. Από το http://hakis-hakis.blogspot.com/ . Νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρία Oneiron Analysis για λογαριασμό του hakis - hak...
.
Νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρία Oneiron Analysis για λογαριασμό του hakis - hakis.blogspot. com,φέρνει σαν πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία που υπολείπεται από το ΠΑΣΟΚ με 6 μονάδες, και βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. Στην δημοσκόπηση συμμετείχαν 10.000 προβατάκια και...η διάρκειά της ήταν one night stunt.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως τη δημοσκόπηση την παρουσίασε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στους συνεργάτες του στη Ρηγίλλης, οι οποίοι ακόμη ψάχνονται που την βρήκε. Εμείς λοιπόν σας δείχνουμε την απάντηση με στοιχεία!
Ζητά πρόωρες εκλογές
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια κράτος που καταρρέει και κλίμα ανομίας κατηγορεί την κυβέρνηση ο Γ.Παπανδρέου
ΑΠΕ
«Είναι η ώρα να αλλάξει πορεία η χώρα» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Θεσσαλονίκη
Για πολιτική που προκαλεί ανασφάλεια, που «γίνεται θηλιά στο λαιμό κάθε Έλληνα», κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας την Κυριακή σε πολιτική εκδήλωση στη Βέροια.
Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και αυτό που κρίνεται είναι αν θα συνεχίσει στον ίδιο καταστροφικό κατήφορο ή θα αλλάξει πορεία, είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι η πολιτική της προκαλεί την ανασφάλεια, που «γίνεται θηλιά στο λαιμό κάθε Έλληνα».
Οι ληστείες έγιναν ρουτίνα, τα όπλα και οι πυροβολισμοί συχνό φαινόμενο και οι αποδράσεις διεθνές ανέκδοτο. Το κράτος καταρρέει και επικρατεί ανομία, παρατήρησε.
«Τώρα είναι η ώρα να αλλάξει πορεία η χώρα» συνέχισε, επαναλαμβάνοντας την πρότασή του για πρόωρες εκλογές. «Ας δώσουμε το λόγο στον ελληνικό λαό για να αποφασίσει: ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ; Έξοδο από την κρίση ή χρεοκοπία; Αξιοπρεπή διαβίωση ή φτώχεια; Ασφάλεια ή ανασφάλεια; Δουλειά ή ανεργία; Με τους τραπεζίτες ή με τους πολίτες; Κοινωνική ευαισθησία ή αναλγησία;» είπε.
Τόνισε, ακόμη, πως υπάρχει άλλος δρόμος και πως ο λαός με την ψήφο του θα διαλέξει το ΠΑΣΟΚ για ένα κράτος-έγνοια για τον πολίτη, για μια κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Στη συνέχεια της ομιλίας του κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ισότιμη συμμετοχή της χώρας στις διεθνείς εξελίξεις, ότι ανέχεται τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και ότι ταλαντεύεται συνεχώς σαν εκκρεμές ανάμεσα στην υποχώρηση και στον τυχοδιωκτισμό.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε τις προτάσεις του Κινήματος για τα αγροτικά ζητήματα και είπε πως το ΠΑΣΟΚ είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση για τα προβλήματα που έρχονται αλλά αυτή εκώφευσε.
Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής επισήμανε ότι δεν μπορούμε σήμερα να ζητάμε θυσίες από τον συνταξιούχο των 600 ευρώ και από το μισθωτό των 1.500 ευρώ.
Τώρα, είναι καιρός να συμβάλλουν ισότιμα και οι άλλοι, οι λίγοι, οι πλούσιοι και οι ισχυροί, οι ευνοημένοι της τελευταίας πενταετίας. Για το ΠΑΣΟΚ το κοινωνικό κράτος δεν είναι φιλανθρωπία, είπε ο κ. Παπανδρέου.
Στιγμάτισε επίσης τα κρούσματα διαφθοράς και αδιαφάνειας στο δημόσιο βίο σημειώνοντας ότι σήμερα βιώνουμε ένα κράτος της αναξιοκρατίας, της διαφθοράς και της αναποτελεσματικότητας το οποίο είναι αιχμάλωτο μεγάλων συμφερόντων.
Ο κ. Παπανδρέου απάντησε στο ερώτημα που τίθεται αν μπορεί να πετύχει το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας «ναι, μπορούμε και θα κριθούμε στην πράξη. Τώρα είναι η ώρα να βοηθήσουμε τον αδύναμο». Κάλεσε τους Έλληνες να ενώσουν τις δυνάμεις τους γύρω από μια εθνική, κοινωνική συμφωνία. Ένα σύμφωνο εμπιστοσύνης για μια νέα πορεία της χώρας που θα βγάλει τον άνεργο από το περιθώριο και το φτωχό από τη φτώχεια.
Δεσμεύτηκε επίσης για ποιοτική και δωρεάν παιδεία για όλους, επαναφορά του ολοήμερου σχολείου και χρηματοδότηση της παιδείας με το 5% του ΑΕΠ.
Για τις Ευρωεκλογές
Αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου είπε ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζονται θεσμικές αλλαγές για να μπορούν τα κράτη-μέλη να συμβάλλουν στην αναπτυξιακή ανάκαμψη με δημόσιες επενδύσεις που δεν θα επιβαρύνουν το έλλειμμά τους.
Η κρίση ανέδειξε και τα προβλήματα της σημερινής Ευρώπης, η οποία δεν μπορεί να είναι μόνο Ευρώπη της αγοράς και του ενιαίου νομίσματος. Παλεύουμε είπε, για μια Ευρώπη με στόχους και πολιτικές που προωθούν ένα ανθρώπινο μοντέλο, ένα αναπτυξιακό πρότυπο που επενδύει στη γνώση και την καινοτομία. Μια Ευρώπη που δίνει λόγο στους πολίτες της.
Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου, η Ελλάδα θα έπρεπε να διαθέσει κονδύλια και να αυξήσει τον κοινοτικό προϋπολογισμό για τις βαλκανικές οικονομίες. Και δεσμεύτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ όταν γίνει κυβέρνηση, θα το κάνει πράξη.
Ο κ. Παπανδρέου απευθύνθηκε στην κυβέρνηση με τη φράση «κάντε τόπο να περάσει η Ελλάδα». Όταν από το ακροατήριο φώναξαν το σύνθημα «κάτω η χούντα του Καραμανλή», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Δεν είναι χούντα, πήρε εντολή από τον ελληνικό λαό αλλά πρόδωσε αυτή την εντολή, γι' αυτό χρειάζεται αλλαγή πορείας».
«Πράσινη ανάπτυξη»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στα προβλήματα της Βέροιας και γενικότερα του νομού Ημαθίας και κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδιαφορία και πλήρη εγκατάλειψη της περιοχής.
Απέναντι σε αυτή την τακτική, ο κ. Παπανδρέου πρότεινε την «πράσινη ανάπτυξη» με ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο που θα αξιοποιεί όλες τις δυνάμεις και τις δυνατότητες της περιφέρειας.
Ειδικότερα για τους αγρότες, είπε ότι έχουν ανάγκη από τα άμεσα μέτρα που θα μειώσουν το κόστος παραγωγής και θα στηρίξουν το εισόδημά τους. Στο έλλειμμα αναπτυξιακής στρατηγικής της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ απαντά με προτάσεις για ένα νέο πρότυπο βιώσιμης και ισόρροπης ανάπτυξης.
Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ θα ενισχύσει την περιοχή της Ημαθίας με την επέκταση του νοσοκομείου της Βέροιας, την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Βέροιας-Νάουσας-Έδεσσας, την υλοποίηση του προαστιακού σιδηροδρόμου που θα ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τις πόλεις της Ημαθίας και της Πέλλας και με τη λειτουργία εμπορικού αεροδρομίου στην Αλεξάνδρεια.
* «Με κούφιες διακηρύξεις, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να κρύψει ότι η πολιτική του είναι το ίδιο επικίνδυνη για το λαό όσο και αυτή της ΝΔ» σχολίασε το ΚΚΕ. Και οι δύο, προσθέτει, «έχουν τον ίδιο οδηγό: Τις ανάγκες της πλουτοκρατίας που εκφράζει με αντιδραστικές κατευθύνσεις η ΕΕ».
Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους βομβιστές, τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;
Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.
Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.
Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).
Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.
Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;
ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.
Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.
Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.
Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.
Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ΚΑΘΑΡΑ.
Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.
OTAN KONOMΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΣΟΚ
2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ... ΕΥΡΩ
ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ
ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ blogs ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ
ΠΡΩΙ-ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
hakis-hakis.
ME TA ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ.
ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ. ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣΣ...ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ 6,25 ΤΟ ΦΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΟΥ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΟΧΙ ΕΔΩ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ...... ΣΚΑΤΑ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ Η ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΞΑΝΘΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑ!!
Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΙΜΑΤAI??
15 Μαρ 2009 8:16:00 μμ
Συγγνώμη φίλοι μου αλλά θα σας απογοητεύσω Κυριακάτικα .
ΑπάντησηΔιαγραφήΠροσωπικά δεν είμαι ενθουσιασμένος από τους σημερινούς πολιτικούς μας ηγέτες.
Δεν συζητώ για την απογοήτευση που αισθάνομαι όταν ακούω τον ευτραφή ακαταλληλότερο ΚΚ . Μοναδικό του προσόν είναι ότι γκαρίζει-γαυγίζει δυνατότερα από τους άλλους αλλά τίποτε το σημαντικό δεν έχει εκφράσει . Δεν συζητάμε ότι από πράξεις παίρνει μηδέν .
Στην Αριστερά από την μία πλευρά οι θαυμαστές του ‘’Πατερούλη’’ Στάλιν από την άλλη οι αλλαζόνες του ΣΥΝ που δεν είχαν καταλάβει ποιοί ήταν οι πολίτες που τους ανέβασαν στα γκάλοπ στο 17% .
Ο Γιώργος Παπανδρέου μου είναι πολύ συμπαθής σαν άνθρωπος . Μου ήταν συμπαθής και σαν Υπουργός . Δεν θα συζητήσω τα γεγονότα μετά την 16.9.2007 ...........
Σήμερα όμως νομίζω ότι κινδυνεύει να γίνει βαρετός και μονότονος . Έχει γράψει ένα ωραίο κείμενο που ζητάει από τον ΚΚ να πάει σε εκλογές , ‘’κάντε στην άκρη να περάσει η Ελλάδα , πράσινη ανάπτυξη ‘’κλπ κλπ κλπ και τα ίδια από πόλη σε πόλη από συγκέντρωση σε συγκέντρωση . Δεν έχω ακούσει μια πρόταση που να τον φέρνει σε σύγκρουση με το κατεστημένο .
Φίλοι μου το κατεστημένο δεν είναι μόνο οι Βιομήχανοι , οι εφοπλιστές , οι τραπεζίτες και οι μεγαλο-επιχειρηματίες . Κατεστημένο είναι και οι διάφορες συντεχνίες του Δημοσίου αλλά και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα . Κατεστημένο είναι οι καρεκλοκένταυροι μεγαλο-συνδικαλισταράδες . Τις υπέρ των συντεχνιών και εις βάρος του υπόλοιπου Λαού αδικίες προσπάθησε να διορθώσει ο Γιαννίτσης και τον έστειλαν στην πυρά . Κατεστημένο είναι όλοι οι ‘’τύποι’’ που δεν ψήφισαν τον αντιτρομοκρατικό νόμο του Υπουργού Δικαιοσύνης Καθηγητού Μιχαήλ Σταθόπουλου .
Δεν έχω ακούσει ΜΙΑ κουβέντα ΔΥΝΑΤΗ , όχι ανθυποψύθιρους, για την πάταξη των εγκλημάτων που γίνονται καθημερινά με το πρόσχημα του Πανεπηστημιακού ασύλου.
ΑπάντησηΔιαγραφή@8:49
ψαρεύεις και στο πασοκ τώρα μωρή ΛΑ.Ο.Σ.τιανή τραβέστω;;;
OTAN KONOMΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΣΟΚ
2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ... ΕΥΡΩ
ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ
ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ blogs ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ
ΠΡΩΙ-ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
hakis-hakis.
ME TA ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ.
ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ. ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ.
15 Μαρ 2009 7:14:00 μμ
Eσένα πόσα σου δίνει ο Καραμανλής?
ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΘέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κανείς ποιός υποκινεί (και χρηματοδοτεί) τις "κοινωνικές" εξεγέρσεις αυτές;
Σκέψου για παράδειγμα τα χαστούκια που έφαγαν οι αμερικάνοι από το Σαρκοζί και τον Καραμανλή στο Βουκουρέστι.
Θυμήσου ότι πριν από μιά εβδομάδα ο Πρόεδρος της Κίνας δήλωσε επίσημα ότι ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ την φερεγγυότητα των αμερικανικών ομλόγων.
Θυμήσου επίσης ότι προχθές ο Πρόεδρος της Βραζιλίας συναντήθηκε με τον Ομπάμα γιατί ανησυχεί για την τύχη του 1 τρισεκατομμυρίου που έχει επενδύσει σε ομόλογα του αμερικάνικου δημοσίου.
Οι αμερικάνοι ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι έρχεται μπόρα γι' αυτούς και ανησυχούν για την πρωτοκαθεδρία τους, ιδιαίτερα την οικονομική.
Εάν οι μεγάλες οικονομικές δυνάμεις του πλανήτη (Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία, κλπ) αρχίζουν να βάζουν τα αποθεματικά τους σε ευρώ, το επόμενο βήμα θα είναι οι αραβικές χώρες να αρχίζουν να πουλάνε το πετρέλαιο σε ευρώ και όχι σε δολάριο.
ΑYTO ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
Γι' αυτό οι αμερικάνοι κάνουν ότι μπορούν για να υποβαθμίσουν τη σταθερότητα του ευρώ, κυρίως τρομοκρατώντας τους διεθνείς επενδυτές περί διάσπασης της κοινωνικής συνοχής της ΕΕ.
Δεν μπορούν να κάνουν και τίποτε άλλο.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ" ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ, κυρίως σε αυτές που έχουν μεγάλο δημόσιο χρέος όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία.
Επιτέλους, μετά την απραγία που έφερε η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης η CIA και η NSA βρήκαν σοβαρό αντικείμενο απασχόλησης.
Θεωρία συνομωσίας λέτε; ΟΚ.
Ποιός μπορεί να απαντήσει μία ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
Η ευρωπαική χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση είναι η ΒRETANIA. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ;
Η ανεργία τους κοντεύει τα 2,5 εκατομμύρια και δεν διαμαρτύρεται κανένας;
Κύριοι, μας δουλεύουν.
ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
Στελιο
ΑπάντησηΔιαγραφήείσαι ο ΝΟΥΜΕΡΟ ένα σεναριογράφος,
είσαι ο φωσκολος της Ν.Δ
άλλαξε δίσκο γιατί μπλοκαρε
πες μας κάτι δικό σου.
Ο Γιώργος έρχεται και συ θα παίζεις τον τραμπάκουλα.
i plaka einai oti panta ftene oi amerikanoi RE DEN PIDIOSASTE sas echo pei epanilimenos na alaksete to politiko systima kai na valete term limits se olous tous kariolides kai karioles pou psifizete synecheia kai sas pidane. CAPTAIN
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦοβάμαι ότι υπονοεί να περάσει και αυτός αγκαλίτσα με την Ελλάδα, άν κατάλαβα καλά, κατά προτίμηση πάνω στο ποδήλατο.
Δηλαδή, εάν την ώρα που πάνε μαζί βολτίτσα, το παιντί μπερδέψει τα πετάλια τί κάνουμε;
Τί φταίει το κορίτσι που ο τύπος είναι από άλλο πλανήτη;
Να σπάσουμε τα μούτρα μας μόνο και μόνο επειδή το αμερικανάκι θέλει γκόμενα;
Είμαστε για τέτοια;
Αγοράκι, πές στη μανούλα να σου μάθει πρώτα ποδήλατο και το ξανασυζητάμε.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ. ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΜΑΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ.
ΑπάντησηΔιαγραφή