GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ...προσευχή της Ντόρας!

- Παναγιά μου, κάνε οι 7,5 μονάδες να γίνουν ...17,5 μπας και φύγει πιο γρήγορα και κάνω κι εγώ Ανάσταση! Δια την αντιγραφήν ο Ταχυδρόμος

-Παναγιά μου, κάνε οι 7,5 μονάδες να γίνουν ...17,5 μπας
και φύγει πιο γρήγορα και κάνω κι εγώ Ανάσταση!
Δια την αντιγραφήν
ο Ταχυδρόμος

10 σχόλια

  1. ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΡΘΕΙ Η ΝΤΟΡΑ,Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ,Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 27,5 ΜΟΝΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ άνθρωπος τον αμερικανών;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ...
    Τάξε στο λαό λεφτά ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ...
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές – πάμπλουτοι ψευτο-δημοσιογράφοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 25 δις του Δ’ ΚΠΣ (το μεγάλο ψάρι)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα, πενήντα χρόνια τώρα ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας. Λύσαξε που τον σουτάρανε από τη ΔΟΕ αλλά και τα δάνεια είναι ατέλειωτα και το κανάλι έχει γονατίσει.
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα) και ο μαφιόζος ο Βρυώνης από κοντά κιαυτός.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο απατεώνας-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί.
    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican κονόμησε και πήρε τον πούλο, αλλά τα τσιράκια του συνεχίζουν να βρίζουν και να παραπληροφορούν.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    Τι άλλο θα ακούσουμε στην ψευτο-δημοκρατία που μας ετοίμασαν;

    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ;

    ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ….

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη), να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς και τη συνεργασία μας με τη ΝΕΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, την Κίνα.

    Βλακογιώργο, πές αλεύρι.

    Ο λαός σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά φαίνεται ότι σε αυτό το κόμμα όλοι έχουν κολλήσει το αλτσχάιμερ του αρχηγού.
    Τι συμβαίνει παιδάκια, σας βάζουν τίποτε εκεί στα συνέδρια και έχετε παραφρονήσει;
    Τα πολύπλοκα δεν τα καταλαβαίνετε και με τα απλά μπερδεύεστε.
    Από το Γενάρη σας ρωτάμε να μας εξηγήσετε ΓΙΑΤΙ ο απόφοιτος του πίκπα δεν δέχθηκε να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου, που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα και μας λέτε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, ΟΚ. Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
    Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
    Πρώτο, έχετε εντελώς μπερδευτεί. Θα έπρεπε μόνοι σας έχετε καταλάβει ότι με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης).
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε. Κάθε σαββατοκύριακο δημοσκοπήσεις υπέρ του πασόκ και εσείς δεν θέλετε τον εκλογικό νόμο που ευνοεί το πρώτο κόμμα, άρα ξέρετε ότι είναι μαιμού και κάνετε την πάπια.
    Τι να πεί κανείς, περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
    Πηγαίνετε σε κανένα γιατρό και, εάν ούτε αυτός δεν μπορέσει να βοηθήσει, ρίξτε το στη θρησκεία, που ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι και να κάνουν, ότι και να λένε οι αμερικάνοι και οι καναλο-νταβατζήδες ένα πράγμα να μην ξεχνάνε. Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ο Καραμανλής ψηφίστηκε από σχεδόν 4 εκατομμύρια πολίτες.
    Η προσωπική ευθύνη του Καραμανλή είναι να οργανώσει το λαό ενάντια στους καναλάρχες, που νιάζονται μόνο για τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.
    Δεν νιάζονται για τα λεφτά του Καραμανλή οι καναλάρχες, για ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ νιάζονται.
    Θέλουν ολιγοπώλια και όχι ανταγωνισμό για να βγάζουν υπερκέρδη, στις τράπεζες, τα supermarket, τα διυλιστήρια, παντού.
    Θέλουν το υπερχρεωμένο κράτος να ξοδεύει λεφτά σε διαφημίσεις στα κανάλια τους, θέλουν ο στρατός να αγοράζει όπλα που δεν χρειάζεται για να παίρνουν μίζες, θέλουν να φτιάχονται δημόσια έργα που δεν έχουν καμμία ανταποδοτικότητα και να χρεώνουν διπλό κόστος, κλπ.
    Όταν ο Αλογοσκούφης άρχισε να νοικοκυρεύει την οικονομία ο κάθε τυχάρπαστος φαταούλας Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος και Κουρής συμφώνησαν ότι ο Καραμανλής πρέπει να πέσει.
    Ήρθε και η χρηματοδότηση από την NSA και τη CIA και έδεσε το γλυκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφιερωμένο εξαιρετικά

    Όσο νυχτώνει μεγαλώνει
    Και όσο το καθυστερείται στο 10% θα τη βρείτε
    Γιαυτό βάλτε λάδι κι΄ελάτε βράδυ
    Και μη βιαστείτε
    ως τον Ιούνιο όλοι θα το ευχαριστηθείτε

    Από το ΠΑΣΟΚ της διπλανής πόρτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ
    «Απορούσαν» οι «ειδήμονες» πολιτικοί συντάκτες και λοιποί τηλεοπτικοί σχολιαστές για την στάση που κράτησε το ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση «προανακριτικής» επιτροπής για την υπόθεση Παυλίδη.

    Θεώρησαν ότι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν πολύ «χαλαρή» και, «απρόσμενα», όχι ιδιαίτερα επιθετική κατά της Κυβέρνησης.
    Άλλοι, πάλι, επαΐοντες, βγήκαν και επιχειρηματολόγησαν ότι το ΠΑΣΟΚ χειρίζεται με αξιοπρόσεκτη πολιτική μαεστρία το «σκάνδαλο Παυλίδη», χωρίς να επιδίδεται σε αντιπολιτευτικές εξάρσεις και λαϊκίστικες κορώνες, «αφήνοντας τα γεγονότα να μιλούν μόνα τους εις βάρος της Κυβέρνησης».
    Και ‘γω, κάποια στιγμή, πίστεψα ότι, ναι, επιτέλους (;), ο πολιτικός πολιτισμός βρήκε τη θέση του και στο ημεδαπό πολιτικό σύστημα.

    Αμ δε, φίλοι μου. Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω δίνεται από τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Η υπόθεση SIEMENS επιστρέφει …..
    Καταλάβατε τώρα;

    Γι’ αυτό οι ΠΑΣΟΚοι κρατάνε μικρό καλάθι και λουφάζουν, διακριτικά. Σου λέει, τι να κλ…. τα 100 χιλιάρικα του Παυλίδη μπροστά στα δισ. που «χορήγησαν» διακομματικά και υπερκομματικά οι Γερμανοί.
    Γι’ αυτό όλοι έχουν λουφάξει στη γωνιά τους και αναμένουν, έντρομοι, τις «αποκαλύψεις» και τις εξελίξεις. Γι’ αυτό και κανείς τους δεν θέλει τώρα εκλογές.
    Συνεπώς, τα μόνα επίκαιρα καυτό θέμα της επικαιρότητας για τα οποία «σκυλομαχούν» σήμερα τα κόμματα είναι το 500άρικο των δημοσίων υπαλλήλων και η επιστροφή των ΤΑΞΙ στις λεωφορειολωρίδες!
    Υγιαίνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

    Κύριοι . Το κίνημά μας, ο Πρόεδρος και εγώ προσωπικά. Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήασουμε
    τον Ανώνυμο Αγωνιστή τοy press. block. Για τους συνεχείς και έντονους αγώνες του.

    Η ακατάβλητη Χυδαιολογία του. Η ανεξάντλητη Αισχολογία. Το απύθμε-νο Μίσος. Η ατελείωτη Βωμολοχία του. Μαζί με τον υπάρχων Τραμπου-κισμό και την απεριόριστη Αλητεία του. Είναι άξια επαίνου και θαυμασμού απο όλους μας.

    Ο Σύντροφος εκφράζει όλους μας.
    Το μίσος.Η αισχρολογία. Η συκο-φάντηση. Η λασπολογία. Η κλεψιά και η Αλητεία είναι οι μεγάλες Αρχές της Μεγάλης Δημοκρατικής μας Παράταξης. Αυτοί είμαστε. Αυτοί είσαστε.

    Μαζί θα αγωνιστούμε. Για να φάμε και τα υπολοιπα. Για να διοριστούν και οι υπόλοιποι μας. Για να διοικήσουμε τα πάντα. Ολα μας ανήκουν και τα θέλουμε ολα. Και τα θέλουμε τώρα.

    ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ
    ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟ
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ ΜΑΚΗ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ
    ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΠΡΕΠΗ ΜΠΟΛΚ ΤΟΥ.

    Ζήτω το Πασόκ. Ζήτω ο Ανώνυμος του Καψαμπέλη και του Παπαγιαννη.
    ΖΗΤΩ η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδη θα φυγει ο κωστας
    και η ...ντορα η αλογα θα μεινει;!!!

    μαλακισμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τα μεγαλύτερα δεινά του Έθνους και τη δυστυχία του λαού, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, κυρίως υπεύθυνη είναι η δεξιά παράταξη και τα δεκανίκια της. Πριν από μια 20ετία περίπου, πρέπει να θυμίσω όταν ήταν η ΝΔ και ο Μητσοτάκης στη κυβέρνηση, συναίνεσαν στον ΟΗΕ και τους διεθνείς οργανισμούς, για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, χωρίς να προνοήσουν και να εξασφαλίσουν τίποτα για το σκοπιανό, με αποτέλεσμα η Ρωσία η Κίνα και η Ινδία για τη στάση μας αυτή, να αναγνωρίσουν τα Σκόπια το 1992 ως Μακεδονία.

    Οι ΗΠΑ επίσης αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία σχετικά πρόσφατα το 2005 επί ΝΔ του Καραμανλή. Πηγαίνοντας πίσω αρκετά παλαιότερα το 1920 με συκοφαντίες και δημαγωγίες πήραν την εξουσία από το Μεγάλο Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο με το Λαϊκό κόμμα ( έτσι λεγόταν η δεξιά παράταξη τότε) του Ιωάννη Γούναρη και οδήγησαν τη χώρα στην εθνική καταστροφή.

    Κάνοντας ένα μικρό άλμα στο χρόνο δεν μπορεί να μη θυμηθώ τη Κύπρο που ο Γέρος της Δημοκρατίας έστω το λίγο χρόνο που τον άφησαν να κυβερνήσει οι αποστάτες, με πρώτο το μεγάλο συκοφάντη και αρχιαποστάτη του λαϊκού ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, πρόλαβε και έστειλε στη Κύπρο τη μεραρχία στρατού για να την υπερασπίσει.

    Αλλά αλλοίμονο πάλι βρέθηκαν άνθρωποι προδότες από την δεξιά και την ακροδεξιά παράταξη, επανέφεραν τη μεραρχία και εξύφαναν τη προδοσία της Κύπρου και παρέδωσαν με τις ενέργειες τους, τη μισή Κύπρο στους Τούρκους.

    Πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Η δεξιά παράταξη όχι μόνο εδώ αλλά παντού, είναι για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λίγων. Ειδικά όμως στην Ελλάδα δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Υπερασπίζονται καθαρά -για αυτούς που καταλαβαίνουν- απροκάλυπτα τους ισχυρούς και τη τσέπη τους και δεν ενδιαφέρονται για τον εργαζόμενο.
    Ιστορικά έχουν δείξει ποιοι είναι. Προεκλογικά όμως με ψευτιές και συκοφαντίες εξαπατούν τον κόσμο.


    Για τα μεγαλύτερα δεινά του Έθνους και τη δυστυχία του λαού, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, υπεύθυνη είναι η δεξιά παράταξη και τα δεκανίκια της. Πριν από μια 20ετία περίπου, πρέπει να θυμίσω όταν ήταν η ΝΔ και ο Μητσοτάκης στη κυβέρνηση, συναίνεσαν στον ΟΗΕ και τους διεθνείς οργανισμούς, για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, χωρίς να προνοήσουν και να εξασφαλίσουν τίποτα για το σκοπιανό, με αποτέλεσμα η Ρωσία η Κίνα και η Ινδία για τη στάση μας αυτή να αναγνωρίσουν τα Σκόπια το 1992 ως Μακεδονία.

    Οι ΗΠΑ επίσης αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία σχετικά πρόσφατα επί ΝΔ του Καραμανλή. Πηγαίνοντας πίσω αρκετά παλαιότερα το 1920 με συκοφαντίες και δημαγωγίες πήραν την εξουσία από το Μεγάλο Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο με το Λαϊκό κόμμα ( έτσι λεγόταν η δεξιά παράταξη τότε) του Ιωάννη Γούναρη και οδήγησαν τη χώρα στην εθνική καταστροφή.

    Κάνοντας ένα μικρό άλμα στο χρόνο δεν μπορεί να μη θυμηθώ τη Κύπρο που ο Γέρος της Δημοκρατίας έστω το λίγο χρόνο που τον άφησαν να κυβερνήσει οι αποστάτες, με πρώτο το μεγάλο συκοφάντη και αρχιαποστάτη του λαϊκού ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, πρόλαβε και έστειλε στη Κύπρο τη μεραρχία στρατού για να την υπερασπίσει.

    Αλλά αλλοίμονο πάλι βρέθηκαν άνθρωποι προδότες από την δεξιά και την ακροδεξιά παράταξη, επανέφεραν τη μεραρχία και εξύφαναν τη προδοσία της Κύπρου και παρέδωσαν με τις ενέργειες τους, τη μισή Κύπρο στους Τούρκους.

    Πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Η δεξιά παράταξη όχι μόνο εδώ αλλά παντού, είναι για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λίγων. Ειδικά όμως στην Ελλάδα δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Υπερασπίζονται καθαρά -για αυτούς που καταλαβαίνουν- απροκάλυπτα τους ισχυρούς και τη τσέπη τους και δεν ενδιαφέρονται για τον εργαζόμενο.
    Ιστορικά έχουν δείξει ποιοι είναι. Προεκλογικά όμως με ψευτιές, συκοφαντίες και σκευωρίες εξαπατούν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία (τρομάρα μου), άρα είμαι βλάκας, χαζός, ηλίθιος, χαζοβιόλης, χαζομαλάκας, κορόιδο, κοθώνι, αρχημαλάκας!!!
    Γιατί ανέχομαι να μας κυβερνούν Ο Κωστάκης ο μπουχέ σας με την άχρηστη παρέα του.
    Γατί ανέχομαι να μας κυβερνούν απατεώνες, κλέφτες, μιζαδόροι, λαμόγια, ανίκανοι, άχρηστοι.
    Γιατί ανέχομαι έναν κουρασμένο μπούλη να παριστάνει τον πρωθυπουργό.
    Γιατί με την ψήφο μου συμμετέχω και εγώ στην καταστροφή της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση