμε.
    Τώρα βρήκα και εγώ ένα ηγέτη να με εμπνεύσει.
    Ανακούφιση, ααααααρρρρ!
    (Τί τάθελα και εκείνα τα ρεβύθια μεσημεριάτικα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σ(εμνότητα)
    Ε(πανίδρυση)
    Μ(ηδενική ανοχή)
    Ν(ατάσσα)
    Ά(πλετο φως)
    &
    Τ(ρομοκρατία)
    Α(λογοσκούφης)
    Π(ακιστανοί)
    Ε(φραίμ)
    Ι(διωτικοποιήσεις)
    Ν(ικήτας Κακλαμάνης)
    Α(βραμόπουλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση