GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Καραμανλής συναντά τους εκδότες...

. Του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου . από το http://www.lifo.gr/ . Διαβάζω καθημερινά ότι εκδότες και διευθυντές εφημερίδων συναντιούνται με τον Κ...

.
Του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου
. από το http://www.lifo.gr/
.

Διαβάζω καθημερινά ότι εκδότες και διευθυντές εφημερίδων συναντιούνται με τον Καραμανλή και συζητούν. Η λέξη «συζητώ» σημαίνει κάτι ψάχνω να βρω μαζί με κάποιον άλλο. Έχω ένα κοινό στόχο κι ένα κοινό συμφέρον. Αναρωτιέμαι λοιπόν ποιο κοινό συμφέρον συνδέει τους εκδότες και τον πολιτικό.
Θα μπορούσε κανείς να πει ότι τους συνδέει το εθνικό συμφέρον. Αλλά μεμονωμένα και οι μεν και ο δε έχουν αποδείξει ότι το εθνικό συμφέρον δεν τους εμπνέει ιδιαίτερα.
Οι μεν έχουν σχεδόν απαιτήσει και κατορθώσει να ευνοούνται σκανδαλωδώς από το κράτος εις βάρος του αφελούς «λαού»: χρέη να...
τους χαρίζονται, ταμεία να μένουν απλήρωτα, επιχειρήσεις τους να λειτουργούν με πλαστά τιμολόγια, φωτογραφικές διατάξεις να τους απαλλάσσουν από εγκλήματα, που άλλους θα τους έστελναν φυλακή. Η ελληνική τέταρτη εξουσία έχει γίνει κάτι ελαφρώς μαφιόζικο, που προωθεί τα ιδιωτικά της συμφέροντα και την ομερτά της τη βγάζει στο σφυρί, σαν ένα οποιοδήποτε «αγαθό». Το τι δημοσιεύεται και τι όχι είναι περίπου προϊόν πλειστηριασμού. Τα δημόσια έργα και άλλα, παράλληλα οφέλη, συμπληρώνουν την εικόνα.
Ο δε πρωθυπουργός είναι σαφές ότι προσπαθεί να διασώσει την τρύπια εξουσία του - και μόνον. Οι τελευταίες ψευδαισθήσεις (μήπως και είναι μια μωρά παρθένα που την εξηπάτησαν οι αλητόβιοι γαμπροί) καταρρίφθηκαν ολικά στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης, όταν συνειδητά βγήκε και υπερασπίστηκε τη διαφθορά και τα ψέματα των υπουργών του. Όχι, ο πρωθυπουργός δεν συναντά τους εκδότες για να βρουν μια διέξοδο στη νοσηρή φάση. Τους συναντά για να παίξει τα ρέστα του. Για να διαιωνιστεί η μπίζνα. Για να εξασφαλίσει τη σιωπή μπροστά στις αποδεδειγμένες μειοδοσίες της κυβέρνησής του. Τους συναντά για να τους ευνουχίσει δημοσιογραφικά, αντιδωρίζοντας το αναλογούν παλάτι (οι ευνούχοι ζουν σε παλάτι, όπως οι βασιλιάδες: τι παράδοξο!).
Το παλιό αξίωμα ότι στην κηδεία του καλού δημοσιογράφου δεν πατάει κανείς έχει ξεπεραστεί. Τώρα οι δημοσιογράφοι κηδεύονται στον προεδρικό κήπο και ακολουθεί κοκτέιλ. Πολιτικοί και δημοσιογράφοι αυτοκτονούν αντικριστά, όπως οι αυτόχειρες σαμουράι (χωρίς την περηφάνια).

24 σχόλια

  1. Ελα ρε ηλίθιε, όταν συναντιέται ο Παπανδρέου με εκδότες και επιχειρηματίες καλά είναι;! Τη μαλακία σας γαμώ, δεν είναι βλάκες αυτοί που σας διαβάζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοντά στο 5% του Α.Ε.Π. το δημοσιονομικό έλλειμμα για τον προϋπολογισμό του 2008 (θυμηθείτε: είναι ο προϋπολογισμός για την κρισιμότητα του οποίου οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές μέσα στον πύρινο Αύγουστο του 2007)

    - Προέβλεπαν έλλειμμα 3,7% στο δήθεν «Επικαιροποιημένο» πρόγραμμα σταθερότητας που έδωσαν στην Επιτροπή τον Ιανουάριο! Με ποια αξιοπιστία θα διαπραγματευτεί αυτή η κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

    - Τι πληρώνουμε; Την κατάρρευση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών, τα δώρα δις ευρώ στους έχοντες και τις εκατοντάδες επιτροπές για να βολευτούν γαλάζια golden boys. Αναλυτικά στοιχεία

    Ακούμε παράλληλα ότι το δημόσιο χρέος της χώρας αυξήθηκε τα τελευταία 5 χρόνια κατά 80 δις ευρώ και έφτασε τα 260 δις ευρώ. Αυτό σημαίνει επιπλέον χρέος 8.000 ευρώ για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα.

    Το τραγικότερο όμως δεν είναι τα ελλείμματα. Γιατί ελλείμματα μπορεί να έχει και μία χώρα η οποία κάνει παραγωγικές επενδύσεις, ασκεί πραγματική κοινωνική πολιτική, επενδύει στην υγεία και στα νοσοκομεία, στην παιδεία στα σχολεία και στα Πανεπιστήμια, επενδύει στην Περιφέρεια με δημόσια έργα. Αυτές οι ενέργειες μπορεί να δημιουργήσουν ελλείμματα, μεσοπρόθεσμα όμως θα καλύψουν και με το παραπάνω το κόστος.

    Το τραγικότερο για την Ελλάδα είναι ότι τα τελευταία 5 χρόνια τα ελλείμματα και τα χρέη εκτινάχθηκαν στα ύψη αλλά τα χρήματα δεν πήγαν ούτε στην υγεία, ούτε στην παιδεία, ούτε στην πρόνοια, ούτε στις δημόσιες επενδύσεις, ούτε φυσικά μειώθηκαν οι φόροι στους χαμηλόμισθους και στη μεσαία τάξη.
    - Όλοι οι πολίτες, όλοι μας, ρωτάμε: Που πήγαν τέλος πάντων αυτά τα χρήματα; Είναι σίγουρο ότι η χώρα καταχρεώθηκε τα τελευταία 5 χρόνια σε μεγάλο βαθμό προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της γαλάζιας «επανίδρυσης» - επιδρομής στο κράτος. Οι στρατιές ρουσφετιών, συμβούλων, παρασυμβούλων που πλημμύρησαν το Δημόσιο (βλ. για παράδειγμα στο «ΕΘΝΟΣ» τις προσλήψεις 55 (!) ειδικών επιστημόνων στο Υπουργείο Άμυνας τη Μεγάλη Πέμπτη (!) και τη σχετική ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από τις 2 Φεβρουαρίου). Οι παχυλοί μισθοί και τα bonus των γαλάζιων golden boys που έφτασαν να «καθαρίζουν» ετησίως 400.000 και 500.000 ευρώ. Ένα στοιχείο είναι ενδεικτικό: η λειτουργία του κράτους το 2003 κόστιζε 31 δις ευρώ. Το 2009 θα κοστίσει τουλάχιστον 50 δις, δηλαδή, 19 δις ευρώ παραπάνω. Αυτά από μία κυβέρνηση που υποσχόταν ότι θα εξοικονομούσε 10 δις ευρώ το χρόνο
    Είναι πραγματικά συντριπτική για τη χώρα η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Καραμανλή. Και η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο τον κ. Καραμανλή και την κυβέρνησής του, ανεξάρτητα από το ποιος είναι σήμερα υπουργός Εθνικής Οικονομίας. Άλλωστε ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργός, όταν το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του κ. Αλογοσκούφη στις 9 Ιουνίου 2005 είχε πει: «Ζητώ να μετατραπεί η συζήτηση αυτή σε συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η οικονομία και ο προϋπολογισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Είναι γενικότερη, συλλογικότερη πολιτική της κυβέρνησης».

    Σε αντίθεση με το θλιβερό παρελθόν της Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ σε όλες τις περιπτώσεις των σκανδάλων της αποχωρούσας κυβέρνησης κράτησε υπεύθυνη στάση. Ούτε σκανδαλολογούμε, ούτε έχουμε προσωπικά με κανένα, ούτε θέλουμε να κατασκευάσουμε ενόχους. Ποτέ δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε μια θεσμική διαδικασία, όπως αυτή που προβλέπει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής, για να κάνουμε μικροπολιτική. Έχουμε σταθεί με μεγάλη σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι στη διαδικασία αυτή και σε όλους τους εμπλεκομένους. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Αλλά συνένοχοι στην απέλπιδα προσπάθειά τους για συγκάλυψη, δεν θα γίνουμε.

    Όσον αφορά στα σχετικά με πιθανή εμπλοκή δικών μας στελεχών, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε θέσει εκτός Κινήματος δυο στελέχη μας των οποίων το όνομα είχε εμπλακεί στην υπόθεση αυτή, χωρίς να προδικάζουμε το αποτέλεσμα της έρευνας αλλά με τη λογική ότι, μέχρις ότου ξεκαθαριστεί η κατάσταση, θα είναι εκτός του ΠΑΣΟΚ. Αυτό θα κάνουμε κι αν προκύψουν άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
    - Σε αντίθεση με την ξεκάθαρη δική μας στάση, κάποιοι άλλοι διαγράφουν για ψύλλου πήδημα τους κ.κ. Πολύζο και Δαϊλάκη, αλλά κάνουν πώς δεν τρέχει τίποτα με τον κ. Παυλίδη.
    Έχουμε επανειλημμένα τοποθετηθεί για το ζήτημα της SIEMENS. Έχουμε πει ότι θέλουμε να έρθουν όλα στο φως, όποιους και ν' αφορούν, όποια περίοδο και ν' αφορούν.

    Καταθέσαμε, πριν λίγες ημέρες, για τρίτη φορά, πρόταση Εξεταστικής για τη SIEMENS. Η κυβέρνηση, για τους δικούς της λόγους, αρνείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι, και κάθε είδους λαμόγιο, έχουν συνασπιστεί για να κτυπήσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που είναι το ΠΑΣΟΚ.

    Ότι και να κάνετε προδότες, συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι,παπαγαλάκια του ρουσόπουλου και βοθρολύματα της ρηγίλλης, ο λαός σας παίρνει χαμπάρι κάθε μέρα και όσο περνάει ο καιρός, αν έχετε λίγο φιλότιμο, δεν θα ξέρετε που να κρυφθείτε.

    H κυβέρνηση της κομματικοκρατίας, της διαφθοράς, της λαμογιάς των σκανδάλων και της πλήρους ανυπαρξίας κάθε είδους προγραμματισμού για την εξυπηρέτηση του πολίτη και του εθνικού συμφέροντος κάτι θα σκαρφιστεί πάλι για να αποσείσει τις ευθύνες της και την εγκληματική ανικανότητα της.

    Μήπως φταίει το ΠΑΣΟΚ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α' ρε Στάθη, κι'εσύ στρατιώτης της Αλήθειας και της Δημοκρατίας! Άρα σοσιαλιστής. Μπράβο,μπράβο. Να σου θυμίσω μονο, για να βάλω και το άλλο μισό του εγκαιφάλου σου να δουλέψει, ότι ο αυριανός/μεθαυριανός πρωθυπουργός μας,ο Σοσιαλιστής κ.Γ.Παπανδρέου (του γένους των εκ παραδόσεως σοσιαλιστών Παπανδρέου), συνάντησε τους εκδότες. Μήπως ξέρεις τι "συζητησαν". Α'ρε Σταθη...πάντως αν δεις τον δρ.Κουτσούκο πεστου χαιρετισμούς,ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Οι φαταούλες επιχειρηματίες είναι ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ να ρίξουν τον Καραμανλή.

    Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο για να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ, να βοηθήσουν το Γιωργάκη, να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε ότι εδώ και ένα δίμηνο εμφανίζονται:

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον καραγκιόζη Αδόλφο Καρατζαφέρη.

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε στα ιδιωτικά κανάλια σχολιασμούς από τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο; Σπάνια κάτι ψιλο-φευγαλέες δηλώσεις που τις κόβουν μάλιστα στη μέση, προφανώς μόνο για ξεκάρφωμα.

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε καλεσμένους στα ιδιωτικά κανάλια τον Αβραμόπουλο, το Σαμαρά, το Στυλιανίδη, το Δένδια και τους περισσότερους νεο-δημοκράτες; Ο Γκιουλέκας που είναι υπεύθυνος τύπου της ΝΔ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γής, η Πατριανάκου για τα ιδιωτικά κανάλια είναι παντελώς άγνωστη.

    Όταν καλούν νεοδημοκράτη, καλούν μόνο τους γνωστούς γραφικούς τύπους για να τους λοιδωρήσουν και να τους ξεφτιλίσουν.

    To 1989 οι πολιτικοί έδωσαν (και σωστά) τη δυνατότητα σε ιδιώτες να φτιάξουν κανάλια για να γλυτώσουμε από την πλύση εγκεφάλου των κρατικών καναλιών, που είναι στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, και τις δεκάδες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    θέλω να σας πώ κάτι από καιρό.

    Εσείς μπορεί να είσαστε πλούσιοι και εμείς μεροκαματιάρηδες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

    Και έχουμε και ένα άλλο πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

    Για την ακρίβεια γύρω στα 4 εκατομμύρια.

    Άει σιχτίρ λοιπόν και σείς και τα λεφτά σας και οι επιχειρήσεις σας, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε !!!

    Και ένα τελευταίο, που καλό θα είναι να θυμάστε.

    Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε Αλβανοί, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ρώσοι, ούτε κάν Γερμανοί.

    Εμείς είχαμε δημοκρατία την εποχή που οι άλλοι λαοί ζούσαν σε σπηλιές και τρώγανε ρίζες.

    Την σκέψη μας δεν μπορείτε να την ελέγξετε, όσο και να προσπαθήσετε, όσα κόλπα του αμερικάνικου μάρκετιγκ και να χρησιμοποιήσετε.

    Μπουρλότο θα σας κάνουμε εάν συνεχίσετε έτσι.

    Η Δημοκρατία δεν θα δολοφονηθεί στη χώρα που τη γέννησε, τουλάχιστον όχι από 4 σικελικές και μασονικές οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ – ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ.

    Πριν από 100 χρόνια στην Αμερική άνθισε η μαφία. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτό αποφάσισαν να ζουν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά των άλλων. Αυτό που έκαναν ήταν πολύ απλό.

    ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ (προστασία καταστημάτων, επιχειρήσεων, ιδιωτών) και ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.

    Πρώτα σε απειλούσαν (εσένα και την οικογένειά σου).

    Εάν δεν υποχωρούσες, σε συκοφαντούσαν στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο.

    Εάν πάλι δεν υποχωρούσες σε τραυμάτιζαν (εσένα και την οικογένειά σου) και

    Εάν πάλι δεν ενέδιδες σε σκότωναν για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους.

    Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ:

    1.μπράβους για τις απειλές και τους τραυματισμούς,

    2.δημοσιογράφους και ψιθυριστές για την συκοφάντηση και

    3.κρατικούς υπάλληλους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές, εφοριακούς) για συλλογή «πληροφοριών» και κατασκευή ενόχων

    4.δολοφόνους για τους σκοτωμούς.

    5.επιχειρήσεις για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος (καζίνα, μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κλπ).

    Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    Πέντε, κυρίως ιταλικής καταγωγής, οικογένειες που πλούτιζαν με τον ιδρώτα των άλλων, απολάμβαναν υψηλής κοινωνικής καταξίωσης, λόγω του απίθανου πλούτου που συσσώρευαν.

    Βέβαια, η χώρα βούλιαζε αλλά τι τους ένοιαζε;

    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;

    Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΦΙΑ.

    ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

    Έχουμε το Βόβολα, τον Αμαφούζο, τον Καμπράκη, τον Μυριακού και τον Μπουρή.

    Οι δικοί μας δεν χρειάζονται ούτε φυσικούς μπράβους, ούτε φυσικούς δολοφόνους.

    Χρειάζονται μόνο τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.

    Τους πολιτικούς τους χρειάζονται γιατί αυτοί ελέγχουν τις κρατικές αποφάσεις (ποιος επιχειρηματίας θα πάρει το κρατικό χρήμα)

    Τους δημοσιογράφους τους χρειάζονται για τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς.

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    Οι σύγχρονοι μαφιόζοι δεν χρειάζονται πια το φυσικό τραυματισμό ή δολοφονία του εκβιαζόμενου, έχουν τους δημοσιογράφους γι’ αυτά.

    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΚΥΡΤΣΟΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.

    Αν τολμάς, κύριε πολιτικέ, αγνόησέ μας, θα πείς το δεσπότη Παναγιώτη!

    Θα σε απειλήσουμε, θα σε συκοφαντήσουμε, θα σε τραυματίσουμε και στο τέλος θα πάς άκλαυτος!

    ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.

    Να μην έχεις καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.

    ΓΚΕ – ΓΚΕ, κύριε Κώστα ;

    Συμφωνούμε πάντως σε ένα πράγμα, ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ MEGA - ΜΠΟΜΠΟΛΑ

    1. Μαζεύονται πέντε νοματέοι που παίρνουν από τον καναλάρχη Μπόμπολα από 300.000 έως 500.000 ο καθένας. Η Τρέμη του Κοσκωτά, ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης, οι πρώην κομμουνιστές και νύν αρχι-πρασινοφρουροί Οικονομέας και Τσίμας, ο γιός του Καψή και η Σπυράκη της γνωστής οικογένειας.

    2. Ο σκηνοθέτης προετοιμάζει από πριν τί ακριβώς θα πεί ο καθένας και με τί σειρά θα πούν το ποίημα. Ο ίδιος προετοιμάζει τις γραπτές κάρτες της προπαγάνδας, έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στα θετικά ή αρνητικά που θέλουν να τονίσουν. Αυτά που λένε οι τηλε-ηθοποιοί όταν μας κοιτούν στην κάμερα, δεν είναι αυθόρμητα, τα διαβάζουν ζωντανά στο μόνιτορ διότι είναι προετοιμασμένα από πριν από το σκηνοθέτη.

    3. Το πρώτο τέταρτο δεν αναφέρουν ειδήσεις, απλά ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ντεμέκ "αυθόρμητα" με προκαθορισμένη όμως ατζέντα (;) χωρίς αντίλογο από κανένα (κοινώς φτιάχνουν ατμόσφαιρα). Εντελώς συμπτωματικά, μόνιμα θάβουν τη ΝΔ και μας πουλάνε γλυκά και ΔΟΛίως το παραμύθι του Γιωργάκη.

    4. Όταν έχουν καλεσμένους κάνουν πρώτα επικριτικές ερωτήσεις στο νεοδημοκράτη. Πριν κάν προλάβει να τελειώσει την πρώτη κουβέντα, του την πέφτουν ο ένα μετά τον άλλον, χωρίς κάν να έχουν ακούσει τί λέει. Εάν δεν λουφάξει αμέσως, του χαμηλώνουν το μικρόφωνο ή τον βγάζουν από το πλάνο. Εάν κάνει το λάθος να πεί κάτι που δεν τους αρέσει, λένε ότι τελείωσε ο χρόνος και πάνε γι' άλλα. Στον πασόκο καλεσμένο κάνουν πάντα ερωτήσεις-πάσα, για να ξεκινήσει και αυτός το δικό του ποίημα. Εάν τυχόν ο νεοδημοκράτης διακόψει τον πασόκο τον επιπλήττουν, εάν το κάνει ο πασόκος τον αφήνουν να λέει την αμπελοφιλοσοφία του όση ώρα θέλει.

    5. Το κερασάκι βέβαια είναι η δική τους πάρτη. Λένε στον κόσμο "εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε απέναντι στην εκάστοτε εξουσία για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του λαού". Δεν μας λένε βέβαια δύο μικρές λεπτομεριούλες, όπως ποιός τους διάλεξε γι αυτό το ρόλο (σίγουρα δεν τους ψήφισε ο ίδιος ο λαός) και δεύτερο γιατί δεν κριτικάρουν ποτέ το Μπόμπολα και το Λαμπράκη (δηλ. τα αφεντικά τους που προφανώς τους διάλεξαν για λογαριασμό μας).

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".

    Στις επόμενες εκλογές, σας υποσχόμαστε να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από τις εισηγήσεις σας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον κόπο που κάνετε, χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άκουσα και είδα στις ειδήσεις το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !
    Τώρα κατάλαβα και γιατί πετάνε πάνω από το νησάκι οι Τούρκοι πιλότοι.....
    Για να δίνουν θάρρος και κουράγιο στους συμπατριώτες τους και σε άλλους που είναι σε αυτήν την αποστολή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλο φανταστικά σενάρια και ατέλειωτα ψέμματα από αυτούς τους παραμυθάδες ρεζίληδες του Press.
    Ειδικά ο πιθηκομούρης ο Παπαγιάννης δεν θα μείνει ποτέ άνεργος.
    Όταν τον διωξει ο Βρυώνης θα γίνει συγγραφέας εξωτικών σήριαλ για την τηλεόραση.
    Η "Λάμψη" του φώσκολου ξαναρχίζει, χαράς ευαγγέλια για τις μπουχτισμένες νοικοκυρές.
    Πρέπει να σκεφτείς επίσης Γιαννάκη τί ρόλο θα δώσεις στον κολλητό σου τον Καψαμπέλη, έτσι και αλλιώς φτηνός, κομπλεξικός και ανισόρροπος λακές είναι και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τό παιντί,στήν σοσια-ληστική σύνοδο
    εκφώνησε τόν λόγο του στά.........
    ...ΓΑΛΛΙΚΑ!!!!!
    Γαμώ τήν προφορά καί τήν ορθή άρθρωση!!!!!!!
    Καί τύφλα νά έχη ό Σαρκοζί,δηλαδή!!
    Ρέ παιδιά μαζέψτε τόν μαλάκα επί τέλους!!!!
    Ρέ Βενιζέλε/Σημίτη,τί κάνετε,τέλος
    πάντων????
    Δέν τραβάει ό μαλάκας.
    Δέν τό έχετε μπάρει χαμπάρι????
    Ή Ν.Δ.ψυχοραγεί καί θά χάσουμε τίς
    εκλογές-τίς όποιες εκλογές-διότι ένας μαλάκας,έχει καυλώσει νά γίνη
    ""ό Παπανδρέου Α. Jr"".
    Αυτός μοιάζει μέ τόν εθνικό μας πούστη Λαζοπ....,πού από ""κωλοτρίβας"",θέλει νά μάς παρουσιάζεται επιβήτορας!!!
    Άν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
    Έλεος κ.κ. Βενιζέλε,Σημίτη!!!!!!
    Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Αριστερό δεκανίκι της Δεξιάς είναι το ΚΚΕ, και το Δεξί το ΛΑΟΣ, δηλαδή ο Καρατζαφέρης, ααα.. ξέχασα και τον Τσίπρα και τους κουκουλοφόρους..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
    Ο Σύριζα είναι αναρχο-κουκουλοφόροι, το ΚΚΕ είναι γραφικό, η ΝΔ είναι άχρηστη και ο Λαός είναι νεοφασίστες.
    Και τί μας μένει λοιπόν να ψηφίσουμε;
    Τί μας μένει, ατιμούλικα;
    Κάτσε να το σκεφτώ λιγάκι.
    Α ναί, η μόνη καθαρή, αξιόπιστη, λαοπρόβλητη, προοδευτική και αδιάφθορη λύση είναι το πασόκ.
    Και πάνω από όλα αδέσμευτη από ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα και την υπερατλαντική δύναμη!
    Με όλη την συμμορία του Σημίτη σε πλήρη διάταξη και αρχηγό τοn αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ.
    Πώς το σκεφτήκατε αυτό το τρομερό μάρκετιγκ βρε καλόπαιδα της Ιπποκράτους;
    Σας τάπανε τα κόλπα ο Μπόμπολας και ο Αλαφούζος, ο Λαμπράκης και ο Κυριακού;
    Πάντως με τέτοιους συμβούλους και τα καινούργια δάνεια, σκίζετε!
    Φτού να μη σας ματιάσουμε.
    Φτού σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ;

    Τρικυμία στο κρανίο έχει φέρει στους πασόκους η Ζίμενς.

    Πραγματικά νεοδημοκρατικά σκάνδαλα δεν υπάρχουν γι’ αυτό προσπαθούν να βαφτίσουν σκάνδαλο ότι περπατάει, ότι κολυμπάει και ότι πετάει.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τις υποκλοπές, τη στιγμή που υποκλεπτόμενος ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

    Ονόμασαν σκάνδαλο τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου, λες και αυτό ήταν ευθύνη του Καραμανλή.

    Ονόμασαν σκάνδαλο το Βατοπέδι, που ηταν μιά υπόθεση που είχαν ξεκινήσει οι ίδιοι οι πασόκοι με το Φωτιάδη και το Δρύ και που ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα επικάλυψης αρμοδιοτήτων στης δημόσιας διοίκησης, λές και ο καραμανλής πρωτο-ίδρυσε το δημόσιο το 2004.

    Ονόμασαν σκάνδαλο Παυλίδη μία υποτιθέμενη μίζα μόλις 100.000 ευρώ του 2005 (γιατί βγήκε τώρα όλοι υποψιαζόμαστε) χωρίς ίχνος στοιχείων.

    Κύριοι πρασινοφρουροί, αυτά που ονομάζετε σκάνδαλα είναι ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ.

    Όσο και να πυροβολείτε τον Καραμανλή είναι άτρωτος, γιατί είναι έντιμος, ίσιος και νοιάζεται μόνο για το καλό της χώρας.

    Αυτό δεν αρέσει σε πολλούς που είχαν μάθει αλλιώς, είχαν μάθει στο πάρε-δώσε, γι' αυτό τον πολεμούν σαν λυσσασμένα σκυλιά.

    Δεν αρέσει στους καναλάρχες γιατί είχαν μάθει να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις (Λαμπράκης), δεν αρέσει στους επιχειρηματίες γιατί δεν παίρνουν πια χαριστικές κρατικές δουλειές (Μπόμπολας, Κυριακού, Αλαφούζος), δεν αρέσει στους αμερικάνους γιατί δεν γονατίζει στις εντολές τους.

    Με λίγα λόγια, ο Καραμανλής γενικώς δεν "συνεργάζεται", ούτε ένα μυστικό δείπνο δεν κάνει μαζί τους, σαν το Γιωργάκη.

    Να δούμε τί καταλαβαίνει και ο λαός από όλα αυτά.

    Η Ζίμενς είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Eλλάδα, μετά βέβαια το σκάνδαλο του Χρηματισηρίου.

    Μιλάμε για ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ.

    Φαίνεται ότι εμπλέκονται τουλάχιστον 40 άτομα με πάνω από 450 ύποπτους τραπεζικούς λογαριασμούς.

    Η Ζίμενς Γερμανίας στοιχειοθετεί ότι μεταξύ 1997 και 2004 έχει δώσει για μίζες στην Ελλάδα περίπου 130 εκατομμύρια.

    ΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ (που μας έχουν πρήξει δυό μήνες τώρα οι καναλάρχες) ΤΑ 130 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    Σε περίπτωση που ο βλακογιώργος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά, η Ζίμενς είναι 1.300 φορές μεγαλύτερη από τον Παυλίδη.

    Επειδή ξέρω ότι ΠΑΛΙ ο Αϊνστάϊν μας δεν θα καταλάβει τη διαφορά να το κάνω ακόμη πιό λιανά.

    Από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα είναι 1 χιλιόμετρο.

    Από την Ομόνοια μέχρι την Κωνσταντινούπολη είναι 1.300 χιλιόμετρα.

    Πήγαινε Γιωργάκη μου με το ποδηλατάκι σου μέχρι την Κωνσταντινούπολη και εγώ θα πάω μέχρι το Σύνταγμα.

    Όταν γυρίσεις έλα να με βρείς και να δούμε πως θα σου φανεί εάν σου πώ :

    Έλα μωρέ, τί Σύνταγμα τί Κωνσταντινούπολη, το ίδιο πράγμα είναι.

    (Φαντάσου ότι αυτό το αργόστροφο λέει ότι θα σώσει και την Ελλάδα από την παγκόσμια κρίση ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?..ΑΠΛΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ...ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ!ΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ- ΟΤΑΝ ΘΑΝΑΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ -ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ..ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ..ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι έγραψε και αυτό το έκτρωμα
    της Χαφιεδοτυπίας !!!!!

    Ρε Μπάμπαλο ποιός κάνει τόσο βρώμικο καθημερινό στον Καραμαμλή ? Εγώ !
    Οι κωλοφυλλάδες σας και τα 5 κανάλια. Που έχουν τα ιδια αφεντικά.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
    Φαντάζεστε να είχε βγει Μπλε «Τσουκράτος» και να
    είχε πει «μάλιστα, κύριοι
    πήρα 1.000.000 ευρώ από την Siemens και πήρα τα κουπόνια
    και τα έδωσα στο κόμμα;».
    Τι θα είχε γίνει;
    Θα μιλάγαtε για Σάκη και για Γιουροβίζιον; Για Καγιά; Για Βατοπέδια;
    ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.
    Στους δρόμους θα τα σπάγανε όλα , μέχρι και τα λούκια και τις υδρορροές. Θα ξηλώνανε την άσφαλτο. Τα ΜΜΕ θα είχαν αφηνιάσει. Η Τρέμη θα γινόταν
    ξανά 18 χρονών ο δε Πρετεντέρης
    θα έκαιγε το Σύνταγμα, μαζί και
    την Βουλή......

    Φανταστείτε λοιπόν πόσο βαθειά είναι η σήψη και το Αλτσχάιμερ - επιλεκτικό πάντα; Να λέει ο Πράσινος «ναι ρε τα πήρα και
    τα πήγα στο κόμμα από τη Μήζενς» και να μην κουνιέται φύλλο.
    Τι έχουν κάνει αυτοί οι Πράσινοι; Πως το καταφέρνουν ακόμα και όταν είναι έξω από την εξουσία;
    Έτσι τα έφτιαχναν και όταν ήταν η Επίσημη Κυβέρνηση. Γινόταν χαμός από μαύρα παντού και όλοι έκαναν πάρτι και κουκούλωμα.

    Δεν μπορώ να το χωνέψω ρε παιδιά !
    Μπορείτε εσείς ;

    Ο κόσμος, που απεχθάνεται φάτσες και συμπεριφορές τύπου Τσουκάτου, Πανταγιά, Πέτρου Κωστόπουλου και Λάκη Λαζόπουλου, κι όλης αυτής της παρέας της κυρίας Τσουκάτου, της κυρίας Λαλιώτη και της κυρίας Νταράλα, που έκαναν τουρνέ στα Παρίσια για να δουν επιδείξεις μόδας, (αλλά τότε κανείς Μάκης
    και κανείς Θέμος δεν ασχολούνταν με τιμολόγια διαμονής και μεταφοράς. "

    Έτρωγε πολύς κόσμος ψωμί τότε" όπως εύστοχα είπε κάποιος.
    Ειδικά τα ΜΜΕ, που είχαν το στόμα μπουκωμένο κυριολεκτικά και μεταφορικά.)

    ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ
    ΑΥΤΟΙ. ΠΟΣΟΟΟΟΟΟ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΩ ΤΟ ΓΙΩΡΓΚΟΣ ΝΤΕΝ ΓΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΛΑΚΕΣ,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΦΟΥΝΤΟ ,ΤΟΥΡΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΝ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΣΑΣ,ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Που σταμάτησε και τι έφαγε ο
    Γ.Παπανδρέου;

    Η είδηση αυτή είναι τόσο αστεία από μόνη της που δεν χρειάζεται
    να σατιρίσουμε τίποτα.
    Κάνουμε μόνο μια αναδημοσίευση.

    Στάση για μπουγάτσα έκανε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος, μετά την επίσκεψή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και πηγαίνοντας προς το Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας, σταμάτησε με συνεργάτες του και με τους βουλευτές Γιώργο Φλωρίδη, Γιάννη Μαγκριώτη και Ηλία Καρανίκα για πρόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καρδιολόγος26 Απρ 2009, 12:01:00 μ.μ.

    Η κυβέρνηση ζει συνθήκες κατάρρευσης και τα πράγματα γίνονται ανεξέλεγκτα.
    Θα «σκάσουν βόμβες» κρυμμένες από παντού.
    Ετσι λόγω των χειρισμών της κυβέρνησης διαμορφώνεται μια δύσοσμη ατζέντα δημόσιας συζήτησης, όπου η χώρα καλείται να διαλέξει από τι θέλει να «πάει»: Από πολιτικο-δικαστικό έμφραγμα ή από δημοσιονομικό έμφραγμα.

    Πάντως, άλλη λύση από την... εντατική των εκλογών δεν φαίνεται να υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τσογλανάκι της Ελευθεροτυπίας.
    Όπως λέει και η κωλοφυλλάδα σου.
    ΚΑΙΡΟΣ. ΚΑΙ στεγνή και βρεγμένη.
    ΠΟΥΤΣΑ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ Ή ΧΑΡΕΣ.
    ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΣ. ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ.
    ΕΕΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ?
    ΘΑ ΣΤΟΝ ΒΡΕΙ Ο ΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Α-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ

    Νομίζεις ότι θα σε σώσει ο Ντερμπεντέρης ; Αν τον διαβάζεις που και που θα διαπιστώσεις ότι σε έχει θάψει, δυο μέτρα χώμα σου΄χει ρίξει, γιατί όπως λέει κατά καιρούς είσαι ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης. Οσο για το ΒΗΜΑ και ΜΕΓΑ τα γυρίζουν μέχρι που να πεις κύμινο, δεν πιάνονται είναι επαγγελματίες στην κωλοτούμπα .

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είπε στο Ζάππειο ο Γιωργάκης να τον κρίνουμε σαν υποψήφιο με βάση αυτά που έχει ήδη κάνει. Άς τα θυμήσουμε και λίγο στο Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κυριακού, τον Αλαφούζο, τον Κουρή και τον Βρυώνη που, για κάποιο λόγο, τα έχουν ξεχάσει:

    -Θυμάμαι τη στάση σου στο ευχαριστώ από τον Σημίτη στους Αμερικάνους για τα Ίμια.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι την πρότασή σου περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τα ζεϊμπέκικα με τον Τζέμ την ώρα που κάνανε βόλτες στο Αιγαίο τα τούρκικα F16.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη το 2002 ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων .
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έσπρωχνες άοκνα το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν για πάντα η Κύπρος.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έχεις τάξει στους οικονομικούς μετανάστες την Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, κ.λ.π.), λες και δεν έχουμε αρκετή ανεργία από μόνοι μας.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, ξεχνώντας ότι και εσύ ζούσες κάποτε στο εξωτερικό.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που επέλεξες να εκπροσωπούν το πασόκ μουσουλμάνοι βουλευτές που δήλωναν ότι νιώθουν Τούρκοι και ζητούσαν από την Τουρκία να διεκδικήσει τη Δυτική Θράκη από την Ελλάδα.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που την εποχή Οτσαλάν, που παραιτήθηκε ντροπιασμένος από ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος, ενώ εσύ κρυβόσουν για να του αρπάξεις τη θέση.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έκανες την πάπια για την κλοπή των 35 τρισεκατομμυρίων του Χρηματιστηρίου από τους απατεώνες επιχειρηματίες, μαζί με πολλούς από τους οποίους έτρωγες κρυφά την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του Λάτση στην Εκάλη.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις το κέντρο, κάλεσες στο πασόκ τους νεοφιλελεύθερους Μάνο και Ανδριανόπουλο.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις ψήφους και από την αριστερά, δεν δίστασες να φέρεις τη Δαμανάκη και τον Ανδρουλάκη που ήθελαν να βάλουν τον πατέρα σου φυλακή το 1989 για το σκάνδαλο Κοσκωτά.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Τέλος, Γιώργο, θυμάμαι ότι όταν πήρες το δαχτυλίδι από το Σημίτη (με ενόχλησε η «δημοκρατική» διαδικασία) ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ.
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙΩΡΓΟ; Πάλι τις αγκαλίτσες με το Σημίτη και τα λαμόγια του άρχισες.

    Παρόλα αυτά Γιώργο, αυτό που με απωθεί περισσότερο σε σένα, δεν είναι ότι έχεις παρελθόν στα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

    Πιο πολύ με απωθεί η ξεδιάντροπη υποστήριξη που έχεις από πάμπλουτους επαγγελματίες σαν τον Ευαγγελάτο, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, το Χατζηνικολάου, τον Οικονομέα, τον Καψή, την Τρέμη, το Βερύκιο, τον Κύρτσο και τον Καμπουράκη.

    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση