GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Του εφοπλιστή Αγούδημου...

Τι κρύβει η απόπειρα αυτοκτονίας; . Στο συμπέρασμα ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας οδηγούνται οι γιατροί για τον εφοπλιστή Γεράσιμο Αγούδημο ...

Τι κρύβει η απόπειρα αυτοκτονίας;
.
Στο συμπέρασμα ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας οδηγούνται οι γιατροί για τον εφοπλιστή Γεράσιμο Αγούδημο ο οποίος καταναλωσε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων και με ισχυρούς πόνους στο στομάχι μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.
Ο Γερ. Αγούδημος υποβλήθηκε σε διπλή πλύση στομάχου και στη συνέχεια με τις υπογραφές των στενών συγγενών του μεταφέρθηκε, σε καλή κατάσταση, σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Στο Metropolitan.
Ηδη πλέκονται πολλά σενάρια για τα...
κίνητρα της πράξης του. Πάντως ο εφοπλιστής είχε περιέλθει το τελευταίο διάστημα σε δεινή οικονομική κατάσταση που έγινε χειρότερη αφενός λόγω της αδυναμίας του να περάσει από τον ελληνικό σε ξένο νηογνώμονα για την έκδοση των απαραίτητων πιστοποιητικών ασφαλείας των πλοίων του και αφετέρου ύστερα από την εξέλιξη που άφησε την GA Ferries, την εταιρεία του, εκτός διεκδίκησης δρομολογίων για την κάλυψη των 17 άγονων γραμμών του πρώην υπουργείου Αιγαίου.
Στα τέλη του περασμένου μήνα ο εφοπλιστής έδεσε όλα τα πλοία του επικαλούμενος τα χρέη του υπουργείου -περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ- προς την εταιρεία του ενώ η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία είχε κηρύξει απεργία σε όλα τα πλοία της GA Ferries.

11 σχόλια

  1. Θέατρο Αγούδημος.

    Ο Αγούδημος έμαθε και το γράμμα G!
    Ανεβασμένο άτομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τιν Αγούδημο δεν ξέρω...
    ΑΛΛΑ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ 'Η Ο ΝΥΝ .
    ΑΥΤΗΣ. (ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ).

    Ο έρωτας που άργησε μια… νύχτα
    1 Απριλίου 2009, 23:59
    Δ. Κ.

    Εκείνη έδειχνε χαμένη στο διάστημα… της γοητείας του. Κι εκείνος έδειχνε… μικρότερος σε ηλικία. Το «αμόρε» κρύβεται στους τοίχους ενός δωματίου, όχι όμως και στο Room ενός χώρου της παραλιακής.

    Η Εύα Καϊλή έμοιαζε να ταξιδεύει… στο απέραντο γαλάζιο, δίπλα στον αγαπημένο της, αδιαφορώντας για τα φλας των φωτορεπόρτερ και την παρουσία των δημοσιογράφων.

    Δεν ήταν ο Αδάμ, αλλά ο γιος ενός εφοπλιστή, ο οποίος –σύμφωνα με τις πληροφορίες- κατάφερε να «κουρσέψει» την καρδιά της όμορφης βουλευτίνας.

    «Δεν μπορώ να τη μαζέψω», φέρεται να είπε η αδελφή της βουλευτίνας, εκείνο το βράδυ που η Εύα Καϊλή βρισκόταν στο πλοίο της αγάπης και ταξίδευε χωρίς πυξίδα για το νησί της… ευτυχίας.

    (Πρώτη καταχώρηση 1 Απριλίου 2009, 18:50)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αγούδημος είχε οικονομικά προβλήματα και έφτασε στην απόπειρα αυτοκτονίας.
    Αυτός ο καργ.... ο Βγενόπουλος που έχει αγοράσει τη μισή Ελλάδα πως τα καταφέρνει ;;;;;;;;
    Μιλάμε για φαινόμενο Κοσκωτά στο πολλαπλάσιό του. Και ο Κοσκωτάς είχε απλά αγοράσει μια τράπεζα (Κρήτης) και τον Ολυμπιακό, ενώ είχε δημιουργήσει και έναν εκδοτικό όμιλο (Γραμμή)και κατάφερε και έριξε την κυβέρνηση. Αυτός εδώ έχει τράπεζες (Μαρφίν), ναυτιλιακές (Superfast),την Attica του Παναγόπουλου, χώθηκε στον Παναθηναϊκό, πήρε την Ολυμπιακή...
    Που θα σταματήσει ;
    Γιατί όλοι σφυρίζουν αδιάφορα ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο κ. Αγούδημος καλά θα έκανε να ανανεώσει το στόλο του στις άγονες γραμμές που έχει μέσο όρο τα 50 χρόνια. Κάθε φορά που ταξιδεύουμε με τα πλοία του κάνουμε το σταυρό μας πριν ξεκινήσουμε. Αν το είχε κάνει εγκαίρως δεν θα ήταν σε αυτή τη θέση τώρα. Αφήστε που και όλη αυτή η ιστορία που έβγαλαν κάποιοι ότι μπορεί και να έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας μπάζει από παντού. Τα συμπεράσματα δικά σας και δικά μου βεβαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας Πυλαρινός6 Απρ 2009, 10:55:00 π.μ.

    Ο Μάκης Αγούδημος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει .
    Αυτό είναι το Ανέκδοτο της Δευτέρας ..........
    Τώρα το πιστέψαμε !!!!
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα


    Ένας Πυλαρινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ
    ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ.." ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ".
    ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ....

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός είναι βρωμιάρης.
    Άς κάνει ευχέλαιο στόν Γεράσιμο,πού
    κατοικοεδρεύει στά Ιόνια νησιά.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έλεος τι άλλο θα ακούσουμε. Τα πλοία του είναι για πέταμα αλλά κ ο ίδιος δε πάει πίσω. Δεν έχει ευγένεια, τρόπους, καλή συμπεριφορά, παιδεία, μόρφωση τπτ. Κ τα πιστοποιητικά τόσα χρόνια λαδώνοντας τα έπαιρνε. Συν ότι πολιτικά είναι όπου φυσάει ο άνεμος, ανάλογα με το τι συμφέρει. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει τόσα χρόνια αυτή η εταιρεία αλλά θα μου πεις στην Ελλάδα ζούμε. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες γιατί ξέρω πολλά αλλά βαριέμαι. Ψόφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αγούδημος είναι καταχρεωμένος εδώ και πολλά χρόνια. Απλώς εξυπηρετούσε τα δάνειά του από τις κρατικές αεπιχορηγήσεις της άγονης γραμμής. Τώρα που τα σαράβαλα πλοία του δεν πήραν πιστοποιητικά καταλληλότητας από τον νηογνώμονα την ήπιε και καλά έπεσε να ααυτοκτονήσει και πήγε σε ιδιωτική κλινική για πλύση στομάχου! Άσε κυρ Γεράσιμε σε μάθαμε...

    Κάνε μία πτώχευση μπές στο άρθρο 44 να τελειώνουμε!!! Όλη η Ακτή Τζελέπη το ξέρει... φθάνει πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ με τα περισσότερα που έγραψαν οι προηγούμενοι. Πρόκειται για ένα τραμπούκο,απατεώνα, αχρείο τσανακογλύφτη της πάλαι ποτέ πράσινης εξουσίας και του πάλαι ποτέ σιδερένιου, ο οποίος με πολιτικό μέσο και με λαδώματα έπαιρνε πιστοποιητικά αξιοπλοοίας για τα σαπιοκάραβά του που σκυλοπνίγουν το κόσμο κάθε καλοκαίρι και δημιουργούν τόσα προβλήματα. Τώρα καλά του κάνουν του παλιοαλήτη και δεν του δίνουν πιστοποιητικά γιατί πρέπει κάποια στιγμή έστω και αργά να λειτουργήσουν οι νόμοι σε αυτό το μπουρδέλο. Οι μόνοι που έτσι και αλλιώς θα την πληρώσουν είναι οι ναυτικοί των καραβιών του που θα μείνουν στον άσσο. Αυτό άλλωστε επιδιώκει να τους φάει τα δεδουλευμένα. Τα υπόλοιπα περί αυτοκτονίας αυτού του παχύδερμου είναι απλή προβοκάτσια από τα δημοσιογραφικά τσιράκια του για να συγκινηθεί ο κάθε αφελής με το καυμένο τον Αγούδημο.
    Υ.Γ. Επ ευκαιρία κύριοι δημοσιογράφοι που μάθατε για την θεατρική-δήθεν αυτοκτονία του αλήτη, μήπως το έχετε δει το αυθαίρετο παλάτι του αποπειραθέντος στο Λαγονήσι όπου σε εκατοντάδες τετραγωνικά "φιλοξενεί" κάθε είδους ζωντανό, έχοντάς το μετατρέψει αυθαίρετα σε ζωολογικό κήπο για να ικανοποιήσει τα βίτσια του παιδιού του και έχει καταβρωμίσει την γύρω περιοχή με τα απόβλητα που χύνονται στην θάλασσα ανεξέλεγκτα? Σίγουρα αλλά κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο. Ο δήθεν παρολίγο αυτόχειρας έχει με τους μπράβους του κατατρομοκρατήσει τον κόσμο τριγύρω και κανείς δεν τολμάει να μιλήσει για το όργιο που γίνεται. Μπορεί να ψοφήσει το κάθαρμα να καθαρίσει λιγάκι ο τόπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση