GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εργα και ημέρες...

Ο αξιότιμος κύριος Μουρτζάς πέρασε και απο τη Χαιρώνεια... . Από το http://symparataxi.blogspot.com/ Ο αξιότιμος κύριος Ν. Μουρτζάς αναφέρετ...

Ο αξιότιμος κύριος Μουρτζάς πέρασε και απο τη Χαιρώνεια...
.

Ο αξιότιμος κύριος Ν. Μουρτζάς αναφέρεται σε ενυπόγραφο δημοσίευμα του press-gr:

Αυτός είναι πολυθεσίτης!!! Και μια και δύο και τρείς κρατικές θέσεις για τον κ. Ν. Μουρτζά... Του Γιάννη Παπαζήση
"Ο κ. Νικόλαος Μουρτζάς είναι γεωλόγος, διδάκτορας του Ε.Μ.Π. , μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, μέλος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών... "
Το δημοσίευμα κλείνοντας ρωτάει αν ο κ. Μουρτζάς, είναι ο ίδιος με τον κ. Μουρτζά που έχει στενή συγγενική σχέση (αδελφός της συζύγου του) με τον διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του πρωθυπουργού κ. Γιάννη Αγγέλου.
Να προσθέσουμε και δύο ακόμη πληροφορίες: Ο κ. Ν.Μουρτζάς είναι μόνιμο μέλος των επιτροπών αυτοψίας που συστήνει το ΚΑΣ (επ' αμοιβή υποθέτουμε) και ο κ. Ν. Μουρτζάς υπήρξε μοιραίο πρόσωπο στην περίπτωση της Χαιρώνειας. Αν μάλιστα τα παραπάνω αληθεύουν - και μάλλον αληθεύουν- τότε τα έργα και οι ημέρες του στην υπόθεση ENELCO αποτελούν μια ακόμη ένδειξη κυβερνητικής παρέμβασης για την ανατροπή της απόφασης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.
Εμείς τον κ. Μουρτζά τον γνωρίσαμε σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες: Τον θυμόμαστε, υποστηρικτή...
της ENELCO (σύμπραξη Κοπελούζου με Ιταλική πολυεθνική ), στην επιτροπή αυτοψίας που επισκέφθηκε την Χαιρώνεια στις 23 του περασμένου Ιουλίου για να διαπιστώσει κατά πόσο το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έθιγε τις αρχαιότητες. Το πόρισμα της επιτροπής πρότεινε την υλοποίηση της μονάδας με μείωση του όγκου, του ύψους και περιμετρική φύτευση (!). Ωστόσο το ΚΑΣ, που συνεδρίασε λίγες μέρες μετά απέρριψε την πρόταση της επιτροπής εξαιτίας "της ιδιαίτερης σημασίας των αρχαιολογικών χώρων και του μεγέθους της επένδυσης" . Και ενώ όλοι είχαμε ησυχάσει, προπαραμονή Χριστουγέννων, το ΚΑΣ συνεδριάζει αιφνιδιαστικά πάλι με το ίδιο θέμα και ανατρέπει την αρχική του απόφαση.
Που είναι ο κ.Μουρτζάς σε όλα αυτά;
Μα εκεί που τον αφήσαμε! Στο πλάι της ΕΝΕLCO.
Τα πρακτικά του ΚΑΣ είναι αποκαλυπτικά και απολαυστικά:
- Ο εκπρόσωπος της ENELCO, στην παρουσίαση της "νέας πρότασης" αναφέρει τρεις φορές ότι "συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις της επιτροπής αυτοψίας".
- Η αναφορά αυτή θορυβεί τα μέλη της επιτροπής και τον Γ.Γ. και πρόεδρο του ΚΑΣ κ. Δραβίλλα που σπεύδουν όλοι μαζί να διορθώσουν ότι η επιτροπή δεν βρίσκεται σε διάλογο με την εταιρεία και δεν τους έχει υποδείξει τίποτε.
- Ο εκπρόσωπος της ENELCO ξαναλέει ότι αν και δεν τους το υπέδειξαν, ωστόσο εκείνοι συμμορφώθηκαν.
- Στο σημείο εκείνο επεμβαίνει ο αξιότιμος κ. Μουρτζάς και του εξηγεί ότι η πρόταση της επιτροπής αυτοψίας, συζητήθηκε και απορρίφθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΚΑΣ και συνεπώς η πρόταση που έχει υποβάλλει η ENELCO δεν μπορεί να αφορά συμμόρφωση (σε ότι απορρίφθηκε) αλλά νέα πρόταση!
Δεν γνωρίζαμε βέβαια την πολυπραγμωσύνη και τις υψηλές σχέσεις του κ. Μουρτζά. Είχαμε όμως σχηματίσει άποψη για τον αξιότιμο συμπολίτη μας.
Κάπως έτσι, οραματίστηκαν ο κ. Μουρτζάς, οι συνάδελφοί του στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και οι Υπουργοί Πολιτισμού Λιάπης και Σαμαράς το μέλλον της Χαιρώνειας:
και εδώ η απάντηση των εργαζομένων στη Θ Εφορεία Προιστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων

12 σχόλια

  1. Οι golden boy , οι golden Συνδικαλιστές και
    οι golden Δικηγόροι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
    ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ.

    Οι Συνδικαλιστές στην ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα είναι αυτοί
    που έχουν την κομματική διοίκηση στο σύλλογο τους
    Έχουν μπει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες
    Πρόσληψης και είναι σε κομματική διατεταγμένη
    υπηρεσία .
    τα golden boy δεν υπάρχουν μόνο αυτή την εποχή
    Τα έφεραν από τους πρώτους στην Ελλάδα
    μετά από ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΕΗ ΟΤΕ η τότε διοίκησης
    Της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
    ΚΑΡΑΖΑ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
    Δηλαδή όποιος ήταν συνδικαλιστής έπαιρνε
    τους βαθμούς κανονικά τα μπόνους , έξτρα μισθούς
    και επιδόματα δηλαδή κλητήρας να ήσουν
    η καθαρίστρια θα έφτανες τον βαθμό του
    Διευθυντού με όλα τα εξτρά οικονομικά και θέση.
    Δηλαδή golden Συνδικαλιστές.
    Η τότε διοίκησης ΚΑΡΑΤΖΑ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
    εδώ και πολλά χρόνια δημιούργησε και τους
    Γκόλντεν δικηγόρους με μισθό το ελάχιστο δηλαδή
    Ο μικρότερος μισθός 3000 ευρώ τον μήνα καθαρό
    και άνω , ακόμα και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου από την Εθνική Τράπεζα αμείβεται
    με μισθό καταλαβαίνεται με τη μισθό μιλάμε .
    Πριν να αποχωρήσει αυτή η τότε διοίκησης
    υπέγραψε συμβάσεις έργων στην διεύθυνση
    που ήταν γενικός και η ομάδα του,
    Ακόμα τρώνε !!!!!!!!
    Ο νέος γενικός τι να σου κάνει ;;;;;;;;
    Αυτός δεν έχει υπογράψει τίποτα και
    Προσπαθεί να δαμάσει τους golden Δικηγόρους
    Που 15 χρόνια αμείβονται με goldenν Μισθούς
    Και επιδόματα και έξοδα παραστάσεως
    μαζί με τους Συνδικαλιστές .
    ενώ ο Υπάλληλος στην Τράπεζα παίρνει
    1000-1500 ευρώ τον μήνα και
    Προσπαθεί να την βγάλει αξιοπρεπώς
    Ακόμα και δανείζοντας χρήματα με δάνεια και κάρτες,
    Αφού έκλεισαν το Συνεταιρισμό των Υπάλληλων της τράπεζας από τα διάφορα Καρτέλ με την συμμετοχή
    των Συνδικαλιστών .
    Μόλις έκλεισε ο Συνεταιρισμός ο Υπάλληλος της Τράπεζας άρχισε να δανείζεται και να εκδίδει κάρτες
    για να επιβιώσει.
    Γι αυτό τον λόγο τον έκλεισαν .
    Αυτά να κυνηγήσετε να δώσετε αύξηση
    Στους υπάλληλους . Να κόψετε τους golden Μισθούς που παίρνουν αυτοί που προαναφέραμε
    Και οι golden Σύμβουλοι και παρά Σύμβουλοι θα σας πάρουν με τις πέτρες όλους εσάς και τα γιαούρτια
    Οι υπάλληλοι της τράπεζας και η κοινωνία που
    Βλέπει και ακούει για το ότι γίνεται σε αυτή την χώρα
    Και κινδυνεύετε με εθνικό λαϊκό λιντσάρισμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δ Ι Α Β Α Σ Τ Ε Τ Ο
    ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    Πέντε χρόνια μετά την κυβερνητική αλλαγή, το σεμνά και ταπεινά του 2004 προκαλεί μονάχα γέλιο και κλάματα.
    Αν και το πιο σωστό συναίσθημα είναι η οργή. Το «Εθνος» σήμερα αποκαλύπτει με στοιχεία και παραστατικά το «πάρτι» των γαλάζιων επίλεκτων σε βάρος των δημόσιων ταμείων. Πού πηγαίνουν τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, που έχουν βαρεθεί να τους μαλώνουν οι κυβερνώντες τους.
    Αποκαλύπτουμε πώς ζουν αυτοί που κάνουν τις απολύσεις, αυτοί που ζητούν από τους πολίτες να σφίξουν το ζωνάρι, αλλά -δυστυχώς- πώς εκμαυλίζονται και όσοι έχουν ταχθεί να τους ελέγχουν: οι συνδικαλιστές, που... συνεδριάζουν σε πανάκριβες ψαροταβέρνες!

    Φούστες, μπλούζες, μεταξωτά πουκάμισα, πούρα, πανάκριβοι αναπτήρες και άλλα πιο... προσωπικά είδη περιλαμβάνονται στις δαπάνες παράστασης και δημοσίων σχέσεων των golden boys που, προφανώς, ασκούν τη γοητεία τους -για το καλό του κόμματος βεβαίως- σε πρόθυμες (να δεχθούν το δώρο, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό) κορασίδες (σ.σ. willing girls κατά το golden boys). Μόνο που τον λογαριασμό των εκλεκτών του Μεγάρου Μαξίμου που ζουν τον μύθο τους στην Ελλάδα τον πληρώνουμε... εμείς!
    Γιατί δεν τους αρκεί που απολαμβάνουν μισθούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τον χρόνο, στέλνουν στο λογιστήριο κάθε μικρή και μεγάλη απόλαυση που ζουν. Τα δείπνα, τα γεύματα, τις «φιλοξενίες» και αρκετά μάλλον αμφιλεγόμενα δώρα.
    Είναι τόσο σίγουροι ότι ο κόσμος τους χρωστά, νιώθουν τόσο μεγάλοι και σημαντικοί που δεν ντρέπονται να βάζουν τις γραμματείς τους -το αθάνατο αυτό σύμβολο της εξουσίας- να συντάσσουν... υπηρεσιακά σημειώματα για να πληρώσουν οι εταιρείες που διοικούν όλες τους τις γαλαντομίες.
    Και, δυστυχώς, δεν είναι μόνοι. Στο πάρτι εις υγείαν των κορόιδων που πληρώνουν φόρους και δεν απολαμβάνουν παροχές συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.
    Στελέχη που αντί να τραβούν το αυτί σε σπάταλους διοικητές πνίγουν τον πόνο και τις τύψεις τους σε ψαροταβέρνες. Προφανώς, επειδή είναι στενοχωρημένοι που εκατοντάδες συνάδελφοί τους θα χάσουν τις δουλειές τους καθώς η εταιρεία τους μειώνει τον αριθμό των καταστημάτων της. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...
    Δεν είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν δικαιούται ένα στέλεχος διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής να κάνει δώρα (στον εαυτό του ή σε κάποιο άλλο πρόσωπο, δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά) πούρα epicuros Νο2; Το δικαιούται! Αυτό λέει ο κανονισμός. Αυτό είχαν σίγουρα στο μυαλό τους όσοι στις εκλογές του 2007 πήγαν στις κάλπες και ψήφισαν ΝΔ.
    Ηθελαν ο συγκεκριμένος κύριος και τα άλλα golden boys να ζουν καλά. Να κάνουν ακριβά δώρα για να λύνουν τα προβλήματα. Να μειώσουν τα ελλείμματα, την ανεργία, τον πληθωρισμό, να αυξήσουν τους μισθούς. Μπορεί να μην τα έχουν καταφέρει, αλλά όσο περνάνε καλά θα συνεχίσουν την προσπάθεια.
    Αλλά, πώς να ανάψει κανείς ή καμία (είπαμε δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά) ένα τέτοιο πούρο με έναν αναπτήρα περιπτέρου; Κανένα πρόβλημα.
    Η γραμματέας να είναι καλά. Συντάσσει αμέσως ένα ακόμα υπηρεσιακό σημείωμα. Πιάνει στα μαγικά χέρια της το τιμολόγιο που αναγράφει «αναπτήρας Cartier τεμάχιο 1- 285,71 ευρώ συν 54,29 ΦΠΑ σύνολο 340 ευρώ» και γράφει: «Σας παρακαλούμε (σ.σ. αυτό είναι έτοιμο στη σχετική φόρμα) για την εξόφληση του συνημμένου τιμολογίου ύψος ποσού 340 ευρώ για αγορά δώρου για τις ανάγκες του... (σ.σ. αναφέρει το αξίωμα του στελέχους)»! Καμία αναφορά στον αποδέκτη του δώρου και τη σκοπιμότητα που εξυπηρετεί.
    Μπορεί να το έχει πάρει ο οποιοσδήποτε. Εσάς πόσες φορές σάς έχουν κάνει δώρα από εταιρείες του δημοσίου; Δεν σας έχουν κάνει; Ούτε μία φούστα; Μία μπλούζα; Ενα μεταξωτό πουκάμισο; Μια πασμίνα; Πού πάνε όλα αυτά τα δώρα που πληρώνει η Εθνική Ασφαλιστική; Μάλλον δεν τα παίρνετε εσείς τα δώρα.
    Ισως γι αυτό η νομαρχιακή επιτροπή της ΝΔ στην Ευρυτανία να έστειλε επιστολή στον Λ. Ζαγορίτη ζητώντας του να αναζητήσει μαζί με την κυβέρνηση τη μείωση του λειτουργικού κόστους της Εθνικής Ασφαλιστικής «στο πολυπρόσωπο και προκλητικά αμειβόμενο διοικητικό σχήμα της εταιρείας που η ίδια η κυβέρνησή μας έχει διορίσει».
    «Λουκέτο»
    Το δράμα στην όλη υπόθεση δεν είναι οι μερικές χιλιάδες ευρώ που έχουν ξοδευτεί. Το δράμα είναι ότι η Εθνική Ασφαλιστική, την ώρα που τα στελέχη της απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής, κλείνει 42 υποκαταστήματά της σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και ένα στο Καρπενήσι, εξ ου και η διαμαρτυρία που έφθασε στα χέρια του Γραμματέα της ΝΔ. Και το δράμα γίνεται τραγωδία αν συνυπολογιστεί ένα ακόμη έγγραφο που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το «Εθνος».
    «Συναδελφικά», όπως τονίζεται στο συνδικαλιστικό έγγραφο, εκπρόσωποι του σωματείου της Εθνικής Ασφαλιστικής ζητούν 7.200 ευρώ ως έξοδα δημοσίων σχέσεων για τον μήνα Ιανουάριο! Πού πήγαν αυτά τα λεφτά; Σε ψαροταβέρνα! Εγιναν καραβίδες, καραβιδόψυχα, κυδώνια, ψάρια, καλαμαράκια και χταποδάκια! Και ποτά, πολλά ποτά. Αυτά στις 22 Ιανουαρίου, γιατί στις 5 του Φλεβάρη κατατίθεται και νέο αίτημα για άλλα έξι χιλιάδες ευρώ. Και εις ανώτερα... Πάντα εις υγείαν των κορόιδων!
    ΥΓ. Προτείνουμε να δοθεί επίδομα στην ανώνυμη γραμματέα γιατί θα πρέπει να έχει πιαστεί το χεράκι της από τα... υπηρεσιακά σημειώματα. Μόνο από τις 3 Νοεμβρίου του 2008 μέχρι τις 28 Νοεμβρίου του 2008 έγραψε 13 υπηρεσιακά σημειώματα κόστους 4.326 ευρώ. Σε όλα υπάρχει η ίδια ένδειξη: «δαπάνες φιλοξενίας»!
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
    Κλείνουν 42 υποκαταστήματα της εταιρείας
    Στις 10 Σεπτεμβρίου του 2008 η μητρική της Εθνικής Ασφαλιστικής, Εθνική Τράπεζα, αποφάσισε να την πουλήσει αναζητώντας στρατηγικό εταίρο. Ομως στις 30 Οκτωβρίου η τράπεζα ανακοίνωσε ότι ελέω κρίσης η διαδικασία δεν πρόκειται να προχωρήσει.
    Η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, μετά τη ματαίωση της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο πλαίσιο της περικοπής δαπανών, προχωρεί στο κλείσιμο 42 υποκαταστημάτων της, με σκοπό μέσα από πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου να μειώσει το προσωπικό στα 900 από 1.240 άτομα.
    Τους τελευταίους μήνες οι μεγάλοι τραπεζικοί όμιλοι στη συντριπτική τους πλειονότητα προχωρούν στην πώληση των θυγατρικών ασφαλιστικών τους εταιρειών λόγω της υποχρέωσης που προκύπτει από την εφαρμογή των κανόνων της Βασιλείας ΙΙ, και η οποία επιβάλλει στις τράπεζες να αφαιρούν από τα ίδια κεφάλαια το ποσό συμμετοχής τους σε ασφαλιστικές εταιρείες κατά τον υπολογισμό του δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας.
    Η Εθνική Ασφαλιστική, σύμφωνα με τελευταία στοιχεία, στον κλάδο Ζωής το 2007 κατέγραψε αύξηση νέας παραγωγής 24%, ενώ η ασφαλιστική αγορά κινήθηκε με 9,99% αύξηση. Το μερίδιο αγοράς της στον κλάδο έφτασε στο 18,5% έναντι 16,8% το 2006.
    Στους γενικούς κλάδους διατηρεί την πρώτη θέση με ποσοστό 14,7%, ενώ η δεύτερη εταιρεία έχει μερίδιο 5,9%. Στον κλάδο Αυτοκινήτων, όπου είχε εντοπιστεί μακρόχρονη διαρροή συμβολαίων, η τάση φαίνεται να αναστρέφεται και το 2007 παρουσίασε αύξηση παραγωγής κατά 3,9%.
    Η εταιρεία το 2007 είχε ζημιές 11,7 εκατ. ευρώ, ενώ στο πρώτο εξάμηνο του 2008 παρουσίασε κέρδη 24,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της.

    Αφιερωμένο σε όλους εσάς που πληρώνετε...
    Το κομμάτι αυτό είναι αφιερωμένο σε όσους και όσες πηγαίνετε στη δουλειά σας με δικά σας μέσα. Χτυπάτε το αυτοκίνητό σας, σας κόβουν κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, σας παίρνουν τις πινακίδες.
    Σε όσους και όσες βρέχεστε ενώ περιμένετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς και σας παίρνουν το πορτοφόλι ή σας βάζουν χέρι όταν καταφέρετε να μπείτε μέσα στον συνωστισμό. Σε όσους πληρώνεται τους καφέδες σας και τα σάντουιτς στη δουλειά σας. Στα αγόρια και τα κορίτσια αυτής της χώρας που... πληρώνουν οι ίδιοι τα ποτά και τα ταξίδια τους. Που ανάβετε τα τσιγάρα σας με σπίρτα. Που φιλοξενείτε τους φίλους και τις φίλες σας στα σπίτια σας.
    Που τρώτε πίτα γύρο με πατάτες και περνάτε μονάχα απέξω από τις ψαροταβέρνες. Σε όλους εσάς που δεν το παίζετε μεγάλοι και τρανοί με ξένες πλάτες. Σε όλους εσάς που πληρώνετε την καλή ζωή των golden boys και των wiling girls. Γιατί σας αξίζει, τουλάχιστον, να ξέρετε ότι τα λεφτά σας πιάνουν τόπο.
    Μπορεί να μην έχετε να πληρώσετε τα φροντιστήρια των παιδιών σας, μπορεί να πληρώνετε δόσεις για τα νοσήλια της μητέρας σας, αλλά με τον οβολό σας έχετε κάνει κάποιους συνάνθρωπούς σας ευτυχισμένους. Είναι κι αυτό μία ικανοποίηση. Δεν συμφωνείτε;

    ΑΣΧΗΜΗ Π Ο Ρ Ν Η ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ
    Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ
    ΨΑΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ.

    ΣΤΟΝ 10,30
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ
    ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

    ΟΙ 2-3 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
    ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ.

    ΚΡΑΤΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ!!!

    11-03-2009



    Η γαλάζια διακυβέρνηση του «καταλληλότερου» (sic) αφού βόλεψε:

    · Τους γαλάζιους κουμπάρους.
    · Τα γαλάζια παιδιά.
    · Τους/ις γαλάζιους/ες συζύγους, μέχρι και η γυναίκα του «καταλληλότερου» (sic) κα ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ ορμώμενη από την Επανομή, έγινε από βρεφονηπιοκόμος χειρούργος ιατρός η αθεόφοβοι.
    · Τα γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια.
    · Τα γαλάζια «παπαγαλάκια».
    · Τους νταβατζήδες σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sic) τρομάρα του θεομπαίχτη.
    · Τους κάθε λογής διαπλεκόμενους.

    Τώρα πήραν σειρά οι γαλάζιοι μπατζανάκηδες.

    Οι γαλάζιες συννυφάδες δεν πρέπει να ανησυχούν, ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του, στον ελάχιστο χρόνο που τους απέμεινε θα σπεύσουν να τις τακτοποιήσουν και αυτές.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαίνεται ότι το 'χουν οι καθηγητές του ΕΜΠ. Ο άλλος, ο Ν. Χατζηαργυρίου είναι, εκτός από καθηγητής στο ΕΜΠ, αντιπρόεδρος της ΔΕΗ και πρόεδρος σε έναν συνεταιρισμό (ΜΕΛΤΕΜΙ) όπου υποτίθεται προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς. Σωστό εν μέρει, γιατί με το προεδριλίκι ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις σε γυναίκες-μέλη του συνεταιρισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο Καραμανλής μαίνεται ο ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ της Ελλάδας με την υπερδύναμη.

    ΕΝΝΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ:

    1.Μία ΜΟΝΟ μέρα μετά την ορκωμοσία της ΝΔ το 2004, οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Γιατί δεν το είχαν κάνει 8 χρόνια επί Σημίτη; Αυτά τα πράγματα θέλουν προετοιμασία, ΕΤΥΧΕ την ίδια μέρα που έχασε τις εκλογές ο Σημίτης να καταθέσουν την αναγνώριση; Προφανώς ο Σημίτης ήταν o άνθρωπός τους και δεν ήθελαν να τον πλήξουν πολιτικά. Δεν θέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κανείς γιατί ο Σημίτης παρέδωσε στο Γιωργάκη το δαχτυλίδι, χωρίς να γίνει κανονικό συνέδριο εκλογής αρχηγού, όπως το 1995. Είχε εντολή.
    2.Το 2005 ήλθε το σχέδιο Ανάν. Ο Καραμανλής (μαζί με το μακαρίτη τον Παπαδόπουλο) είπε όχι στο σχέδιο Ανάν. Τότε άρχισαν τα όργανα από τους καναλο-εκβιαστές (κάνε ότι σου λέμε αλλιώς σε ρίχνουμε).
    3. Το 2006 άρχισαν οι συνεννοήσεις με τους Ρώσους για τους αγωγούς. Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις ο Βουλγαράκης, που αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Καραμανλή και κάποιων υπουργών, μέσω της Vodafone του Κορωνιά και της Ιντρακόμ του Κόκκαλη στην Παιανία.
    4. Ο Καραμανλής βάζει το Βουλγαράκη στο Ναυτιλίας και προωθεί τη συμφωνία για ιδιωτικοποίηση των λιμανιών ΟΛΠ και ΟΛΘ.
    5.Παραμονές των εκλογών του 2007 καίγεται η Πελοπόννησος. Μετά τη νίκη του Καραμανλή το Σεπτέμβριο υπογράφεται η τελική συμφωνία για τους αγωγούς με τον Πούτιν και κερδίζουν οι κινέζοι της Cosco (μετά από διεθνή διαγωνισμό) τα λιμάνια. Ο Βουλγαράκης είναι στο στόχαστρο της ΝSA.
    6.Μάρτιος 2008. Ο Καραμανλής ταπεινώνει τον προκλητικά φιλοσκοπιανό πλανητάρχη Μπούς στο Βουκουρέστι, με τη βοήθεια του Σαρκοζί. Πριν το Βουκουρέστι οι Αμερικανοί απειλούν, μετά σιωπούν. Οι σκοπιανοί συνεχίζουν το βιολί τους.
    7.Σεπτέμβριος 2008. Δύο υπόδικοι για κακουργήματα καναλάρχες (Κοντομηνάς, Κυριακού) και τρείς που τρέφονται μόνο από δημόσια έργα (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Βρυώνης) αρχίζουν συντονισμένη επίθεση στον Καραμανλή για μία αντιπαράθεση μεταξύ δημοσίου-μονής Βατοπεδίου που σερνόταν από το 2000, επί Σημίτη. Χρηματικές δοσοληψίες που να εμπλέκουν υπουργούς δεν φαίνονται πουθενά.
    8.Το Δεκέμβρη αρχίζουν ταραχές στην Αθήνα, που μεταδίδονται ακαριαία σε όλο τον κόσμο (πώς γίνεται να είναι στημένα τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία στο Σύνταγμα πριν αρχίσουν τα επεισόδια κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει) με αφορμή το θάνατο ενός νεαρού από αστυνομικό στα εξάρχεια.
    9.Ιανουάριος 2009. Οι καναλάρχες έχουν καθημερινά πρώτο θέμα τις κραυγές του Γιωργάκη να γίνουν εκλογές (μόλις ενάμισυ χρόνο από τις προηγούμενες, πού ξανακούστηκε;). Αφορμή είναι αμφισβητούμενης φερεγγυότητας γκάλοπ που βγάζουν οι ίδιοι κάθε σαββατοκύριακο.

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

    Οι Αμερικάνοι θέλουν οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα. Τα αμερικανικά συμφέροντα είναι πολλά, πάρα πολλά.
    1. Η αμερικανική βάση Bondsteel στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό Nabuskο που έρχεται από την Τουρκία.
    4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε. και Κίνας.

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι συνεχή και κάτω από τη μέση. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων.
    Αφού δεν ακούει ο Καραμανλής χρειάζονται ένα πρωθυπουργό που λέει ναι. Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.

    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΝ
    ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ... ΣΧ.1

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ Η ΚΑΨΑΜΠΕΛΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ....

    Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ......Αφού δεν ακούει ο Καραμανλής χρειάζονται ένα πρωθυπουργό που λέει ναι. Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος......

    Καρα αμαν αλή ..... ΤΟΥΡΚΟΣ 100%.

    τώρα διαλέξτε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε στέλεχος της ΝΔ που "άρα είσαι αυτό κι εκείνο και το άλλο"
    Ξέχασες να μας πεις ότι η πουτάνα η μάνα σου δεν μπορούσε να σε γεννήση από το αλβανοξεσκισμένο μουνί της και σε έχεσε από τον κώλο!
    ΑΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση