GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περάστε κι από δίπλα....‏

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 2 Απριλίου ημέρα γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ σε ένα από τα κτήρια όπου στεγάζονται τα γραφεία της HOL ...

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 2 Απριλίου ημέρα γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ σε ένα από τα κτήρια όπου στεγάζονται τα γραφεία της HOL στους Αμπελόκηπους μέλη του ΠΑΜΕ και συνδικαλιστές είχαν μπλοκάρει την κεντρική είσοδο και δεν επέτρεπαν στους εργαζόμενους να μπουν να δουλέψουν. Κάποιος όμως που έβλεπε από τα πολύ πάνω μπαλκόνια μου είπε ότι είδε το άτομο, που πρωτοστατούσε στο μπλόκο και εμπόδιζε πριν από λίγο τον ίδιο να μπει στο κτήριο, να καθοδηγεί με μεγάλη μαεστρία εργαζόμενους προς την παράπλευρη είσοδο του κτηρίου που ήταν αφύλακτη.
Άραγε να είδε καλά; Ή τον γέλασαν τα μάτια του;
Ε.Α.

6 σχόλια

  1. Πρέπει απαραιτήτως να περάσετε ΑΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο το ότι οι πράσινοι οπαδοί εμπνέονται από τον αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ δείχνει πόσο ανεγκέφαλοι είναι.
    Και την Έφη Θώδη να τους έβαζες αρχηγό πάλι θα την υποστήριζαν.
    Όχι και ότι έχει και καμιά μεγάλη διαφορά ο Γιωργάκης από την Έφη αλλά που λέει ο λόγος!
    Τελικά είχε δίκιο ο Αϊνστάιν, είναι άπειρη η ανθρώπινη βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥ-ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    Δημοσκόπηση GPO για το Mega (30-3-2009)

    Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

    Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

    Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

    Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

    Με ελαφρά πηδηματάκια!

    Φτωχή κυρία Τσάντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε, λίγο πιο αργά θα τα πούμε...

    Γιατί είπαμε ότι έδιωξες Γιάννη Παπαγιάννη, τον Άρη Σπίνο; Επειδή διορίστηκε σε νοσοκομείο;

    Εσύ ο άσπιλος , αμόλυντος που δεν έχεις καμία σχέση με το δημόσιο; Εσύ που δεν είσαι εργολάβος του δημοσίου; ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. Έτσι πρέπει. Όταν δεν έχεις κάνει κάτι ανάλογο.
    Όταν όμως έχεις κάνει;

    Α, δεν μας απάντησες. Τρεις ημέρες τώρα φωνάζουμε. Τι σχέση έχεις με τον Πέτρο Δούκα και γιατί βρίζεις τον Θ.Ρουσόπουλο;

    Εμείς φίλοι μας δεν βρίζουμε και δεν κάνουμε ...ξερατά, Μιλάμε με στοιχεία. Με ότι βρούμε τέλος πάντων. Δεν είμαστε ξερόλες. Αλλά για αυτούς που μιλάμε. Ξέρουμε.

    Πόσο καιρό φωνάζουμε ότι τα δύο blog τα μοιράζονται με κωδικούς με λίγους φίλους;

    Όσο για μια...ρόμπα που γράφει σε blog και ξέρει ποια είναι ας της πούμε ότι είμαστε όλοι δημοσιογράφοι για να ηρεμήσει. Αφού λέμε ότι δεν είμαστε και δεν μας πιστεύει τι να κάνουμε; Θα το γυρίσουμε! Είμαστε όλοι εκδότες, διευθυντές και mediaρχες. Οκ; Ευχαριστημένη κυρία ρόμπα που ασχολείσαι μόνο με την Τατιάνα και την εξύβριση των εκπομπών της; Καλά με το blog σου δε θα ασχοληθούμε γιατί δεν έχει νόημα. Επίσης όσοι λέτε ότι μέσα στο διαδίκτυο υπάρχουν κόντρες τότε γιατί τις αναπαράγετε;;; Σας αρέσει...κουφαλίτσες...

    Περισσότερα πιο αργά...

    Πως λέγεται αυτό; Α,ναι. Το μαρτύριο της ...σταγόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι εμπεριστατόμενος.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση