GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι απλά...

Aπό το http://black-mail.blogspot.com/ Όλες αυτές τις μέρες ασχοληθήκαμε ελάχιστα ως καθόλου με την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας. Δεν υπή...


Όλες αυτές τις μέρες ασχοληθήκαμε ελάχιστα ως καθόλου με την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
Δεν υπήρχε λόγος άλλωστε να μολύνουμε τις άγιες και γιορτινές αυτές μέρες με τη σαπίλα και τη δυσωδία που απορρέει από την πολιτική σκηνή...
Από αύριο όμως μπαίνουμε πάλι σε μία πολύ κρίσιμη φάση για τη χώρα,καθώς η υπαρκτή εδώ και πολύ καιρό ακυβερνησία θα ενταθεί ξανά, αφού με αφορμή την παραπομπή ή όχι σε ειδικό δικαστήριο του πρώην υπουργού Παυλίδη,θα παιχτεί ένα δραματικό πολιτικό πόκερ το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις για τη χώρα και για όλους εμάς βέβαια...
Το ότι...
η παρούσα κυβέρνηση έχει τελειώσει είναι το μόνο βέβαιο!Όλοι βλέπουμε ότι δε μπορεί να κυβερνήσει και Δεν κυβερνά! Μπορεί όμως και παραμένει γαντζωμένη στην εξουσία, εκμεταλλευόμενη παράγοντες όπως τα πολιτικά δεκανίκια που της παρέχονται από ΛΑΟΣ και ΚΚΕ, την αβάντα των νταβατζήδων των ΜΜΕ που προσπαθούν να ελέγξουν την πολιτική συνέχεια στη χώρα τοποθετώντας την επόμενη μαριονέτα της αρεσκείας τους για πρωθυπουργό, και τέλος την ατολμία του ΠΑΣΟΚ που μπορεί να βλέπει την εξουσία πολύ κοντά - πρέπει όμως να καλύπτει ανά πάσα στιγμή και τα νώτα του,καθώς το αμαρτωλό παρελθόν του και σκάνδαλα όπως αυτό της Siemens δεν είναι διόλου απίθανο να τινάξουν τα πάντα στον αέρα!
Ζούμε λοιπόν σε μία φάση όπου ένας αποδεδειγμένα ανίκανος για πρωθυπουργός εμφανίζεται συνεχώς σαν καταλληλότερος (!!), όπου ένας κουφός πολιτικός που δε μπορεί να ταξιδέψει πουθενά στο εξωτερικό λόγω του προβλήματός του και που έχει για μοναδικό προσόν του την αγάπη που του τρέφουν τα μέσα των νταβατζήδων λόγω των εκατομμυρίων που τους μπουκώνει μέσω έργων και διαφημίσεων, πλασάρεται από αυτούς σα μεταβατικός πρωθυπουργός σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας (!!),και όπου η λαϊκή βούληση όπως αυτή αποτυπώνεται κάθε μέρα στο πεζοδρόμιο,αποσιωπάται ή διαστρεβλώνεται μέσω στημένων κατάλληλα ερωτήσεων σε δήθεν γκάλοπ...
Εμείς εδώ και στο blackmail εκπροσωπώντας διάφορες κοινωνικές τάξεις και ακούγοντας αυτά που λέει ο κόσμος κάθε μέρα στη δουλειά του,στις παρέες του,στο ταξί και στο σούπερ μάρκετ,έχουμε την πεποίθηση ότι ο λαός απαιτεί Κάθαρση Εδώ και Τώρα!!
Και η κάθαρση αυτή θα προέλθει από τη μοναδική δημοκρατική διαδικασία που μας παρέχει το πολίτευμά μας,τις Εκλογές!!
Με τις εκλογές ο λαός θα στείλει σπίτι τους αυτούς που πρέπει να τιμωρηθούν και θα δώσει ισχυρή εντολή σε αυτούς που θεωρεί άξιους να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας. Και αυτή τη φορά ο λαός δε θα επιλέξει ηγεσία με βάση τη ρητορική δεινότητα και το επεξεργασμένο από τις διαφημιστικές εταιρείες πολιτικό προφίλ των υποψήφιων ηγετών του,αλλά με βάση την Εργατικότητα και την Τιμιότητα αυτών που ζητάνε τη ψήφο του!
Η εποχή των μεγάλων ηγετών έχει παρέλθει,πλέον ζητούνται Τίμιοι και Εργατικοί Ηγέτες,έτσι απλά!!

4 σχόλια

  1. ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
    Ο Σύριζα είναι αναρχο-κουκουλοφόροι, το ΚΚΕ είναι γραφικό, η ΝΔ είναι άχρηστη και ο Λαός είναι νεοφασίστες.
    Και τί μας μένει λοιπόν να ψηφίσουμε;
    Τί μας μένει, ατιμούλικα;
    Κάτσε να το σκεφτώ λιγάκι.
    Α ναί, η μόνη καθαρή, αξιόπιστη, λαοπρόβλητη, προοδευτική και αδιάφθορη λύση είναι το πασόκ.
    Και πάνω από όλα αδέσμευτη από ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα και την υπερατλαντική δύναμη!
    Με όλη την συμμορία του Σημίτη σε πλήρη διάταξη και αρχηγό τοn αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ.
    Πώς το σκεφτήκατε αυτό το τρομερό μάρκετιγκ βρε καλόπαιδα της Ιπποκράτους;
    Σας τάπανε τα κόλπα ο Μπόμπολας και ο Αλαφούζος, ο Λαμπράκης και ο Κυριακού;
    Πάντως με τέτοιους συμβούλους και τα καινούργια δάνεια, σκίζετε!
    Φτού να μη σας ματιάσουμε.
    Φτού σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μεγαλο-καρχαρίες χρειάζονται πρωθυπουργούς "yes man" για να κάνουν τις δουλειές τους όμορφα και παστρικά.
    Ο Καραμανλής, ποτέ δεν ήταν yes man και φαίνεται ότι ούτε και θα γίνει στο μέλλον.
    Ο Γιωργάκης όμως;
    Ο Γιωργάκης ξέρει πολύ καλά από ΕΠΙΤΑΓΕΣ και πάρε-δώσε. Ήταν μεγάλο ρεζιλίκι γι' αυτόν που τον πήρανε χαμπάρι τo Φλεβάρη με τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ του συναντήσεις με κάμποσους από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας.
    Τί δουλειές να σκαρώνει άραγε ο Γιωργάκης με αυτούς του φραγκοφονιάδες πονηρούληδες;
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΙΣΩΣ;
    Κάτι μου θυμίζει.
    Βίοι παράλληλοι με τη Siemens και τον Τσουκάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ
    Βρίζουν τον Καραμανλή οι ξεφτιλισμένοι υπάλληλοι των καναλαρχών (Ευαγγελάτος, Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Βερύκιος, Χατζηνικολάου, Μακρή, Καψαμπέλης, κλπ) αλλά ξεχνούν ότι ο Καραμανλής κατάφερε (με τη σημαντικότατη συμβολή του παρεξηγημένου Αλογοσκούφη) να κάνει αυτά που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Προσπάθησαν να μειώσουν τα ελλείμματα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 8% του ΑΕΠ άφησαν στον Καραμανλή και το έφερε στο 3% (10 δισ ευρώ εξοικονόμηση το χρόνο, κάθε χρόνο).
    Προσπάθησαν να ιδιωτικοποιήσουν τον ΟΤΕ και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, το κατάφερε ο Καραμανλής.
    Προσπάθησαν να νοικοκυρέψουν την χρεωμένη Εμπορική και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής την πούλησε στους Γάλλους και έτσι σώθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας.
    Προσπάθησαν να σώσουν τόσες άλλες ελλειμματικές κρατικές επιχειρήσεις (όπως πχ τα λιμάνια) και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής τα ιδιωτικοποίησε προς όφελος της οικονομίας, των θέσεων εργασίας και των κρατικών ταμείων.
    Η Ολυμπιακή είναι Η περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο που είχαν κάνει 6 προσπάθειες ιδιωτικοποίησης και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Ο Καραμανλής όχι μόνο την πούλησε αλλά το έκανε εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και χωρίς να χαθούν θέσεις εργασίας.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, γιατί ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ δημιουργείται και ανταγωνισμός στις εγχώριες αερογραμμές, με προφανές κέρδος για τους καταναλωτές.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡXΑΡΙΕΣ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
    Ακόμη και εάν είναι μέσα στα σκατά, το διαμάντι είναι διαμάντι, ενώ ακόμη και εάν είναι επάνω σε βελούδινο μαξιλάρι η κουράδα είναι πάντα κουράδα!
    Γειά σου Γιωργάκη με την παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα που δεν είναι το Χαζο-γκιόργκο κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση!

    Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.

    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον ηθικό αυτουργό του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ άσχετο καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.

    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.

    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση