GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα τρελαθούμε εντελώς...

Μούγκα των ΠΑΣΟΚων απέναντι σε Ρουσόπουλο και Στυλιανίδη! Τι ...κόλπα είναι αυτά; . Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ . Ειλικρ...

Μούγκα των ΠΑΣΟΚων απέναντι
σε Ρουσόπουλο και Στυλιανίδη!
Τι ...κόλπα είναι αυτά;
.
.
Ειλικρινά θα τρελαθούμε σ’ αυτό τον τόπο!
Επικοινωνιακή επίθεση Ρουσόπουλου-Στυλιανίδη στα κανάλια… και απέναντί τους οι γνωστοί αβανταδόροι δημοσιοκάφροι που ποιούν τη νήσσα, αλλά και οι συνομιλητές τους απ’ το ΠΑΣΟΚ, σαν να έχουμε παρθενογένεση αυτών των μπουμπουκιών, δεν βγάζουν άχνα!
- Α. Λοβέρδος, απέναντι στο γιό της διαπλοκής (κατά τον Κύρτσο), το πνευματικό τέκνο του Εφραίμ (alter).
- Κ. Σκανδαλίδης απέναντι στον υπουργό που μόλις χθες αποκαλύφθηκε ότι πήγε να συνεργαστεί με αρχιτέκτονες (θου κύριε…) στο Παρίσι για να συζητήσουν περί μουσείων και υποχρεώθηκε από το πρωτόκολλο (θου κύριε…) να πάει μετά της συζύγου σε σουίτες και χρέωσε 20.000 ευρώ τον προϋπολογισμό (mega).
Δεν γκρινιάζουμε, δεν είμαστε απρόβλεπτοι και επαναστάτες χωρίς αιτία, όμως...
ειλικρινά δεν κατανοούμε ορισμένα πράγματα…
Γνωρίζουμε, όπως όλοι σ’ αυτόν τον κόσμο, ότι οι συνομιλητές πολιτικοί στα τηλεπαράθυρα δεν είναι επιλογές των κομμάτων και των πολιτικών αρχηγών. Είναι επιλογές των ιδιοκτητών των καναλιών, των νταβατζήδων που προωθούν όσους ελέγχουν και μερικές φορές των δημοσιοκάφρων για διάφορα ανταλλάγματα, αλλά…
Κώστα Σκανδαλίδη, έχεις απέναντί σου τον Στυλιανίδη, βοά η χώρα με το «ταξίδι στο Παρίσι» και το «πρωτόκολλο» που τον υποχρέωσε σε σουίτες και σια, και κάνεις τον εξωγήινο;
Α. Λοβέρδο, έχεις απέναντί σου και μάλιστα σε πρώτη επανεμφάνιση τον γιο του «ταχυδρόμου» και περί άλλων τυρβάζεις;
Γιατί αυτός ο εξαγνισμός, η λύτρωση αυτών των στελεχών της δεξιάς; Πού αποσκοπεί; Μήπως είναι μια επικοινωνιακή πολιτική, που εμείς δεν μπορούμε να συλλάβουμε; Είμαστε εντελώς ανόητοι;
Πώς να τα καταπιούμε αυτά ρε παιδιά; Ούτε με χάπια δεν μπορούμε ν’ αντιμετωπίσουμε τέτοια ρεζιλίκια…
Πως, πέστε πώς… πως… πως… πως… να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε και δεν ακούμε!
Τι λένε στα καφενεία, στα χωριά, στις πόλεις, παντού οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ; Τι μηνύματα στέλνετε;
Πώς να βγουν να κάνουν αντιπαράθεση; Πώς; Πώς; Πώς; Πώς;
Και τέλος πάντων, γιατί μόνο ο Παπανδρέου τα χώνει στη Βουλή κι όλοι οι άλλοι μέλι γάλα;
Έλεος!
Τι να πούμε, τι να μολογήσουμε, τι…

18 σχόλια

  1. Στέλνουμε αυτό το μηνυματάκι προς τους λειτουργούς δης δημοσιοκαφρίλας, και τους ευχαριστούμε για την αστεία παρωδία δελτίου που παρουσίασαν απόψε.

    Σούργελα! Ε, σούργελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοιτα να δεις σουξε ο Σιβυλλας!!!!

    1.
    Ο Αριστοτέλης έχει λύσει το πρόβλημα της ψυχικής του ισορροπίας και η λογική είναι η βάση που ξεμπροστιάζει την αμορφωσια που μας φιλάνε οι δολοφόνοι της.
    .Ο ΙΟΣ υπερασπίζεται τους Ε..ραίους
    .Ο ΣΙΒΥΛΛΑΣ υπερασπίζεται τον ΙΟ.
    .Αρα ο ΣΙΒΥΛΛΑΣ υπερασπίζεται τους Ε..ραίους.


    ΣιβυλΛας και ...ξερό ψωμί!!!
    http://www.sibilla.gr/
    Ε ρε πλάκες!

    Εσεις ρε Βλακούβερς έχετε Μη κυβερνητική οργάνωση να φάτε ...ψωμί ή τα καταφέρνετε και μοναχοί σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε blooooooooopers περνιέστε για ξύπνιοι;;;;;;; γυφτοσάλιαγκες!!!!!!!

    ρε Σοράκια του σωρού, πιο σουργελα από σας υπάρχουν άλλα, να τριγρνάν σαν την άδικη κατάρα την γυφτιά και τη κακομοιιριά τους;;;

    από κοντά σας θάμαστε γυμνοσάλιαγκες του διαδικτύου...


    Εχετε πρότυπα για στήριξη εσείς τις χοντροκολαρούδες που στήριζαν την αλλαγή!!!!
    Αμ για αυτό τον θέλετε μυστακοφόρο χιτλερ τον ΚΑρατζαφέρη!!! Εβγαλε την Βυζαρού να στηρίζει τα αστήριχτα και σας πονάει...Και γιατί κρατάει ότι δεν έχετε και γιατί εκείνος σας θυμίζει τί δεν θα υπάρχει για γράπωμα!

    Αλλα μή κλαίτε Ουδέν κακόν αμιγές καλού!
    Χωρίς τα "στηρίδια" γράφει καλλίτερα το στριγκ που φοράτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο Παπανδρέου, γιέ του Ανδρέα,
    Επειδή η εντιμότητά σου και η πολιτική σου καθαρότητα δεν αμφισβητείται από κανέναν, θα πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε μέτρα να εξαλειφθούν τα θλιβερά φαινόμενα, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να συμπράτουν με τους Μεγκαλοκαρχαρίες της διαπλοκής και να λειτουργούν σαν κολυμπήθρα του Σιλωάμ γιά τα αρπακτικά της Νέας Δήωσης του Ελληνικού Κράτους.
    Οταν έρθει η ώρα, που θα έρθει σύντομα, βάλτους στο περιθώριο να κάνουν παρέα με τους ασύδοτους της ΝΔ.
    Ειδάλως, οι ίδιοι θα σε κατακρεουργήσουν πολιτικά.
    Με εκτίμηση
    Σκεπτόμενος Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΜΕΓΑ είναι γνωστό μαγαζί μην εκπλήσσεστε, είναι κάτι σαν δεξιά στα FM με πρωτομάστορα τον Πρετεντέρη. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Είναι γνωστός αβανταδόρος του Σημίτη και του Καραμανλή . Ακούει Γιώργο και τον πιάνει αναφυλαξία, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα
    Κάπου- κάπου ρίχνει και καμιά αντιπολιτευτική κορώνα για τηλεθέαση και για να μη βουλιάξει εντελώς το Βήμα μια παραδοσιακή κεντροαριστερή εφημερία την οποία κατάντησαν ναυαρχίδα της δεξιάς. Βλέπετε τα πρωτοσέλιδα; Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί σιγόντο στη συγκυβέρνηση, όπου νάναι θα κλείσει και θα ησυχάσουμε.
    Θα σας θυμίσω τι έγραφε ο Πρετεντέρης σε μια αντιπολιτευτική έξαρση (Βήμα 21/11/2008)

    -εδώ και τεσσεράμισι χρόνια η Ελλάδα κυβερνάται από το χειρότερο πολιτικό προσωπικό της πρόσφατης ιστορίας της.

    -η ΝΔ δεν ήλθε στην εξουσία ως φορέας κάποιου σχεδίου για τον τόπο ή έστω κάποιας επαγγελίας. ΄Ηλθε ως τσούρμο πλιατσικολόγων με μοναδική τους έννοια πώς θα ιππεύσουν την εξουσία που έως τότε χαιρόταν το ΠαΣοΚ

    Όσο για το ALTER ο Χατζηνικοκλάκης θα πληρώσει πολύ ακριβά την κούραση του ακαταλληλότερου και με στημένες συνεντεύξεις τύπου Ρουσόπουλου δεν εξαγνίζεται στα μάτια των δεξιών ψηφοφόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εργοστάσιο παραγωγής ψεμάτων και λάσπης το press του απατεώνα Παπαγιάννη, του ψυχασθενή του Καψαμπέλη και του εθνικού ραμολιμέντου του Γιομπαζολιά.
    Τι μας λέτε ρε κατσαπλιάδες δηλαδή;
    Νάρθει καλύτερα ο Γιωργάκης με τους πρωταθλητές του, έτσι;
    Έχει εξαιρετική ομάδα και δοκιμασμένη, ειδικά στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Tον Πάχτα, τη Βασούλα, τον Παπαντωνίου, το Χριστοδουλάκη, το Λαλιώτη, τον Παπουτσή, το Βερελή, το Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, το Ρέππα, το Σκανδαλίδη, τον Τσουκάτο, τη Δαμανάκη, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Έτοιμη και ρονταρισμένη είναι η κομπανία να μας γλυτώσει, για άλλη μια φορά, από τη διαφθορά.
    Δεν ντρέπεσαι Γιωργάκη να λές τέτοια πράγματα;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις του Μπόμπολα, του Αλαφούζου, του Λαπράκη και του Κυριακού σας έχουν φουσκώσει τα μυαλά και έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
    Σύντομα θα προσγειωθείτε πάλι εκεί που σας αξίζει.
    Στα σκατά της ανυποληψίας και της φαιδρότητας.
    Γελοίοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΠΑΙΡΝΕ MONO Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ή ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    19-6-2008
    O πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν το μεσημέρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν προδικάζει ενοχή των στελεχών, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή», όπως είπε, της κυβέρνησης για την υπόθεση και την άρνησή της να προχωρήσει για Εξεταστική Επιτροπή.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.»

    Άκου θράσος, έχει και συνέχεια . . . .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.

    Το άσπρο μαύρο κάνουν οι απατεώνες.

    Όπως τότε που κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν ο υποκλεπτόμενος (προφανώς από τα αφεντικά του Γιωργάκη).

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οχι ρε ΠΟΥΣΤΗ..
    ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΧΩ δίκαιο ΕΔΩ.
    στο ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ PRESS.

    KAI ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΓΡΑΨΑ :

    " Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ
    ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ sibilla
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ.
    ΠΟΥ ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.

    Ανατίναξη αλιευτικού με εκρηκτικά ανοιχτά της Γάζας
    Ένα αλιευτικό φορτωμένο με εκρηκτικά που πιθανότατα είχε στόχο Ισραηλινό περιπολικό σκάφος, ανατινάχτηκε το πρωί ανοιχτά της Λωρίδας της Γάζας....
    Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ανατινάχτηκε με τηλεχειρισμό.
    ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΩΡΑ !"

    KAI ΑΜΕΣΩΣ Ο ΑΡΧΙΔΗΣ Ο ΓΙΟΜΠΑΖΙΟΛΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ
    sibilla..
    ANTE XANOYMAKIA ....TΩN IMAMΗΔΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ
    ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....

    ΟΥΤΕ Η ΜΑΡΑ. ΟΥΤΕ Η ΦΑΡΑ ΣΑΣ..
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεπουλημένα τομάρια είναι όλοι τους αυτοί οι υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι.
    Δημοσιοκάφροι είναι!
    Βουτηγμένοι μέσα στο χρήμα, τη ματαιοδοξία και τη μίζα.
    Μας δηλητηριάζουν την ψυχή μας κάθε μέρα.
    Μας τρομοκρατούν κάθε μέρα για ψύλλου πήδημα.
    Μας έχουν γεμίσει ανασφάλειες και μιζέρια.
    Δημοκρατία είναι να μπαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι μας αυτοί οι τρομολάγνοι νεκροθάφτες της πνευματικής μας ηρεμίας;
    Νόμιζα ότι οι συχνότητες εκπομπής των καναλιών είναι δημόσιο αγαθό, τί στο διάολο θα γίνει πιά με την ιδιωτική τηλεόραση;
    Σκουπίδια, πραγματικά σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οχι ρε ΠΟΥΣΤΗ..
    ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΧΩ δίκαιο ΕΔΩ.
    στο ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ PRESS.

    KAI ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΓΡΑΨΑ :

    " Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ
    ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ sibilla
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ.
    ΠΟΥ ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.

    Ανατίναξη αλιευτικού με εκρηκτικά ανοιχτά της Γάζας
    Ένα αλιευτικό φορτωμένο με εκρηκτικά που πιθανότατα είχε στόχο Ισραηλινό περιπολικό σκάφος, ανατινάχτηκε το πρωί ανοιχτά της Λωρίδας της Γάζας....
    Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ανατινάχτηκε με τηλεχειρισμό.
    ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΩΡΑ !"

    KAI ΑΜΕΣΩΣ Ο ΑΡΧΙΔΗΣ Ο ΓΙΟΜΠΑΖΙΟΛΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ
    sibilla..
    ANTE XANOYMAKIA ....TΩN IMAMΗΔΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ
    ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....

    ΟΥΤΕ Η ΜΑΡΑ. ΟΥΤΕ Η ΦΑΡΑ ΣΑΣ..
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι μαζί να ρίξουμε τον Καραμανλή κι'ας έρθει ο απόφοιτος του Πίκπα.
    Τί κι'άν οι καναλονταβατζήδες στύλ Μπόμπολα, Αλαφούζου, Κοντομηνά με 10 κακουργήματα ο καθένας τα παίρνουν απο την Αμερική για να ρίξουν ασύδωτο πόλεμο λάσπης απέναντι στον μεγαλύτερο ηγέτη που έβγαλε ποτέ η ανθρωπότητα.
    Προωθούν τα δικά τους συμφέροντα με ένα καθυστερημένο, μισοαμερικάνο, βλακογιώργο γιό της κυρίας Τσάντ.
    Φτού σας ρεζίλια να τολμάτε να συγκρίνετε έναν τόσο τεράστιο ηγέτη τον μεγαλύτερο έλληνα όλων των εποχών τον Καραμανλή με αυτό το καθυστερημένο υποκείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ-ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ-ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

    " Διαταραχή της Στύσης στον Άντρα - Στυτική Δυσλειτουργία (Επίμονη ή επανειλημμένη αδυναμία ενός άντρα να επιτύχει ή να διατηρήσει επαρκή στύση μέχρι την ολοκλήρωση της σεξουαλικής δραστηριότητας. Καθώς ένας μεγάλος βαθμός αυτοεκτίμησης του άντρα επενδύεται στην ικανότητα του για στύση, είναι φανερό ότι η διαταραχή αυτή είναι δυνητικά από τις πιο ταπεινωτικές για τον άντρα. Οι ψυχολογικοί παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαταραχή αυτή. Πολλές φορές τα άτομα χάνουν τη στύση τους με κάποιον συγκεκριμένο σύντροφο κι όχι με άλλον, άλλα τη χάνουν κατά την είσοδο στον κόλπο, ενώ άλλα τη χάνουν πριν μπουν στον κόλπο κι άλλα με τις πρώτες κινήσεις του πέους μέσα στον κόλπο, ενώ τέλος άλλα δεν πετυχαίνουν καν ικανοποιητική στύση για να μπουν στον κόλπο. Γενικά, κάποιας μορφής απειλή προκαλεί άγχος κι αυτό δημιουργεί τη διαταραχή). "

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ
    ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΛΟΎΠΕΡ,σούργελο,τί θά πεί πάρε νάχεις?Μικρό,πολύ μικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάει τους σάλεψε εντελώς στα παπαγαλάκια του Αντώναρου για μεγαλύτερους ηγέτες όλων την εποχών μας λένε, για κοσμοκράτορες.
    Κλείστε τους όσο είναι νωρίς στο Δαφνί να τελειώνουμε είναι επικύνδινοι για την υπόλοιπη κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ήταν ένας και κολύμπαγε στα βαθιά.
    Τον πλησιάζει ένας καρχαρίας, κάνει 3 στροφές γύρω του και φεύγει.
    Του φωνάζουν οι φίλοι του από έξω:
    - Κολύμπα, βγές γρήγορα.
    Αρχίζει αυτός να κολυμπάει, αλλά τον ξαναπλησιάζει ο καρχαρίας.
    Πάλι κάνει 3 στροφές γύρω του και φεύγει.
    - Βγες έξω αμέσως, ξαναφωνάζουν οι φίλοι του.
    Ξαναρχίζει να βγαίνει, τον ξαναπλησιάζει ο καρχαρίας, κι άλλες στροφές γύρω του, ξαναφεύγει.
    Τελικά τα καταφέρνει αυτός και βγαίνει στην ακτή.
    - Καλά, πως και γλίτωσες; τον ρωτάν οι φίλοι του. Πρέπει να είσαι πάρα πολυ τυχερός!
    - Να ρε παιδιά. Την πρώτη φορά με πλησιάζει και με ρωτάει: "Τι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." του λέω.

    Φεύγει ο καρχαρίας. Ξανάρχεται μετά από λίγο: "Τι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." του λέω πάλι.

    Ξαναφεύγει ο καρχαρίας.

    Την τρίτη φορά μου λέει: "Τι είπαμε ότι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." του ξαναλέω.

    Και μου λέει: "Ε, καλά! Εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ.

    ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνα και με δημοσκοπηση των Αμερικανων η διαφορα ειναι 11% ...

    Αυτα ελεγαν το πρωι στην Μηλιωνη οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου που εχει καταγγειλει τους ανθρωπους της δεξιας μεσα στο Πασοκ...Στον "κυκλο παιδειας" πολλοι δουλευαν για την δεξια...με το αζημιωτο....
    Ερχεται καθαρσις!!
    Νικος Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οι πουστροφωτο τι ρόλο παίζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση