GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

61 ημέρες απεργίας πείνας

Απίστευτη πασχαλινή ανθρωποθυσία... . Από το http://www.stopcartel.org/ . 61 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ. "...

Απίστευτη πασχαλινή ανθρωποθυσία...
.
Από το http://www.stopcartel.org/
.
61 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ.
"5 ημέρες πρό τού Πάσχα μας μία απίστευτη Ανθρωποθυσία εξελίσεται μπροστά στά μάτια όλων μας, στό κέντρο της Αθήνας... στό βωμό των καρτέλ που ληστεύουν όλους τους Ελληνες.Μέ την Απεργία ιατρικά,εργαστηριακά πιστοποιημένη. Αφού η μέτρηση τών λευκωμάτων τού αίματός του ακολούθησε καθ'ολη τη διάρκεια της Απεργίας σταθερά κατιούσα πορεία ,βρισκόμενη τώρα στά κατώτερα ανεκτά όρια.."

9 σχόλια

  1. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    Οι θέσεις του στην οικονομία είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ, δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.

    Να μην αποκρατικοποιηθεί η Ολυμπιακή (τώρα τα μασάει), τα ΕΛΤΑ και ο ΟΣΕ, να μην ενοποιηθούν τα 133 ταμεία σε 13, η κατώτατη σύνταξη να πάει 850 ευρώ, να αυξηθούν οι μισθοί και να γίνουν και άλλες προσλήψεις στο δημόσιο, bla bla bla.

    Και πώς θα χρηματοδοτηθούν αυτές οι νέες ιδέες και τα απίθανα οράματα;

    Πρώτον ΛΕΕΙ θα κτυπήσει τη φοροδιαφυγή (προφανώς όπως και παλιά) και δεύτερον ΛΕΕΙ θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς (όπως και παλιά).

    Πολύ πρωτότυπο, πώς το σκέφτηκες ρε γίγαντα;;

    Φαίνεται μάλιστα ότι το ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.

    Άκου μπαρούφα, λέει πχ. ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ τις επενδύσεις από το εξωτερικό αλλά λίγο μετά ξεχνιέται και λέει ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ και τη φορολογία των μεγάλων επιχειρήσεων για να χρηματοδοτήσει την επέκταση του δημόσιου τομέα.

    Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο ρε μεγάλε, πές το μυστικό και σε μας τους άσχετους να δούμε το φώς μας.

    ΟΧΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ να τον κάνεις πρωθυπουργό θα διαλύσει το σύμπαν.

    Ο απόλυτος στόκος, δεν είναι τυχαίο που ακόμη και ο πατέρας του ντρεπότανε γι’ αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΓΑΜΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΗ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΠΕΤΡΑΛΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΑΜΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΑΜΑΕΙ ΣΚΛΗΡΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Κ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΑΜΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΕ ΔΟΝΗΤΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε 14 Απρ 2009 2:15:00 μμ

    Ετοιμασου να παραλλαβεις την μηνυση για εξυβριση κατα του Πρωθυπουργου της Ελλαδως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΟΥΦΛΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕ

    ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕΡΝΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΕΟΛΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

    Δυστυχώς οι προσπάθειες που έκαναν ,
    μερικοί απλοί άνθρωποι , όχι το συμφέρον μας ,
    αλλά για το συμφέρον της νεολαίας μας
    και τους εργαζομένους των 600 ευρώ ,
    Να προστατέψουν το εισοδήματος
    Από τα λαμόγια τους καφετεριάδες τα
    Καρτέλ των σουπερμάρκετ και των
    Ταξιτζήδων απέτυχαν.
    Ούτε μια ημέρα δεν είναι ικανοί
    οι Νεοέλληνες να ΜΗΝ ΠΑΝΕ στην Καφετέρια
    Σαν ζόμπι πηγαίνουν στις καφετέριες
    Να μην ξανακούσουμε λοιπόν ότι
    Δεν έχει χρήματα ο Νεοέλληνας .
    Για να δίνει 4 -5 ευρώ για τον καφέ του
    παραπεί ότι έχει χρήματα
    και να μην τον βλέπουμε να κλαίγεται
    προς την τηλεόραση γιατί θα πέσει
    πολύ γιαούρτι .
    αφού του εξηγούμε τον τρόπο
    που πρέπει να αντιδράσουν
    κάνοντας μποϋκοτάζ στις καφετέριες στα ταξί
    στο σουπερμάρκετ κλπ
    Αλλά αντί να μας ευγνωμονούν για
    αυτά που σκαφτόμαστε και οργανώνουμε ,
    αντί να συμμετέχουν όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ
    σε αυτούς τους τρόπους αντίδρασης
    μας περνάνε γραφικούς .
    Είναι άξιοι της μοίρας τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!! Η αλλαγή έρχεται !!! Στην Αυστραλία νίκησαν οι εργατικοί. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει - μέσα και έξω από το Πασοκ - να κατέβει από το τρένο τώρα!! Η παραμονή της ολιγαρχίας στην εξουσία «κοστίζει περισσότερο» από το «κόστος διενέργειας» των εκλογών!! Η Ανάσταση των Παθών των Πολιτών έρχεται!! Μάλιστα ένας από τους ολιγαρχικούς ληστές .....φέρεται να ανανίπτει.....

    Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον με πίστη, πάθος, ήθος και αγωνιστικότητα!!

    Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
    Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"

    Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.

    Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!



    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
    Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σίγουρα η μίζα είναι γλυκιά, πολύ γλυκιά και όταν βάλεις το δάκτυλο στο μέλι ξέρεις ότι θα σε θυμούνται και τα δισέγγονά σου.
    Χρόνια τώρα έχουν δοκιμάσει το μέλι όλα τα κολητάρια του Γιωργάκη, ο Πάχτας, ο Άκης, ο Παπαντωνίου, η Βασούλα, ο Ρέππας, ο Λαλιώτης, ο Χρυσοχοίδης, ο Χριστοδουλάκης, ο Βερελής, είναι ατέλειωτη η λίστα.
    Νάσαι καλά που μας θύμισες τους έμπειρους επαγγελματίες γιατί τούτοι οι τωρινοί είναι τόσο κότες που ούτε να το σκεφτούν δεν τολμάνε.
    Και εκείνος ο χοντρούλης έχει την κακή συνήθεια να τα στέλνει όλα στη δικαιοσύνη, δεν κάνει όπως ο κοντοελιάς που έβαζε καπάτσους υπουργούς δικαιοσύνης σαν τον Πετσάλνικο, το Ρέππα ή τον Γιαννόπουλο και καθαρίζανε την κατάσταση νωρίς-νωρίς, ωραία και παστρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣΣ ΜΠΗΚΕ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ:
    Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ---

    Τρίτη, Απρίλιος 14, 2009, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 7:17 μμ

    Η κάθοδος στην Αθήνα οργανώθηκε με τις «ευλογίες» της εργοδοσίας, αφού οι διευθυντές των εργοστασίων «συνιστούσαν» ανοιχτά στους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

    Με χρήματα της εργοδοσίας πληρώνονταν τα τρία συνολικά ξενοδοχεία, στα οποία όλες αυτές τις μέρες διέμεναν οι εργαζόμενοι από την επαρχία. Μάλιστα, για τα στελέχη των σωματείων είχαν «κλειστεί» δωμάτια σε ξενοδοχείο δίπλα στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών. Ακόμα και οι (άδειες) σκηνές που στήθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών αγοράστηκαν με χρήματα της επιχείρησης.

    Το γεγονός ότι η κινητοποίηση καλύφθηκε οικονομικά από την εργοδοσία, το επιβεβαίωσε και στέλεχος της επιχείρησης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Ροδόπης. Μάλιστα, γι' αυτή του την αποκάλυψη δέχτηκε αργότερα και επιπλήξεις. Η ίδια η ΓΣΕΕ, σε σύσκεψη που έγινε ενόψει της κινητοποίησης στην Κομοτηνή στις 18 Μάρτη, έλεγε στους εργάτες ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες να καλύψει οικονομικά ακόμα και το κόστος της μετακίνησής τους προς την Αθήνα, όπως έκανε τις προηγούμενες φορές, διαβεβαιώνοντας όμως ότι θα βρει λύση.

    Οι διευθυντές των εργοστασίων, οι οποίοι επίσης βρίσκονταν όλες αυτές τις μέρες στην Αθήνα, εμφανίζονταν κάθε μεσημέρι με τσάντες γεμάτες χρήματα και έδιναν σε καθέναν από τους εργαζόμενους 15 ευρώ την ημέρα για τα προσωπικά τους έξοδα στην Αθήνα. Καταγγελίες για τη διανομή «δεκάευρων», μέσω στελεχών των σωματείων, υπήρχαν και σε προηγούμενες κινητοποιήσεις στην Αθήνα.

    Το Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Απρίλη, και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η κινητοποίηση, διοργανώθηκε εκδρομή σε μπαγκαλόους στην περιοχή της Κινέττας, όπου μάλιστα η εργοδοσία μοίρασε στους εργαζόμενους φόρμες και εσώρουχα της εταιρείας. Τα διευθυντικά στελέχη ήταν επίσης παρόντα στη συγκεκριμένη εκδρομή.

    Βλέποντας την κινητοποίηση να απομαζικοποιείται, αφού εκατοντάδες εργαζόμενοι δεν άντεξαν τον εξευτελισμό, συνδικαλιστικά στελέχη ανέλαβαν διά τηλεφώνου να πιέσουν συναδέλφους τους να κατέβουν στην Αθήνα, για να μη χάσουν δήθεν τη δουλειά τους και άλλα παρόμοια.

    Οι εξελίξεις αυτές προκαλούν την αγανάκτηση ολοένα και περισσότερων εργαζομένων. Γι' αυτό και στην πλειοψηφία τους έφυγαν από τις πρώτες κιόλας μέρες από την Αθήνα, όταν κατάλαβαν ότι γίνονται το μπαλάκι ανάμεσα στην εργοδοσία, στις τράπεζες και την κυβέρνηση. Είναι ενδεικτική η καταγγελία εργαζομένων ότι από τους 400 και πλέον συναδέλφους τους που ταξίδεψαν αρχικά στην Αθήνα, τις τελευταίες μέρες παρέμεναν περίπου 150 με 200.

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ...

    Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ...
    Ο ΛΑΝΑΡΑΣ,ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;;;

    ΠΡΕΖΑ TV
    14-4-2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση