GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικαστική απόφαση για...

... διορισμούς διευθυντών σε σχολεία στην Θεσσαλονίκη . Από το OXI ALLO KAPBOYNO .. Τα πάνω κάτω στους διορισμούς διευθυντών 69 σχολείων της...

... διορισμούς διευθυντών σε σχολεία
στην Θεσσαλονίκη
.
Από το OXI ALLO KAPBOYNO
..
Τα πάνω κάτω στους διορισμούς διευθυντών 69 σχολείων της ανατολικής Θεσσαλονίκης φέρνει δικαστική απόφαση, δικαίωνοντας επτά εκπαιδευτικούς που δεν επιλέχθηκαν το 2007 και προσέφυγαν στη δικαιοσύνη.
Το Β' Τριμελές Ακυρωτικό Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης ζητά την ακύρωση των πινάκων διοριστέων από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης και την αναπομπή της υπόθεσης στη διοίκηση για "νέα κρίση".
Η απόφαση στηρίχτηκε στη μη τήρηση πρακτικών κατά...
τη διαδικασία των συνεντεύξεων, καθώς προέκυψε ότι δεν καταγράφηκαν πουθενά ούτε οι ερωτήσεις, ούτε οι απαντήσεις των υποψηφίων διευθυντών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ν αποσαφηνιστεί αν οι κρίσεις ήταν δίκαιες ή όχι.
Το Υπουργείο Παιδείας απέστειλε την περασμένη Δευτέρα "εξαιρετικά επείγον" έγγραφο, με το οποίο ζητά:
* Την άμεση εκτέλεση της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου.* Επανάληψη της διαδικασίας των συντεντεύξεων για τους πέντε από τους επτά εκπαιδευτικούς, οι οποίοι έχουν κοινοποιήσει την απόφαση στα αρμόδια υπηρεσιακά συμβούλια.* Αναπλήρωση των ήδη τοποθετηθέντων διευθυντών στις σχολικές μονάδες που διεκδικούσαν οι αιτούντες.
Μετά την εξέλιξη αυτή, το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης αποφάσισε ομόφωνα την αναπλήρωση των διευθυντών και στα 69 σχολεία της περιοχής ευθύνης του.

8 σχόλια

  1. ΟΤΑΝ Ο ΑΓΡΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΒΥΖΙΩΤΗΣ ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ;
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΡΜΠΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΔΟΜΑ;
    ΘΑ ΦΤΑΙΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ;
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ; Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας κάνατε τα μούτρα κρέας.
    Μαλάκες.

    Ψωμιάδης, Παπαγεωργόπουλος και παρατρεχάμενοι τσανακογλύφτες.

    Αμα βγει το Πασοκ να δείτε τι έχει να γίνει. Αν εμεις είμαστε σκατά, αυτοί είναι κουράδες. Εμείς βρωμάμε λιγότερο, σας το εγγυόμαστε. Τρία εκατομμύρια έλληνες μας εμπιστεύτηκαν , λέτε να είναι τόοοοοσο μαλάκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    Μα είναι δυνατό να διαστρεβλώνουν τόσο πολύ την αλήθεια; Είναι δυνατό να μας παρουσιάζουν σαν μελλοντικό ηγέτη της χώρας κάποιον που, στο εξωτερικό, όχι μόνο δεν καταδέχονται να συναντήσουν αλλά αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή του;

    Θα μας τρελάνετε εντελώς κύριοι καναλάρχες ;

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ (θάβω την αλήθεια):

    Μέσα σε όλες τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου υπάρχει και η καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει ο εκάστοτε δήμαρχος της Νέας Υόρκης προς τους εκπροσώπους της Ελληνικής και Κυπριακής Κοινότητας στην δημαρχιακή κατοικία.
    Ήταν όλοι εκεί! Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, η Γενική πρόξενος της ΝΥ κ. Α. Μπαλτά, πρόεδροι των μεγάλων ομογενειακών φορέων ΠΣΕΚΑ κ. Κρίστοφερ, της Κυπριακής Ομοσπονδίας κ. Π.Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ κ. Καλαμαράς, ο Γενικός Γραμματέας Π. Γαλάτουλας, πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων ως επίσημοι προσκεκλημένοι του δημάρχου. Στις προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις ο λόγος, δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και στον πρόεδρο Δ. Καλαμαρά!
    Ο Γιωργάκης όχι μόνο δεν προσκαλέστηκε να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση αλλά επιδεικτικά αγνοήθηκε η ύπαρξή του από το δήμαρχο Μάικλ Μπλούμπεργκ. Καθόταν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και έτρωγε, όπως όλοι οι λοιποί καλεσμένοι. Ούτε στο δήμαρχο δεν τον συστήσανε.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑΦΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (διαστρεβλώνω την αλήθεια):

    Στις 27 Μαρτίου ο Γιωργάκης ήταν καλεσμένος να μιλήσει (ανάμεσα σε δεκάδες άλλους σαν απλός (όχι κεντρικός ομιλητής) όπως έλεγαν εδώ) σε ένα συνέδριο σοσιαλδημοκρατών στη Χιλή, αλλά ως γνωστόν, έχασε το αεροπλάνο.
    Την επόμενη μέρα που έφθασε εκεί, το πανηγύρι είχε βέβαια τελειώσει. Άκου λοιπόν τι σκαρφίστηκαν οι αθεόφοβοι.
    Την μέρα αυτή (28/3) γινότανε μία επίσημη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (SUMMIT) όπου συμμετείχαν διάφοροι επίσημοι όπως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν, ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λούλα, ο ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο και άλλοι.
    Ποιος φαντάζεστε ότι ήταν στο ακροατήριο; Ποιος άλλος;
    Ο μαϊντανός ο Γωργάκης.
    Παρακολούθησε τη συζήτηση, χειροκρότησε τους ομιλητές και μετά πήγε και την έστησε στην έξοδο, όπου περίμενε τον Μπάϊντεν.
    Τώρα ξέρετε πώς βγήκε η περίφημη φωτό του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με το Γιωργάκη, που μοίραζε ο Παπακωνσταντίνου στα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Διαλαλούσανε ότι στο περιθώριο της συνάντησης (στο διάδρομο) ο Γιωργάκης είχε ανταλλαγές απόψεων (τι ωραία η γραβατούλα σας χαμογελάστε να βγεί το πουλάκι να πάρω τη φωτό στην Ελλάδα) με τον αμερικανό αντιπρόεδρο.

    ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Που πάτε ρε Καραμήτροι, με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΑΧΤΕ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ , ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ. ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΕΓΛΥΦΑΝ....
    ΑΝΤΕ ΞΕΜΠΛΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ.....
    ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ....
    ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ...Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΑς ΓΥΡΕΥΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αδύνατο να βρείτε πιο βρώμικη πολιτική από αυτή που ακολουθεί ο Καραμανλής και η καμαρίλα του στον τομέα της στελέχωσης των Διοικήσεων, είτε πρόκειται για μικρές είτε για μεγάλες μονάδες. Εκεί δε που γίνεται η μεγάλη ρεμούλα είναι οι Διοικήσεις ανύπαρκτων στην πραγματικότητα ιδρυθέντων επιτροπών και Διοικήσεών ανύπαρκτων υπηρεσιών, όπου οι παχυλοί μισθοί αυξάνουν τις κρατικές δαπάνες και παρά ταύτα δε γίνεται καν λόγος για κατάργησή τους, αφού σε τέτοια περίπτωση θα χαθούν χιλιάδες ψήφοι που έχουν βολευτεί κάτω από το τραπέζι και ζουν παρασιτικά σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΟΜΩΣ. ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ 5 (ΠΕΝΤΕ)ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΈΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ). ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΞΑΝΑΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΈΒΑΛΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΟ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΞΗ (ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ). ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ. ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλάνε οι του Πασόκ για άγριο κομματισμό...Θα τρελλαθούμε ή μήπως δεν θυμόμαστε τι γινόταν. Η αλήθεια είναι μία την οποία όλοι οι εκπαιδευτικοί τη ξέρουν. Η Ν.Δ ήρθε στην εξουσία τον Μαρτιο του 2004 και οι διευθυντές σχολείων άλλαξαν τον Οκτώβριο του 2007!! Μήπως νομίζει κανείς ότι θα κάνει το ίδιο και το ΠΑΣΟΚ όταν έρθει στην εξουσία: Όχι κύριοι ο διωγμός θα ξεκινήσει την επόμενη ημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση