GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς γιόρτασε τα κούλουμα ο δήμαρχος...

15 σχόλια

  1. Η΄ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» (SIC) ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η΄ ΕΜΕΙΣ Μ…(μπιπ)…ΕΣ

    26-02-2009

    Για μία ακόμη φορά ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «παπαγαλάκια» του ανέσυραν από τη ναφθαλίνη το χιλιοειπωμένο, αλλά ποτέ εφαρμοσμένο, «περίφημο» σύνθημα (σεμνά και ταπεινά).

    Μετά από μία ακόμη συνεδρίαση οπερέτα του κυβερνητικού συμβουλίου, μάθαμε ότι ο «καταλληλότερος» (sic), έδωσε «αυστηρή» εντολή (τρομάρα του), στους υπουργούς της «ικανότατης» κυβέρνησή του, να προχωρήσουν σε δραστική μείωση της σπατάλης.

    Μα κύριε Κωστάκη μας αυτά τα ακούσαμε προεκλογικά, εσύ δεν ήσουν που έλεγες από το μπαλκόνι, ότι θα εξοικονομήσεις, άκουσον – άκουσον 10.000.000 € από το σπάταλο κράτος του ΠΑΣΟΚ???

    Αντ΄ αυτού, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε αυτοί που αυξήσατε με γεωμετρική πρόοδο τις άσκοπες δαπάνες, την πενταετία που έχετε την κουτάλα του κρατικού ταμείου στα χέρια σας???

    Μήπως Κωστάκη μας, είσαι ανίκανος και δεν μπορείς να επιβληθείς στα «σαΐνια» σου???

    Τόσο ατίθασα, σπάταλα, άπληστα και ανυπάκουα είναι τα αθεόφοβα???

    Κωστάκη μας, βαρεθήκαμε να ακούμε από τα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου για το πόσο δυσαρεστείσαι κάθε φορά, που κάποιος άπληστος μεγαλόσχημος από το κόμμα σου, προκαλεί με τη συμπεριφορά του και τις αρπαχτές.

    Επίσης Κωστάκη μας, οφείλεις να μας εξηγήσεις, πως θα περικόψεις τις ηγεμονικές και συνάμα προκλητικές αμοιβές των golden boys του κομματικού σου συρφετού???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που τους τοποθετήσατε στους δημόσιους οργανισμούς???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που υπογράψατε τα συμβόλαια με τις προκλητικές και συνάμα σκανδαλώδεις αμοιβές τους, που κυμαίνονται από 150.000€ μέχρι 600.000€ το χρόνο, πλέον των πριμ και των έξτρα παροχών???

    Κωστάκη μας, γιατί μας προκαλείς για μία ακόμη φορά???

    Κωστάκη μας, τόσο μ…(μπιπ)…ες μας θεωρείς???

    Ε… όχι Κωστάκη μας, αποκαλύφθηκες πόσο παραμυθατζής είσαι!!!

    Δεν μπορείς να μας παραπλανήσεις πάλι… γιατί απλά σου θυμίζουμε το γνωμικό:

    Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα ή λίγους για μεγάλο, πολλούς όμως και για μεγάλο ποτεεεεέ.

    «Καταλληλότερε» (sic) εσύ και τα «σαΐνια» σου είστε επικίνδυνοι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!

    «Καταλληλότερε» (sic), το μόνο που σου απέμεινε να κάνετε… είναι να «αποδράσετε» από τη διακυβέρνηση της χώρας, τόσο εσύ, όσο και το κομματοσκυλολόϊ σου.

    Εταιρίες ενοικίασης ελικοπτέρων υπάρχουν πολλές… αν δεν τις ξέρεις, βάλε τον Παυλόπουλο, τον Μαρκογιαννάκη ή τον Δένδια να συγκεντρώσουν πληροφορίες από τον Παλαιοκώστα!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΓΡΕΚΙ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.antinews.gr/?p=5427
    Οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται
    By Factorx | March 2, 2009
    Δεν καταλαβαίνω, κατά τα άλλα, γιατί έγινε τόσος θόρυβος με το περίφημο πλέον «μυστικό δείπνο» του κ. Γ. Παπανδρέου με επιλεγμένους μεγαλοεπιχειρηματίες. Πίστεψε άραγε κανείς αφελής ότι δεν θα γινόταν κι αυτό; Ένα παζάρι ήταν η κόντρα του με την διαπλοκή που κρίθηκε υπέρ όταν ο Καραμανλής απέδειξε ότι δεν μπορεί να κρατήσει τις ισορροπίες - ή τις διατάραξε πριμοδοτώντας μόνο τους δικούς του, δια του Ρουσόπουλου. Διαλέγετε και παίρνετε. Κρατείστε ως υποσημείωση ότι πρωταρχικό μέλη του «συστήματος» αυτήν την εποχή είναι η εξεύρεση εκείνου που μπορεί να εξασφαλίσει έστω και μια μίνιμουμ σταθερότητα- για το ίδιο.

    Στην πραγματικότητα ο κ. Γ. Παπανδρέου έδινε πάντα πρώτη προτεραιότητα στις σχέσεις του με τα διάφορα επιχειρηματικά lobby. Όπως τότε στα μέσα της δεκαετίας του 80 που συγκρότησε την «Ελληνική Ένωση Νέων Επιχειρηματιών», για να τον στηρίξει στις πολιτικές του φιλοδοξίες. Τα περίφημα «Νέα Τζάκια», όπως τα αποκαλούσαν τότε.

    Το κτίσιμο των «νέων τζακιών» άρχισε με «κλειστές διαλέξεις» του Γ. Παπανδρέου στο κτίριο της «Ιντεραμέρικαν» του κ. Δ. Κοντομηνά το 1986. Προσκεκλημένοι σε εκείνες τις συγκεντρώσεις ήταν διάφοροι «νέοι» επιχειρηματίες της εποχής, όπως ο Γ. Κοσκωτάς και ο Θ. Μαργέλλος. Ο πρώτος είναι ο τραπεζίτης που προκάλεσε την πτώση της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου, ο ίδιος για τον οποίο ο ΓΑΠ είπε πρόσφατα ότι αυτός …«αποκάλυψε» το σκάνδαλό του. Ο κ. Μαργέλλος πρωταγωνίστησε τότε, μαζί με τον Λούβαρη (Κόκκαλης), στο γνωστό «σκάνδαλο για το καλαμπόκι», για το οποίο και καταδικάστηκε αργότερα. Σήμερα παραμένει στενός φίλος του κ. Παπανδρέου (θυμούνται στο ΠΑΣΟΚ το ταξιδάκι στο Παρίσι;), αλλά και του κ. Γ. Κύρτσου.

    Μέλη του πρώτου ΔΣ της Ένωσης Νέων Επιχειρηματιών, ήταν οι εξής: Πρόεδρος, Θανάσης Λαβίδας, Αντιπρόεδρος Χάρης Κυριαζής, Διευθύνων Σύμβουλος Δ. Καλλιτσάντσης, Μέλη: Γ. Παπαθανασίου, Δ. Κοντομηνάς και Βαρβάρα Βερνίκου.

    Ο κ. Γ. Παπαθανασίου είναι βεβαίως ο σημερινός υπουργός Οικονομικών αυτοπροσώπως (!!!). Ο κ. Δ. Καλλιτσάντσης συμμετείχε και στο πρόσφατο μυστικό δείπνο. Ο κ. Δ. Κοντομηνάς είναι ο γνωστός. Ο κ. Χ. Κυριαζής, ιδιοκτήτης τότε του ομίλου πληροφορικής. Delta Singular, υπήρξε αργότερα και συνεργάτης του Στ. Μάνου στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας,

    Στο καταστατικό της Ένωσης Νέων Επιχειρηματιών μεταξύ άλλων διαβάζουμε και τα εξής ονόματα:

    Πάνος Τσουπίδης, πρώην διευθύνων σύμβουλος τότε της Δωρικής Τράπεζας μετέπειτα της «Μαρφίν» και αργότερα στενός φίλος του κ. Αλογοσκούφη και πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, από το οποίο απομακρύνθηκε μετά το σκάνδαλο των ομολόγων.

    Πέτρος Γ. Δούκας, ο γνωστός.

    Για λόγους χώρου δεν είναι δυνατόν να ασχοληθούμε σήμερα λεπτομερώς με τις δραστηριότητες των άλλων μελών της ομάδας των «Νέων» τότε και «Παλαιών» σήμερα επιχειρηματιών. Η ανάγνωση και μόνο των ονομάτων στο τεύχος εκείνο του «Αντί» που υπογράφει ο υποφαινόμενος πείθει για τις επιχειρηματικές προσβάσεις του κ. Γ. Α. Παπανδρέου. Πόσο τυχαία ήταν άραγε η συμμετοχή ονομάτων όπως εκείνα του κ. Κυριακόπουλου, προέδρου αργότερα του ΣΕΒ , του ανιψιού του πρώην προέδρου του ΣΕΒ, κ. Στάμου Στράτου, ιδιοκτήτη τότε της εταιρείας LSI καθώς και του προέδρου του ΣΕΒ Βορείου Ελλάδος κ. Ευθυμιάδη; Ή εκπροσώπων γνωστών και ηχηρών τότε ονομάτων επιχειρηματικών οικογενειών, όπως η κ. Βερνίκου, ο κ. Μπουτάρης και ο κ. Μηναϊδης;

    Μήπως, τελικά, η λεγόμενη «πολιτική αφέλεια» και «αγαθοσύνη» του Γιωργάκη δεν ήταν παρά «στάχτη στα μάτια»; Η απάντηση, προσεχώς.

    Topics: Πολιτική Επικαιρότητα |

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επεισόδια μεταξύ οικονομικών μεταναστών και αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, στο ύψος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.
    Οι συμπλοκές ξεκίνησαν μετά τον τραυματισμό ενός αλλοδαπού, ο οποίος παρασύρθηκε από φορτηγό αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί σε αυτό.
    Αμέσως έφτασαν στην περιοχή δεκάδες οικονομικοί μετανάστες και άρχισαν να πετούν πέτρες κατά του φορτηγού. Στη συνέχεια βρέθηκαν στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου αστυνομικές δυνάμεις, που δέχθηκαν πέτρες, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση δακρυγόνων, για να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους.
    Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων εκτός από τον αλλοδαπό άνδρα, τραυματίστηκαν ένας διερχόμενος πολίτης και δύο αστυνομικοί, ενώ αυτοκίνητα υπέστησαν φθορές.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ , ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ , ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος και να αντιτίθεται στην κατασκευή υπόγειου παρκινγκ στην αθήνα. Πραγματικα πρέπει να είναι πολύ μα πολύ μαλάκας. Για να σας πείσω πόσο ηλίθιες απόψεις είναι αυτές των ψευτοπροοδευτικών, όταν στην θεσσαλονίκη κατασκεύαζαν τον περιφερειακό πριν κάποιες δεκαετίες βγαίναν κάποιοι με αυτές τις απόψεις και λέγαν για οικολογική καταστροφή, καταστροφή του δάσους κλπ. Φανταστείται να τους ακούγαν οι αρμόδιοι!!! Σήμερα θα είχαμε διπλάσιο κυκλοφοριακό και πολλαπλάσιο οικολογικό πρόβλημα στη θεσσαλονίκη. Γι αυτό να υποστηρίξουμε το αυτονόητο: κατασκευή υπόγειων παρκινγκ σε όλες τις γειτονιές της αθήνας. Περιθωριοποίση συριζικών στοιχείων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Ειχε ερθει ενα ζευγαρι φιλοι μου απο τη Κυπρο στην Αθηνα για το τριημερο και σκεφτηκα να τους παω τη καθαρα δευτερα στου φιλοπαππου, ετσι λοιπον ξεκινησαμε για το κεντρο της Αθηνας.
    Ήταν η πρωτη μου φορα που πηγαινα εκει και η τελευταια...Οι Ελληνες παρακολουθουσαμε εκπληκτοι τα καραγκιοζιλικια των Αλβανων (οχι των αλλων λαων) να προκαλουν κοσμο με τη συμπεριφορα τους να κοιτανε τις κοπελες του κοσμου, να εχουν κατσει σε διαφορες γωνιες και να κανουν... ματι δινοντας σημα στα...
    αλβανικα! Περα του οτι ξευτιλιστηκα στο ζευγαρι που ειχα τη φαεινη ιδεα να τους παω στο κεντρο της Αθηνας αλλα και του παγκοσμιου πολιτισμου (διπλα στην Ακροπολη) μαζι μου ξευτιλιστηκε και η χωρα μας. Το δε ζευγαρι να ειναι τρομοκρατημενο. Να κρατανε οι γυναικες τις τσαντες τους σφιχτα και ολοι μαζι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Ασε δε την ωρα που εβγαλαν τα....φαγητα το τι εγινε με τους αλβανους!!
    Και εχουμε και εσας κυριε δημαρχε να μας λετε με τοσο παθος?? οτι ειμαστε ισοι με αυτους. Οχι κυριε εσεις μπορει να ειστε ισοι, οχι εμεις. Εμεις δεν νοιωθουμε ισοι, αν εσεις το νοιωθετε δεν ενδιαφερει το 99% των ελληνων.
    Σιχαθηκα τον εαυτο μου με αυτο που ειδα μα ηθελα να ξερα δεν ντρεπεστε για αυτο τα χαλι??? δεν εχετε ιχνος φιλοτιμου???
    Ουστ ρεμαλια που τολματε να μας λετε οτι ειμαστε ισοι με τους αλβανους, ρεμαλια της πολιτικης και δημοσιογραφικης ζωης του τοπου ...σιχαμενοι που κανατε τα καλυτερα σημεια της αθηνας γκετα....και τολματε να μην ντρεπεστε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η "δημιουργικότητα" πάντως που έχει εμπνεύσει ο κακλαμάνης σε μερικούς χασομέρηδες είναι κάτι το τρομερό! τουλάχιστον αυτός το κάνει λόγω έργων, έστω και αμφιλεγόμενων, και δε λάμπει δια της απουσίας του όπως οι προηγούμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΟΥ....."
    Επι Δημαρχιας του η ΑΘΗΝΑ εγινε ΧΑΒΟΥΖΑ...ΕΝΑ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άντε πάλι κρυάδες από τό φτερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Ειχε ερθει ενα ζευγαρι φιλοι μου απο τη Κυπρο στην Αθηνα για το τριημερο και σκεφτηκα να τους παω τη καθαρα δευτερα στου φιλοπαππου"\
    ΡΕ ΠΕΙΝΑΛΑ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑΡΙΑ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Σ'ΑΡΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι , δεν
    κωλώνειειειειειεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ 9Η ΦΟΡΑ.
    ΕΙΣΑΙ
    Α Ρ Χ Ι Μ Α Λ Α Κ Α Σ .
    ΒΑΖΕΙΣ ΠΛΩΡΗ
    ΓΙΑ ΑΡΧΙΔΙ Α Ρ Χ Ι Μ Α Λ Α Κ Α Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
    «Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Σημίτη. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
    Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί μαζί του,έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση. Επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνομά του ενώνει.»
    Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    16 Σεπτεμβριου 2001

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εγιναν και η αλβανοι γαμιαδες!!! ρε τι αλλο θα ακουσουμε.....ρε δε πατε να φατε καμια φασολαδα μπας και κλασετε κανα αρχιδι....ομορφαντρες ε ομορφαντρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση