GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλές Γκιούλ προς την Δύση...

Συναγερμός στο ελληνικό ΥΠΕΞ για την αναβάθμιση της Τουρκίας! Δεν ξέρουν τι να κάνουν οι διπλωμάτες. Σφυρίζει αδιάφορα η Ντόρα... Αποκλειστι...

Συναγερμός στο ελληνικό ΥΠΕΞ
για την αναβάθμιση της Τουρκίας!
Δεν ξέρουν τι να κάνουν οι διπλωμάτες.

Σφυρίζει αδιάφορα η Ντόρα...

Αποκλειστικό: Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/

Γενικός συναγερμός έχει σημάνει από την περασμένη Τρίτη στη Βασιλίσσης Σοφίας. Στις αρμόδιες διευθύνσεις του υπουργείου Εξωτερικών φτάνουν σωρηδόν οι απόρρητες και εμπιστευτικές εκθέσεις με τις εκτιμήσεις των πρεσβειών μας ανά την υφήλιο για την αλματώδη αναβάθμιση του ρόλου της Τουρκίας στη διεθνή σκακιέρα και ιδίως στη γύρω περιοχή μας, με αφορμή την εκεί εντυπωσιακή επίσκεψη Ομπάμα.
Οι διπλωμάτες μας δεν ξέρουν τί να πράξουν, βλέποντας την πολιτική τους ηγεσία να …σφυρίζει αδιάφορα, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να υποβαθμίσει το θέμα. Ευτυχώς που οι αναφορές κοινοποιούνται και στον διευθυντή του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, έτσι για να έχουν πλήρη γνώση και οι φύλακες του Μαξίμου. ΄Ασε που τα λεγόμενα και Γραφεία Τύπου των διπλωματικών μας αντιπροσωπειών έχουν …ξεσκιστεί να μεταφράζουν τα ευνοϊκά δημοσιεύματα και σχόλια των διεθνών ΜΜΕ για τους γείτονές μας.
Έχει πάρει τόσο ψηλά τον αμανέ ο πρόεδρος της Τουρκίας, ο Αμπντουλάχ Γκιούλ, που σε πρωτοσέλιδη (βασικό θέμα ,παρακαλώ) συνέντευξή του στους Financial Times την περασμένη Πέμπτη (Μεγάλη, για τους καθολικούς), προειδοποιεί ότι...
«η Δύση θα αντιμετωπίσει σοβαρότατους κινδύνους σε περίπτωση που αμφισβητηθούν οι τελευταίες επιτυχίες της εξωτερικής πολιτικής της χώρας του». Πρόκειται για, μεταξύ των άλλων, μια έμμεση αναφορά στις αντιδράσεις της Γαλλίας και Γερμανίας να αντιταχθούν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Τουρκίας, αν και η εφημερίδα σημειώνει ότι αυτές οι δύο χώρες «παίζουν πολιτικά παιχνίδια».
Ο Γκιούλ δεν κρύβει την αγανάκτησή του για «τα εμπόδια που βάζει στον δρόμο της Τουρκίας η Ελληνο-Κυπριακή πλευρά και μερικοί άλλοι», επισημαίνοντας ότι «η χώρα του επιμένει στην σοβαρότητα των διαπραγματεύσεων για να μπει ένα τέλος στη διαίρεση της Κύπρου». ΄Οσο για την επίσκεψη του πλανητάρχη, τονίζει ότι «αυτή είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψή του σε ξένη χώρα, σε επίπεδο διμερών σχέσεων, και το γεγονός πως επέλεξε το τουρκικό κοινοβούλιο για να απευθυνθεί στον κόσμο του Ισλάμ, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα».
Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε καν διπλωμάτης για να καταλάβεις ότι οι χειρισμοί του νέου προέδρου των ΗΠΑ, να απλώσει δηλαδή ένα χέρι φιλίας και συνεργασίας στον μουσουλμανικό κόσμο, μέχρι τις λεπτομέρειες του χειροφιλήματος μετά υποκλίσεως στον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και την μακροσκελή αφιέρωση στο βιβλίο επισκέψεων στο μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, δημιουργούν ένα νέο κεφάλαιο και για την εξωτερική πολιτική της χώρας μας, αφού δεν μπορεί να παραμείνει απλός θεατής των γεγονότων.

22 σχόλια

  1. O ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ της Ελλάδας με την υπερδύναμη μαίνεται από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο Καραμανλής.

    9 ΓΕΓΟΝΟΤΑ που πρέπει να θυμόμαστε όλοι (και ιδιαίτερα οι οπαδοί του πασόκ):

    1.Μία ΜΟΝΟ μέρα μετά την ορκωμοσία της ΝΔ το 2004, οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Γιατί δεν το είχαν κάνει 8 χρόνια επί Σημίτη; Αυτά τα πράγματα θέλουν προετοιμασία, ΕΤΥΧΕ την ίδια μέρα που έχασε τις εκλογές ο Σημίτης να καταθέσουν την αναγνώριση; Προφανώς ο Σημίτης ήταν o άνθρωπός τους και δεν ήθελαν να τον πλήξουν πολιτικά. Δεν θέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κανείς γιατί ο Σημίτης παρέδωσε στο Γιωργάκη το δαχτυλίδι, χωρίς να γίνει κανονικό συνέδριο εκλογής αρχηγού, όπως το 1995. Είχε εντολή.
    2.Το 2005 ήλθε το σχέδιο Ανάν. Ο Καραμανλής (μαζί με το μακαρίτη τον Παπαδόπουλο) είπε όχι στο σχέδιο Ανάν. Τότε άρχισαν τα όργανα από τους καναλο-εκβιαστές (κάνε ότι σου λέμε αλλιώς σε ρίχνουμε).
    3. Το 2006 άρχισαν οι συνεννοήσεις με τους Ρώσους για τους αγωγούς. Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις ο Βουλγαράκης, που αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Καραμανλή και κάποιων υπουργών, μέσω της Vodafone του Κορωνιά και της Ιντρακόμ του Κόκκαλη στην Παιανία.
    4. Ο Καραμανλής βάζει το Βουλγαράκη στο Ναυτιλίας και προωθεί τη συμφωνία για ιδιωτικοποίηση των λιμανιών ΟΛΠ και ΟΛΘ.
    5.Παραμονές των εκλογών του 2007 καίγεται η Πελοπόννησος. Μετά τη νίκη του Καραμανλή το Σεπτέμβριο υπογράφεται η τελική συμφωνία για τους αγωγούς με τον Πούτιν και κερδίζουν οι κινέζοι της Cosco (μετά από διεθνή διαγωνισμό) τα λιμάνια. Ο Βουλγαράκης είναι στο στόχαστρο της ΝSA.
    6.Μάρτιος 2008. Ο Καραμανλής ταπεινώνει τον προκλητικά φιλοσκοπιανό πλανητάρχη Μπούς στο Βουκουρέστι, με τη βοήθεια του Σαρκοζί. Πριν το Βουκουρέστι οι Αμερικανοί απειλούν, μετά σιωπούν. Οι σκοπιανοί συνεχίζουν το βιολί τους.
    7.Σεπτέμβριος 2008. Δύο υπόδικοι για κακουργήματα καναλάρχες (Κοντομηνάς, Κυριακού) και τρείς που τρέφονται μόνο από δημόσια έργα (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Βρυώνης) αρχίζουν συντονισμένη επίθεση στον Καραμανλή για μία αντιπαράθεση μεταξύ δημοσίου-μονής Βατοπεδίου που σερνόταν από το 2000, επί Σημίτη. Χρηματικές δοσοληψίες που να εμπλέκουν υπουργούς δεν φαίνονται πουθενά.
    8.Το Δεκέμβρη αρχίζουν ταραχές στην Αθήνα, που μεταδίδονται ακαριαία σε όλο τον κόσμο (πώς γίνεται να είναι στημένα τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία στο Σύνταγμα πριν αρχίσουν τα επεισόδια κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει) με αφορμή το θάνατο ενός νεαρού από αστυνομικό στα εξάρχεια.
    9.Ιανουάριος 2009. Οι καναλάρχες έχουν καθημερινά πρώτο θέμα τις κραυγές του Γιωργάκη να γίνουν εκλογές (μόλις ενάμισυ χρόνο από τις προηγούμενες, πού ξανακούστηκε;). Αφορμή είναι αμφισβητούμενης φερεγγυότητας γκάλοπ που βγάζουν οι ίδιοι κάθε σαββατοκύριακο.

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

    Οι Αμερικάνοι θέλουν οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα. Τα αμερικανικά συμφέροντα είναι πολλά, πάρα πολλά.
    1. Η αμερικανική βάση Bondsteel στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό Nabuskο που έρχεται από την Τουρκία.
    4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε. και Κίνας.

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι συνεχή και κάτω από τη μέση. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων.
    Αφού δεν ακούει ο Καραμανλής χρειάζονται ένα πρωθυπουργό που λέει ναι. Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.

    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΠΑΙΡΝΕ MONO Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ή ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    19-6-2008
    O κ, Θεόδωρος Τσουκάτος, πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν το μεσημέρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν προδικάζει ενοχή των στελεχών, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή», όπως είπε, της κυβέρνησης για την υπόθεση και την άρνησή της να προχωρήσει για Εξεταστική Επιτροπή.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.»

    Άκου θράσος, έχει και συνέχεια . . . .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.

    Το άσπρο μαύρο κάνουν οι απατεώνες.

    Όπως τότε που κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν ο υποκλεπτόμενος (προφανώς από τα αφεντικά του Γιωργάκη).

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @12:45
    Όσοι τα παιρναν θα δουν το δρόμο της εξόδου από το ΠΑΣΟΚ. Αλλά για δείξτε τους εσείς που δήθεν νοιάζεσται. Ποιοι είναι? Αυτό περιμένουν όλοι οι καθαροί Πασόκοι. Αλλά δε σας συμφέρει. Θέλετε να διατηρούνται νεφελώδεις υποψίες και αβάσιμες φήμες για να 'χετε κάτι να λέτε. Όμως, οι πομπές των δικών σας είναι τόσες πολλές που δε μπορείτε να κοροϊδέψετε κανέναν. Όλοι πια μπορούν να καταλάβουν. Η υποκρισία σας έφτασε στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12.41
    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ!!!
    ΠΟΙΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
    -ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ[ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ;]
    -ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΑΪΖΑΤΕ ΞΗΡΟΤΗΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΟ;
    -Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ.
    1.ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ
    2.ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΙΔΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ[ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ;]
    3.ΣΑΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ;
    Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ, ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, ΜΑΣ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε Καψαμπελη τι μενος αυτος ο Παπατζωννης κατα της ΝΔ τι παθος, για ολα τα στραβα και τα αναποδα η ΝΔ φταιει.μηπως δεν του δινουν δουλεια ?.πες του ομοτραπεζου σου οτι ο πατερας του βγηκε μονο 2 φορες βουλευτης μια το 74 και μια με την λιστα το 85 και οχι 5 φορες οπως γραφει στο blog του .και οταν πεθανε ηταν προεδρος του ΤΕΟ ,ενταξει ? πες του να περασει και απο τα ΜΕΓΑΡΑ για ΠΑΣΧΑ .και κατι αλλο , πεστου οτι το χερι που σε ευεγετησε δεν το δαγκωνουν.εκτος αν εχεις προβλημα μεγαλο.
    ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ
    ΓΝΩΣΤΗΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πού το πάτε το παιδάκι το Τζέφρυ, ρε πρασινοφρουροί;
    Νομίζετε ότι τώρα που άρχισε να μην κάνει σαρδάμ, μπορεί να παίξει μπάλα εναντίον του Καραμανλή;
    Δηλαδή εάν εγώ φορέσω ξανθιά περούκα αμέσως έγινα Πάρις Χίλτον;
    Σε ποιο κόσμο ζείτε ρε κακομοίρηδες;
    Ο Καραμανλής είναι άρχοντας, είναι τσαμπουκάς, είναι ίσιος, είναι μάγκας, είναι τιμονιέρης.
    Μπορεί να υπάρξει σύγκριση με το χλαμπακούτσαβλο το Γιωργάκη;
    Εάν πηγαίνανε μαζί στο σχολείο ο ένας είναι ο καλύτερος μαθητής της τάξης και ο άλλος είναι ο πιό καθυστερημένος, από το ίδρυμα βρε φίλε μου, πως να στο πώ;
    Τα δυό άκρα.
    Να διώξουμε τον Καραμανλή για να φέρουμε το κουφιοκέφαλο γιό της αμερικανο-εβραίας κυρίας τσάντ, μόνο και μόνο επειδή συμφέρει τους αμερικάνους και τους καναλάρχες;
    Είπαμε να πηγαίνουμε για καλύτερα, εάν είναι να πάμε για χειρότερα μένουμε και εδώ που είμαστε.
    Με τις μαλακίες που λέει όλη μέρα ο Γιωργάκης θα είμαστε όλοι άνεργοι του χρόνου.
    Να βγάλουμε μόνοι μας τα ματάκια μας;
    Δεν θα μπορέσουμε αυτή τη φορά.
    Την κάναμε παλιά τη μαλακία και τα πιστεύαμε τα λόγια τα μεγάλα και μας πτώχευσαν δυό φορές (το 1989 και το 2004) οι επαγγελματίες παραμυθάδες.
    Ούστ απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε αφισοκολλητή 12:41, εσύ παιδί μου έχεις μεγαλύτερη τρικυμία στο κρανίο από το βλακογιώργο.
    "Πλίνθοι τε και κέραμοι ατάκτως ερριμένοι".
    Να τα παίρνεις τα χάπια χαζούλικο, κάτι ξέρει και ο γιατρός σου, επιστήμονας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1.23

    Γράφεις τη μαλακία σου, τουλάχιστον κάντο σωστά.

    παρακείμενος είναι ζώον!

    "ει" όχι "ε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κε Παπαγεωργόπουλε,
    γράφεις 2 πράγματα,ξεδιαλεγμένα από 22
    καί βάζεις ολίγον από Ντόρα ανέμελη
    καί νά τό άρθρο γιά νά βρούν βάθρο
    οί αφρίζοντες επαναλαμβανόμενοι.
    Διάβασε τώρα.
    Έπίσκεψη Ομπάμα ξανά-μανά επί 40ήμερο.
    Γι΄αυτήν τήν συνάντηση ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
    Δυτικής Ασίας (καί Πολιτισμού),δέν
    υπήρχε πιό ουδέτερη χώρα γιά τήν
    πραγματοποίηση της.
    Βρές εσύ μιά άλλη.
    Μάς συνέφερε γιατί συναντήθηκε μέ
    τόν Πατριάρχη,ενώ π.χ. στόν Λίβανο
    θά συναντιόταν μέ τόν φούφουτο.
    Είδε καί άκουσε γιά τήν Αγιά Σοφιά
    Δεύτερον,ο Γκιούλ επειδή είναι σέ
    δύσκολη θέση προχωρά σέ πληρωμένη
    πρωτοσέλιδη συνέντευξη.
    Γιατί? Επειδή τόν έχουν φτίσει οί
    Ευρωπαίοι.
    Πού στό διάλο βλέπεις αναβάθμιση?
    Ερμηνεύεις τά αιωρούμενα σωματίδια
    σάν Σαχαριανή ανεμμοθύελα.
    Ε,τό γιατί είναι αντιληπτό καί από
    τά τσιτσίραβλα.(συνοδεύουν Μεγαλοβδομαδιάτικα,
    τό τσίπουρο.Σκέτο..βαράει).
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @1.23

    μετοχή παρακειμένου του αρχαίου "ερέω" είναι βόδι! Οχι του "ρίπτω".

    και το σωστό είναι "λίθοι πλίνθοι κέραμοι ατάκτως ειρρημένοι".

    ηλίθιε δεξιέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1.23

    και μισό είναι, και ετυμολογικά είναι λάθος, αλλά δε γαμείς...

    Με το δεξιό τούβλο θα ασχολούμαι τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τί λές ρε αγράμματε bloppers;
    Εσύ δεν καταλαβαίνεις κάν τί λέει!
    Πληθυντικός είναι βλάκα, δεν ξέρεις να ξεχωρίσεις τον ενικό από τον πληθυντικό;
    Πλίνθοι είναι πληθυντικός.
    Κέραμοι είναι πληθυντικός.
    Πώς μπορεί να γράφεται "εριμένει" ηλίθιο πρασινοφρουράκι;
    Γράψτο στα αρχαία και μετά ματάφρασέ το μας να γελάσουμε, κουραδόμυαλε.
    Θα μου πείς εάν είχες έστω και στοιχειώδη μόρφωση τον αργόστροφο θα υποστήριζες ;

    (Για την πληρότητα της απάντησης, ΠΡΑΓΜΑΤΙ έχει λάθος στο ρήμα, θέλει δύο μ, δηλαδή ερριμμένοι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aναρωτηθειτε αν εχετε και εσεις ευθυνες για αυτη την κατασταση.Την Ντορα δεν την εχετε στο απυροβλητο?
    Γιατι παριστανετε τους ξαφνιασμενου ςγια την αναβαθμιση της Τουρκιας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΕΟΛΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

    Δυστυχώς οι προσπάθειες που έκαναν ,
    μερικοί απλοί άνθρωποι , όχι το συμφέρον μας ,
    αλλά για το συμφέρον της νεολαίας μας
    και τους εργαζομένους των 600 ευρώ ,
    Να προστατέψουν το εισοδήματος
    Από τα λαμόγια τους καφετεριάδες τα
    Καρτέλ των σουπερμάρκετ και των
    Ταξιτζήδων απέτυχαν.
    Ούτε μια ημέρα δεν είναι ικανοί
    οι Νεοέλληνες να ΜΗΝ ΠΑΝΕ στην Καφετέρια
    Σαν ζόμπι πηγαίνουν στις καφετέριες
    Να μην ξανακούσουμε λοιπόν ότι
    Δεν έχει χρήματα ο Νεοέλληνας .
    Για να δίνει 4 -5 ευρώ για τον καφέ του
    παραπεί ότι έχει χρήματα
    και να μην τον βλέπουμε να κλαίγεται
    προς την τηλεόραση γιατί θα πέσει
    πολύ γιαούρτι .
    αφού του εξηγούμε τον τρόπο
    που πρέπει να αντιδράσουν
    κάνοντας μποϋκοτάζ στις καφετέριες στα ταξί
    στο σουπερμάρκετ κλπ
    Αλλά αντί να μας ευγνωμονούν για
    αυτά που σκαφτόμαστε και οργανώνουμε ,
    αντί να συμμετέχουν όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ
    σε αυτούς τους τρόπους αντίδρασης
    μας περνάνε γραφικούς .
    Είναι άξιοι της μοίρας τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!! Η αλλαγή έρχεται !!! Στην Αυστραλία νίκησαν οι εργατικοί. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει - μέσα και έξω από το Πασοκ - να κατέβει από το τρένο τώρα!! Η παραμονή της ολιγαρχίας στην εξουσία «κοστίζει περισσότερο» από το «κόστος διενέργειας» των εκλογών!! Η Ανάσταση των Παθών των Πολιτών έρχεται!! Μάλιστα ένας από τους ολιγαρχικούς ληστές .....φέρεται να ανανίπτει.....

    Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον με πίστη, πάθος, ήθος και αγωνιστικότητα!!

    Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
    Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"

    Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.

    Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!



    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
    Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος..
    ////////////////////////////////////
    Αγαπητέ Δόκτωρα,εδώ λανθάνεις.
    Πού είδες ποδήλατο μέ πηδάλιο?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΛΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ..Ο ΣΥΦΟΥΝΑΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...
    ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φυρ ούνσερε Ζήμενσ, ρε γκαμοτο!



    Οι Γερμανοί ( pasok ) θέλουν να ξανακυβερνήσουν!


    Υπάρχουν χαχόλοι - κυρίως αμόρφωτοι - που το επιθυμούν και το δέχονται.

    Το τι θα γίνει, θα το δείξουν οι εκλογείς.

    -------

    Όχι, δεν είναι σωστό ότι οι Έλληνες δεν θέλουν να χτυπήσουν ΚΑΦΕ-ασύδοτους κερδοσκόπους.
    Απλώς δεν έχουν υπολογιστές και δεν παίρνουν είδηση τέτοιου είδους εκκλήσεις.
    Εκτός αυτού, κανείς δεν θεωρεί τέτοιες θετικές ενέργειες άσχημες, ούτε πιστεύει ότι τέτοιες πρωτοβουλίες προέρχονται από γραφικούς. Θα αρχίσουν σιγά σιγά να στέφονται από επιτυχία τέτοιες πρωτοβουλίες!

    ΣΚΟΝΕΣ "γάλακτος" που πασάρονται από κωλοεταιρείες δυτικών σε βρέφη.

    ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ελαιόλαδο.

    Αλογάριαστη υπερκατανάλωση τηλεφωνημάτων κινητών προς όφελος δυτικών εταιρειών που επιπλέον υποκλέπτουν την Ελληνική Πολιτική Ηγεσία εις βάρος τής Χώρας μας.

    ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ και ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ πυλώνων τής Χώρας σε Γερμανούς.
    ( ΟΤΕ - ΖΗΜΕΝΣ )
    Fuer unsere Siemens, ρε γκαμότο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δρ. Κούτσικε,

    Έχεις σοβαρό πρόβλημα κύριέ μου. Πάρε το λάβαρο της σαθρής ιδεολογίας σου και βάλτο στα οπίσθιά σου να κάνεις το παγώνι μια και συνέχεια μας πρήζεις με τις βλακείες σου. Μην γλύφεις τόσο πολύ τον Γιωργάκη γιατί θα λειώσει μια και είναι από ζάχαρη (άχνη κιόλας μια και ο λεβέντης είναι άκαπνος – τον προστατεύσανε καλά στο παρελθόν για να μην ασχοληθεί με τίποτα που λερώνει).

    Φιλικά
    Από έναν άλλο Δρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι Αμερικανοί δεν κάνουν παρά ότι τους λένε οι Ισραηλινοί, από τη μια μεριά(μπλα, μπλα, μπλα, η Τουρκία πρέπει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση) :
    "Every time we do something you tell me America will do this and will do that . . . I want to tell you something very clear: Don't worry about American pressure on Israel. We, the Jewish people, control America, and the Americans know it." - Israeli Prime Minister, Ariel Sharon, October 3, 2001

    Και παράλληλα η Mossad τους "σκάβει το λάκκο", από την άλλη: http://www.prisonplanet.com/mossad-role-in-turkey-coup-plot-revealed.html

    Επίσης θα έπρεπε οι "ανταποκριτές" μας ανά το κόσμo να αναφέρουν και κάποιες ιδιαιτερότητες: http://www.kurdmedia.com/article.aspx?id=15617 και
    http://kurdistanobserver.servehttp.com/Aug-2008/25-8-08-biden-pick-cold-to-tky.html

    Εξάλλου δε μπορούν να θεωρηθεί επιτυχία της Τουρκίας στην εξωτερική πολιτική η άρνηση, τουλάχιστον της Γαλλίας, στην ευρωπαϊκή της ένταξη.

    Καπετάν Μακρής. "Κάποιοι" μάλλον θέλουν να πουλήσουν όπλα στη "γειτονιά", παρόλα αυτά δεν είναι κακό να κρατιέσαι σε φόρμα {τουλάχιστον σωστή ενημέρωση και αξιοποίηση των πληροφοριών δηλ.}
    http://www.youtube.com/watch?v=hp64teQ6A5k
    http://viacrucis-azazel.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μην ανησυχείς αδελφέ!!!!
    Τώρα που θα γίνει Πρωντυπουργό ,το παιντί, θα τα λύσει όλα τα προβλήματα με τον γκιούλ,
    καθ΄΄οτι, δήλωσε ,όταν ήταν υπουργός εξωτερικών το 1999:
    "Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs
    παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs."
    στον κ. ΘΩΜΑ ΣΑΡΑ, αρχισυντάκτη εις την Βόρεiο – Αμερικήν,
    « ΠΑΤΡΙΔΕΣ » , Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά."
    http://online-pressblog.blogspot.com/2009/01/blog-post_2743.html

    -Για τους χορούς (ζεϊμπέκικα) με τον κύριο Τζέμ? Τι κέρδισε η Πατρίδα? Και όμως κέρδισε ,το
    παιντί , ένα πάρκο στήν Άγκυρα
    με το όνομά του. Ναι, είναι αλήθεια.!!!!!
    Εδώ, κατέβασε ολόκληρη φωτογραφία
    του Μεγάλου Σρατηλάτη ,
    Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΩΝΗ στην Μ. Βρεττάνια
    [Hotel] και το πνίξανε ,το κουκου-
    λώσανε και μιλάνε για βαττοπέδια?
    Καλή ,επίσης, [γιά τον γκιούλ] η θέση του για το σχέδιο ΑΝΑΝ, που εάν πέρναγε θα χανόταν η Κύπρος.
    Τέτοιος βλακογιώργο είναι.
    Και εσείς μιλάτε για τον ο μπάμα?
    Αυτός κάνει την δουλειά του,
    γιατί αγαπάει την χώρα του και
    μπράβο του.Εσείς, σαν Έλληνες,
    τι προσφέρετε στην χώρα σας? Τίποτε
    Πρέπει να ξέρετε ,ότι η Ελλάδα,είναι στο στόχαστρο,διάφόρων κέντρων και επιβουλεύονται πολλές περιοχές
    της Ελλάδος ,δια μέσου των εξ
    Ανατολάς γειτόνων μας,που τελικά ,
    διεκδηκούν όλην την Ελλάδα.
    Σ αυτό ,ακριβώς, ο Έλληνας απαντάει-- τίποτα--.
    Βλέπεις ,οι πασοκομμουνιστές ,
    ποινικοποίησαν την λέξιν εθνικό-
    φρων,είναι λέει ,φασισμός.Ο κουκουλοφόρος..είναι Δημοκράτης.
    Για φαντάσου.....Τι Ελλάδα θα φτιάξτε ρε ξόανα?
    Έχετε έναν Πρωθυπουργό, που έχει κάνει άλλαγές,χωρίς αντίσταση και
    έβαλε μοκρόπνοα σχέδια,για το καλό
    του συνόλου,πάνω από το πολιτικό συμφέρον τού ιδίου, ως και της Ν.Δ, με όποιο κόστος αύτό, συνεπάγεταi.
    k.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΑ Η ΝΤΟΡΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ,ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση