GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φεστιβάλ και διασκέδαση...

... στο Φιλοζωικό Σύλλογο Ν. Φιλαδέλφειας . Aπό το http://www.friendsofanimals-nf.com/ . Σάββατο 25 Απριλίου: Ψάχνετε για ένα τετράποδο φίλο...

... στο Φιλοζωικό Σύλλογο Ν. Φιλαδέλφειας
.
.
Σάββατο 25 Απριλίου: Ψάχνετε για ένα τετράποδο φίλο για τα παιδιά σας; Ο Friends of Animals NF σας προσφέρει ένα Open House κάθε Σάββατο από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα!Απολαύστε ένα σημείο συνάντησης με τους τετράποδους φίλους μας. Από παιχνιδιάρικα κουταβάκια εώς ενήλικα σκυλιά. Καμιά αμοιβή για υϊοθεσία. Αναμνηστικά, σνακς και ροφήματα. Πληροφορίες; Teresa 690-937-1302.Κυριακή 26 Μαίου 8πμ-2μμ: Boot Sale στο πάρκινγκ των Ολυμπιακών Αερογραμμών στο παλαιό αεροδρόμιο (Από Ποσειδώνος). Πολλοί μας φίλοι από διάφορες φιλοζωικές οργανώσεις και άλλοι πολίτες προσφέρουν καινούρια/μεταχειρισμένα αγαθά σε αυτήν την μηνιαία αγορά.
Οι εθελοντές του Filozoikos NF...
πωλούν ανδρικά και γυναικεία ρούχα συγκεντρώνοντας χρήματα για την αγορά φαρμάκων για τα χτυπημένα ζώα.
30 Απριλίου-1 Μαίου, Τετάρτη/Πέμπτη, όλη μέρα: Νέα Φιλαδέλφεια Φεστιβάλ. 2 μέρες γεμάτες ψώνια, διασκέδαση,παρουσιάσεις και προβολές από πολλά γκρουπ του Δήμου μας. Την Πέμπτη το βράδυ ο Φιλοζωικός θα παρουσιάσει το "Η Αγάπη Είναι Διεθνής". Μια παρουσίαση παγκόσμιας αγάπης για τα ζώα.
Ελάτε και γνωρίστε τους εθελοντές μας από όλο τον κόσμο, σημειώστε την πόλη σας στον παγκόσμιο χάρτη μας, πάρτε ένα μπλουζάκι, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο για τους ιδιοκτήτες ζώων, αγοράστε υπέροχα σπιτικά γλυκίσματα και λαχνούς για το Καταφύγιο Ζώων φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από μπισκότα και καραμέλες.

2 σχόλια

  1. Άκουσα και είδα στις ειδήσεις το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !
    Τώρα κατάλαβα και γιατί πετάνε πάνω από το νησάκι οι Τούρκοι πιλότοι.....
    Για να δίνουν θάρρος και κουράγιο στους συμπατριώτες τους και σε άλλους που είναι σε αυτήν την αποστολή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαγιάννη και Καψαμπέλη
    πολύ καλά τα Φεστιβάλ με τα
    σκυλάκια.
    Αλλα εσεις να κοιτάξεται
    μαζί με τους Πασόκους σας
    την Συνομοταξία σας, καλύτερα:

    Όλα τα νεώτερα για τη γρίπη των χοίρων.

    ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο οργανισμό υγείας το λιγότερο 854 άτομα έχουν προσβληθεί από τη γρίπη των χοίρων στην περιοχή του Μεξικό και 50 από αυτούς έχουν πεθάνει. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες περιπτώσεις η συγκεκριμένη γρίπη χτυπά συνήθως νέους. Αυτός ο τύπος ιού δεν είχε εντοπιστεί ποτέ ξανά, ούτε σε χοίρους ούτε σε ανθρώπους. Από τη στιγμή που...


    ξέσπασε το φαινόμενο ο ΠΟΥ έχει αυξήσει τα κονδύλια για την αντιμετώπιση του.

    Στο San Diego οι αρχές καλούν όποιον αισθάνεται αδιαθεσία να παραμείνει σπίτια του. Δηλώνουν ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ιός θα εξαπλωθεί και θα υπάρχουν και άλλα θύματα.

    Υπάρχει μεγάλη ανησυχία αλλά σύμφωνα με τα ο υπουργείο υγείας του Μεξικό ο ρυθμός θανάτων μειώνεται. Αυτοί μιλούν για 1004 κρούσματα. Προς το παρόν δεν υπάρχει σχέδιο να κλείσουν τα σύνορα του Μεξικό, κάτι που είχε συζητηθεί λίγο νωρίτερα. Τα σχολεία πάντως θα παραμείνουν κλειστά και ειναι αβέβαιο το πότε θα ξανανοίξουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση