GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο crash test για τον τουρισμό...

Πτώση 30% τις μέρες του Πάσχα! Στις εξαιρέσεις η Μύκονος... . . Από τον Αιμίλιο Περδικάκη . Το πρώτο σημαντικό crash test για την τουριστικ...

Πτώση 30% τις μέρες του Πάσχα!
Στις εξαιρέσεις η Μύκονος...
. .
Από τον Αιμίλιο Περδικάκη
.

Το πρώτο σημαντικό crash test για την τουριστική κίνηση στη χώρα μας, εν μέσω οικονομικής κρίσης, αποτέλεσαν οι μέρες οι Πάσχα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις παραγόντων της τουριστικής αγοράς, η πτώση του τζίρου αυτό το διάστημα κυμάνθηκε σε επίπεδα που αγγίζουν το 30%,στοιχείο που ενισχύει την απαισιοδοξία εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.
Η μείωση της κίνησης έγινε εμφανής σε...
πολλές περιοχές της χώρας, με ορισμένες εξαιρέσεις μεταξύ των οποίων η Κέρκυρα και ειδικά η Μύκονος που φαίνεται ότι δεν επηρεάστηκε καθόλου από την κρίση. Άλλωστε όσοι την επιλέγουν δεν έχουν, κατά κανόνα, τέτοια προβλήματα.

10 σχόλια

  1. Σχολιο:
    Η ΝΔ θα σας καταστρεψει ολους...ακομα και τους δεξιους...ξυπνηστε...θα καταστρεψει την Ελλαδα....ερχεται το τελος της Ελλαδας με την δεξια στην εξουσια!!
    Μονη λυση οι διπλες εκλογες!!

    11% η διααφορα....172 βουλευτς Πασοκ σην επομενη Βουλη...
    Δεν υπαρχουν οικολογοι...μονο 0,5% ειναι οι οικολογοι.....δεν υπαρχουν "αναποφασιστοι....ολοι ειναι αποφασισμενοι να γκρεμισουν την δεξια!!!

    Αυτα ελεγε σημερα το πρωι στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος...που πηρε την ευλογια του Αρχιεπισκοπου...και που προτοιμαζει την τελικη πτωση της δεξιας εντος του μηνος!!

    Γιωργος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΑΛΗΡΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο υπουργος ομως τουρισμου στο χορο ειναι και ο πρωτος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτείνω στους ξενοδόχους να δημιουγήσουν και μια 2η ανάσταση, γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα δεν σας βλέπω να αγοράζετε εκείνη τη μερσεντές που βάλατε στο μάτι!
    Το ότι θα βρεθούν πολλοί μαλάκες για να πιστέψουν και στη 2η, είναι μεγάλη πιθανότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    Θα γίνει η Ελλαδίτσα όπως έγινε η Κωνσταντινούπολη μετά την Άλωση.

    Είδες οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχολιο:
    Η ΝΔ θα σας καταστρεψει ολους...ακομα και τους δεξιους...ξυπνηστε...θα καταστρεψει την Ελλαδα....ερχεται το τελος της Ελλαδας με την δεξια στην εξουσια!!
    Μονη λυση οι διπλες εκλογες!!

    11% η διααφορα....172 βουλευτς Πασοκ σην επομενη Βουλη...
    Δεν υπαρχουν οικολογοι...μονο 0,5% ειναι οι οικολογοι.....δεν υπαρχουν "αναποφασιστοι....ολοι ειναι αποφασισμενοι" να γκρεμισουν την δεξια!!!

    Αυτα ελεγε σημερα το πρωι στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος...που πηρε την ευλογια του τ Αρχιεπισκοπου την Ανασταση......και που προτοιμαζει την τελικη πτωση της δεξιας εντος του μηνος!!

    Γιωργος Πασοκ

    20 Απρ 2009 3:56:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρασινοφρουροί παραμιλάτε πάλι, παραμιλάτε ατέλειωτα για τη siemens.

    Όσες μαλακίες και να πείτε τώρα, αφού τα έχετε ήδη παραδεχθεί, τί προσπαθείτε να αποδείξετε πιά;

    Αφού βρωμάς Γιωργάκη, όλοι ζέχνετε από την ατέλειωτη μίζα.

    ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΑΣ ξεχείλισε... ΚΑΙ θα σας ΠΝΙΞΕΙ...

    "Μια διευκόλυνση σε ενα φίλο έκανα" Ηλιας Πιταουλης, Χιώτης επιχειρηματίας, κολλητος Τσουκάτου, για το 1.000.000 μάρκα που λαδωσε η Μιζενς

    " Μια διευκόλυνση του Τσουκάτου έκανα.." Στέλιος Βίος, Χιώτης επιχειρηματίας (δυο δυο πάνε), κολλητός του προηγουμενου, και Τσουκατου

    "Τα λεφτα πηγαν στο Κόμμα.." Τσουκάτος, της Πόπης, στρατηγός του Σημίτη, πρωην μαοικος, συντονιστικό στο Πολυτεχνίο το 1973, όπως όλοι οι παραπάνω, κοτερολάτρης, Lamogius Grande

    " Ποιο κόμμα;;.." Σουμάκης, ταμίας του Κινήματος

    ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ... με την γαμάτα..
    " Δημιουργούνται έτσι σκιές και αμφιβολίες για μια μεγάλη προσπάθεια στην οποία συμμετείχε ένας πάρα πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων, που δεν είχαν καμία σχέση με όλα αυτά.."
    ΣΗΜΙΤΗΣ ο καταλληλότερος πρωθυπουργος της χωρας,
    κατι μεταξυ Κέννεντι και Αντεναουερ, συμφωνα με τον Πρετεντερη και τα αφεντικά του, και αυτος πέφτει από τα σύννεφα

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ μαιντανοί..
    "..το σκάνδαλο της Siemens δεν είναι τόσο τεκμήριο διαφθοράς, όσο απόδειξη ανικανότητας..." Πρετεντεράκος, προσπαθωντας να μπαλωσει τα αμπάλωτα

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΥΜΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΛΗΜΑ.
    "...Απαίτηση η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, τόνισε και πάλι ο Γ.Παπανδρέου, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι θα επέλθει η κάθαρση του πολιτικού συστήματος...." Γιωργάκης ο 3ος και μακρύτερος, το ζαβό Αμερικανάκι με το ποδήλατο του..

    " Εγω πήρα στο σπίτι μου συσκευες και Pitsos, και Miele, και Siemens.." Ακης Τσοχατζο,Lamogius Thessalonikeus

    " Δε ξέρω τίποτα.." Τάσος Μαντελης, πρωην Υπουργός Ιντρακομ.

    "....Την πρόταση για την οικονομική ενίσχυση έκανε, σύμφωνα με τον κ. Τσουκάτο, ο πρώην διευθυντής της Ζίμενς Ελλάδος κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος φέρεται ότι είχε επισκεφθεί τον «στρατηγό» στο γραφείο του...."

    "........Ο κ. Τσουκάτος υπήρξε το δεξί χέρι (κι ενίοτε η μακρυά μαύρη χειρ στα εκλογο-οργανωτικά μαγειρέματα κι όχι μόνον) του κ. Σημίτη. Ο κ. Τσουκάτος δεν είχε απλώς το λύειν και το δεσμείν

    ο κ. Τσουκάτος για μια εκτεταμένη και κρίσιμη περίοδο κυβερνούσε τη χώρα μαζί με άλλες ισοϋψείς προσωπικότητες, όπως ο κ. Πανταγιάς, ως άλλος πραιπόζιτος, αυλάρχης και παρακοιμώμενος του κ. Σημίτη.

    Τώρα ο κ. Τσουκάτος παραδέχεται ότι διακίνησε μαύρο πολιτικό χρήμα (της Siemens) χάριν του κόμματός του. Προφανώς δεν θα διακίνησε μόνον μιας από τις εκατοντάδες Εταιρείες και προφανέστατα αυτό το έγκλημα δεν είναι κάτι που διεπράχθη για πρώτη φορά απ' αυτόν, ούτε κάτι που μόνος του σκαρφίστηκε και περαίωσε.

    Αλλωστε ολόκληρος μηχανισμός προσώπων και λογαριασμών εμφανίζεται υπάρχων, ειδικευμένος και πανέτοιμος για τέτοιες δουλειές, παρακομματικός, παρακρατικός, παράνομος κι ό,τι άλλο παρά(βατικό) προαιρείσθε...

    Συνεπώς και το κόμμα κι ακόμη περισσότερον ο κ. Σημίτης εγνώριζαν.

    Αν ο κ. Σημίτης δεν εγνώριζε, ήταν, απλώς, βλαξ! Οπερ και χειρότερον. Εγνώριζε. Ηταν υποχρεωμένος να γνωρίζει.

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.....
    «Και γι' αυτό απομάκρυνε τον κ. Τσουκάτο» θα σπεύσουν ορισμένοι, που κάνουν τους αφελείς, να πουν. Ομως ο κ. Σημίτης δεν απεμάκρυνε τον κ. Τσουκάτο για αυτόν τον λόγο.
    Εξάλλου ο ίδιος ο κ. Σημίτης δεν έλεγε ότι όποιος έχει στοιχεία για βρωμοδουλειές να τα πηγαίνει στον εισαγγελέα; Ούτε τον κ. Τσουκάτο έστειλε στον εισαγγελέα, ούτε τον απομάκρυνε για αυτόν τον λόγο, τη διακίνηση δηλαδή μαύρου πολιτικού χρήματος.

    Ενας ηγέτης κρίνεται και για τις επιλογές των ανθρώπων του. Ο κ. Τσουκάτος ήταν επιλογή του κ. Σημίτη. Ή λοιπόν ο κ. Πρωθυπουργός ήξερε κι έκανε τον Νονό ή δεν ήξερε κι ήταν απλώς βλαξ.

    Ερχεται τώρα ο Γιωργάκης και παίρνει την υπόθεση (την κάθαρση της υπόθεσης) πάνω του. Ούτε ο Γιωργάκης ως Υπουργός Εξωτερικών γνώριζε τίποτα; Απληροφόρητον τον άφηναν οι Σύμβουλοί του ή μήπως ήταν κι αυτός βλαξ;

    Κι όταν ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος, δεν έριξε μια ματιά στα κιτάπια, τα βιβλία και τα πεπραγμένα;

    Ετσι με παρθενογένεση συμβαίνουν τα πράγματα στην Ελλάδα; Ούτε Τσουκάτος, ούτε γάτα, ούτε μίζες, ούτε ζημιά;

    Εμφανίζει τώρα ο Γιωργάκης εαυτόν ως κήνσορα της κάθαρσης και καλεί τον κ. Καραμανλή να προχωρήσουν μαζί και να απαλλάξουν τη χώρα απ' την «ομηρία» της υπόθεσης Μίζενς.

    Λυπάμαι Γιωργάκη δεν θα μπορέσουμε

    Εδώ έχετε σηκώσει τόσο σαματά για 100.000 υποτιθέμενη μίζα Παυλίδη και θα αφήσουμε να περάσει έτσι η υπόθεση Μίζενς που, όπως ομολόγησαν οι γερμανοί σας τάισαν πάνω από 100.000.000 ;

    ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΕΔΩ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΡΕ..

    ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ.

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.......

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σταματηστε να γραφετε ψεματα ανεγκεφαλοι .Ποια ηταν η πτωση και που;Περιμενω στοιχεια οχι μαλακιες στον αερα και μετα να σας δωσω εγω τα δικα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. είδα σήμερα στις ειδήσεις, νομίζω στο μεγκα το ρεπορτάζ να λέει πως δεν ανοίξαν φέτος το πάσχα το 50% των ξενοδοχείων, στο ίδιο ρεπορτάζ άσκουσα πως ο τζίρος των ξενοδοχείων έπεσε κατα 20 με 30 τις εκατό. μπορεί αυτό να συμβεί; εννοούμε τον τζίρο για αυτούς που ανοίξαν αν αντιλαμβάνομαι σωστα. οπότε αν είναι έτσι ο τζίρος έπεσε 20% στο 50% των ξενοδοχείων που ανοίξαν. άρα η πτώση είναι πολύ μεγαλύτερη. όσο για τα ρεπορτάζ τα βρίσκω αβανταδόρικα όπως και αυτά της αγοράς κατοικίας που κάνει η ερτ, αφού δεν αγοράζει κανένας, μας λένε για μιά εικονική μείωση στο 20 με 25% των τιμών μπερδεύοντας τον τηλεθεατή μή λέγοντας του την πτώση στη ζήτηση. προσωπικά δε πιστεύω στα αποτελέσματα αυτών των ρεπορτάζ πρέπει όλοι να καταλάβουμε το εξής απλό οτι δεν υπάρχει φράγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν θέλουν να μην έχουν κρίση,να τσακιστούν να μειώσουν τις τιμές των δωματίων.

    Πρέπει να καταλάβουν ότι η εποχή της πλασματικής ευδαιμονίας έχει περάσει ή περνάει κρίση και επομένως η εμμονή να έχουν 150 και 200 ή και παραπάνω τα δωμάτια ανά βραδιά,ανήκει στη σφαίρα της βλακείας και της ηλιθιότητος.

    Αν δεν το καταλάβουν οι ίδιοι επειδή είναι αμόρφωτοι βλάχοι που είχαν ένα οικόπεδο και το έχτισαν ξενοδοχείο για να πλουτίσουν σε ένα χρόνο, ας τους το πει ο σύλλογος που ανήκουν ή επιτέλους ας το βουλώσουν και ας κλείσουν.

    Καθόλου δεν με ενδιαφέρει αν κλείσουν και αν μείνουν άνεργοι οι υπάλληλοι τους.

    Στα τσακίδια.
    Άϊ στο διάολο επιτέλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση