GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγέλουν τον κ. Κοντό...

... οι γεωτεχνικοί για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου .. Από το http://www.agroschannel.com . Με επιστολή στον πρωθυπουργό εκφράζουν την έντονη...

... οι γεωτεχνικοί για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου
..
Από το http://www.agroschannel.com

.
Με επιστολή στον πρωθυπουργό εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για τις αγωγές του Πρώην Υπουργού Αγροτικής Αναπτυξης κατα των εκπροσώπων των γεωτεχνικών . Σύμφωνα, με την ανακοίνωση των γεωτεχνικών, ο κ. Κοντός κατέθεσε αγωγές με τις οποίες ζητά τεράστια ποσά από τους προέδρους και τους Γενικούς Γραμματείς των Σωματείων των , ζητώντας καταλογισμό ευθυνών για το περιεχόμενο δελτίου τύπου που αφορά στην «υπόθεση Bατοπαιδίου» που εκδόθηκε από τα Σωματεία την 16η Σεπτεμβρίου 2008, θεωρώντας ότι υπάρχουν ψευδείς και συκοφαντικοί ισχυρισμοί για το πρόσωπό του. Οι γεωτεχνικοί κάνουν λόγο για αντιδημοκρατική και αντισυνδικαλιστική ενέργεια του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, να ποινικοποιήσει για δεύτερη φορά τη συνδικαλιστική δραστηριότητα των Σωματείων τους.
Η επιστολή των γεωτεχνικών έχει ως εξής: Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, Με την παρούσα... επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την αντιδημοκρατική και αντισυνδικαλιστική ενέργεια του πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αλέξανδρου Κοντού, να ποινικοποιήσει για δεύτερη φορά τη συνδικαλιστική δραστηριότητα των Σωματείων μας, καταθέτοντας αγωγές με τις οποίες ζητά τεράστια ποσά από τους Προέδρους και τους Γενικούς Γραμματείς των Σωματείων μας. Συγκεκριμένα ζητά τον καταλογισμό ευθυνών για το περιεχόμενο δελτίου τύπου που αφορά στην «υπόθεση Βατοπαιδίου» που εκδόθηκε από τα Σωματεία μας την 16η Σεπτεμβρίου 2008, θεωρώντας ότι υπάρχουν ψευδείς και συκοφαντικοί ισχυρισμοί για το πρόσωπό του. Κύριε Πρωθυπουργέ, Τα σωματεία μας εκτίμησαν ιδιαίτερα τη δημόσια δήλωσή σας, για ανάληψη πολιτικών ευθυνών για το θέμα αυτό και ευελπιστούσαμε ότι ο πρώην Υπουργός θα αναλάμβανε και αυτός με παρρησία τις ευθύνες που του αναλογούν . Αντ΄ αυτού με έκπληξη και αγανάκτηση κληθήκαμε να παραλάβουμε τις επίμαχες αγωγές και δεν κατανοούμε ούτε τη σκοπιμότητα της ενέργειας, ούτε τη χρονική συγκυρία άσκησης του ένδικου αυτού μέσου. Διάχυτο είναι το αίσθημα αγανάκτησης και πικρίας στους χιλιάδες Γεωτεχνικούς από την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του πρώην Υπουργού. Όλοι κατανοούν τη δυσχερή πολιτική θέση, στην οποία έχει περιέλθει, από την εξέλιξη της υπόθεσης , όμως δεν μπορεί να καταφεύγει σε τέτοια μέσα για την αποφυγή των ευθυνών του. Προβληματιζόμαστε ποιους εξυπηρετεί η διατήρηση στην επικαιρότητα με τέτοιες ενέργειες, του θέματος αυτού που συγκλόνισε επί μεγάλο χρονικό διάστημα την ελληνική κοινωνία. Η προσπάθεια επικοινωνιακής αξιοποίησης της απαράδεκτης αυτής ενέργειας εκτιμάμε ότι θα πέσει στο κενό γιατί οι πάντες γνωρίζουν τα γεγονότα και τον τρόπο χειρισμού της «υπόθεσης του Βατοπαιδίου» από τον έχοντα την αρμοδιότητα ¨πολιτικής γης¨, πρώην Υπουργό . Επίσης η προσπάθεια να απεμπλακεί από το θέμα αυτό, με το σκεπτικό ότι πρώτος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, πέφτει στο κενό γιατί η ελληνική κοινωνία γνωρίζει σήμερα τη διαχρονική εξέλιξη του θέματος, αφού αυτό συζητήθηκε διεξοδικά τόσο στη Βουλή, όσο και στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Τέλος η προσπάθεια να φιμωθεί το συνδικαλιστικό κίνημα και να επιβληθεί ένα κλίμα ιδιότυπης τρομοκρατίας σε βάρος μας, αντανακλά στο σύνολο των Γεωτεχνικών και θα αντιμετωπιστεί δυναμικά από το Γεωτεχνικό Κόσμο. Κύριε Πρωθυπουργέ, Απευθυνόμαστε στο θεσμικό σας ρόλο και αναμένουμε τη συμπαράστασή σας για την προστασία και τη διασφάλιση των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι αν το θέμα συνεχίσει τη δικαστική οδό, θα έχουμε τη συνδρομή σας στην άδικη, αντισυνδικαλιστική και άσκοπη ενέργεια του πρώην Υπουργού.

26 σχόλια

  1. Στενοχωρήθηκε χθές ο Γιωργάκης γιατί δεν τον αφήνει ο Καραμανλής να σώσει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση.
    Μέρες τώρα μας το λέει, έχει και σχέδιο.
    Θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις και τους μισθούς, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει τα ελλείμματα και το δημόσιο χρέος.
    Δεν μας λέει όμως ΑΚΡΙΒΩΣ πως θα τα καταφέρει όλα αυτά τα ωραία.
    Σςςς, είναι το μεγάλο του ΜΥΣΤΙΚΟ που θα μας το φανερώσει ΜΟΝΟ όταν προκηρυχθούν οι εκλογές.
    ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ, για να μην του το αντιγράψει ο Καραμανλής ή ο Ομπάμα, ο Σαρκοζύ ή η Μέρκελ.
    Κύριε Παπαντρέου, η συνταγή σας για να τα πετύχετε όλα αυτά πρέπει να είναι τρομερή περίπτωση, σχεδόν διαστημική.
    Τα ούφο υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΦΤΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ , ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ , ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟΚΤΑ ΤΕΧΝΗ ΣΤΟ ΦΤΥΣΕ – ΓΛΥΨΕ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι γεωτεχνικοί κάνουν λόγο για αντιδημοκρατική και αντισυνδικαλιστική ενέργεια του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, να ποινικοποιήσει για δεύτερη φορά τη συνδικαλιστική δραστηριότητα των Σωματείων τους.
    ==

    Ειναι αντιδημοκρατικο (και αντισυνδικαλιστικη ισως ειναι ,αλλα δεν με αφορα),
    επαναλαμβανω ειναι αντιδημοκρατικο να καταφυγει καποιος στα δικαστηρια , οταν νομιζει οτι καποιοι τον συκοφαντουν???

    Περιεργη αντιληψη περι "δημοκρατιας" εχουν καποιοι καποιοι..

    Η αποψη μου ειναι οτι αν ο Κοντος αποδειχθει οτι εχει δικιο να τους παρει και τα σπιτια τους και να τα βγαλει στο σφυρι ,αν δεν εχουν να πληρωσουν..
    Η να τα κανει δωρο στους γυφτους.

    Θα το χαρω ιδιαιτερα..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυβέρνηση της Ν(εας) Δ(υστυχιας) είναι άχρηστη, ανίκανη, επικίνδυνη, πρεπει να φυγει αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυβέρνηση της Ν(εας) Δ(υστυχιας) είναι άχρηστη, ανίκανη, επικίνδυνη και στελεχώνεται από λαμόγια. πρέπει να φύγει αμέσως για να σωθει η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσογλάναρε Καψαμπέλη.
    Γιατί κρύβεις τα σχόλια ?

    Γιατί ξευτιλίζουν τον Νταβατζή σου
    τον Καχριμάκη....

    Τσουτσέκια δικά του κρύβονται
    πίσω απο το ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ
    που αναρτά ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ σε κάθε μαλακία σου.

    Λοιπόν 40 φορές μέτρησα ( σε 2 μέρες) τον ΚΡΕΤΙΝΟ. ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.

    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΝΑΕΙ
    ΘΑ ΚΡΑΖΕΤΑΙ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΑΝΑΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ .ΠΟΥΣΤ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοντός σε όνομα, κοντύτερος σε όλα τα άλλα. Τα βάζει με τους καταγγέλλοντες επειδή της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες.

    Η μαλακοπιτουρική "υπευθυνότητα" της μπουχεσοειδούς συμμορίας που λέγαμε...

    Η περιφρόνηση προς το σύνταγμα, τους νόμους και την ηθική, η αήθης συμπεριφορά, η βλακώδης αλαζονεία, το αντιδημοκρατικό στοιχείο στην κατάπτυστη προσωπικότητά τους, η προσκόλληση σε ιδεολογήματα και η απόλυτη αναισθησία απέναντι στην ευθύνη, χαρακτηρίζουν τα νεοδημοκρατικά σκατά που έχουν και το θράσος να θεωρούν εαυτούς πετυχημένους πολιτικούς.

    Κοντός! Σκατά! Λερώθηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συναινεση ζητησε ο πρωθυπουργος..

    Και τα κωματα της αντιπολιτευσης κανουν πως δεν καταλαβαινουν τι παει να πει .."συναινεση"!!

    Ρε ουστ ρε..

    Επειδη κακοποιηθηκε σκοπιμα η εννοια της "συναινεσης" να κανω εγω μερικες προτασεις .."συναινεσης":

    Α.
    1.
    Η πασοκοσκυλία να μην εξωθει/παρακινει/πληρωνει/αναγκαζει τους π.χ "αγροτες" της Κρητης να εχονται στην Αθηνα με τα τρακτερ τους για να δημιουργησουν μπαχαλο!
    (παραμυθιαζοντας τους υπολοιπους,οτι ζητανε τα "δικαια αιτηματα τους" δηλαδη ..επιδοτησεις!!)
    2.
    Η πασοκοσκυλια να δεχτει ο εκλογικος νομος να ισχυσει απο τις προσεχεις εκλογες.
    (που βολευει και την πασοκοσκυλια,αφου μας εχουν πρηξει ταρχιδια με τις δημοσκοπησεις που τη φερνει μπροστα!)..
    3.
    ΟΧΙ ΑΡΝΗΣΗ σε ολα ρε χαμουρτζηδες!!
    Να π.χ η εγγυηση των τραπεζικων καταθεσεων ειναι θετικο.
    Η ενισχυση της ρευστοτητας ειναι θετικο..

    4.
    η πασοκοσκυλία να μαζεψει τα φανατισμενα ,πορωμενα "οπαδα της" και να μην ριχνουν π.χ ποντικι στην σουπα στο ψυχιατρειο και να βγαινουν μετα να κατηγορουν την κυβερνηση.
    Στο αυτοκινητο του ΕΚΑΒ πεθανε ανθρωπος και αυτοι βγηκαν και κατηγορησαν την κυβερνηση οτι δεν εχουν ..φορμες!!

    Οι "κινητοποιησεις" ενω ειναι νομιμες ,(επι πασοκοσκυλιας ΟΛΕΣ ηταν παρανομες και "ενορχηστρωμενη αντιδραση της ..δεξιας! ) να περιορισθουν λιγακι..

    κλπ

    Β.
    1. το ΣΥΝ (πρωην ΚουΚουΜεσα-εσω) να μαζεψει τα αναρχοαπλυτα "οπαδα του" και να μην βγαινουν καθε τρεις καιλιγο στους δρομους και να τα κανουν λιμπα..
    Μπορει.

    Γ.
    1. το ΚουΚουΕξω ας μην κανει τιποτα.
    Αστους αυτους να ζουνε στον κοσμο τους.

    Δ.
    1.
    το λαος,τιποτα.

    Νομιζω εκανα μια περιληψη του μινιμουμ της .."συναινεσης"

    Ακουσα??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΝΑΕΙ ΕΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ???.
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΘΩΟΘΟΥΝΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ....
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!
    ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΖΩΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ, ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΡΗ, ΑΡΣΕΝΙΚΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΔΕ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοντέ είσαι τελικά πολύ κοντός στο μυαλό, ψηλός στην μαλακία όπως όλη η κυβέρνηση και ο αρχηγός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΕ ΧΡΥΣΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΡΪΔΕΥΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΙΚΝΕΙΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ - ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΝΕΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΧΑΖΟΥΛΙΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ. Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι είναι οι "ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΙ";
    νέο φρούτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12:48:00 ποιός τους γαμάει αυτούς τώρα;; Η απειλή του Γιαννέλη να ξέρουν ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου θα πρέπει να έχει εφετείο η Μυτιλήνη.
    Αλλιώς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ. ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΛΗΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ε!!!
    ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ χάρηκα που βρέθηκε και ένας
    οπαδός του ΚΡΕΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥ
    ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ. ΑΡΧΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.

    ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΒΟΔΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΒΟΔΙΑ.
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑ ΓΙΝΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙ.

    ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΕΖΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ
    ΤΡΩΝΕ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε αμα τους βγαλεις το φωτοστεφανο της τηλεδημοκρατιας, ολοι αυτοι ειναι για φαπες ουτε για σκατα δε κανουν
    ο αλλας ο γαμκουλας ο βαρθολομαιος μια μπουνια του εριξε ο φουκαρας ο συζυγος της ξεκολιαρας και τον εστειλε τον...''ατρωτο'' τωρα τον πακη δυο τρεις του εριξε ο συζυγος και του σπασε τα δοντια
    της πλακας ειναι ρε παιδια αμα τους δεις εξω ειναι ανθρωπακια του θεου μη κοιτας που τους βλεπουμε στη τηλεοραση που φερονται σα θεοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ετσι μπραβο μαλακες τσακωθειτε μεταξυ σας για το ποιος ειναι λιγοτερο κλεφτης λες και υπαρχει λιγο και πολυ κλεφτης
    τουλαχιστον μαλακες κονοματε, τα περνετε η ειστε τζαμπα μαλακες, γιατι αν τα περνετε ειστε ξερασματα των καιρων μας αν ειστε απλως τζαμπα μαλακες ειστε επικινδυνοι για τη κοινωνια...
    ε ρε και να υπηρχε ποιοτικη ψηφο, τι πλακα θα γινοταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. α ρε καημενη ελλαδιτσα πως σε καταντησαν μια χουφτα αλητες πολιτικοι, ''δημοσιογραφοι'' και ''αγωνιστες του πολυτεχνειου''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ''σεμνοι και ταπεινοι'' και σοσιαΛΗΣΤΕΣ ειναι ακριβως τα ιδια σκατα...ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. συνεχιστε μαλακες να ψηφιζετε ρεμαλια και αποβρασματα της κοινωνιας και θα καλοπερναμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. α ρε μαλακες ξυλο με βοιδοπουτσα θελετε που ακομα πιστευετε αυτους που κατεστρεψαν το τοπο
    δηλαδη τι αλλα πρεπει να κανουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στην αρχη μας διαιρεσανε, μετα μας κοιμησανε, υστερα μας γαμησανε και τωρα μας γλεντανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 6 Μαρ 2009 1:27:00 μμ sou gamaei ti mana o ipopsiasmenos??poutanas gie malaka deksie.gia pes mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση