GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχαιρετισμός…

. Από τον Αντιμόνιο Ο Γιώργος Μαρινάκης ήταν στη Κατοχή στην "Ένωση Ελλήνων Πρωταθλητών" με τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Μάντικα, το...

.
Από τον Αντιμόνιο

Ο Γιώργος Μαρινάκης ήταν στη Κατοχή στην "Ένωση Ελλήνων Πρωταθλητών" με τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Μάντικα, τον Σύλλα κι΄άλλους αθλητές, που τους έδιναν λίγη νερο-φασολάδα και λούπινα, για να μη πεθάνουν από την πείνα... Πρωταθλητής Ελλάδας στο τριπλούν μετά την απελευθέρωση, έπαιζε βόλευ με τον Κάρολο Παπούλια και τον Πουλακίδα στον Εθνικό Γ.Σ.,στο Μετς, εκεί που παιδιά με πάνινα παπούτσια ανδρώθηκαν και έγινα πρωταθλητές, βαλκανιονίκες, ολυμπιονίκες, χρήσιμα μέλη της κοινωνίας, όπως ο ακαδημαικός Αντώνης Κουνάδης, φαινόμενο τότε στη δισκοβολία, πρόεδρος σήμερα του συλλόγου.
Ο Γιώργος, σύντροφος της μεγάλης μας Άννας Συνοδινού για παραπάνω από 50 χρόνια, ήταν της σχολής Θεοδωράκη-Χατζιδάκι-Γαβρά-Αρβελέρ, που ξεκίνησαν ως αγωνιστές, δεν άντεξαν όμως...
τους επαγγελματίες συνδικαλιστικοπατέρες και απελευθερώθηκαν από τσιτάτα και μπροσούρες, αλλά παρέμειναν ανθρωπιστές.
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που αγαπούσε και εκτιμούσε τόσο την Αννούλα που την έκανε βουλευτή και υπουργό, όσο και τον ίδιο, έλεγε μακάρι τέτοιοι αριστεροί να επανδρώνουν όλα τα κόμματα...
Γιώργο, τι άλλο να σου πω, χαιρετισμούς στο Γιαταγάνα, στο Τρουλινό, στο Πουλακίδα, στο Στρατάκο, στο Σίλλη, στο Μάντικα και στο Στέλιο Κυριακίδη, που πεινασμένος και κάτισχνος από την Κατοχή, οι γιατροί του απαγόρεψαν να τρέξει, αλλά αυτός επέμενε και όχι μόνο έτρεξε αλλά και κέρδισε στον διεθνή Μαραθώνιο της Βοστόνης το 1946...
Και σαν υστερόγραφο,
Γιώργο, γιατί να σου στείλει στεφάνι η αθλητική ομοσπονδία, μπορεί να ντρέπεται γιατί εσείς τότε, κερδίζατε -αν και πεινασμένοι- χωρίς ντόπες...

9 σχόλια

  1. Γιώργο Μαρινάκη, κρατάω ενός λεπτού σιγή για την εποχή που κερδίζαμε χωρίς ουσίες ντοπαρίσματος....
    ΠΑΛΙΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία (τρομάρα μου), άρα είμαι βλάκας, χαζός, ηλίθιος, χαζοβιόλης, χαζομαλάκας, κορόιδο, κοθώνι, αρχημαλάκας!!!
    Γιατί ανέχομαι να μας κυβερνούν Ο Κωστάκης ο μπουχέ σας με την άχρηστη παρέα του.
    Γατί ανέχομαι να μας κυβερνούν απατεώνες, κλέφτες, μιζαδόροι, λαμόγια, ανίκανοι, άχρηστοι.
    Γιατί ανέχομαι έναν κουρασμένο μπούλη να παριστάνει τον πρωθυπουργό.
    Γιατί με την ψήφο μου συμμετέχω και εγώ στην καταστροφή της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο Μαρινάκη, τυχερέ, τώρα θα σαι με το Μάντικα, το Σύλλα, το Κυριακίδη, το Τζόνυ Παππά, κράτα μου θέση στη παρέα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καναμε ομως τους 'καλυτερους' Ολυμπιακους,τρομαρα τους.Φροντισαν ομως πριν αρχισουν,να διαλυσουν ολη την Εθνικη ομαδα.Γιατι οσοι επρεπε να τα παρουν,τα πηραν,και δεν υπηρχε λογος να συνεχιζεται η ρεμουλα,θα τους επαιρναν χαμπαρι.Κι οσο για τα στεφανια,ποιος νοιαζεται τωρα για καποιους που ετρεχαν για την 'φανελλα'.Αλλες εποχες.'Ευκαριστουμε το Ελλαντα'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΡΓΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ άνθρωπος τον αμερικανών;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ...
    Τάξε στο λαό λεφτά ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ...
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές – πάμπλουτοι ψευτο-δημοσιογράφοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 25 δις του Δ’ ΚΠΣ (το μεγάλο ψάρι)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα, πενήντα χρόνια τώρα ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας. Λύσαξε που τον σουτάρανε από τη ΔΟΕ αλλά και τα δάνεια είναι ατέλειωτα και το κανάλι έχει γονατίσει.
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα) και ο μαφιόζος ο Βρυώνης από κοντά κιαυτός.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο απατεώνας-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί.
    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican κονόμησε και πήρε τον πούλο, αλλά τα τσιράκια του συνεχίζουν να βρίζουν και να παραπληροφορούν.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    Τι άλλο θα ακούσουμε στην ψευτο-δημοκρατία που μας ετοίμασαν;

    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ;

    ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ….

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη), να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς και τη συνεργασία μας με τη ΝΕΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, την Κίνα.

    Βλακογιώργο, πές αλεύρι.

    Ο λαός σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11/04
    10:28:00 μ.μ.


    Είσαι τόσο αρρωστος/-η,πού δέν σέβεσαι,ότι ή συγκεκριμένη ανάρτηση,αναφέρεται σ΄ έναν θάνατον (τού οποιουδήποτε) συνανθρώπου μας κι εσύ επειδή κουβαλάς ώς φαίνεται κι άπειρη μαλακία αλλά κι έλεεινά γενικώς συναισθήματα,περί αλλων τυρβάζεις.
    Αι στό διάολο λοιπόν σκατόψυχε/-η καί μάθε νά τιμάς τούς νεκρούς.
    Εχει κι άλλες αναρτήσεις γιά νά ξεράσης!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χεστηκαμε ρεεεεεε.Και μενα πεθανε ο παπουσμου τις προαλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στα παπαριαμας ο θανατος του μαρινακη.Ξερεις ποσοι νεοι πεθαινουν καθε μερα απο 1002 αιτιες????χεστηκαμε λοιπον,του συστηματος ηταν και αυτος ετρωγε απο επιχοριγησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση