GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κατά φαντασία "ρυθμιστές"...

. Aπό το http://logoplokies.blogspot.com/ . Είναι κάτι ξεπεσμένοι και, πια, χρεοκοπημένοι παράγοντες, που στα λοίσθια της άνομης πολιτείας τ...

.
.
Είναι κάτι ξεπεσμένοι και, πια, χρεοκοπημένοι παράγοντες, που στα λοίσθια της άνομης πολιτείας τους, προσπαθούν απεγνωσμένα να παίξουν τα γνωστά, από το παρελθόν, παιχνίδια τους. Μέλη της ευρύτερης συμμορίας των νταβατζήδων της δημόσιας ζωής στην Ελλάδα κι αυτοί, της συμμορίας, που κάποτε ο …νταής Καραμανλής απείλησε πως θα εξοντώσει, βλέπουν, πως, τελικά, το ξεδόντιασμά τους δεν ήρθε από τον «φούσκα» πρωθυπουργό, αλλά από κάτω : από τον κυρίαρχο λαό!
Οι πολιτικές εξελίξεις προχωρούν, μπροστά και πέρα από τις σκοτεινές και ραδιούργες θελήσεις τους. Οι ίδιοι, αδυνατισμένοι οικονομικά, λόγω της κρίσης του συστήματός τους και...
καθηλωμένοι επιχειρηματικά λόγω των μεγάλων αλλαγών στον τομέα των ΜΜΕ, νοιώθουν πιο κοντά την τελική τους πτώση. Οι επερχόμενοι στην κυβερνητική εξουσία δεν είναι, ούτε της επιλογής τους, ούτε – χειρότερα – του χεριού τους!
Την επιθανάτια αγωνία τους την βλέπει, και το ρόγχο τους τον ακούει, ο λαός, στα εμετικά τσιρίγματα των λακέδων τους, τάχα αναλυτών, στα τηλεοπτικά παράθυρα, των χρεοκοπημένων καναλιών τους. Οι απέλπιδες προσπάθειες, που καταβάλλουν οι τρεμοπρετεντέρηδες και οι λοιπές ορντινάτσες, για να διεκπεραιώσουν τις εντολές τους, έχουν γίνει «ατραξιόν» για το λαό, που έχει περάσει πλέον στο στάδιο της λοιδορίας τους : τα αποφθέγματα και τα ανέκδοτα στα οποία πρωταγωνιστούν, πολλαπλασιάζονται, πλέον, με πολύ γρήγορους ρυθμούς.
Στη σύγχυσή τους και το αδιέξοδό τους δεν μπορούν να καταλάβουν, πως, όσο η «δράση» τους επιμένει, τόσο τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ ανεβαίνουν και τόσο η διαφορά αυξάνεται. Δεν λένε, οι φουκαράδες, αφεντικά και υπηρέτες, να το πάρουν απόφαση, πως ό, τι κάνανε, κάνανε: η μπογιά τους πέρασε!

15 σχόλια

  1. Θα έρθει ο Jeffrey και θα τα φτιάξει όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί στο χωριό, οι κάτοικοι επιχείρησαν να τους εμποδίσουν να εισέλθουν. Η είσοδος επετράπη ύστερα από την παρέμβαση των ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων που έσπευσαν προς ενίσχυση.
    ////////////////////////////////////
    Σάλτα καί γαμηθείτε κουραδόμαγκες.
    Τόν ....θεό σας ρέ άνανδροι.
    Άν έδιναν ελευθερία βολής ,ούτε 1ας
    θά ζούσε.
    Γιά νά πάει νά πληρώσει τήν εφορία.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΩΣΗ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΗΜΙΜΑΘΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΔΩΝ (ΕΣΗΕΑ)

    Σας ευχαριστούμε για τον κόπο σας αλλά «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» κύριοι της “ενημέρωσης»;

    Πόθεν έσχες κύριε Χατζηνικολάου, Τράγκα, Οικονομέα, Τσίμα, Τριανταφυλλόπουλε, Καμπουράκη, Αναστασιάδη, Ευαγγελάτο και σία και όλοι εσείς οι μεγιστάνες του τύπου, από πού προέρχονται τα τεράστια εισοδήματά σας;
    ΑΜΕΙΒΕΣΤΕ ΑΔΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.
    *Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις τον Γιωργάκη και την Θεοδώρα ως την ελπίδα του αύριο.
    *Θέλει μαεστρία να μηδενίζεις και να κρύβεις το τεράστιο έργο που έχει κάνει ο Καραμανλής την πενταετία που πέρασε.
    *Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις την Αττική οδό ως έργο πνοής αποκρύπτοντας τον παράγοντα Μπόμπολα που έβαλε μόνο 80 δις δρχ ενώ το δημόσιο πάνω από 1.100, αλλά αυτός εισπράττει τα διόδια για 20 χρόνια.
    *Θέλει μαεστρία να εξυμνείς τον Χρυσοχοϊδη για την ”εξάρθρωση” της 17Ν, αποκρύπτοντας ότι όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις έγιναν σε απόσταση 2 βημάτων από την Αμερικάνικη ή την Εβραίικη πρεσβεία.
    *Θέλει μαεστρία να κατηγορείς τις τράπεζες και τα καρτέλ ενώ δεν μιλάς για την EUROBANK του Λάτση, τα πετρέλαια του Βαρδινογιάννη, τις μπουλντόζες του Μπόμπολα, τις αλητείες του Κυριακού και του Κοντομηνά, τις σπιουνιές του Αλαφούζου, τις πονηριές του Λαμπράκη, που όλως τυχαίως είναι ιδιοκτήτες των MEGA, ANTENNA, STAR, ALPHA, ALTER, ΣΚΑΙ, του Βήματος, των Νέων, του Εθνους, του Πρώτου Ψλεμματος, της Καθημερινής και πάει λέγοντας το παραμύθι.

    ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ.

    Τόσο καιρό διευθύνετε άψογα την ορχήστρα και από κάτω ο λαός τραγουδάει.

    ΕΓΩ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ.

    Και θα σας πω τι θα γίνει:
    Κάποια στιγμή θα πάρουν οι Έλληνες τα αυτοκίνητά τους τα αγορασμένα με δάνεια της EUROBANK, θα βάλουν βενζίνη MOTOR OIL, θα διαβούν πάνω και κάτω από τις γέφυρες του ΑΚΤΩΡΟΣ, θα κάνουν ντου μέσα στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και σε συνθήκες ΖΟΥΓΚΛΑΣ θα σας χώσουν την μπαγκέτα στον κώλο.
    Θα σας περικυκλώσουν τις βίλες και τα παλάτια σας και γίνετε βούκινο σαν το Διευθυντή της Continental στη Γαλλία και τους τραπεζίτες στην Αμερική.
    θα σας παίρνουν στα βίντεο των ξένων καναλιών (τα δικά σας θα έχουν εξαφανιστεί βέβαια) και μετά θα βλέπετε κάμερα και θα αλλάζετε πεζοδρόμιο.

    ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.

    Αυτά είναι REAL NEWS, έτσι τζιτζιφιόγκο, που φλόμωσες και εσύ στα χαβιάρια, στις πισίνες και στη χλίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι και να κάνουν, ότι και να λένε οι αμερικάνοι και οι καναλο-νταβατζήδες ένα πράγμα να μην ξεχνάνε.
    Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ο Καραμανλής ψηφίστηκε από σχεδόν 4 εκατομμύρια πολίτες.
    Η προσωπική ευθύνη του Καραμανλή είναι να οργανώσει το λαό ενάντια στους καναλάρχες, που νιάζονται μόνο για τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.
    Δεν νιάζονται για τα λεφτά του Καραμανλή οι καναλάρχες, για ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ νιάζονται.
    Θέλουν ολιγοπώλια και όχι ανταγωνισμό για να βγάζουν υπερκέρδη, στις τράπεζες, τα supermarket, τα διυλιστήρια, παντού.
    Θέλουν το υπερχρεωμένο κράτος να ξοδεύει λεφτά σε διαφημίσεις στα κανάλια τους, θέλουν ο στρατός να αγοράζει όπλα που δεν χρειάζεται για να παίρνουν μίζες, θέλουν να φτιάχονται δημόσια έργα που δεν έχουν καμμία ανταποδοτικότητα και να χρεώνουν διπλό κόστος, κλπ.
    Όταν ο Αλογοσκούφης άρχισε να νοικοκυρεύει την οικονομία ο κάθε τυχάρπαστος φαταούλας Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Κυριακού, Κουρής και Βρυώνης συμφώνησαν ότι ο Καραμανλής πρέπει να πέσει.
    Ήρθε και η χρηματοδότηση από την NSA και τη CIA και έδεσε το γλυκό.
    Κώστα Καραμανλή, άσε τα κυριλίκια και κατέβα στο πεζοδρόμιο.
    Δείξε στο λαό ότι δουλεύεις γιαυτόν και ξεσκέπασε τους αχόρταγους καναλάρχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι εφημερίδες και τα κανάλια των καναλο-εκβιαστών επιβιώνουν ως πωλητές DVD οι και διαφημίσεων.
    Το περιεχόμενό τους δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη σημασία, έτσι και αλλιώς ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Την «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» την προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εργοστάσιο παραγωγής ψεμάτων και λάσπης το press του απατεώνα Παπαγιάννη, του ψυχασθενή του Καψαμπέλη και του εθνικού ραμολιμέντου του Γιομπαζολιά.
    Τι μας λέτε ρε κατσαπλιάδες δηλαδή;
    Νάρθει καλύτερα ο Γιωργάκης με τους πρωταθλητές του, έτσι;
    Έχει εξαιρετική ομάδα και δοκιμασμένη, ειδικά στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Tον Πάχτα, τη Βασούλα, τον Παπαντωνίου, το Χριστοδουλάκη, το Λαλιώτη, τον Παπουτσή, το Βερελή, το Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, το Ρέππα, το Σκανδαλίδη, τον Τσουκάτο, τη Δαμανάκη, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Έτοιμη και ρονταρισμένη είναι η κομπανία να μας γλυτώσει, για άλλη μια φορά, από τη διαφθορά.
    Δεν ντρέπεσαι Γιωργάκη να λές τέτοια πράγματα;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις του Μπόμπολα, του Αλαφούζου, του Λαμπράκη και του Κυριακού σας έχουν φουσκώσει τα μυαλά και έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
    Σύντομα θα προσγειωθείτε πάλι εκεί που σας αξίζει.
    Στα σκατά της ανυποληψίας και της φαιδρότητας.
    Γελοίοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζήτησε ο Γιωργάκης δημοσίως στο Ζάππειο από τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση όσα έχει κάνει ως Υπουργός Παιδείας, ως Υπουργός Εξωτερικών και γενικότερα σύμφωνα με τα πεπραγμένα του στον δημόσιο βίο, ως μέλος των κυβερνήσεων του πατέρα του και του Σημίτη. Το αυτονόητο δηλαδή, περίφημα.
    Φυσικά και σε αυτή τη βάση τον κρίνουμε!
    Για τους χορούς που έριχνε με τον Ισμαήλ Τζεμ υπό αμερικανικές εντολές.
    Για τις προτάσεις περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας.
    Για το μεγαλόπνοο σχέδιο περί ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
    Για τις επιλογές συνεργατών τύπου Ματσούκα και Καραχασάν.
    Για τη μουγκαμάρα στην προδοσία του Οτσαλάν.
    Για τη μουγκαμάρα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
    Για τη συμφωνία στο σχέδιο Ανάν που θα έριχνε την Κύπρο στην αγκαλιά της Τουρκίας για πάντα.
    Για τη μουγκαμάρα στο πλιάτσικο στα χρόνια του Σημίτη.
    Για το ότι παρακαλούσε τους σκοπιανούς να δεχθούν το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια» (που ευτυχώς δεν δέχθηκαν), όπως αποκάλυψε πέρυσι ο Πάγκαλος.
    Για τη μουγκαμάρα στην αποδεδειγμένη χρηματοδότηση της «Siemens» στο πασόκ.
    Για την εικοσαετή φιλία του με το Βαλιανάτο που δήλωνε στις τηλεοράσεις ότι τα Σκόπια πρέπει να τα λέμε Μακεδονία.
    Και βεβαίως, για τις τούμπες με το ποδήλατο και τόσα άλλα σπαρταριστά επεισόδια και ατέλειωτα σαρδάμ.
    Για όλα αυτά κρίνουν οι πολίτες τον αξιότιμο κύριο Παπανδρέου.
    Όχι όλοι βέβαια, μόνο όσοι δεν έχουν θολωμένο το μυαλό, επειδή το παιδί τους το διόρισε ο πατέρας του στο δημόσιο.
    Οι υπόλοιποι πολίτες δεν θα αφήσουμε να μας ποδηγετήσουν οι αμερικανοί και οι καναλάρχες που προτιμούν ένα άβουλο και άχρωμο πρωθυπουργό, ακριβώς επειδή είναι του χεριού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά.. καλά.. Αλλά εσύ ο Πρασινοφρουρός logoplokies.blogspot.
    Δεν έχεις το σηματάκι του ΠΑΣΟΚ
    για τους Εκλογικούς Αντιπρόσωπους,΄
    όπως ο piazzaromolo-popolo και
    ο Κρόγιας.
    Για να παίρνεις το χρήμα απο το
    επίσημο ΠΑΣΟΚ.
    ΑΡΑ... ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χράτς-χρούτς,,,,,,
    πολύ ξύλινη γλώσσα ρέ άνθρωπε.
    Χειρότερος από εμένα κατάντησες.
    Γαμώ τό I.Q. μου(σήμερα τό ανέβασα
    172)
    ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΕΔΩ
    ΤΟΥ logoplokies.blogspot.com/.:

    Έχετε φτάσει στο δικτυακό τόπο pe.pasok.gr Εδώ φιλοξενούνται δικτυακοί τόποι των Περιφερειακών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ. Αν εκπροσωπείτε κάποια Περιφερειακή οργάνωση του ΠΑΣΟΚ και επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε το δικό σας δικτυακό τόπο, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε τη σχετική αίτηση που θα βρείτε στο: http://is.pasok.gr/?page_id=3


    Η παρουσία κάθε δομής του Κινήματος στο διαδίκτυο είναι αναγκαία για τη προβολή των θέσεων μας , για τη τεκμηρίωση των στόχων μας και για την επίτευξη μίας νεας και ζωντανής σχέσης με το πολίτη.
    Η ομάδα Διαδικτύου ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τους εθελοντες Διαδικτύου του Κινήματος έχει διαμορφώσει όλες τις λειτουργείες και τα εικαστικά πρότυπα που είναι απαραίτητα για τη λειτουργεία και το χαρακτήρα κάθε οργάνωσης
    Πλέον είναι εύκολο για κάθε οργάνωση (Τ.Ο , Ν.Ε , Π.Ο) να αποκτήσει το δικό της δικτυακό τόπο, τη δικιά της σελίδα. Το ίδιο εύκολη είναι και η διαχείρισή του, μέσω του εργαλείου, το οποίο χρησιμοποιούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχεις 1000 δίκια γιά τό ξεδόντιασμα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. <>

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ
    ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ
    ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,

    ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ!

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά, είσαι...... πολύ Μαλά..ας
    και λιγούρης,τέτοιους θέλει
    πασοκομμουνισμός,ηλίθιους σαν κι΄
    εσένα,κοπρίτες. Αλλά επειδή ,υπάρχουν μερικοί που το
    παίζουν Έλληνες, ενώ δεν είναι, καθ΄ότι είναι απο άλλη χώρα,έτσι, πιστεύω ,πως και εσύ είσαι ένας
    απ΄αυτούς.
    Αφίστε τα καμώματα και δουλέψτε ρέεεεεεε , μας κοροϊδεύουν όλους, οι ξένοι.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 17/08:55 ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση