GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος δημιούργησε τον ιό της γρίπης των χοίρων;

Μήπως κάνουν πειράματα; . Από τον Β. Γόρα Συναγερμός για το νέο ιό. «Σοβαρή» η κατάσταση με τη γρίπη των χοίρων στην Αμερική. Πόλη του Μεξικ...

Μήπως κάνουν πειράματα;
.
Από τον Β. Γόρα

Συναγερμός για το νέο ιό. «Σοβαρή» η κατάσταση με τη γρίπη των χοίρων στην Αμερική.
Πόλη του Μεξικού: Η επιδημία γρίπης των χοίρων που ενοχοποιείται για δεκάδες θανάτους στο Μεξικό είναι μια «σοβαρή κατάσταση» και «μπορεί εν δυνάμει να εξελιχθεί σε πανδημία» δήλωσε το Σάββατο η γενική διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
«Έχει το δυναμικό να εξελιχθεί σε πανδημία επειδή μεταδίδεται μεταξύ ανθρώπων» δήλωσε η Μάργκαρετ Τσαν, η οποία μάλιστα...
τερμάτισε εσπευσμένα την επίσκεψή της στις ΗΠΑ για να συμμετάσχει στις συνομιλίες του ΠΟΥ το Σαββατοκύριακο. Ο ιός, είπε, δεν έχει γίνει καλά κατανοητός και η κατάσταση εξελίσσεται ταχύτατα.
Στο Μεξικό, σχολεία και κρατικά κτίρια σφραγίζονται, οι δημόσιες συγκεντρώσεις απαγορεύονται κοι οι πολίτες κυκλοφορούν προληπτικά με μάσκες στην προσπάθεια περιορισμού του νέου ιού γρόπης που έχει σκοτώσει έως και 68 ανθρώπους από τις αρχές Μαΐου, οι περισσότεροι από 25 έως 45 ετών.Συνολικά έχουν αναφερθεί σε όλη την χώρα 1.004 ύποπτα κρούσματα του υβριδικού ιού, ο οποίος φέρει γονίδια από ιούς της γρίπης που προσβάλλουν τον άνθρωπο, το χοίρο και τα πτηνά. Οκτώ κρούσματα του ιού έχουν καταγραφεί στις Ηνωμένες Πολιτείες με το Λευκό Οίκο να ανακοινώνει ότι παρακολουθεί πολύ στενά την κατάσταση. Πηγή: in.gr
Στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1 σήμερα το μεσημέρι είπανε οτι ο ιός ειναι υβρίδιο των ιώντης γρίπης των πτηνών, των χοίρων και των ανθρώπων.
Να ρωτήσω εγώ τώρα ως καχύποτπος Έλληνας...
Ποιος τον δημιούργησε;Κάνουν τελικά πειράματα με τον κόσμο;

13 σχόλια

  1. Τα ΜΑΤ κολλάνε τον κόσμο με γρίπη!
    ...των χοίρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ "ΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" !!!

    http://www.youtube.com/watch?v=XPUHba6FOTg

    http://www.youtube.com/watch?v=EtWr-a54eFY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ό, τι να'ναι.... Ο,τι μπουρδα και κακό εδώ μέσα θα τ'ακούσεις...

    Κλείστε το παιδιά. Τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Τριάντα τρία αυτοκίνητα από την περιοχή του κέντρου της Αθήνας και της Νέας Σμύρνης είχε διαρρήξει τους τελευταίους μήνες ζευγάρι αλλοδαπών, που συνελήφθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

    Άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) που έκαναν περιπολίες στην Αθήνα, έκαναν σήμα στον Αλγερινό και τη Ρωσίδα φίλη του να σταματήσουν για έλεγχο, διαπιστώνοντας ότι επέβαιναν σε κλεμμένο αμάξι.

    Όπως προέκυψε αργότερα, επρόκειτο για… επαγγελματίες του είδους. Εναντίον τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα."

    ΑΛ(Α)ΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "οι δημόσιες συγκεντρώσεις απαγορεύονται"

    Νομίζω αυτό είναι και το ζουμί της υπόθεσης. Ο φόβος δικαιολογεί τα πάντα, πόσο μάλλον αν ο "εχθρός" είναι αόρατος. Πολύ καλό χαρτί και σε πολύ κατάλληλη στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2:57 eimai o suntakths tou arthrou....giati to les auto?
    pou thn eides thn mpourda?
    pws ginetai enas ios na metalaxthike kai na apoteleitai apo treis diaforetikous (koinws uvridio) xwris thn epemvash ths episthmhs?
    ekanes katholou fusikh kai xhmeia sto sxoleio?
    enas organismos gia na exelixthei apo monokutaros se polukuttaros thelei kati ekatomuria xronia.poso mallon na allaxei dna ousiastika kai na parei merh apo allous 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .... Με εξαίρεση δύο θρησκείες (Εβραϊκή και Ισλάμ), το σύνολο της ανθρωπότητας χρησιμοποιεί χοιρινό κρέας για την παρασκευή πληθώρας φαγητών ή «σκευασμάτων» που είναι περισσότερα από 1.000 με τον πιο μέτριο υπολογισμό. Αυτό συμβαίνει γιατί παρά τις λανθασμένες δοξασίες περί του αντιθέτου, το ζώο αυτό είναι το καθαρότερο θηλαστικό και το κρέας του βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας των πηγών διατροφής από πλευράς οργανοληπτικών και φυσικοχημικών ιδιοτήτων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. <>
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΜΠΟΧΑ;

    ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
    ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ
    ΠΟΥ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟΣΥΝΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ
    "ΠΡΑΣΙΝΕΣ" ΓΟΥΡΟΥΝΟΤΡΟΦΕΣ
    ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ.

    ΤΩΡΑ ΕΙΝ' ΑΡΓΑΑΑΑΑ . . . !
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συντάκτη του άρθρου, με ποια ιδιότητα γράφεις αυτά που γράφεις; Είσαι ιατρός; Μοριακός βιολόγος; Γενετιστήε; Ο ιός της γρίππης μεταλάσσεται ΣΥΝΕΧΩΣ, γι'αυτό και δεν παρασκευάζεται κάποιο φάρμακο που να τον καταπολεμά. Από συνωμοσιολογία καλά τα πάμε. Έγραψες ό,τι σου κατέβηκε στο κεφάλι χωρίς να έχεις κάτι να το στηρίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. blooper,ελπίζω νά αναγνωρίσεις τό
    χιούμορ μου.
    Άντε καί στά βόρεια,
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φυσικά και κάνουν γενετικά πειράματα εδώ και πολλά χρόνια. Άσε αυτούς που σε βρίζουν εδώ μέσα να λένε, μόνο να βρίζουν ξέρουν. Μάλιστα οι κυριότεροι ύποπτοι για αυτήν την επιδημία είναι οι εταιρείες που παράγουν εμβόλια και θα κερδίσουν πολλά δισεκατομύρια δολάρια από τα εμβόλια που θα παράγουν για την επιδημία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και τι ωραια μεταδιδονται οι ιοί όταν τους ψεκάζεις από ψηλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΥΤΥΧΩΣ ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΔΗΜΙΚΟΣ ΥΙΟΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ!!!!!!

    ΡΕ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση