GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύλληψη για κλοπές στο Ηράκλειο...

Από το iraklio web radio . Άλλο ένα βήμα για την πάταξη της εγκληματικότητας έγινε προχθές, Πέμπτη, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ...

Από το iraklio web radio
.
Άλλο ένα βήμα για την πάταξη της εγκληματικότητας έγινε προχθές, Πέμπτη, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου. Μετά από την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και την έρευνα που ακολούθησε, συνελήφθη ένας 24χρονος Σύριος, ο οποίος είναι ο δράστης τεσσάρων κλοπών που έγιναν το τελευταίο διάστημα σε καταστήματα του Ηρακλείου.
Η αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, έφερε τους αστυνομικούς στα σκαλιά του σπιτιού του νεαρού άνδρα, πατέρα ενός μικρού παιδιού. Έτσι, στην οικία του φερόμενου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πυροβόλο όπλο, τύπου πιστολιού, με το οποίο, όπως προκύπτει από στοιχεία, ο 24χρονος κυριολεκτικά κοιμόταν αγκαλιά. Επίσης, βρέθηκαν και...
κατασχέθηκαν σαράντα έξι φυσίγγια, ένα φιαλίδιο αναισθητικού σπρέι, τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ογδόνταέξι ασημένια γυναικεία βραχιόλια, πέντε κινητά τηλέφωνα, τρεις πτυσσόμενοι σουγιάδες και τρία σπαθιά-ξιφίδια, τρία δρεπανοκατσάβιδα, τρεις τροχοί κοπής μαρμάρων και δυο κοπής ξύλου.
Επιπλέον, πενήντα πέντε συσκευασίες ειδών τροφίμων και καφέ, δώδεκα συσκευασίες ειδών περιποίησης προσώπου και ένα δελτίο-αίτηση ασύλου αλλοδαπού.
Από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις κλοπές καταστημάτων στην πόλη του Ηρακλείου, οι οποίες είχαν γίνει με τη μέθοδο της διάρρηξης-παραβίασης θυρών ή παραθύρων. Στους παθόντες αποδόθηκαν μέρος από τα ανευρεθέντα αντικείμενα, τα οποία είχε αφαιρέσει ο 24χρονος αλλοδαπός το τελευταίο δίμηνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ενώ η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου συνεχίζεται για πιθανή συμμετοχή του νεαρού άνδρα και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

11 σχόλια

  1. ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Οι φαταούλες επιχειρηματίες είναι ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ να ρίξουν τον Καραμανλή.

    Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο για να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ, να βοηθήσουν το Γιωργάκη, να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε ότι εδώ και ένα δίμηνο εμφανίζονται:

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον καραγκιόζη Αδόλφο Καρατζαφέρη.

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε στα ιδιωτικά κανάλια σχολιασμούς από τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο; Σπάνια κάτι ψιλο-φευγαλέες δηλώσεις που τις κόβουν μάλιστα στη μέση, προφανώς μόνο για ξεκάρφωμα.

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε καλεσμένους στα ιδιωτικά κανάλια τον Αβραμόπουλο, το Σαμαρά, το Στυλιανίδη, το Δένδια και τους περισσότερους νεο-δημοκράτες; Ο Γκιουλέκας που είναι υπεύθυνος τύπου της ΝΔ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γής, η Πατριανάκου για τα ιδιωτικά κανάλια είναι παντελώς άγνωστη.

    Όταν καλούν νεοδημοκράτη, καλούν μόνο τους γνωστούς γραφικούς τύπους για να τους λοιδωρήσουν και να τους ξεφτιλίσουν.

    To 1989 οι πολιτικοί έδωσαν (και σωστά) τη δυνατότητα σε ιδιώτες να φτιάξουν κανάλια για να γλυτώσουμε από την πλύση εγκεφάλου των κρατικών καναλιών, που είναι στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, και τις δεκάδες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    θέλω να σας πώ κάτι από καιρό.

    Εσείς μπορεί να είσαστε πλούσιοι και εμείς μεροκαματιάρηδες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

    Και έχουμε και ένα άλλο πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

    Για την ακρίβεια γύρω στα 4 εκατομμύρια.

    Άει σιχτίρ λοιπόν και σείς και τα λεφτά σας και οι επιχειρήσεις σας, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε !!!

    Και ένα τελευταίο, που καλό θα είναι να θυμάστε.

    Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε Αλβανοί, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ρώσοι, ούτε κάν Γερμανοί.

    Εμείς είχαμε δημοκρατία την εποχή που οι άλλοι λαοί ζούσαν σε σπηλιές και τρώγανε ρίζες.

    Την σκέψη μας δεν μπορείτε να την ελέγξετε, όσο και να προσπαθήσετε, όσα κόλπα του αμερικάνικου μάρκετιγκ και να χρησιμοποιήσετε.

    Μπουρλότο θα σας κάνουμε εάν συνεχίσετε έτσι.

    Η Δημοκρατία δεν θα δολοφονηθεί στη χώρα που τη γέννησε, τουλάχιστον όχι από 4 σικελικές και μασονικές οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμ το άλλο με τον αστυνομικό ΛΗΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προκαλεί τον πολίτη το ΠΑΣΟΚΔιαβάζω: «Πρόκληση για όλους τους δημοκράτες Έλληνες χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, την επίθεση με πυροβολισμούς στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί. Παράλληλα, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στον τομέα της ασφάλειας, κάνοντας λόγο για ένα μείζον πρόβλημα που αγγίζει όλους τους πολίτες»

    Έ, όχι και πρόκληση κύριε Παπακωνσταντίνου μας …ε, όχι και πρόκληση για όλους τους Έλληνες! Μη μας προκαλείτε!

    Απαράδεκτο συμβάν, ναι. Καταδικαστέο γεγονός, επίσης.
    Επικίνδυνη εγκληματική ενέργεια, αν προτιμάτε, αλλά όχι και πρόκληση για τον πολίτη, ο οποίος δέχεται καθημερινές προκλήσεις από τον συγκεκριμένο σταθμό, τις οποίες ασφαλώς ποτέ δεν καταδικάσατε ως κόμμα.

    Οι δημοκράτες έχουν σίγουρα πολλούς λόγους να προκαλούνται από τηλεοπτικές χυδαιότητες κάθε μορφής, από οικονομικές δοσοληψίες με μαύρο χρήμα και πλαστά τιμολόγια, από μεταμεσονύκτια νομοθετήματα, από δημοσιογραφικές αθλιότητες και κυρίως από την διαπλοκή νταβάδων και κομμάτων. Αυτό το τελευταίο αν το προσέχατε δεν θα μιλούσατε για «πρόκληση του πολίτη», διότι υπάρχει περίπτωση να μας προκαλέσετε…την περιέργεια, σε προεκλογική μάλιστα περίοδο!

    Η δημοκρατία είναι ένα σύστημα που απεχθάνεται την βία, γι’ αυτό κάθε δημοκράτης καταδικάζει προφανώς την σημερινή ενέργεια, όπως και κάθε άλλη μορφή βίας νομιμοποιημένης ή μη νομιμοποιημένης, παράνομης ή ημι-παράνομης, κρατικής, ομάδων ή ατόμων. Με αυτήν την έννοια και μεις καταδικάζουμε απεριφράστως τους κουμπουροφόρους που πυροβόλησαν έξω από τον σταθμό, αυξάνοντας αντικειμενικά τα ποσοστά τηλεθέασης του συγκεκριμένου σταθμού.

    Οι αλητήριοι που διέπραξαν αυτό το επικίνδυνο σόου με τις σφαίρες προφανώς αντιστρατεύονται την δημοκρατική τάξη και είναι αντίπαλοί μας. Αντίπαλοί μας, όμως, είναι και όσοι εγκληματούν καθημερινά εναντίον της συνείδησης του πολίτη και της κουλτούρας του ελληνικού λαού.

    Γιατί επικεντρώνω στην δήλωση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ την κριτική μου και όχι στην φαιδρή δήλωση της κυβέρνησης, ίσως αναρωτηθείτε.

    Διότι, αγαπητοί φίλοι, με τον Αντώναρο, όπως έχουμε πει, δεν θα ξανα-ασχοληθούμε καθώς αποτελεί μία από τις φαιδρότερες περιπτώσεις κυβερνητικού εκπροσώπου και επειδή με ενόχλησε ιδιαίτερα η φράση «πρόκληση προς τον πολίτη» που χρησιμοποίησε για να χαρακτηρίσει την ενέργεια αυτή ο κ. Παπακωνσταντίνου. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα άλλο σημείο στο οποίο θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε, αλλά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή όταν με χαρακτηριστική άνεση ανακατεύουμε τον πολίτη, την δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου με σφαίρες και τηλεοπτικά κανάλια.

    Μήπως σας έχει περάσει ποτέ από το νου ότι και τα νταβατζοκάναλα εκπυρσοκροτούν και μάλιστα με δηλητήρια διασποράς εναντίον του άμοιρου πολίτη στον οποίον αναφέρεστε;

    Για να τελειώνουμε. Εάν έχει κάποιο λόγο το ΠΑΣΟΚ να είναι βασιλικότερο του βασιλέως στην υπεράσπιση των καταστημάτων των νταβάδων δεν θα μας φαινόταν περίεργο ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, όπως δεν είναι καθόλου περίεργο αν ο Γ. Παπανδρέου αποφασίσει, πριν να συντάξει το συμβόλαιο με τον λαό να υπογράψει το συμβόλαιο με τους νταβάδες όπως έκανε πριν από μια πενταετία και ο μικρός Καραμανλής. Στον δρόμο προς την κυβερνητική εξουσία όλα είναι κατανοητά (μην περιμένετε όμως να είναι και ανεκτά), αλλά καλά θα κάνετε να μην χρησιμοποιείτε σ’ αυτές τις δουλειές ως πρόφαση τον πολίτη και την δημοκρατία.

    Κάντε ότι έχετε να κάνετε, ξεκινήστε με τον αρχινταβά που ξεκίνησε και ο Καραμανλής, αλλά, αν έχετε την καλοσύνη αποφύγετε την δημοκρατική ρητορεία… Προκαλεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ MEGA - ΜΠΟΜΠΟΛΑ

    1. Μαζεύονται πέντε νοματέοι που παίρνουν από τον καναλάρχη Μπόμπολα από 300.000 έως 500.000 ο καθένας. Η Τρέμη του Κοσκωτά, ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης, οι πρώην κομμουνιστές και νύν αρχι-πρασινοφρουροί Οικονομέας και Τσίμας, ο γιός του Καψή και η Σπυράκη της γνωστής οικογένειας.

    2. Ο σκηνοθέτης προετοιμάζει από πριν τί ακριβώς θα πεί ο καθένας και με τί σειρά θα πούν το ποίημα. Ο ίδιος προετοιμάζει τις γραπτές κάρτες της προπαγάνδας, έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στα θετικά ή αρνητικά που θέλουν να τονίσουν. Αυτά που λένε οι τηλε-ηθοποιοί όταν μας κοιτούν στην κάμερα, δεν είναι αυθόρμητα, τα διαβάζουν ζωντανά στο μόνιτορ διότι είναι προετοιμασμένα από πριν από το σκηνοθέτη.

    3. Το πρώτο τέταρτο δεν αναφέρουν ειδήσεις, απλά ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ντεμέκ "αυθόρμητα" με προκαθορισμένη όμως ατζέντα (;) χωρίς αντίλογο από κανένα (κοινώς φτιάχνουν ατμόσφαιρα). Εντελώς συμπτωματικά, μόνιμα θάβουν τη ΝΔ και μας πουλάνε γλυκά και ΔΟΛίως το παραμύθι του Γιωργάκη.

    4. Όταν έχουν καλεσμένους κάνουν πρώτα επικριτικές ερωτήσεις στο νεοδημοκράτη. Πριν κάν προλάβει να τελειώσει την πρώτη κουβέντα, του την πέφτουν ο ένα μετά τον άλλον, χωρίς κάν να έχουν ακούσει τί λέει. Εάν δεν λουφάξει αμέσως, του χαμηλώνουν το μικρόφωνο ή τον βγάζουν από το πλάνο. Εάν κάνει το λάθος να πεί κάτι που δεν τους αρέσει, λένε ότι τελείωσε ο χρόνος και πάνε γι' άλλα. Στον πασόκο καλεσμένο κάνουν πάντα ερωτήσεις-πάσα, για να ξεκινήσει και αυτός το δικό του ποίημα. Εάν τυχόν ο νεοδημοκράτης διακόψει τον πασόκο τον επιπλήττουν, εάν το κάνει ο πασόκος τον αφήνουν να λέει την αμπελοφιλοσοφία του όση ώρα θέλει.

    5. Το κερασάκι βέβαια είναι η δική τους πάρτη. Λένε στον κόσμο "εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε απέναντι στην εκάστοτε εξουσία για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του λαού". Δεν μας λένε βέβαια δύο μικρές λεπτομεριούλες, όπως ποιός τους διάλεξε γι αυτό το ρόλο (σίγουρα δεν τους ψήφισε ο ίδιος ο λαός) και δεύτερο γιατί δεν κριτικάρουν ποτέ το Μπόμπολα και το Λαμπράκη (δηλ. τα αφεντικά τους που προφανώς τους διάλεξαν για λογαριασμό μας).

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".

    Στις επόμενες εκλογές, σας υποσχόμαστε να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από τις εισηγήσεις σας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον κόπο που κάνετε, χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη μαφία του ΑΛΤΕΡ και άλλες ομάδες.
    Το περιστατικό κοντά στο ΑΛΤΕΡ, σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις, δεν είναι τρομοκρατική επίθεση, αλλά οφείλεται σε πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη των δύο οικογενειών της Μαφίας.

    Η μια παράταξη της Μαφίας είναι αυτή των παραχαρακτών αλήθειας και τιμολογίων του Κουρή, ενώ η άλλη, είναι η αντιμαχόμενη ομάδα.

    Αλήθεια, αυτό το υπουργείο οικονομίας και οι δυο τελευταίοι υπουργοί, τι ρόλο παίζουν, πόσα να πήραν άραγε σαν μίζα για τη σιωπή τους; Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πόση προμήθεια χρέωσε ο Αλογοσκούφης, για αυτή του την μεσολάβηση.

    Ρε Κουρή, δεν πληρώνεις τα πρόστιμα για τα πλαστά τιμολόγια να τελειώνουμε επιτέλους;

    Εμείς τι φταίμε να βρεθούμε ανάμεσα στα κουμπουροφόρα πρωτοπαλλήκαρα των οικογενειών σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΡΩΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ:
    Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΗΜΙ-ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ - ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ....ΑΡΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!)- ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΖΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!

    ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΙΠΕ "ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ"

    ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ!!
    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσε μάς ρέ 7:59,
    καί εμείς-εγώ γιά νά μήν πολυλογώ,
    πρίν 25 χρόνια "τά είχα τά Γαλλικά"
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ 3.
    Γιά τόν θεατρικό bloom(p)er επιφυλάσωμαι.7:26.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα μάθατε;

    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο μπούφος.

    Τόριξε στο κανό.

    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά.

    Να τι έκανε στην Ύδρα πασχαλιάτικα.

    Προσπαθούσε να μάθει κανό.

    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.

    Δεν προσπαθούσες πρώτα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμι;

    Τι τους έχει πιάσει αυτούς τους βουτυρομπεμπέδες των βορείων προαστίων και των αμερικανικών κολλεγίων που νομίζουν ότι απογαλακτίστηκαν μόνο και μόνο επειδή έκοψαν το πρωϊνό κουάκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός ό"νεαρός άντρας" καλύτερα νά κάτσει στό σπίτι του.
    Νυχτοπούλια 20 κάτι χρονών.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άκουσα και είδα στις ειδήσεις το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !
    Τώρα κατάλαβα και γιατί πετάνε πάνω από το νησάκι οι Τούρκοι πιλότοι.....
    Για να δίνουν θάρρος και κουράγιο στους συμπατριώτες τους και σε άλλους που είναι σε αυτήν την αποστολή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καί γιά νά τελειώνουμε,εγώ έναν Σύρο
    γνωρίζω,αυτόν πού γάμησε μέχρι θανάτου
    τόν νησιώτη πελεκάνο Πέτρο πρίν 18 χρόνια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση