GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργή για τον Ρουσόπουλο!

Αυτός είναι που μας κατέστρεψε... . Από τον Γιάννη Παπαζήση . Μια "λεπτομέρεια" από την βραδιά του δείπνου του ζεύγους Ρουσόπουλου...

Αυτός είναι που μας κατέστρεψε...
.
Από τον Γιάννη Παπαζήση
.
Μια "λεπτομέρεια" από την βραδιά του δείπνου του ζεύγους Ρουσόπουλου με τρεις δημοσιογράφους (διαβάστε εδώ): Από διπλανό τραπέζι ακούστηκε, την ώρα που περνούσε ο κ. Ρουσόπουλος, μια γυνακεία φωνή προφανώς ...νεοδημοκρατικής απόχρωσης: "Αυτός είναι που μας κατέστρεψε...".
Σε άλλο τραπέζι όπου έτρωγε επίσης...
νεοδημοκρατική παρέα, μεταξύ των οποίων και ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας Θ. Καφέζας, τα σχόλια για τον κ. Ρουσόπουλο γίνονταν ψιθυριστά.

20 σχόλια

  1. Το επάγγελμα της πολεοδομίας βγάζει Ωνάσσηδες. Σύμφωνα με το πόθεν έσχες που έχουν οι δύο υπάλληλοι της πολεοδομίας έβγαζαν χρήματα και από άλλες δουλειές. Το φακελάκι έπεφτε σύννεφο για να νομιμοποιηθούν οι παρανομίες.
    στις Πολεοδομίες. Με 1.000.000 και 750.000 ευρώ στις καταθέσεις τους έχουν βρεθεί δύο υψηλόβαθμα στελέχη πολεοδομικών υπηρεσιών. Οι...

    δύο αυτοί κύριοι αγνόησαν τον νόμο περί «πόθεν έσχες», πιστεύοντας ότι δεν θα γίνουν αντιληπτοί. Τα πειθαρχικά τους συμβούλια θα αναλάβουν δράση από εδώ και πέρα, όπως και η εισαγγελική έρευνα, αφού έχει ήδη ολοκληρωθεί το άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών και έχουν προκύψει ύποπτες συναλλαγές

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ? ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ? ΠΑΠΑΡΙΑ ,ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ , ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΥΔΑΠ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 08 ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΑ 58 ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 150 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ , ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ? ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαζήση,
    όπου ψίθυρος,οί -καί καλά- πληροφορίες
    παραδίδονται στήν αφεντομουτσουνάρα σου.
    Τώρα μάλιστα πού διαθέτεις βλακόμετρο
    ....εεε φωνόμετρο-χρωματόμετρο μπορείς
    νά αναγνωρίσεις τίς πολιτικές φωνητικές
    αποχρώσεις.
    Άν σού στείλω ένα cd μέ τό γκάρισμα
    τού κυρ Μέντιου,θά βρείς πόσο τήν έχει?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α Παπαζήση,
    η απάντηση τού 1ου κουίζ,είναι ό
    ορνιθόρυγχος τής Αυστραλίας.
    Καί τό 2ο κουίζ πού θά πρόσφερε στό
    blog περισσότερο από τά κατσομπολιά
    σου,είναι:
    Στή θάλασσα τού Μονακό,υπάρχουν πιράνχας?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΗ

    ΑΡΡΩΣΤΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΠΑΣΟΚΕ
    ΕΧΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
    ΡΕ ΣΟΥΡΩΜΕΝΕ...

    ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ

    ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to poustroni pali sikonei ton kolo tou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.greekalert.com/2009/03/blog-post_9045.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1004038


    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1004038

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΑ ΤΩΡΑ..ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΛΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ ΑΛΩΝΙ..ΔΗΛ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ Ο ΓΑΠ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑΧΕΙ? ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΟΠΡΟΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ...ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ Η ΝΔ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ,,ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ JUR,,,ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΙΟ Η ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ...ΟΥΣΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτοι οι δημοσιογραφοι σαν τις μυγες στα σκατα πανε,οπου βρωμια ,μεσα ειναι και αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. vale ola ta sxolia na vgei h broma sthn epifaneia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΥ ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ...Η ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρεεε μαζί με τον μπουχέσα τα έκανε όλα ο Ρουσόπουλος δέν έκανε τίποτα μόνος του, πάρτε το καμιά φορά χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε παιδιά αυτό το λέτε δημοσιογραφία???

    Σήμερα την ώρα που έχ$#α από τον φωταγωγώ ΑΚΟΥΣΑ μια κυρία που έλεγε σε μια άλλη κυρία ότι την προηγουμένη που έχε%$ε άκουσε από τον φωταγωγώ την κυρία στον πάνω όροφο να λέει
    "Ότι η ΝΔ καταστράφηκε από τότε που έφυγε ο Ρουσόπουλος"

    Και ότι αυτή συμφωνεί μαζί της :O lol

    Έχετε ξεφύγει τελείως...

    Να δεχτώ ότι το σχόλιο που γράφετε είναι 100% ακριβές. so what???

    Αν κάνετε μια βόλτα στον κόσμο δεν θα σταματήσετε να γράφετε τα μπινελίκια που πέφτουν για την κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους βομβιστές, τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ΚΑΘΑΡΑ.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και εσύ τι ζόρι τραβάς ρε πασοκομμούνα άν ο Ρουσόπουλος
    έφαγε με δημοσιογράφους κτλ.
    ¨Αντε, ρε κορόϊδα του χαζογιώργου
    βγήκατε ,τώρα, μικροί μεγάλοι στα
    καφενεία. Θέλεις να μάθεις ποίος
    είναι αυτός που σε καθοδηγεί να
    γραφεις λασπολογίες? Ορίστε ,λοιπόν..
    ΝΑΤΟΣ!!! ΝΑΤΟΣ!!!! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ιδού ο πολιτικός βίος και η πολιτεία του Γιωργάκη, του BRAVO YORGOS, του Αμερικάνου Φιλέλληνα πολιτικού που έχει βάλει στόχο να
    εξαθανίσει ότι Ελληνικό.

    Το παιντί,είναιεκ πεποιθήσεως Αθεος
    Σε βιβλίο με συνεντεύξεις της, το οποίο εκδόθηκε σε ανύποπτο χρόνο, η πρώτη σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, Εύα, σημειώνει για αυτόν ότι είναι ένας «εκ πεποιθήσεως άθεος». (Πηγή: Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου Αποκαλύπτει», σελ. 17)
    Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα:
    «Κάποια μέρα βέβαια έμαθε και το Καστρί ότι ο Γιώργος και η Εύα είχαν κάνει πολιτικό γάμο στο Λονδίνο. Εδώ, όμως, ήταν Ελλάδα και καθώς το νεαρό ζευγάρι άρχιζε σιγά σιγά να αποκτά τον δικό του κύκλο, ανέκυψε εκ των πραγμάτων η ανάγκη να γίνει και θρησκευτικός γάμος... Αυτό δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα για την Εύα, πολύ περισσότερο όταν σκεφτόταν ότι θα γινόταν μητέρα... Εθεσε λοιπόν στο Γιώργο θέμα θρησκευτικού γάμου. Και τότε βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη. Ο Γιώργος Παπανδρέου της δήλωσε ορθά κοφτά ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί, όπως της είπε, ήταν εκ πεποιθήσεως άθεος... αμέσως μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο πατέρας του θα περνούσε το νόμο για την αναγνώριση του πολιτικού γάμου και θα λυνόταν το πρόβλημα».
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, λοιπόν, είναι εκ πεποιθήσεως άθεος. Αυτό διαφαίνεται και από διάφορες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.
    Όμως, δεν το ομολογεί ανοικτά και προσπαθεί να συγκαλύψει την αδιαφορία του για εθνικές συλλογικές πεποιθήσεις που είναι βαθιά ριζωμένες στη συνείδηση των πολιτών. Προσπαθεί να κρύψει την αδιαφορία κι απ' ό,τι φαίνεται, την άρνηση του, για την Ορθοδοξία και το Έθνος.Είναι ένας υποκριτής.
    «Η ταύτιση του Κράτους με την Εκκλησία στην Ελλάδα και ιδιαίτερα ο συγκεντρωτισμός στο χώρο της Παιδείας, έχει δημιουργήσει ένα πολιτιστικό μονοπώλιο στη χώρα μας. Αυτό το μονοπώλιο, ουσιαστικά, δεν επέτρεψε να τεθεί υπό το φως της καθημερινής κριτικής και συστηματικής έρευνας τόσο η Εκκλησία όσο και η Παιδεία μας». (Συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα», 3/1/2004).
    Είναι σαφές ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει στο στόχαστρο την Εκκλησία κι ότι επιθυμεί το διαχωρισμό της Παιδείας από την Ελληνοχριστιανική παράδοση. Απώτερος σκοπός: να καταργήσει το μάθημα των θρησκευτικών και την προσευχή από τα σχολεία.
    Και γενικότερα: στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, να εμποδίσει κάθε μορφής δημόσια εκκλησιαστική παρουσία, όπως άλλωστε επιτάσσει και το Σύνταγμα της Αμερικής.
    -- Ναρκωτικά
    Ο Γιώργος Παπανδρέου [το παιντί]υπερασπίζεται «τη δυνατότητα του χρήστη κάνναβης να καλλιεργεί στο σπίτι του μία μικρή ποσότητα για δική του μόνο χρήση». (Πηγή: περιοδικό «ΚΛΙΚ» αρ. 122, έτος 1997)

    -- ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!
    Υστερα από προφορική εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας να αλλάξει, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η διεθνώς κατοχυρωμένη, από τη Συνθήκη του Μοντρέ του 1936, ονομασία των
    «Στενών», σε «Τουρκικά Στενά»

    --- ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΑΝ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΧΤΗΚΕ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΤΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ

    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει.
    --- ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ!!!!!!!!

    -- ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΤΗ Ε.Ε
    Στις 15/3/01, στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., ο Βέλγος υπουργός, για να εξυπηρετήσει τις γαλλογερμανικές σκοπιμότητες, πρότεινε να καταδικαστεί η Τουρκία για την κατάσταση των πολιτικών της κρατουμένων (“λευκά κελιά”, δολοφονίες κλπ). Ενώ κανείς υπουργός δεν τόλμησε να έχει αντίρρηση, ούτε ακόμη και ο επίτροπος Φερχόιγκεν, σηκώθηκε ΠΟΙΟΣ? ο Χαζογιώργος και υποστήριξε ότι “η τουρκική κυβέρνηση ρυθμίζει το καθεστώς των φυλακών προς την σωστή κατεύθυνση” και ακύρωσε την έκδοση απόφασης! Από τότε, έχουν πεθάνει 107 απεργοί πείνας.

    Τι δήλωση ήταν αυτή που έκανε σαν υπουργός εξωτερικών το 1999: λέγοντας.....
    "Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs
    παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs."
    στον κ. ΘΩΜΑ ΣΑΡΑ, αρχισυντάκτη τηs Βόρειο – Αμερικανικήs Επιθεώρησηs
    « ΠΑΤΡΙΔΕΣ » , Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά."
    -Για την πρότασή που κατέθεσε στη Βουλή για τη καλλιέργεια κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
    -Για τους χορούς (ζεϊμπέκικα) με τον κύριο Τζέμ? Τι κέρδισε η Πατρίδα?
    -Για την υπόσχεσή του ότι θα τα ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΑ όταν παρέλαβε από τον Σημίτη το κόμμα ,τι άλλαξε ο Γιώργος?
    -Αλήθεια τι εξηγήσεις έδωσε για τα 500.000 γιαούρτια στην Θεσσαλονίκη που έγραψε στην εφημερίδα ΠΑΡΟΝ ο Μάκης Κουρής?
    -Τι θέση πήρε όταν επί Σημίτη ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων και αυτός ήταν στο Υπουργικό Συμβούλιο ως Υπουργός?
    -Τι θέση πήρε όταν έδινε χρήματα σε εργοστάσια της Β. Ελλάδος να μεταβούν στα
    Βαλκάνια με αποτέλεσμα να έχει ερημώσει η Μακεδονία και η ανεργία να φουντώσει?
    Τι επιλογές ήταν αυτές ,τύπου Καραχασάν, Ματσούκα αλλά και πρόσφατα με τον μουσουλμάνο βουλευτή του Πασόκ ο οποίος άκουσον-άκουσον ζήτησε από την Τουρκία να έλθει να τους διεκδικήσει…και ούτε που τον διέγραψε από το κόμμα
    μιας και καταπάτησε τον όρκο που έδωσε στη Βουλή των Ελλήνων. Ποια ήταν η στάση του για το βιβλίο ιστορίας της κας Ρεπούση (περί συνωστισμού της Σμύρνης κ.α)?και ποιά χρηματοδότηση είχε η έκδοση αυτού του βιβλίου από το ίδρυμα GEORGE SOROS?
    -Με την υπόθεση ΟΤΣΑΛΑΝ (ο Κολοκοτρώνης των Κούρδων ας μου επιτραπεί να πω) τι θέση πήρε ενώ παραιτούνταν Πάγκαλος-Παπαδόπουλος και Πετσάλνικος
    για να καταλαγιάσει η καταγραυγή του λαού? Απλούστατα ..έγινε….. Υπουργός Εξωτερικών…
    -Ποια ήτανε η στάση του τότε για την κλοπή του Χρηματιστηρίου που εκλάπησαν 35 τρις δρχ. ιδρώτας του λαού από τα λαμόγια?
    Η άπατρις θέση του για το σχέδιο ΑΝΑΝ, που εάν πέρναγε, θα χανόταν η Κύπρος.
    - υποστήριξε τους μετανάστες (τους έχει τάξει Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου κ.λ.π) ενώ ταυτόχρονα διαφωνεί για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού λές και αυτός δεν ήταν κάποτε Ελληνας της διασποράς…{δια
    αυτό είναι άπατρις]
    Είναι ο πρώτος που ξεκίνησε τη φάμπρικα τών ΜΚΟ στήν Ελλάδα και με αυτό τον τρόπο μοίρασες πολύ χρήμα σε ανθελληνικές οργανώσεις.

    Άντε,λοιπόν,λαΠσολόγοι της δεκάρας
    ---Το φιλάξαι τ΄αγαθά τού κτήσασθαι
    χαλεπώτερον έστι--[Δημσθένης],
    αλλά που μυαλό,,,,,Χαζογιώργηδες.
    Λασπολογείτε τους άνθρώπους που
    προσφέρουν και υμνείτε τους κατασροφείς...Αιθεροβάμονες...
    Ken

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ "ΤΑ ΕΠΙΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12:49:00 μπουτάνας γιοί δημοσιογράφοι δέν έγραφε ο γιός του Βουλγαράκη στα φιλαράκια του? Μπουτάνας γιός είσαι και εσύ, καραπουτάνας μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ανωνυμος-15 Μαρ 2009 12:49:00 μμ



    Με τη μανα σου μενεις? εχεις οικογενεια?Πανε πεσε στη θαλασσα να σωθουν οι δικοι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ken

    15 Μαρ 2009 7:16:00 μμ


    Ρε συ Ken εισαι μεγαλη πουταναρα....ξερω εμοιασες στη μανα σου...αληθεια η αδελφουλα σου ξερει να κανει Πιτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ??? ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΣ??? ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΙΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΛΑΓΟΣ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΑΣΕΙΕ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΠΛΕΟΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση