GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συνέχεια της διαμάχης...

Η άποψη του δημοσιογράφου Μιχάλη Δημητρίου για τη δικαστική διένεξή του με τον Νίκο Παπανδρέου .. Επιμένει όχι πλέον στην προφυλάκιση του δη...

Η άποψη του δημοσιογράφου Μιχάλη Δημητρίου για τη δικαστική διένεξή του με τον Νίκο Παπανδρέου
..
Επιμένει όχι πλέον στην προφυλάκιση του δημοσιογράφου Μιχάλη Δημητρίου, αίτημα για το οποίο είχε ήδη προκαταβάλει τα τροφεία των φυλακών Κορυδαλλού (και το οποίο απορρίφθηκε την περασμένη Παρασκευή από τη Δικαιοσύνη) αλλά στην είσπραξη, έστω και προσωρινά των χρημάτων μετά τόκου της καταδικαστικής απόφασης για συκοφαντική δυσφήμιση τον Σεπτέμβριο του 2004 ο συγγραφέας κ. Νίκος Παπανδρέου, εξαντλώντας όλα τα δικονομικά μέσα.
Τούτο παρά το γεγονός ότι μετά από αίτημα του Μιχαήλ Δημητρίου και του συνηγόρου του κ. Γιώργου Λιάννη, η Δικαιοσύνη έκανε δεκτή την...
έφεσή του και ήδη όρισε την διεξαγωγή νέας δίκης για την όλη υπόθεση τον Απρίλιο του 2010.
Χθες Πέμπτη 18 Μαρτίου 2009, οι συνήγοροι του αδερφού του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον συνδικαλιστή του Κινήματος κ. Δημ. Βερβεσό, παρενέβησαν στη δικαστική διαδικασία ζητώντας να μελετήσουν τον πλήρη φάκελο της απορριπτικής απόφασης της περασμένης Παρασκευής και να ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματα του κ. Ν. Παπανδρέου ως προς την είσπραξη, μέχρι τη νέα δίκη, των χρημάτων μετά όλων των νομίμων τόκων και εξόδων. Το Δικαστήριο δεν έκρινε το αίτημα ως ιδιαίτερα επείγον, όπως ζήτησαν οι συνήγοροι του κ.Ν.Παπανδρέου, και καθόρισε να κριθεί αυτό σε συνεδρίαση στις 30 Μαρτίου 2009 στις 12 μ.μ.
Σημειώνεται ότι η απορριπτική απόφαση της Δικαιοσύνης κατά της τελεσίδικης απόφασης της αγωγής έγινε δεκτή (όπως αναλύεται στο πολυσέλιδο σκεπτικό της) με βάση το γεγονός ότι ο αναρμόδιος για το παραπολιτικό δημοσίευμα Μιχάλης Δημητρίου ουδέποτε έλαβε γνώση των διαφόρων φάσεων της διαδικασίας με τρόπο έγκυρο και νομικά ορθό.

23 σχόλια

  1. Ο εκπαιδευμένος χορευτής Νικολάκης περιμένει να γίνει το Τζέφρι πρωθυουργός για να πάρει κι ο ίδιος κάποια θέση συμβούλου... Τι στο καλό, τέτοιος διανοούμενος να πάει χαμένος; Θάχουμε πολλές πλάκες ακόμα με το παπανδρεϊκό, καλά νάμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ
    ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΑΔΕΛΦΕ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΔΙΚΑΣΜΕΝΑ
    ΠΑΣ 30% ΠΑΝΩ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ. ΡΕΜΑΛΙΑ.

    ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΛΟΥΓΚΡΑ..

    ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ..
    ΒΑΛΤΕ 2000 ΒΡΙΣΙΕΣ.. ΖΩΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αξέχαστο «βαθύ Πασόκ» θυμίζουν η νοοτροπία και η συμπεριφορά του αδελφοσυμβούλου Νίκου Παπανδρέου!»
    Από exastal:

    Μήπως ξεκίνησε η εκδικητική μανία Πασόκ, πριν καν ακόμα κερδίσουν τις εκλογές; Το μήνυμα που στέλνουν είναι ράψτε το, βουλώστε το. "Αφήστε να περάσει η Ελλάδα"!


    Διαφορετικά δεν εξηγείται το ανελέητο «βαθύ Πασόκ» αλλά και η σιωπή των αδίστακτων κατά τα άλλα μεγαλοδημοσιογράφων! Αν στη θέση του αδελφού Νίκου ήταν βουλευτής της ΝΔ θα είχαν αναποδογυρίσει το σύμπαν για το δικαίωμα στην «ελευθερία του λόγου» ! Μονομερείς και εμπαθείς ερμηνείες του συντάγματος κατά τα συμφέροντα της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης»! Έχει κάθε δικαίωμα να καταφύγει στη δικαιοσύνη.

    Καταδικάζουμε όμως τη μεθοδολογία και τη νοοτροπία του «ποιητή»!

    Υπενθυμίζω ότι ο αδελφοσύμβουλος Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος διαθέτει και έντονες καλλιτεχνικές τάσεις, προσεβλήθη από δύο παραπολιτικά σχόλια στην πάλαι ποτέ εφημερίδα «Απόφαση»(πολύ μικρά δημοσιεύματα που αφορούσαν πιθανή προσωπική σχέση με τη Μ. Δαμανάκη, η οποία και το ξεπέρασε αμέσως ως παραπολιτικό και άνευ σημασίας σχόλιο).

    Με αγωγή ζητούσε ένα εκατομ. ευρώ από το δημοσιογράφο Μ. Δημητρίου και άλλα τόσα από την εφημερίδα. Ξέρετε! Ταυτίζονται με την ίδια την Ελλάδα και είναι πάρα πολύ ακριβή η τιμή τους.

    Ο δημοσιογράφος δεν είχε ουδεμία συμμετοχή ή ευθύνη στο δημοσίευμα και εμηνύθη ψευδώς ως διευθυντής ενώ απλά ήταν εκδότης της εφημερίδας παλαιότερα για ένα τρίμηνο.

    Γιατί έσπευσε τώρα ο «αδελφός» να επιτύχει την καταδίκη "ερήμην" του κατηγορουμένου, χωρίς να τον ενημερώσουν και με τόσο μεγάλη μισαλλοδοξία (δεν είναι εκπληκτικό ότι τον καταδίκαζαν εν αγνοία του, ως "αγνώστου διαμονής");

    Απάντηση:διότι ο δημοσιογράφος εργάζονταν στο γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και μεθόδευσαν(ο αδελφός Νίκος μαζί με το δικηγόρο του Βερβεσό-πρωτοπαλίκαρο του Πασόκ-) με όλες τις λεπτομέρειες τη σύλληψη, ώστε αυτή να γίνει μέσα στο Υπουργείο(μέσα στο «κράτος της δεξιάς» και μπλα μπλα… ).

    Τι σας θυμίζει; Το κλάμα του προέδρου Γιώργου στο λιμάνι του Πειραιά από την ανάποδη. Ο αδελφοσύμβουλος Νίκος είναι λοιπόν ο φαεινός καθοδηγητής αυτών των γελοίων show που έχουν στόχο να αναδείξουν τον πρόεδρο ως λαϊκό ηγέτη και σοφό κληρονόμο της "ιστορίας της Ελλάδας"!

    Εν ολίγοις. Είδαμε να ξεδιπλώνουν οι μηχανισμοί του Πασόκ όλο το σκοτάδι τους και όλα τα μεσαιωνικά τερτίπια τους για να πλήξουν ουσιαστικά όχι το δημοσιογράφο αλλά ένα μέλος της κυβέρνησης και να βγαίνουν μετά οι καραμούζες και τα φερέφωνα του «κινήματος» να απαιτούν παραίτηση του υπουργού, ο οποίος υποχρεούνταν "φυσικά" να γνωρίζει το «βρώμικο» παρελθόν του συνεργάτη του. Ενός δημοσιογράφου που έθιξε την «ιστορία της ίδιας της Ελλάδας»!

    Η "ιστορία της Ελλάδας" είναι γι' αυτούς κάτι σαν το καρπούζι. Παίρνει κάθε παιδί του Α. Παπανδρέου από ένα σκελίδι. Ο πρόεδρος παίρνει το μεγαλύτερο κομμάτι!

    Εμείς απλώς κοιτάμε ή παρακαλάμε να μας πετάξουν τα φλούδια! Κάτι έχουν κι' αυτά!

    Δυστυχώς σε αυτό το σημείο βρίσκονται οι μηχανισμοί που κινούν τα νήματα δίπλα στον Γιώργο! Ένα σημείο βουτηγμένο στη βαρβαρότητα, την οικογενειακή καμαρίλα, τη μισαλλοδοξία και την εμπάθεια!


    Σκεφτείτε τι έχει να γίνει έτσι και αφήσουμε «να περάσει η Ελλάδα τους»!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΙΑ ΚΑΜΑΡΙΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.
    Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
    ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ Η ΠΑΝΙΑ (CILOROYFIANAKOS FAINETAI).
    Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΛΟΣ ΖΙΓΚΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anwnymos-20 Μαρ 2009 6:07:00 μμ


    Suck my cock baby.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    1. ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    2. ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΑΕΠ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ
    4. ΠΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    6. Ο ΟΣΦΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
    7. Η ΖΩΉ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
    8. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    10. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ
    ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    11. ΕΧΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    12. ΕΧΩ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ(εμνότητα)
    Ε(πανίδρυση)
    Μ(ηδενική ανοχή)
    Ν(ατάσσα)
    Ά(πλετο φως)
    &
    Τ(ρομοκρατία)
    Α(λογοσκούφης)
    Π(ακιστανοί)
    Ε(φραίμ)
    Ι(διωτικοποιήσεις)
    Ν(ικήτας Κακλαμάνης)
    Α(βραμόπουλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καί οί δύο μού είναι αντιπαθείς.
    Ή ρεμούρα τού Νικολάκη γιά είσπραξη ""λύτρων"",δέν μού προξενεί εντύπωση,αφού είναι γνήσιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΟΣΙΑ(ΛΗΣΤΗΣ)!!!


    SPARK!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΕΓΙΝΕ......
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΗ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
    ΜΙΛΑΜΕ..........

    ΑΡΧΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.
    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to 8ema me ton io voulgaraki to kanane gargara ola ta kolokanala eida...a re vromofasistes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να μην ξεχνάμε τι εστι πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 6.07

    Ενώ αυτός με το PLAY STATION δεν πήγε χαμένος ???? Μόμολο. Ελπίζω να διάβασες παρακάτω τι σημαίνει ΄΄ ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αν είναι συγγραφέας ο Νίκος, ο σκύλος μου είναι νομπελίστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η αλητεία διώκεται κι ας έχει δημοσιογραφική κάλυψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδή οι συκοφάντες της δεξιάς δεν πρέπει να πηγαίνουν φυλακή;
    Βρε παιδιά τελικά εσείς είστε ακατάλληλοι και επικίνδυνοι.
    οΙ ΔΕΞΙΟΙ έχουν άσυλο σε αυτά που γράφουν και λένε;
    Ωραία δημοκρατία πιστεύετε.
    Μα είστε τόσο φασίστες και άχρηστοι;
    Οι ψτωχοί τι θέλουν μαζί σας;
    ΤΕΛΙΚΑ τη ΝΔ την ψηφίζουν οι αγράμματοι και οι διαπλεκόμενοι.
    ΞΥΠΝΙΣΤΕ φτωχοί που εκ παραδόσεως είστε δεξιοί.
    Το μέλλον των παιδιών σας υπονομεύεται με το να είστε ψηφοφόροι του κόμματος της αριστοκρατίας και της κλεψιάς.
    Η ΝΔ προεκλογικά δίνει ψίχουλα στους φτωχούς και μετεκλογικά τους
    τα παίρνει στο δικαπλάσιο.
    ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Νϊκος Παπανδρέου είναι το καλύτερο παιδί της οικογένειας Παπανδρέου. Είναι ευάισθητος, αυθόρμητος, ειλικρινής, έντιμος,μορφωμένος, διδάκτορας Πανεπιστημίου,ουδέποτε χρησιμοποίησε την άμεση σχέση του με την κεντρική εξουσία για να βολευτεί. Το ότι είναι γιος του μεγάλου Αντρέα και αδερφός του Γιώργου, τον έχει βλάψει παρά τον ωφέλησε. Γιατί ότι και να κάνει, δεν μπορεί να αποβάλλει τη σχέση του αυτή. Ούτε μπορεί να διαγράψει το όνoμά του όσο βαρύ κι' αν είναι. Ο Νίκος δεν έχει πάρει ποτέ καμιά μεγάλη δημόσια θέση όπως τρίτοι μπατσανάκηδες εξαδέρφων μικρουπουργίσκων και παρακειμώμενων οσφυοκαμπτών. Δεν έχει ακουστεί ποτέ η συμμετοχή του σε λαμογιές. Θα μπορούσε να ειναι ζάμπλουτος όπως πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι γόνοι μεγάλων οικογενειών και δεν είναι. Είναι ένας καλός επιστήμονας, καλός συγγραφέας, καλός Πατέρας, καλός φίλος καθ' υπερβολήν γι' αυτούς που αγαπά,δίνει πολλά περισσότερα απ' όσα παιρνει.Και στο κατω κάτω της γραφής δεν έχει βλάψει κανένα. Προς τι λοιπόν η όποια κακεντρέχεια σε βάρος του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΚΟΠΑΝΟΙ 20 Μαρ 2009 6:07:00 μμ-20 Μαρ 2009 6:23:00 μμ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΚΥΛΑΣ ΓΕΝΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ,ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ??
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΗΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΒΗΤΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΕΔΩ!!! Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΗ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΤΣΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σ΄αυτή tη ράτσα, των αρπαχτικών,των
    ΑΘΕΩΝ εκ πεποιθήσεως,των απάτριδων,
    κατέβασαν την ΦΩΤΟΓΡΑΦΪΑ ΤΟΥ
    ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ [ για να μη θυμώσει ο
    Ισμαήλ Τζέμ και το κουκούλωσαν πασοκικά],είναι καταδικασμένη η Ελλάς να κυβερνηθεί απο τούς Χαζογιώργηδες?
    Ω, Θεέ μου,λυπήσου την
    Ελλάδα και δώσε μυαλό στούς Έλληνες να μήν την καταστρέψουν
    με την Ψήφον τους, ψηφίζοντας αυτή
    την Φατρία του Εφιάλτη.
    Ken

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο τηλεμαϊντανός παραθύρων είναι εντελώς μίστερ Μπίν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Η άποψη του δημοσιογράφου Μιχάλη Δημητρίου για τη δικαστική διένεξή του με τον Νίκο Παπανδρέου"

    Kαλά τον κάνει γιατί ο Δημητρίου είναι συκοφάντης, ψεύτης και υβριστής ηθελημένα.

    Γνωστό δεξιό λαμόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΌΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕ ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    ΑΜΑ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ..
    ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΡΙΑ....

    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΤΙ ΠΟΝΑΤΕ ? ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ?

    NA ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ.ΘΕΛΕΤΕ.... ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΩ ΠΩ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΕΧΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ, ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΔΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΕΡΕΣΗ??? ΟΤΑΝ ΛΕΣ 'Η ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑ ΚΤΥΠΙΣΕΙΣ ΥΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ, Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. για να ξερουμε και τι λεμε, δεν προκειται για "προφυλακιση". Η προφυλακιση αφορα την κράτηση καποιου κατηγορουμενου για κακουργημα μεχρι να γινει η δικη του. Εδω πρόκειται για "προσωπική κράτηση" ως μεσο αναγκαστικης εκτελεσης της δικαστικης αποφασης. Ενταξει, σιγουρα ο ορος ειναι νομικος και δεν εχει τοση σημασια, απλως ακουγεται λιγο ασχημα η "προφυλακιση". Και αφου υποτιθεται ασχολειται ο αρθρογραφος με το θεμα, δεν θα ηταν κακο να υπαρχει και λιγη ακριβεια. Για την αξιοπιστια και την ποιοτητα των γραφομενων, οχι τιποτε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση