GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Παναγιώτη Ψωμιάδη...

Κι άλλο δικαστικό χαστούκι! «Κάποιοι εξαντλούν το γράμμα του Νόμου» …απαντά ο νομάρχης . Από τον Παναγιώτη Διονυσίου Δελτίο Τύπου ΝΑ Θεσ/νίκ...

Κι άλλο δικαστικό χαστούκι!
«Κάποιοι εξαντλούν το γράμμα του Νόμου» …απαντά ο νομάρχης
.
Από τον Παναγιώτη Διονυσίου

Δελτίο Τύπου ΝΑ Θεσ/νίκης 26/3/09
(www.nath.gr/):

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: "ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ"
«Το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μια βιομηχανία ένδικων μέσων κατά της διοίκησης της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και προσωπικά του Νομάρχη. Φαίνεται ότι ορισμένοι ψάχνουν πώς θα μας εξοντώσουν, όχι πώς θα κάνουν καλό στην κοινωνία» δήλωσε ο Παναγιωτης Ψωμιάδης. «Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι είμαστε εδώ για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Κάποιοι εξαντλούν το γράμμα του νόμου… συμπλήρωσε ο κ. Ψωμιάδης.
Στις 13 Φεβρουαρίου το τριμελές Εφετείο Θες/νίκης καταδίκασε το Νομάρχη Θες/νίκης Π.Ψωμιάδη σε 1 χρόνο φυλακή με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος, επειδή ο Νομάρχης μείωσε παράνομα πρόστιμο, που είχε επιβληθεί σε επιχειρηματία καυσίμων για καθ΄υποτροπή νοθεία σε βενζίνη, από 95.000 € σε 5.000 €.
Στις 04.03.2009 η εφημερίδα «Έθνος» και στις 21.03.2009 5:37:00 μμ το press-gr δημοσίευσε post με τίτλο «Τι μαγειρεύει ο Ψωμιάδης» αποκαλύπτεται ότι :
«Στις 25 Φεβρουαρίου (12 μέρες μετά την καταδίκη), στις 9.30΄με 10.00΄ ο Π.Ψωμιάδης δέχθηκε στο γραφείο του στη Νομαρχία δύο δικαστικούς (εφέτες). Αυτές οι συναντήσεις ποιο σκοπό αφορούσαν άραγε;» και ότι...
«Την Πέμπτη 19-3-2009 στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Ν. Γιαννόπουλος έθεσε με έντονο τρόπο το ζήτημα της συνάντησης των δύο εφετών με το Νομάρχη και τον κάλεσε να τη διαψεύσει ή να απαντήσει για τη σκοπιμότητά της.»
Όλοι ξέρουν ότι πράγματι ακολουθούν και άλλα δικαστήρια για παρανομίες.
Η «απάντηση» ήρθε με το «Δελτίο Τύπου» που μιλάει για «βιομηχανία ένδικων μέσων», ότι «είμαστε εδώ για την εξυπηρέτηση πολιτών» και ότι «κάποιοι εξαντλούν το γράμμα του νόμου» !! Δηλαδή η εξυπηρέτηση των πολιτών πρέπει να γίνεται «εκτός Νόμου» ; Όταν αυτά λέγονται μετά την καταδίκη μήπως αποτελούν και ύβρη εναντίον της Δικαιοσύνης ;
Για τη συνάντηση με τους εφέτες και τον «άμισθο» συνεργάτη συγγενή ανώτερου δικαστικού καμία απάντηση.
Σήμερα αποκαλύπτουμε, ότι λίγες μέρες μετά την καταδίκη του (26 Φεβρουαρίου), δημοσιεύτηκε και άλλη δικαστική απόφαση, που αναδεικνύει την «εξυπηρέτηση» του Νομάρχη με άλλο έμπορο υγρών καυσίμων.
Το Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης Τμήμα Β (Ακυρωτικό) με την 383/2009 απόφασή του ακύρωσε τις παρακάτω τέσσερις (4) διοικητικές πράξεις της Νομαρχίας Θεσ/νίκης που αφορούσαν όλες (!!!) ευνοϊκή τακτοποίηση υποθέσεων του εμπόρου υγρών καυσίμων Χ. Κωνσταντινίδη.
Συγκεκριμένα ακύρωσε:
Την ΠΛ 65/ΕΛ 112/6-3-2007 απόφαση Νομάρχη Θεσ/νίκης, με την οποία εξαιρέθηκαν από κατεδάφιση αυθαίρετα κτίσματα του Χ.Κ. στο βενζινάδικό του στο Λαγκαδά (286,15 τ.μ. ισόγειο πρατήριο, 139,55 τ.μ. όροφος γραφεία, 9,24 τ.μ. ημιϋπαίθριοι χώροι και 136,62 τ.μ. στέγη)
Την ΠΛ 4782/ΕΛ 8344/2006/6-3-2007 απόφαση Νομάρχη Θεσ/νίκης, με την οποία εξαιρέθηκε από την κατεδάφιση αυθαίρετο κτίσμα και ειδικότερα παρεκκλήσιο 5,18 τ.μ. (!!!)
Την ΠΛ 07/ΕΛ 2080/2006/12-3-2007 απόφαση του Επάρχου Λαγκαδά, με την οποία εξαιρέθηκαν από κατεδάφιση άλλα αυθαίρετα κτίσματα του Χ.Κ., που βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο και ειδικότερα ισόγεια καταστήματα και ημιϋπαίθριοι χώροι 6,70 , 27,35 και 18,55 τ.μ. και όροφοι, καταστήματα, ημιϋπαίθριοι χώροι και εξώστες 4,39 , 25,76 , 17,17 και 3,04 και στέγη 25,14 τ.μ.
Την 116/12-3-2007 άδεια της Πολεοδομίας Λαγκαδά, με την οποία χορηγήθηκε στον Χ.Κ. άδεια νομιμοποίησης των ανωτέρω αυθαίρετων κτισμάτων ως πρατηρίου υγρών καυσίμων και καταστημάτων πώλησης και άδεια επιπλέον κατασκευής νέου στεγάστρου και δεξαμενών καυσίμων εμβαδού 80,26 τ.μ. και συνολικού όγκου 248,81 κυβ.μ.
Από 6/3 έως 12/3/2007, σε τρεις μέρες εκδόθηκαν τέσσερεις παράνομες αποφάσεις της Νομαρχίας για την τακτοποίηση ενός πολίτη που μάλλον «δεν γνώριζε ο Νομάρχης, ούτε ήθελε να ευνοήσει» !!! Δείχνει την ίδια παραγωγικότητα και τον ίδιο ζήλο η Νομαρχία και για τις υποθέσεις των υπολοίπων πολιτών;
Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου με συντριπτική νομική τεκμηρίωση ακυρώνει τις 4 αποφάσεις του Νομάρχη, και επαναφέρει όλα τα κτίσματα του Χ.Κ. στο προηγούμενο καθεστώς των αυθαίρετων και κατεδαφιστέων κτισμάτων.
Στην ίδια απόφαση αποκαλύπτονται και τα τερτίπια και οι παρανομίες που χρησιμοποίησε αδίστακτα η Νομαρχία για να ευνοήσει τον «εκλεκτό» όπως φαίνεται έμπορο καυσίμων.
Μετά από «ακύρωση της άδειας του πρατηρίου από το Συμβούλιο Επικρατείας το 1988 …και συνεχείς επαναχορηγήσεις και ανακλήσεις της άδειας και σφραγίσεις (για νοθεία καυσίμων ;) του πρατηρίου, τελικώς ο Νομάρχης χορήγησε στον Χ.Κ. στις 21/4/2005 άδεια λειτουργίας πρατηρίου».
Το 2006 ο Νομάρχης του χορηγεί άδεια επέκτασης των εγκαταστάσεών του κατά μία αντλία και τέσσερις δεξαμενές, κατασκευή δύο στεγάστρων και αλλαγή της θέσης των νησίδων. (εμφανώς παράνομα διότι απέχουν λιγότερο των 20 μέτρων από τον άξονα της επαρχιακής οδού) και με δεδομένο ότι οι αρχικές εγκαταστάσεις είχαν κριθεί οριστικά αυθαίρετες και κατεδαφιστέες από το 2001.
Η ΠΛ 07/ΕΛ 2080/2006/12-3-2007 απόφαση του Έπαρχου Λαγκαδά, που ακυρώθηκε, υπογράφεται από τον Σάββα Αναστασιάδη στις 12/3/2007, ενώ είχε πάψει να ασκεί τα καθήκοντα του Έπαρχου και από 1/1/2007 τα ασκούσε η Καλλιόπη Καλαϊτζή !!!!!
Σύμφωνα με το Νόμο 1337/1983 «οριστική εξαίρεση από την κατεδάφιση χωρεί μόνο μετά από ένταξη της περιοχής σε πολεοδομικό σχέδιο» πράγμα που δε συμβαίνει για τα αυθαίρετα του Χ.Κ. (Τόσο εξόφθαλμη παρανομία !!)
Ολόκληρα αυθαίρετα κτίσματα χαρακτηρίστηκαν «μικροπαραβάσεις» για να νομιμοποιηθούν.
Εύλογα προκύπτουν κάποια ερωτήματα που αρμόδιος να τα απαντήσει είναι ο κύριος Π. Ψωμιάδης:
1.Θα χρησιμοποιήσει πάλι το ατυχές επιχείρημα ότι δεν γνωρίζει τον έμπορο υγρών καυσίμων για χάρη του οποίου εξέδωσε παράνομα 3 αποφάσεις που νομιμοποιούσαν αυθαίρετα κατεδαφιστέα κτίσματα και μία παράνομη απόφαση για ανέγερση στεγάστρου και δεξαμενών ;
2. Επειδή ο Π. Ψωμιάδης συνηθίζει να «φορτώνει» τα σκάνδαλα που εμπλέκεται στις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους της Νομαρχίας, τι έχει να πει για την υπόθεση αυτή ; Γνώριζε ή είχε «αποκοιμηθεί» όπως στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου;
3. Τι έχει να πει για την υπογραφή του Σάββα Αναστασιάδη που μπήκε «κατά νόσφιση (οικειοποίηση) εξουσίας» σαν Επάρχου ενώ δεν ήταν; Μήπως αυτό έχει σχέση και με τις κάκιστες σχέσεις του με τη νέα Έπαρχο Καλλιόπη Καλαϊτζή, η οποία δεν συμφωνεί με τις πολιτικές και τις συμπεριφορές του Νομάρχη και γι΄αυτό της έχει αφαιρέσει όλες τις αρμοδιότητες;
4. Και το κυριότερο: Μετά την οριστική ακύρωση από την Ελληνική Δικαιοσύνη όλων των αποφάσεών του για τα αυθαίρετα του Χ.Κ., τι σκοπεύει να κάνει; Θα εφαρμόσει το Νόμο;
5. Σαν «νομοταγής» πολίτης και πολιτικός που εφαρμόζει (;) τους Νόμους θα διατάξει τις Υπηρεσίες του να κλείσουν το παράνομο βενζινάδικο και να κατεδαφίσουν όλα τα παράνομα-αυθαίρετα κτίσματα, ή θα επιμείνει στην αντίληψή του για «την εξυπηρέτηση των πολιτών» παραβλέποντας το «γράμμα του νόμου»;

20 σχόλια

  1. Oυσιαστικά είναι σαν να μας λένε στα μούτρα μας "ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ BLOOPERS:

    Γραφουν "σχολια" στο press
    οχι για τιποτα αλλο αλλα για να ανεβαινει η επισκεψιμοτητα στις σελιδες τους(!), ωστε να βαζουν διαφημησεις να βγαζουν κανενα δολαριο!!!

    Γι' αυτο ΚΑΝΕΙΣ να μην τους απανταει
    και πολυ περισσοτερο
    να ΜΗΝ μπαινει στο/στα site τους!!!
    Το μονο που τους νοιαζει ειναι το κερδος
    και πουλανε και τη ψυχη της μανας τους γι' αυτο!

    βρωμολυματα- πειναλεοι blooopers,
    σας καταλαβαμε....


    ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. ...τη παροιμία "στα νιάτα πουτάνα, στα γηρατειά τσατσά", την έχετε ακούσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και αυτός ο ΜΓΔ μια ζωή ΤΡΑΒΕΣΤΙ..
    αδικη κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥ-ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    Δημοσκόπηση GPO για το Mega (30-3-2009)

    Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς, παιδιά μου blooperάκια, που πιστεύετε ότι ο μέγας ηγέτης γιωργάκης τσάντ θα φέρει την επανάσταση.
    Την επανάσταση στα οικονομικά, είναι και πολύ έμπειρος σε αυτά, είδες τί καλά που τα έχει καταφέρει με τα οικονομικά του πασόκ (από δάνειο σε δάνειο το πάει);
    Την επανάσταση στα θεσμικά, εκεί να δείς πως θα ξεχωρίσει το κεφάλι του γαιδάρου από την ουρά (τοπική αυτοδιοίκηση, παιδεία, εκκλησία, δημόσια διοίκηση, δικαιοσύνη).
    Επανάσταση και στα εθνικά, μιλάμε είναι το φόρτε του. Ειδικά στο Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρώσικους αγωγούς κεντάει το παλληκάρι, εντελώς τυχαία τα θέματα αυτά ενδιαφέρουν λιγουλάκι και κάτι παλιά φιλαράκια από μακριά, οπότε θα σκίσουμε και εκεί.
    Ευτυχώς που τα κανονίσαμε.
    Τώρα βρήκα και εγώ ένα ηγέτη και μάλιστα επαναστάτη ηγέτη να με εμπνεύσει.
    Ανακούφιση, ααααααρρρρ!
    (Τί τάθελα και εκείνα τα ρεβύθια μεσημεριάτικα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρτε μια μικρή γεύση για τα φυντάνια που διέσυραν τους ανθρώπους
    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ...ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ - ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ...



    Ο άνθρωπος που πήγε τον Παπαγιάννη στο "Άρθρο", είναι ο Μπόνιος με τη μεσολάβηση του Ηλία Τζαφέρη. Κολλητός φίλος του Βασίλη Μπόνιου που του έκανε την παράκληση να τον πάρει στην εφημερίδα. Ο Τζαφέρης έχει ένα στοιχηματικό site και γενικά η ασχολία του ιδίου, όπως και του Μπόνιου, είναι το πως θα βγάλουν χρήματα από διαφημίσεις. Θεμιτό. Αλλά σας λέμε όλη την ομάδα για να ξέρετε πως κάνει ο ένας ψεύτης ότι δήθεν δεν γνωρίζει τον άλλον (Παπαγιάννης-Μπόνιος).

    Πάμε παρακάτω...

    Ο Μπόνιος γνωρίζει ότι βρίσκεται στα limit-down του επαγγελματικά και στην πιάτσα τον θεωρούν ξοφλημένο. Παίζει τα τελευταία του χαρτιά και μαζί με τον Παπαγιάννη πήραν έκαναν κάποια blog και από εκεί μέσα ο...
    ένας ήθελε να περνάει κουλτούρα αλλά δημιούργησε και το συκοφαντικό για να βρίζει ανώνυμα και να χυδαιολογεί. Έβγαλε ένα περιοδικό, όπου έπαιρνε τηλέφωνα να γράψουν στο τεύχος και δημοσιογράφοι, ο μόνος που αρνήθηκε να γράψει ήταν ο Σωκράτης (τον οποίο και βρίζει ο Μπόνιος). Οι εκκλήσεις του σχεδόν καθημερινές. Για να έχει το άλλοθι, ότι ορίστε έγραψε στο περιοδικό μου και με βρίζει; Αλλά οι υπόλοιποι την πάτησαν και έγραψαν στο περιοδικό του συκοφάντη δημοσιογράφου. Νωρίτερα, ο Μπόνιος έκανε επαφές για να ...ενωθούν τα δύο blog το troktiko και το kourdisto αλλά έφαγε πόρτα. Αυτός που μας το είπε μόνο...μπουκέτο δεν έφαγε (το μετέφερε σε άλλον και μας το είπε). Άλλη ηθική έχουμε εμείς. Καλύτεροι ή χειρότεροι δεν ξέρουμε αν είμαστε αλλά τόσο εμετικά κείμενα για παντρεμένους και μη ανθρώπους (που δεν έχουν κανένα παράπτωμα, κανένα αδίκημα στην πλάτη τους) δεν έχουμε αναρτήσει.

    Ο Μπόνιος επιλέγει να λέει gay όποιον μισεί επειδή ο ίδιος επέλεξε μεταξύ Κωστόπουλου και οικογένειας, τον Πέτρο Κωστόπουλο. Έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά και άφησε την υπόλοιπη ζωή του να πάρει τη ...μιζέρια της. Μεγάλωσε, πέρασαν τα χρόνια, τον πέταξε με τις κλωτσιές ο Κωστόπουλος και έμεινε σαν τον ...κούκο να βολοδέρνει. Πού να πει κουβέντα για τον Κωστόπουλο; Θα τον αρπάξει από το λαιμό ο original εκδότης. Προσπάθησε με φιλίες τύπου Παπαγιάννη, Τζαφέρη να αναρριχηθεί αλλά δεν το κατάφερε. Γιατί και αυτοί δεν ήταν τίποτα σπουδαίο στον χώρο. Ο Μπόνιος, ζήλεψε τον Κωστόπουλο και ήθελε να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Πίεζε όλο τον κόσμο να βρει τρόπο να γίνει εκδότης. Έγινε διευθυντής και απέτυχε. Τον μάζεψαν ο Θέμος και ο Καραμήτσος με την επιμονή του Σρόιτερ. Αποτέλεσμα. Να δουλεύει εκεί και να παίρνει τηλέφωνα τρίτους να επικοινωνήσουν μαζί μας για να κάνουμε επιθέσεις στους εργοδότες του!!! Ανήκουστο. Μέχρι που μετά είπε ότι τα παίρνουμε από το θέμα...
    Για τα προσωπικά του δεν λέμε κουβέντα γιατί δεν θα μπούμε στην διαδικασία να γράψουμε ούτε αλήθεια για τέτοια θέματα. Πόσο μάλλον λάσπη που έριξε αυτός με φτυάρι.

    ΜΕ ΔΟΛΟ. Ήξερε ότι όσα εμετικά έγραψε δεν ισχύουν και γι αυτό δυστυχώς θα πληρώσει. Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Δεν μπορεί να μπλέκει δημοσιογράφους, επιχειρηματίες καλλιτέχνες επειδή παλάβωσε σε μια στιγμή. Μάλιστα κάποια στιγμή, ο Μπόνιος πήρε και τηλέφωνο στο γραφείο του Κοντομηνά για να διαμαρτυρηθεί που τον πιάναμε στο στόμα μας. Και μας έκανε ντα!!! Δεν βλέπεις; Ρόμπα έγινες και τζάμπα έβαλες τα ...κλάματα Βασίλη Μπόνιο. Πού να μας βρει μωρέ ο Κοντομηνάς, ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης και η Γιάννα; Ποιος την χάρη μας. Είμαστε καλά στον υπόνομό μας. Δεν θέλουμε σαλόνια. Ξέρουμε από αλώνια.

    Ο Παπαγιάννης είναι ένας άνθρωπος που μέχρι τώρα θέλει να το παίζει αποκαλυπτικός και ...σπουδαγμένος. Αλλά η καλλιέργεια δε φαίνεται από τα διπλώματα και το ζελέ με λεμόνι στο μαλλί ή την Βαλαωρίτου αλλά από την ψυχή και το πνεύμα. Κάτι που ο Παπαγιάννης δε διαθέτει.

    Άρχισε με... πανεπιστημιακό τρόπο να χυδαιολογεί για Στάη, Κωνσταντόπουλο,Χατζηδάκη, Ρουσόπουλο,Χατζηνικολάου, Τριανταφυλλόπουλο, Κασσίμη, Στυλιανίδη κ.α. Για άλλους έγραφε ότι έφαγαν ξύλο και άλλοι ότι είναι gay, λιγδιάρηδες, απατούν συζύγους, έχουν βίλες με πισίνες. ΌΛΑ ΨΕΜΑΤΑ. Για τον καθένα χωριστά. Δεν επέλεγε για το κάθε πρόσωπο τα αληθινά γεγονότα αλλά τα ψευδή. Και έφθασε και σε μας. Ασχολήθηκε με το troktiko.

    Ε, λίγο πιο αργά θα τα πούμε...

    Γιατί είπαμε ότι έδιωξες Γιάννη Παπαγιάννη, τον Άρη Σπίνο; Επειδή διορίστηκε σε νοσοκομείο;

    Εσύ ο άσπιλος , αμόλυντος που δεν έχεις καμία σχέση με το δημόσιο; Εσύ που δεν είσαι εργολάβος του δημοσίου; ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. Έτσι πρέπει. Όταν δεν έχεις κάνει κάτι ανάλογο.
    Όταν όμως έχεις κάνει;

    Α, δεν μας απάντησες. Τρεις ημέρες τώρα φωνάζουμε. Τι σχέση έχεις με τον Πέτρο Δούκα και γιατί βρίζεις τον Θ.Ρουσόπουλο;

    Εμείς φίλοι μας δεν βρίζουμε και δεν κάνουμε ...ξερατά, Μιλάμε με στοιχεία. Με ότι βρούμε τέλος πάντων. Δεν είμαστε ξερόλες. Αλλά για αυτούς που μιλάμε. Ξέρουμε.

    Πόσο καιρό φωνάζουμε ότι τα δύο blog τα μοιράζονται με κωδικούς με λίγους φίλους;

    Όσο για μια...ρόμπα που γράφει σε blog και ξέρει ποια είναι ας της πούμε ότι είμαστε όλοι δημοσιογράφοι για να ηρεμήσει. Αφού λέμε ότι δεν είμαστε και δεν μας πιστεύει τι να κάνουμε; Θα το γυρίσουμε! Είμαστε όλοι εκδότες, διευθυντές και mediaρχες. Οκ; Ευχαριστημένη κυρία ρόμπα που ασχολείσαι μόνο με την Τατιάνα και την εξύβριση των εκπομπών της; Καλά με το blog σου δε θα ασχοληθούμε γιατί δεν έχει νόημα. Επίσης όσοι λέτε ότι μέσα στο διαδίκτυο υπάρχουν κόντρες τότε γιατί τις αναπαράγετε;;; Σας αρέσει...κουφαλίτσες...

    Περισσότερα πιο αργά...

    Πως λέγεται αυτό; Α,ναι. Το μαρτύριο της ...σταγόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσπαθώ να βρώ ένα "δια ταύτα", μια ελάχιστη συνοχή στη σκέψη των οπαδών του αργόστροφου αλλά τίποτε.
    Βαρειάς μορφής ΤΣΣΕ ("Τρελλό Σύνδρομο Στέρησης Εξουσίας").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γνωστός ο κύριος Ζορό καβάλα στ' άτι.
    Αποτελεί τη σκωπτική πλευρά του πολιτικού ο οποίος χάριν δημοσιότητας κάνει ευτράπελα προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού.
    Αλλά η καταστρατήγηση διατάξεων και νόμων από την διοίκηση χάριν συμφεροντος ιδιώτη αποτελεί ποινικά και ηθικά κολάσιμη πράξη ή παράληψη.
    Αυτά προς γνώσιν του κ. Ζορό της Βορ. Ελλάδας ώστε να μη διαφημίζει τις παρεμβάσεις του ως έγνοια για τον πολίτη.
    ΕΛΕΟΣ ΖΟΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 6 APR 4;39;00 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΛΟΚΕΡ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝ Η ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΒΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ? ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΝΟΤΙΖΟΥΝ...ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ...
    Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
    Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5:13 βλούπερ,άργησες νά επιτεθείς
    Διάβασε τώρα:
    Η τσατσά τά έπλενε στήν λεκάνη.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άκου "εμείς θέλουμε να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες". Προφανώς εννοεί τους κολλητούς πολίτες ο Νομάρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΖΙΜΙΝΙΕΡΑ ΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδή είμαι μηχανικός στην περιοχή της Επαρχίας Λαγκαδά, γνωρίζω πολύ καλά ότι μετά την άρνηση της Επάρχου Πόπης Καλαϊτζή, να υπογράψει τις παρανομίες που την πίεζαν να κάνει ... ο Νομάρχης με το γνωστό "δημοκρατικό" του τρόπο τις αφαίρεσε ΟΛΕΣ τις αρμοδιότητες από την Πολεοδομία της....φυσικά παρανόμως....καθώς εκ του νόμου είναι η προϊσταμένη!
    Εγώ απλά θα επαινέσω την Έπαρχο διότι είναι παλικάρι, και παρόλες τις πιέσεις δε λύγισε...
    Για το Νομάρχη τώρα ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να αποφανθεί...
    Όσο για τον πρώην Έπαρχο, κάποιος ας δει επιτέλους και τις ποινικές ευθύνες αυτών των πράξεων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Όποιος παρακολούθησε τη δίκη, έβγαλε τα συμπεράσματά του" ανέφερε ο τελών εν αργία πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρόσθεσε: "Συνεχίζουμε στον Άρειο Πάγο μέχρι την τελική δικαίωση, μέχρι να λάμψει η αλήθεια. Καμιά άδικη απόφαση δεν πρόκειται να με κάμψει, να με φιμώσει, να με γονατίσει. Από σήμερα ξεκινάει να γεννιέται το καινούργιο".

    Μπαλάκι η υπόθεση απο το Εφετείο στον Αρειο Παγο,μέχρι να αθωωθεί(????????).Δεν νομίζω...........

    Κατα τα άλλα έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη,αλλά μόνον αν η απόφαση είναι αθωωτική.

    ΄Αντε σπίτι σου και εσύ και ο αδελφούλης σου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατά την απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου, ο πρώην Νομάρχης υποστήριξε ότι είναι αθώος κι ότι έπεσε θύμα πλάνης. Ανέφερε δε ότι ενήργησε χωρίς δόλο κι ότι κινήθηκε μέσα στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, ακολουθώντας την εισήγηση των νομικών υπηρεσιών της Νομαρχίας και του Αντινομάρχη Γ. Τσαμασλή.

    Αφού ομολογείς στο σκαμνί και ο Τσαμασλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Πράξαμε τα νόμιμα. Δεν υπήρχε δόλος, ούτε είχα όφελος. Ταλαιπωρούμαι τόσο καιρό μ' αυτήν την υπόθεση. Ένα γυμνάσιο τελείωσα, τι παραπάνω ήξερα από τις νομικές υπηρεσίες της Νομαρχίας και τον αρμόδιο Αντινομάρχη" είπε, χαρακτηρίζοντας τα επιβληθέντα πρόστιμα "υπερβολικά".
    "Είμαι φίλος όλου του ελληνικού λαού"

    Εδώ λες ότι τέλειωσες ένα Γυμνάσιο και δεν ξέρεις και πολλά πολλά,αλλά στα πρωινάδικα είσαι ο ΞΕΡΟΛΑΣ εσύ και κανένας άλλος.

    Εσύ πατριώτης και οι άλλοι τί?

    ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε ερώτηση του δικαστηρίου για το εάν γνώριζε τον πρατηριούχο ή εάν ήταν φίλος του, απάντησε: "Δεν τον γνώριζα. Εγώ είμαι φίλος μ' όλο τον ελληνικό λαό".

    Στο πρώτο δικαστήριο ανέφερες ότι επισκέφθηκες τον πρατηριούχο στο νοσοκομείο που νοσηλεύοταν,τώρα μας λες ότι δεν τον γνώριζες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση