GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H ΝΔ μπορεί να είναι ...υπερήφανη!

Απαισιοδοξία, απογοήτευση και... πέτρες! Από το http://pasok-eretria.blogspot.com/ Για ένα πράγμα πρέπει να είναι περήφανη η ΝΔ. Για το ότι ...

Απαισιοδοξία, απογοήτευση και... πέτρες!

Από το http://pasok-eretria.blogspot.com/

Για ένα πράγμα πρέπει να είναι περήφανη η ΝΔ. Για το ότι κατάφερε να κάνει τον ελληνικό λαό έναν από τους πιο απογοητευμένους και απαισιόδοξους στον κόσμο. Κατάφερε με τις αλλεπάλληλες υποθέσεις σκανδάλων της διακυβέρνησής της αλλά και με τη χρησιμοποίηση υποθέσεων από το παρελθόν στα πλαίσια των μικροκομματικών σκοπιμοτήτων της να κάνει τον κόσμο ιδιαίτερα επιφυλακτικό απέναντι σε όλον τον πολιτικό κόσμο.
Όπου σταθώ και όπου βρεθώ, ακούω τα περίφημα "Όλοι ίδιοι είναι...", "Όλοι την πάρτη τους σκέφτονται..." και "Όλοι μαζί προσπαθούν να τα κουκουλώσουν...". Ακόμη και από...
άτομα που είτε ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ είτε θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές.
Ο κόσμος δηλαδή μπορεί να δηλώνει πως θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, αλλά αισθάνεται κουρασμένος και αηδιασμένος από την πολιτική ζωή της χώρας. Αυτό δηλαδή που προσδοκούσε η Νέα Δημοκρατία έγινε πραγματικότητα. Συνεχώς σε κάθε στραβό που συνέβαινε έλεγε: "Και επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ τα ίδια συνέβαιναν", επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να εξισώσει τα δύο κόμματα και εν τέλει να προτιμήσει ο κόσμος τον δήθεν "καταλληλότερο" για πρωθυπουργό.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ωστόσο είχε προειδοποιήσει εδώ και καιρό για το ενδεχόμενο απογοήτευσης του ελληνικού λαού, λέγοντας το παροιμιώδες: "Θα μας πάρουν με τις πέτρες."

23 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ !
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ..
    ΒΛΑΚΑ ΠΑΣΟΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ..

    ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ.
    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΓΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ
    ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ..
    ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ
    ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ
    ΟΠΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΗΖΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ
    ΦΥΤΟ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΛΙΘΙΟ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟ ΒΛΗΜΑ
    ΕΞ ΕΡΕΤΡΙΑΣ.... ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ
    ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ
    ΣΟΥ ΧΑΜΕΝΕ ...

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ:
    Σχόλιο αναγνώστη σχετικό με προηγούμενη ανάρτηση «Τα πάντα όλα ... ο Γιωργάκης. Λές;»:

    Ο Τζέφρι και κατά κόσμον Γιώργος Α. Π. όπως και το ΠΑΣΟΚ μας περνάει για πανηλίθιους. Υπενθυμίζω μόνο τι εστί ΓΑΠ:



    1) Ο Γ Παπανδρέου δεν είναι το «καλό παιδί», είναι συνειδητός σε όλες τις πράξεις του και κακώς μετά 27 χρόνια βουλευτικής θητείας, χρεώνουν σε «κακούς συμβούλους» του περιβάλλοντος του, τις επιλογές του. Γνωρίζει καλά την διπλωματική αβρότητα και τους κανόνες των δημοσίων σχέσεων, που τους τηρεί σε βαθμό, που παρεξηγείται ως υπερβολικά «ευγενής».

    2) Έχει ελλιπέστατη έως μηδενική κλασσική Ελληνική παιδεία και παντελή άγνοια της Ελληνικής Γραμματείας. Παιδί μετανάστη στην Αμερική, στον Καναδά, στην Σουηδία, με ιδιαίτερη εξάρτηση από την μητέρα του, με κοσμοπολίτικη ζωή, δεν γνώρισε την Ορθόδοξη διαπαιδαγώγηση (γνωστές γκάφες), δεν διδάχθηκε την Ελληνική ιστορία και πήρε το βουλευτικό αξίωμα νεότατος το 1981 ελέω Ανδρέα.
    3) Εγκατέλειψε συστηματικά και καθ ολοκληρία την πολιτική παρακαταθήκη του Α Παπανδρέου επί εποχής Σημίτη και κατόπιν, αποσιώπησε την πολιτική του γραμμή, εξαφάνισε μεθοδικά τα κείμενα και τα βιβλία που αποκαλύπτουν την διάσταση απόψεων και την σύγκρουση προσανατολισμού, που έχει με τον αποπεμφθέντα (ιδεολογικά) από τον ίδιο Α Παπανδρέου!

    4) Καθήλωσε και εκμεταλλεύτηκε συναισθηματικά τους παλιούς Ανδρεϊκούς, που αναπολούσαν στο όνομα την αναβίωση της πολιτικής του γραμμής, τους εκπαραθύρωσε όμως σταδιακά, ως πιστούς στον Ανδρέα και τους εξαφάνισε από τα πολιτικά όργανα (κομματική ιεραρχία- βουλή) μέχρι ενός.

    5) Η αρχή έγινε με την επιλογή των εκσυγχρονιστών στο συνέδριο διαδοχής του Ανδρέα, όπου προτίμησε τους «ορκισμένους εχθρούς του» για την ηγεσία του κινήματος, όταν μάλιστα ανέλαβε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ( συμφωνία του 1996 με τον Σημίτη) μάζεψε συνειδητά τους υβριστές του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας: Δαμανάκη- «κλέφτες του ΠΑΣΟΚ»,Ανδρουλάκης «γύφτοι του ΠΑΣΟΚ», Μάνος – Ανδριανόπουλος «ΝΑΤΟΙΚΟΙ απολογητές».
    6)Θέλει ένα δικό του μεταλλαγμένο προσωποπαγές κόμμα και εκεί οδηγεί τις εξελίξεις. Ένα ιδιαίτερα μωροφιλόδοξο κοινωνικό στρώμα κομματικών γραφειοκρατών αποϊδεολογικοποιημένο και έτοιμο για όλα, τον ακολουθεί τυφλά, δίχως πολιτικές θέσεις, σε αυτή την κατεύθυνση για λόγους υπαρξιακούς.

    7) Δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την ίδρυση του Νατοϊκού στρατηγείου στην Λάρισα δίχως όρια!!! ευθύνης ολόκληρο το Αιγαίο (παραβίαση δόγματος Α. Π).
    Έτσι ξεκίνησε το ενδοτικό εγχείρημα διχοτόμησης του αρχιπελάγους, μιας και ιδρύθηκε τουρκικό στρατηγείο στην Σμύρνη.

    8) Προώθησε την μονομερή από μέρους της χώρας μας Ελληνοτουρκική «φιλία», παρότι η Τουρκία σε κανένα θέμα δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση καλής θέλησης.(Η μονομερής φιλία είναι δειλία και υποδηλώνει δουλικότητα). Προωθεί (Αμερικανική εντολή ) την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως πλήρες μέλος, με κίνδυνο μεταξύ άλλων δεινών την δημογραφική κατάληψη της Ελλάδας.(Ακόμη και την ύστερη αλλαγή γραμμής από τον Κ Σημίτη καταδίκασε!!). Δέχεται την πλήρη ένταξη της Τουρκίας, δίχως προϋποθέσεις την άρση της απειλής του τουρκικού casus belli, για τα 12 μίλια στο Αιγαίο και κυρίως την απομάκρυνση των στρατευμάτων κατοχής της Κύπρου.

    9) Προώθησε και επιμένει στην επαναφορά το διαλυτικού-καταστροφικού σχεδίου ΑΝΑΝ, ενάντια στις διαθέσεις του Ελληνοκυπριακού λαού και πολέμησε αποτελεσματικά, τον εθνικά αντιστεκόμενο ηγέτη, Τάσσο Παπαδόπουλο και τον συμπαραταγμένο μαζί του Βάσσο Λυσσαρίδη.

    10) Υπέγραψε με την Τουρκία την συμφωνία νόθευσης της ιστορικής αλήθειας στα βιβλία της ιστορίας της ΣΤ Δημοτικού και Γ Λυκείου, για τον συνωστισμό στην Σμύρνη και την «προσάρτηση το 1912 ( όχι απελευθέρωση) της Μακεδονίας στην Ελλάδα». Υπερασπίζεται μάλιστα μετά την απόσυρση του το περιλάλητο αντεθνικό βιβλίο! (Δηλώσεις κ Ραγκούση εκ μέρους του! Διόρισε μάλιστα τους υπέρμαχους της παραχάραξης της ιστορίας Θάλεια Δραγώνα και Γιώργο Παπαδημητρίου ως βουλευτές!!! επικρατείας του ΠΑΣΟΚ).

    11)Αποδέχθηκε την ύπαρξη ζωτικών συμφερόντων!! της Τουρκίας στο Αιγαίο ( συμφωνία της Μαδρίτης-διαμαρτυρία 10 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και του Κ Παπούλια).Έτσι άνοιξε το δρόμο για τις «γκρίζες ζώνες».

    12) Έκλεισε συμφωνία με τον ΤΖΕΜ (μυστική διπλωματία) «να υπογραφεί συνυποσχετικό για το διεθνές δικαστήριο της Χάγης για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας, με αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και επαναχάραξη των συνόρων στο Αιγαίο», όπερ συνεπάγεται παραχώρηση- συρρίκνωση εθνικού χώρου.

    13) Αποδέχτηκε συμμορφούμενος στις πιέσεις, να μην τοποθετηθούν οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι S 300 στην Κύπρο, αλλά στη Κρήτη.(Γιατί η εμβέλεια τους έφτανε στο Ισραήλ και αυτό ανησυχούσε για την ασφάλεια του).

    14)Αποδέχεται τον αυτοπροσδιορισμό των μουσουλμάνων της Θράκης ως Τούρκων (Καραχασάν-υποψήφιοι βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ)καταργώντας την συμφωνία της Λωζάνης. Δεν πρόκειται περί ενός ακόμη λάθους, ξέρει τι κάνει!!

    15) Αποδέχτηκε στην Σοσιαλιστική Διεθνή το κόμμα του Τουρκοκύπριου ηγέτη του ψευδοκράτους, Ταλαάτ που ξεπουλά στους Άγγλους τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων, όπως στην μεσίτρια-δικηγόρο γυναίκα του Μπλαίρ που κατέθεσε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο υπέρ της εισβολής των Τούρκων: «Δεν εισέβαλαν στην Κύπρο, αλλά επενέβησαν για την προστασία των ομοεθνών τους»!!

    16) Αποδέχτηκε την αυθαίρετη εισβολή των Αμερικανών στην Σερβία και πολέμησε τις αποστολές αλληλεγγύης υπέρ των Σερβοβοσνίων, (ούτε πατάτες από την παραγωγή της Αχαΐας δεν άφησε να πάνε)!
    Επέτρεψε την διέλευση ΝΑΤΟΙΚΩΝ στρατευμάτων από την Θεσσαλονίκη για την περικύκλωση του Σερβικού στρατού στο Κόσσοβο. Διατηρεί μάλιστα οικογενειακές σχέσεις με την Ολμπράϊτ, την οραματίστρια της μεγάλης Αλβανίας.

    17) Δεν βοήθησε την ίδρυση αυτοδύναμου Ευρωστρατού, αλλά ενίσχυσε την ΝΑΤΟΙΚΗ επικυριαρχία στη Ευρώπη με την συμμετοχή της Τουρκίας που παρότι δύναμη κατοχής συμμετέχει σε ειρηνευτικές αποστολές!

    18) Αποδέχεται στην πράξη την αναγνώριση του Κοσσόβου ως ανεξάρτητου κράτους, ενώ ρητορικά κρατά προς το παρόν αποστάσεις, κίνηση που ελλοχεύει κινδύνους για το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου. Χώρια που κάθε μειονότητα αντί για δικαιώματα θα ζητά αυτονόμηση-αποσκίρτηση (Θράκη).

    19) Δεν έκανε τίποτε για να προωθήσει την υπόθεση της αλλαγής του ονόματος των Σκοπίων, αλλά αποδέχθηκε την υποχώρηση της κ Μπακογιάννη υπέρ της σύνθετης ονομασίας με τον όρο Μακεδονία! Συμφώνησε μάλιστα να ψηφίσει στην βουλή την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ ως Μακεδονία με γεωγραφικό πρόθεμα.

    20) Πρότεινε (ενάντια στην νεολαία ) την αποποινικοποίηση της χρήσης ελαφριών ναρκωτικών και την παραγωγή τους στα μπαλκόνια των σπιτιών. Θέση του γνωστού χρηματιστή Σόρος για την «ανοικτή κοινωνία», όπου η χρήση ελαφριών ναρκωτικών «θα απαλύνει τον πόνο των φτωχών λαών και θα ξεχνούν την δυστυχία τους»!

    21) Προτείνει την θέσπιση γάμου ομοφυλοφίλων (σύμφωνο συμβίωσης), περιπλέκοντας το αστικό δίκαιο(συνταξιοδοτικά δικαιώματα-εικονικοί γάμοι για την απολαβή συντάξεων, υιοθεσία παιδιών κλπ)

    22) Προτείνει την αποποινικοποίηση του προσηλυτισμού (σχετική πρόταση του για την τροποποίηση του συντάγματος). Αίτημα των αιρέσεων που προωθούν οι ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων χρηματοδοτούμενες ομάδες πρακτόρων πχ σαηεντολόγοι(έρευνα εισαγγελέα Αγγελή 1996 με πόρισμα 100 σελίδων).
    Η χαρά των Ιεχωβάδων δεν λέγεται…

    23) Προτείνει με περισσή αλαζονεία την εκλογή των βουλευτών με λίστα διορισμού τους από τους αρχηγούς των κομμάτων! Προωθεί το αμερικανικό σύστημα , ώστε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αποκτήσει υπερεξουσίες εκλεγόμενος απευθείας από τον λαό.

    24) Ζητά την αναγνώριση-προστασία των μη κυβερνητικών οργανώσεων στο σύνταγμα, εν γνώσει του ότι πολλές από αυτές είναι όργανα της παγκόσμιας κυριαρχίας, αφού τις στελεχώνουν στενοί του συνεργάτες με πλούσια δράση ακόμη και στην Γιουγκοσλαβία. (Επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΠΑΣΟΚ με παρατηρητήριο Ελσίνκι, στην ίδρυση του οποίου πρωτοστάτησε!! κλπ).

    25) Κηρύττει ως επιθυμητό τον πολυπολιτισμό που προετοιμάζει διαμελιστικές μειονοτικές εξελίξεις. Αυτή η εύηχη παγίδα είναι προάγγελος μεγάλων δεινών…
    Αν μάλιστα ψηφίζουν στην Ελλάδα οι μετανάστες γειτονικών κρατών, σύντομα θα έχουμε μειονοτικά κόμματα..

    26) Ασπάζεται τον νεοφιλελευθερισμό ως παγκόσμια επιταγή, γι’αυτό θεωρεί την παγκοσμιοποίηση δεδομένο προς υποταγή.(Ιδιωτικοποιήσεις παντού -ιδιωτικά ΑΕΙ).

    27) Θέλει η Ευρώπη να γίνει Κοινοπολιτεία Αυτόνομων Περιφερειών διαμελίζοντας τις υπάρχουσες κρατικές οντότητες!! Στα πλαίσια αυτά Μακεδονία- Θράκη –Κρήτη είναι οι πρώτοι στόχοι.. Ο αντίποδας σε αυτή την απειλή είναι η Ομοσπονδία ισότιμων Κρατών.

    28) Δεν έχει καταγγείλει ποτέ τον Σιωνισμό ως βασικό υπαίτιο για την αποσταθεροποίηση και τον εγκληματικό ρατσισμό στη περιοχή (πόλεμοι στην μέση Ανατολή και σε όλο διευρυνόμενους ομόκεντρους κύκλους ). Είναι άλλο θέμα βέβαια το αυτονόητο δικαίωμα του Ισραηλινού λαού στην ύπαρξη και ειρηνική συνύπαρξη με τους άλλους λαούς.

    29) Επειδή μια άδικη ηγεσία δεν μπορεί να εγγυηθεί μια δίκαιη κοινωνία, το πολιτικό μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί είναι ψευδεπίγραφο.

    30) Υπάγεται στο διευθυντήριο της λέσχης BILDERBERG, κάνοντας κακές παρέες στο : «άντρο συνωμοσιών ενάντια στους λαούς» Α Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εορτή του Αγίου Λαζάρου ήλθε και πέρασε....

    ...και το θαύμα δεν έγινε...
    
ο λαζαρωμένος Κωστάκης δεν ανεστήθη.

    ....

τα νέα γκάλοπς τον χώνουν πιο βαθειά στο χώμα..



    ..ρίχτε φτυαριές, πολλές φτυαριές.


    Όσο πιο βαθειά, τόσο πιο καλά...
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν παραμύθι, σαν ιστορία..


    Παρακαλάει ο Αγγέλου και έρχεται ο Χριστός στη γή για να αναστήσει το κωστάκι..



    Πάει πάνω στο μνήμα του λοιπόν ο Χριστός και ανακράζει.

    -

ΚΩΣΤΑΚΙ ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ,


    τρίς ανέκραξεν ο Χριστός και τετράκις και πεντάκις..

Από το μνήμα σιγή..

Απογοητευμένος ο Χριστός ερωτά με στεντόρεια φωνή, που ακούσθηκε από τα ουράνια έως τα έγκατα της γής:

    
-ΚΩΣΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ??

    
και ήλθεν η φωνή εκ του τάφου, φωνή ξεψυχισμένη, φωνή πτώματος..

    
-ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ !!!

    Φίλοι Νεοδημοκράτες,

    Επειδή και αυτό το Σαββατοκύριακο θα μαυρίσει η ψυχή σας από τα Γκάλοπς, και επειδή έρχονται Άγιες Μέρες, ..

    διαβάστε και εκμεταλλευθείτε την προσφορά μας...

    ================

    Φίλοι Νεοδημοκράτες,

    Σας τρομάζουν τα γκάλοπς ?

    Φοβάστε ότι σε λίγους μήνες θα μπείτε φυλακή ??

    Εχετε ανασφάλεια μη σας δημεύσουν την περιουσία σας ???


    ........... No Problem ..........

    H Paliokostas Airlines Ltd είναι στη διάθεσή σας να λύση κάθε σας πρόβλημα.

    -Θα οργανώσει τη δραπέτευσή σας από κάθε φυλακή της ελλάδας και του εξωτερικού. Με το καλύτερο μέσον ιπτάμενο, πλεούμενο ή χερσαίο.

    -Θα σας βρεί τη χώρα των ονείρων σας για να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας εν ειρήνη, χαρά και κότα.

    -Θα σας εκδόσει το διαβατήριο με το όνομα της επιθυμίας σας (Τριανταφυλλίδης).

    -Θα μεταφέρει τα κλεμμένα σας σε όποια τράπεζα του εξωτερικού θέλετε.

    -Θα φτιάξει την ΟΦΣΟΡ εταιρεία των ονείρων σας.

    -Θα φροντίσει μετά θάνατον να σας φτιάξει ένα ίδρυμα προς τιμήν σας.

    Εμπιστευτείτε την Paliokostas Airlines για την απόδρασή σας.

    -Τιμές φιλικές για ομαδικές αποδράσεις και για οικογένειες με παιδιά.
    -Δωρεάν φιλοξενία στη χώρα της προτίμησής σας για τα 25 πρώτα χρόνια.
    -Ευκολίες πληρωμής.
    -Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες της Mayo.

    Paliokostas Airlines Ltd.
    ...Γιατί οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. !!! Στα εύκολα την κάνουν με ελικόπτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΣΟΥΡΩΜΕΝΑ ΖΩΑ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ
    ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ....
    ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ....
    ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΖΙ..

    ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ...........
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ...
    ΕΣΑΣ ΟΧΙ....ΕΙΣΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ !!!

    Φίλοι Νεοδημοκράτες,

    Επειδή και αυτό το Σαββατοκύριακο θα μαυρίσει η ψυχή σας από τα Γκάλοπς, και επειδή έρχονται Άγιες Μέρες, ..

    διαβάστε και εκμεταλλευθείτε την προσφορά μας...

    ================

    Φίλοι Νεοδημοκράτες,

    Σας τρομάζουν τα γκάλοπς ?

    Φοβάστε ότι σε λίγους μήνες θα μπείτε φυλακή ??

    Εχετε ανασφάλεια μη σας δημεύσουν την περιουσία σας ???


    ........... No Problem ..........

    H Paliokostas Airlines Ltd είναι στη διάθεσή σας να λύση κάθε σας πρόβλημα.

    -Θα οργανώσει τη δραπέτευσή σας από κάθε φυλακή της ελλάδας και του εξωτερικού. Με το καλύτερο μέσον ιπτάμενο, πλεούμενο ή χερσαίο.

    -Θα σας βρεί τη χώρα των ονείρων σας για να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας εν ειρήνη, χαρά και κότα.

    -Θα σας εκδόσει το διαβατήριο με το όνομα της επιθυμίας σας (Τριανταφυλλίδης).

    -Θα μεταφέρει τα κλεμμένα σας σε όποια τράπεζα του εξωτερικού θέλετε.

    -Θα φτιάξει την ΟΦΣΟΡ εταιρεία των ονείρων σας.

    -Θα φροντίσει μετά θάνατον να σας φτιάξει ένα ίδρυμα προς τιμήν σας.

    Εμπιστευτείτε την Paliokostas Airlines για την απόδρασή σας.

    -Τιμές φιλικές για ομαδικές αποδράσεις και για οικογένειες με παιδιά.
    -Δωρεάν φιλοξενία στη χώρα της προτίμησής σας για τα 25 πρώτα χρόνια.
    -Ευκολίες πληρωμής.
    -Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες της Mayo.

    Paliokostas Airlines Ltd.
    ...Γιατί οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. !!! Στα εύκολα την κάνουν με ελικόπτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαν παραμύθι, σαν ιστορία..



    Παρακαλάει ο Αγγέλου και έρχεται ο Χριστός στη γή για να αναστήσει το κωστάκι..



    Πάει πάνω στο μνήμα του λοιπόν ο Χριστός και ανακράζει.

    -

ΚΩΣΤΑΚΙ ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ,



    τρίς ανέκραξεν ο Χριστός και τετράκις και πεντάκις..

Από το μνήμα σιγή..

Απογοητευμένος ο Χριστός ερωτά με στεντόρεια φωνή, που ακούσθηκε από τα ουράνια έως τα έγκατα της γής:

    

-ΚΩΣΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ??

    

και ήλθεν η φωνή εκ του τάφου, φωνή ξεψυχισμένη, φωνή πτώματος..

    

-ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλο ΠΑΣΧΑ σε ολους σας!

    Τους ΩΡΑΙΟΥΣ (αναγνωστες) και
    τους ασχημους (του πρεςς!)

    Καλα να περασετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαν παραμύθι, σαν ιστορία..



    Παρακαλάει ο Αγγέλου και έρχεται ο Χριστός στη γή για να αναστήσει το κωστάκι..



    Πάει πάνω στο μνήμα του λοιπόν ο Χριστός και ανακράζει.

    -

ΚΩΣΤΑΚΙ ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ,



    τρίς ανέκραξεν ο Χριστός και τετράκις και πεντάκις..

Από το μνήμα σιγή..

Απογοητευμένος ο Χριστός ερωτά με στεντόρεια φωνή, που ακούσθηκε από τα ουράνια έως τα έγκατα της γής:

    

-ΚΩΣΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ??

    

και ήλθεν η φωνή εκ του τάφου, φωνή ξεψυχισμένη, φωνή πτώματος..

    

-ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ άνθρωπος τον αμερικανών;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ...
    Τάξε στο λαό λεφτά ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ...
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές – πάμπλουτοι ψευτο-δημοσιογράφοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 25 δις του Δ’ ΚΠΣ (το μεγάλο ψάρι)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα, πενήντα χρόνια τώρα ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας. Λύσαξε που τον σουτάρανε από τη ΔΟΕ αλλά και τα δάνεια είναι ατέλειωτα και το κανάλι έχει γονατίσει.
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα) και ο μαφιόζος ο Βρυώνης από κοντά κιαυτός.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο απατεώνας-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί.
    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican κονόμησε και πήρε τον πούλο, αλλά τα τσιράκια του συνεχίζουν να βρίζουν και να παραπληροφορούν.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    Τι άλλο θα ακούσουμε στην ψευτο-δημοκρατία που μας ετοίμασαν;

    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ;

    ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ….

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη), να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς και τη συνεργασία μας με τη ΝΕΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, την Κίνα.

    Βλακογιώργο, πές αλεύρι.

    Ο λαός σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία (τρομάρα μου), άρα είμαι βλάκας, χαζός, ηλίθιος, χαζοβιόλης, χαζομαλάκας, κορόιδο, κοθώνι, αρχημαλάκας!!!
    Γιατί ανέχομαι να μας κυβερνούν Ο Κωστάκης ο μπουχέ σας με την άχρηστη παρέα του.
    Γατί ανέχομαι να μας κυβερνούν απατεώνες, κλέφτες, μιζαδόροι, λαμόγια, ανίκανοι, άχρηστοι.
    Γιατί ανέχομαι έναν κουρασμένο μπούλη να παριστάνει τον πρωθυπουργό.
    Γιατί με την ψήφο μου συμμετέχω και εγώ στην καταστροφή της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΨΕΜΜΑΤΑ – ΨΕΜΜΑΤΑ - ΨΕΜΜΑΤΑ

    ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον πιστολά το Βρυώνη;)

    Aναπαράγοντας καθημερινά τα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών έχουν γίνει σημείο αναφοράς της προπαγάνδας και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.

    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ = ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝ ΜΙΛΛΕΡ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ
    ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
    ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
    ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ


    Μοιάζει με σκηνή από κινηματογραφική ταινία, αλλά είναι πραγματικός εφιάλτης:
    το Κυβερνητικό Μέγαρο των Σφετεριστών της Μακεδονίας μας, ντυμένο με …«παρελθόν»
    Ο διάσημος Αμερικανός Καθηγητής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλευ Στέφεν Μίλλερ, με μνημειώδη επιστολή του, προς το
    επίσημο Περιοδικό του Αμερικανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου «Archaeology Magazine», ξεσκεπάζει τους σφετεριστές της Ιστορικής
    Αλήθειας και με αδιαμφισβήτητα επιστημονικά επιχειρήματα, καταρρίπτει απόλυτα τους ισχυρισμούς των Σκοπίων, περί του δήθεν
    δικαιώματός τους να αποκαλούνται «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»!
    Ειδικότερα, ο διάσημος Καθηγητής, με αφορμή προκλητικό άρθρο του Δημοσιογράφου Matthew Brunwasser για τα Σκόπια, υπό τον τίτλο
    «Letter From Macedonia: Owning Alexander», που δημοσιεύθηκε στο προηγούμενο τεύχος Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου του καταξιωμένου
    αμερικανικού περιοδικού «Archaeology», ανατρέπει με γραπτή επιστολή του το «θεμελιώδες ιδεολόγημα» των Σκοπίων, τεκμηριώνοντας
    πως η περιοχή εκείνη ήταν η Παιονία και πως δεν έχουν δικαίωμα άρα οι σημερινοί Σκοπιανοί κάτοικοί της, να αποκαλούν το κράτος
    τους «Μακεδονία», αλλά ούτε και τους εαυτούς τους «Μακεδόνες», όπως δεν μπορούν να το κάνουν λόγου χάρη και «οι Αιγύπτιοι»!
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
    ΠΑΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ …«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!
    Συγκεκριμένα, γράφει κατά λέξη ο διάσημος Αμερικανός Καθηγητής προς τον Εκδότη του Archaeology:
    «Ανοίγοντας σήμερα το τεύχος Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου του περιοδικού Archaeology, ανέτρεξα με ενδιαφέρον στο «Γράμμα από τη
    Μακεδονία», και διαπίστωσα ότι στην πραγματικότητα ήταν ένα γράμμα από την Παιονία – περιοχή βόρεια του όρους Βαρνούς και του
    όρους Όρβηλος. Η περιγραφή του Livy για τη δημιουργία της ρωμαϊκής επαρχίας της Μακεδονίας (45.29.7 και 12) κάνει σαφές ότι οι
    Παίονες ζούσαν βόρεια των εν λόγω βουνών, (τα οποία σήμερα αποτελούν γεωγραφικά τα φυσικά όρια της Ελλάδας) και νότια της
    Δαρδανίας, που σήμερα βρίσκεται το Κόσοβο.
    Κατά το Στράβωνα (7.τμ.4) είναι ακόμη περισσότερο σαφές να λεχθεί, ότι η Παιονία βρισκόταν βόρεια της Μακεδονίας και η μόνη
    δίοδος από την μία στην άλλη περιοχή ήταν (και παραμένει σήμερα) η διάβαση μέσω του στενού περάσματος του Αξιού ποταμού (ή
    Βαρδάρη). Με άλλα λόγια η περιοχή την οποία περιγράφει ο Matthew Brunwasser στο άρθρο του “Owning Alexander”, ήταν στην
    αρχαιότητα η Παιονία.
    Ο Καθηγητής Στέφεν Μίλλερ Αν και είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι εκείνοι υποτάχτηκαν στον Φίλιππο τον Β΄, πατέρα του Αλεξάνδρου το
    359 π.Χ. (Διόδωρος Σικελός 16.4.2), δεν ήταν ποτέ Μακεδόνες και ποτέ δεν έζησαν στη Μακεδονία. Πραγματικά, ο Δημοσθένης
    (Ολυνθιακός 1.230), μας λέγει ότι είχαν σκλαβωθεί από τον Μακεδόνα Φίλιππο και σαφώς κατά συνέπεια δεν ήταν Μακεδόνες. Ο
    Ισοκράτης (5.23) σημειώνει τα ίδια. Ομοίως, για παράδειγμα, οι Αιγύπτιοι, οι οποίοι υποτάχτηκαν από τον Αλέξανδρο, ήταν υπό
    μακεδονική μεν διοίκηση, συμπεριλαμβανομένης και της Κλεοπάτρας, αλλά ποτέ δεν υπήρξαν οι ίδιοι Μακεδόνες και η Αίγυπτος ποτέ
    δεν ονομαζόταν Μακεδονία (και από όσα γνωρίζω δεν επιζητεί αυτή την ονομασία σήμερα).
    ΠΑΙΟΝΕΣ ΕΣΤΩ, “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” ΠΟΤΕ!
    Βεβαίως (συνεχίζει ο Καθηγητής), όπως μας λέει ο Θουκυδίδης (2.99), οι Μακεδόνες είχαν καταλάβει «μία στενή λωρίδα της Παιονίας,
    που εκτείνεται από το εσωτερικό μέχρι την Πέλλα και τη θάλασσα, κατά μήκος του Αξιού ποταμού. Θα ήταν ίσως κατανοητό εάν οι
    σημερινοί κάτοικοι της δημοκρατίας των Σκοπίων ονόμαζαν τους εαυτούς τους Παίονες και θεωρούσαν ότι τους ανήκει η περιοχή που
    περιγράφει ο Θουκυδίδης. Αλλά γιατί, αντίθετα, προσπαθούν οι σημερινοί κάτοικοι της αρχαίας Παιονίας να ονομάζονται Μακεδόνες
    και η περιοχή τους Μακεδονία;
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!
    O κ. Brunwasser, (Σ.55) αναφέρεται στους Ελληνικούς ισχυρισμούς, ότι η στάση αυτή αποτελεί «ένδειξη διεκδικήσεων Ελληνικών
    εδαφών» και επισημαίνει ότι «η βόρεια περιοχή της Ελλάδας, ονομάζεται επίσης Μακεδονία». Αφήνοντας κατά μέρος ότι αυτή η βόρεια
    περιοχή της Ελλάδας ονομάζεται συνεχώς Μακεδονία για περισσότερα από 2500 χρόνια, (βλέπε μεταξύ άλλων και Ηρόδοτος 5.17 –
    7.128 και αλλού) η πλέον σύγχρονη Ιστορία καταδεικνύει ότι οι Ελληνικές ανησυχίες είναι νόμιμες.
    Ενδεικτικά σημειώνεται ότι Χάρτης που εκτύπωσαν τα Σκόπια το 1992 (Εικόνα 1) δείχνει καθαρά την διεκδίκηση, ότι η Μακεδονία
    εκτείνεται από εκεί, μέχρι το όρος Όλυμπος, προς νότον, συγχωνεύοντας έτσι τις περιοχές της αρχαίας Παιονίας και Μακεδονίας σε
    μία ενότητα.
    Η ίδια διεκδίκηση είναι διακριτή και σε χαρτονόμισμα τράπεζας της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”, που δείχνει ως ένα από τα
    Μνημεία της τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην Ελλάδα (Εικόνα 2). Υπάρχουν πολλά ακόμη παραδείγματα
    ημερολογίων, χριστουγεννιάτικων καρτών, αυτοκόλλητων για αυτοκίνητα κτλ, με τις ίδιες διεκδικήσεις.
    ΣΕ ΠΟΙΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΠΗΓΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ;
    Ο κ. Brunwasser έχει επί πλέον αναδείξει συμφωνώντας, (International Herald Tribune 10-1-2008), εργασία του «Μακεδονικού
    Ινστιτούτου Στρατηγικών Ερευνών 16:9» που αναφέρεται στην Καινή Διαθήκη (16:9), κατά την οποία ένας Μακεδόνας παρουσιάστηκε
    στον Απόστολο Παύλο, παρακαλώντας τον «Έλα στη Μακεδονία να μας βοηθήσεις». Σε ποίες περιοχές της Μακεδονίας πήγε ο
    Απόστολος Παύλος; Πήγε στη Νεάπολη (Καβάλα), στους Φιλίππους, στην Αμφίπολη, στη Απολλωνία, στη Θεσσαλονίκη και στη Βέροια
    (Πράξεις 16:11-17:10). Όλες αυτές οι περιοχές αποτελούν την ιστορική Μακεδονία και καμία δεν βρίσκεται στην Παιονία. Τι είδους
    απαίτηση εγείρεται από ένα Ινστιτούτο των Σκοπίων, που αναφέρεται σε περιγραφή της αρχαίας Μακεδονίας και στη σημερινή
    περιοχή της σημερινής βόρειας Ελλάδας;
    “Η ΜΕΓΑΛΗ …ΦΛΩΡΙΔΑ”
    Δεν ξέρω τι θα συμπεραίναμε, εάν ένα μεγάλο νησί κοντά στις νοτιοδυτικές ακτές των ΗΠΑ άρχιζε να αυτοαποκαλείται Φλώριδα και
    εμφάνιζε σε χαρτονομίσματά του εικόνες της από το Disney World, ενώ παράλληλα κυκλοφορούσε χάρτες που θα παρουσίαζαν τη
    “Μεγάλη Φλώριδα”!
    Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΤΕΤΤΙΝΙΟΥΣ,1944
    Σίγουρα δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι είχε στο μυαλό του ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Edward Stettinious, όταν στις 26
    Δεκεμβρίου 1944 έγραφε [Πηγή: U.S. State Department, Foreign Relations vol viii, Washington, D.C., Circular Airgram (868.014/26Dec.1944)]:
    “Το Υπουργείο (Εξωτερικών) σημείωσε με σημαντικό ενδιαφέρον αυξανόμενες προπαγανδιστικές διαδόσεις και ημιεπίσημες δηλώσεις
    υπέρ μιας αυτόνομης Μακεδονίας, που προέρχονται κυρίως από τη Βουλγαρία, αλλά επίσης και από Γιουγκοσλαβικές πηγές
    παρτιζάνων και άλλων, με την πρόθεση να συμπεριληφθούν και ελληνικές περιοχές στο υπό διαμόρφωση κράτος. Η Κυβέρνηση των
    ΗΠΑ θεωρεί τις συζητήσεις περί μακεδονικού «κράτους», Μακεδονικής «πατρίδας» ή Μακεδονικής «εθνικής συνειδήσεως» αδικαιολόγητη
    δημαγωγία που δεν αντιπροσωπεύει εθνική ή πολιτική πραγματικότητα και διαβλέπει με τη σημερινή της επανεμφάνιση σε μια πιθανή
    συγκάλυψη επιθετικών προθέσεων κατά της Ελλάδας.”
    ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ!
    Ο κάτοικος Βουλγαρίας κ. Brunwasser αναφέρει στη συνεχεία (συνεχίζει πάντα στην Επιστολή του ο Καθηγητής), με έκδηλη
    καταφρόνηση, ότι η Ελλάδα ισχυρίζεται πως ο “Αλέξανδρος Γ΄, ο Μέγας Αλέξανδρος είναι .....Έλληνας”. Αυτή η στάση με περιπλέκει. Τι
    “διεκδίκηση” υπάρχει;
    Ο προ-προ-πάππος του Αλεξάνδρου, ο Αλέξανδρος Α΄ είχε πιστοποιηθεί ως Έλληνας στην Ολυμπία και σύμφωνα με τα λεγόμενα του
    πατέρα της ιστορίας: “Συμβαίνει να γνωρίζω ότι [οι πρόγονοι του Αλεξάνδρου] είναι Έλληνες” (Ηρόδοτος 5.22)
    Ο πατέρας του Αλεξάνδρου, ο Φίλιππος, είχε νικήσει σε διάφορα ιππευτικά αθλήματα στην Ολυμπία και τους Δελφούς (Πλούταρχος,
    Αλέξανδρος 4.9; Ηθικά 105A), που αποτελούν τα πλέον Ελληνικά από όλα τα Ιερά της αρχαίας Ελλάδας, στα οποία
    Γραμμένα με ελληνικά γράμματα, 2.300 χρόνια πριν, πιστοποιούν αδιαμφισβήτητα την ελληνικότητα των Μακεδόνων και της
    Μακεδονίας, που με τον Αλέξανδρο τον Α΄ έσωσε στις Πλαταιές την Ελλάδα, με τον Φίλιππο ετοίμασε το όραμα και το στράτευμα και με
    τον Αλέξανδρο Γ΄ τον Μέγα, πέτυχε την κατάλυση της απέραντης και πανίσχυρης Περσικής Αυτοκρατορίας, στο όνομα όλων των
    Ελλήνων δεν ήταν επιτρεπτή η συμμετοχή μη Ελλήνων σε αγώνες. Εάν ο Φίλιππος ήταν Έλληνας, δεν ήταν επίσης και ο γιός του
    Αλέξανδρος Έλληνας;

    ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
    Ο Ευριπίδης, ο οποίος πέθανε και ετάφη στη Μακεδονία (Θουκυδίδης apud Pal. Anth. 7.45; Παυσανίας 1.2.2; Διόδωρος ο Σικελός 13.103),
    έγραψε το έργο Αρχέλαος, προς τιμή τού προγόνου του Αλεξάνδρου, στη Σλαβική γλώσσα;
    Όταν έγραψε τις Βάκχες, ευρισκόμενος στην Αυλή του Αρχέλαου, δεν το έγραψε στα Ελληνικά, όπως έχει διασωθεί μέχρι τις ημέρες μας;
    Μήπως πρέπει να υποθέσουμε ότι ο Ευριπίδης ήταν «Μακεδόνας», που έγραφε στα Σλαβικά (σε μια εποχή που αυτή η γλώσσα δεν
    υπήρχε) και μετά τα έργα του μεταφράστηκαν στα Ελληνικά;

    ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;
    Ποια ήταν η γλώσσα στην οποία ο Αριστοτέλης δίδασκε τον Αλέξανδρο;
    Ποια γλώσσα μετέφερε ο Αλέξανδρος στις εκστρατείες του στην Ανατολή;
    Γιατί έχουμε σήμερα αρχαίες επιγραφές στην Ελληνική, σε πόλεις που ίδρυσε ο Αλέξανδρος, φθάνοντας μέχρι το Αφγανιστάν, και όχι
    στη Σλαβική;
    Γιατί η Ελληνική επικράτησε παντού στην Αυτοκρατορία του Αλεξάνδρου, εάν αυτός ήταν πραγματικά όχι Έλληνας αλλά “Μακεδόνας”;
    (σ.σ. εν. εθνικά “Μακεδόνας”)
    Γιατί η Καινή Διαθήκη γράφτηκε στην Ελληνική και όχι στη Σλαβική;

    Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΛΑΒΙΚΑ
    Στη σελίδα 57 της αποκαλούμενης «Επιστολής από τη Μακεδονία», υπάρχει φωτογραφία
    του συγγραφέα, που στέκεται μπροστά από “μπρούτζινο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πόλη Πριλέπ”. Το άγαλμα είναι έκδηλα
    σύγχρονης κατασκευής, αλλά το ερώτημα είναι εάν Αλέξανδρος θα μπορούσε να διαβάσει την επιγραφή που φέρει στη Σλαβική
    γλώσσα, κάτω από τα πόδια του. Με την δεδομένη ιστορικά μεταγενέστερη ανάπτυξη της Σλαβικής σε σχέση με την Ελληνική γλώσσα, η
    απάντηση είναι προφανής.

    “ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ” ΤΟΥ MATTHEW BRUNWASSER
    Παρά το ότι είναι καλοδεχούμενη η αναφορά του κ. Brunwasser σε αρχαιολογικά θέματα της Παιονίας, η εκ μέρους του υιοθέτηση και η
    προβολή συγχρόνων πολιτικών επιδιώξεων των κατοίκων της ως προς την χρήση της ονομασίας Μακεδονία, δεν είναι μόνο μη
    καλοδεχούμενη, αλλά αποτελεί παροχή κακών υπηρεσιών προς τους αναγνώστες του περιοδικού Archaeology, οι οποίοι φαντάζομαι ότι
    ενδιαφέρονται για ιστορικές αλήθειες. Αλλά τότε, η απόφαση εκ μέρους του περιοδικού Archaeology – ενός εντύπου του Αρχαιολογικού
    Ινστιτούτου των ΗΠΑ - για την διάδοση αυτής της ιστορικής ανοησίας, αποτελεί εγχείρημα σε βάρος της αξιοπιστίας του.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ
    Ας λεχθεί ακόμη μία φορά: Η περιοχή της αρχαίας Παιονίας, ήταν μέρος της Μακεδονικής Αυτοκρατορίας, όπως ήταν επίσης η Έφεσος,
    η Τύρος, η Παλαιστίνη, η Μέμφις, η Βαβυλώνα, τα Τάξιλαe και δωδεκάδες ακόμη. Όλες αυτές είχαν γίνει «Μακεδονικές» για μία
    περίοδο, αλλά καμία από αυτές δεν ήταν ποτέ η «Μακεδονία».

    “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
    Ας μου επιτραπεί να περατώσω αυτή τη επεξήγηση κάνοντας μία πρόταση, για την επίλυση του ερωτήματος της σύγχρονης χρήσεως
    της ονομασίας «Μακεδονία». Η Ελλάδα πρέπει να προσαρτήσει την Παιονία, όπως έκανε ο Φίλιππος Β΄ το 359 π.Χ. Αυτό θα φαινόταν
    αποδεκτό από τους σύγχρονους κατοίκους της εν λόγω περιοχής, δεδομένου ότι ισχυρίζονται πως είναι Ελληνική, ενστερνιζόμενοι το
    όνομα της Μακεδονίας και του πλέον διάσημου τέκνου της. Τότε οι σύγχρονοι κάτοικοι αυτής της νέας Ελληνικής περιοχής, θα
    μπορούσαν να ασχοληθούν να μάθουν, να μιλούν και να γράφουν Ελληνικά, ας ελπίσουμε τόσο καλά, όσο τα ήξερε και ο Μέγας
    Αλέξανδρος.
    Ειλικρινώς,
    Stephen G. Miller, Επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Berkley, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟΠΑΙΔΙ (ΚΩΣΤΑΚΗ) ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η συμμορία Καραμανλή προσπαθεί απεγνωσμένα να περάσει το μήνυμα πως ολοι είναι ίδιοι και εμείς είμαστε οι λιγότερο χειρότεροι .
    Μάταια όμως καθώς μόνο οι άρρωστοι δεξιοί θα στηρίξουν αυτή τη φορά την παράταξη που χρόνια τώρα δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στο μέσο Έλληνα και την Ελλάδα .Η παράταξη που σκότωσε τον Καποδίστρια που φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη που έφερε τη μικρασιατική καταστροφή , την κηδεμονία των Βασιλιάδων έλεγε κλέφτη το Βενιζέλο και τον Ανδρέα Παπανδρέου έφερε τις χούντες , κέρδισε με νοθεία εκλογές και κατάκλεψε τον Ελληνικό λαό γαντζωμένη στην εξουσία παραπαίει και κάθε μέρα που περνά ξεψυχά .
    Σήμερα με αποκορύφωμα τον αργόστροφο ( όπως ο ίδιος έχει δηλώσει ) βλάκα Καραμανλή που αντί να κυβερνά τη χώρα προτιμά να παρακολουθεί dvd και τη συμμορία που έχει κοντά του όπως όλα δείχνουν θα πάει σε εκλογές όπου το ποσοστό ίσως να είναι μονοψήφιο . Μια δίκαιη δίκη είναι αυτό που τους αξίζει για τα εγκλήματα που έχει κάνει η συμμορία που σήμερα κυβερνά αλλά και ολοι όσοι τη στήριξαν να ανέβει στην εξουσία .
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε βαλτε δρ Κουτσουκο...ερχεται Ανασταση!!

    11% η διαφορα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!!

    1. Υπερχρέωση της χώρας, διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114% (το 1981 το δημόσιο χρέος υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού, το 1985 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό και το 2001 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ )2. Παράδοση του δημόσιου πλούτου στους βαρόνους των κατεστημένων συμφερόντων(έξι οικογένειες)3. Καταλήστευση των κρατικών και κοινοτικών πόρων από τις συμμορίες της διεφθαρμένης διαπλοκής που έδρασαν ανενόχλητες και με την πλήρη ανοχή των «χρυσών» σοσιαλιστικών εξουσιών. Όλες οι διεθνής εκθέσεις κατατάσσουν την Ελλάδα στην ίδια κατηγορία με τις χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.4. Έγκλημα χρηματιστηρίου: άγρια δηλαδή λεηλασία ενάμισι εκατομμυρίου ανύποπτων μικροεπενδυτών μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών (κόμμα χρηματιστηρίου) και του ίδιου του Σημίτη.5. Χειραγώγηση του γενικού δείκτη του χρηματιστηρίου με τα ταμεία των ΔΕΚΑ(Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών) και των ασφαλιστικών ταμείων.6. Φτωχοποίηση του ελληνικού λαού με δυόμισι εκατομμύρια Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας και δημιουργία νεόπτωχης τάξης..7. Οι ολέθριοι χειρισμοί της «νύχτας των Ιμίων» έστω συγχωρoύνται με το αιτιολογικό του μη-πολέμου, η συμφωνία όμως της Μαδρίτης που παραχωρεί για πρώτη φορά δικαιώματα «συνιδιοκτησίας» της Άγκυρας στην περιοχή μάλλον είναι δύσκολο να ξεχαστεί και αποδεικνύει την ανικανότητα Σημίτη και προέδρου Γιώργου.8. η σκοτεινή υπόθεση των πυραύλων S-300 που εξασθένισε την άμυνα της Κύπρου από ελληνικής πλευράς ενώ δεν έγινε το ίδιο από τουρκικής πλευράς. Προσπαθούσαμε επί μήνες να τους κρύψουμε σε κάποιο νησί.9. Η «νίκη του Ελσίνκι» που παρουσιάστηκε ως επίτευγμα της εξωτερικής πολιτικής Σημίτη, ενώ ποτέ δεν εξήγησαν στους Έλληνες ποιές ήταν οι πραγματικές συνέπειες αυτής της συμφωνίας.10. Συναίνεση Σημίτη – Παπανδρέου στον βομβαρδισμό Σερβίας-Κοσσυφοπεδίου, στο βομβαρδισμό δηλαδή ευρωπαϊκής(βαλκανικής) χώρας με ορατό τον κίνδυνο μεταβολής συνόρων στη βαλκανική γειτονιά μας με απρόβλεπτες συνέπειες για χώρες στα σύνορά μας.11. Εξοπλιστικά προγράμματα είκοσι δις € από Σημίτη, αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και προβληματικών μαχητικών που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Φαίνεται ότι οι μόνοι που επωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.12. Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί που πήγαιναν τα λεφτά και ποιος τα έπαιρνε) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί 3 τέτοιοι λογαριασμοί από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100 : τα περίφημα διπλά βιβλία του Πασόκ).13. TOR-M1 (ρώσικα αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς) : πίσω από την προμήθειά τους βρίσκονται δύο δολοφονίες, εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών, κατασκοπεία, παρακολουθήσεις, απειλές και 474 εκ $ και το γεγονός ότι ουδέποτε καταβλήθηκαν στη χώρα μας τα αντισταθμιστικά οφέλη, ύψους 73 εκ. $.14. Το τεράστιο φαγοπότι με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές που χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις, υπερβάσεις και κακοτεχνίες, για πολλές από τις οποίες πληρώνουμε βαριά πρόστιμα. Με το κόλπο των σκόπιμων καθυστερήσεων στην ανάθεση των έργων οι υπουργοί Σημίτη προχωρούσαν σε απευθείας «τυφλές» αναθέσεις με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες, υποτίθεται κάτω από την πίεση του χρόνου ενώ στην πραγματικότητα ήθελαν απλώς να ευνοήσουν τους νταβατζήδες τους, δηλαδή τους χρηματοδότες τους.15. Στα δημόσια έργα κατασκεύαζαν δρόμους καρμανιόλες αλλά φούσκωναν οι τσέπες των ευνοούμενων 'πράσινων κατασκευαστών' , κυρίως του Μπομπολικού Άκτωρα ο οποίος έπαιρνε όλα τα έργα και όποιο έργο δεν κατασκεύαζε το έπαιρνε για να το δώσει υπερεργολαβία.16. Εθνικό Κτηματολόγιο : φαγώθηκαν αμέτρητα δις από το Λαλιώτη και πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου.17. Ο προϋπολογισμός του 2003 προέβλεπε έλλειμμα 0.9% του ΑΕΠ και τελικά έφτασε το 5.7%.18. εγκληματική υποτίμηση δραχμής πριν από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ.19. Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000.20. Προδοσία και παράδοση του αρχηγού των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους διώκτες του Τούρκους.21. Καθύβριση δικαστών μόλις τολμούσαν να αγγίξουν υποθέσεις διαφθοράς-διαπλοκής παρά του ότι προκαλούσε συνήθως 'όποιον έχει στοιχεία να πάει στη δικαιοσύνη'.22. Υπόθεση Στέγκου: στο ξενοδοχείο του οποίου δεξιώθηκε τους Ευρωπαίους ηγέτες κερνώντας τους γιαούρτια 100 εκ. δραχμών. Ο Στέγκος καταδικάστηκε αργότερα σε 3 έτη φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για τα αδικήματα της παράβασης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, παραπλάνησης επενδυτικού κοινού, διασποράς ψευδών ειδήσεων και άμεσης συνέργιας στις πράξεις αυτές.23. Μανίκας – Νεονάκης : βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς ο Μανίκας πραγματοποίησε συναλλαγές 1,5 εκ € και ο Νεονάκης 64 εκ. €, σε μικρό χρονικό διάστημα το 1999. Κατά πόσο και οι δυο τους ήταν κάτοχοι εμπιστευτικών πληροφοριών;24. Και η «Ελευθεροτυπία» στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς) με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του Φυντανίδη, Βιργινίας Βεντουράκη, μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.25. Φόροι: παρά του ότι η πράσινη υποσχεσιολογία ευαγελίζονταν πάντα αναδιανομές πλούτου, δικαιότερα συστήματα φορολόγησης και φορολόγηση του έχοντα και κατέχοντα, από το 1993 έως το 2003 παρατηρείται αύξηση φόρων κατά 122,5%. Επί Σημίτη επιβλήθηκαν 97 νέοι φόροι που κυρίως στόχευαν μικρές, εμπορικές, βιοτεχνικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το 1981 τα συνολικά φορολογικά έσοδα αντιστοιχούσαν στο 15,8% του ΑΕΠ ενώ το 2000 αντιστοιχούσαν στο 26,6%. Το 1981 οι αυξήσεις άμεσων φόρων αντιστοιχούσαν στο 5% του ΑΕΠ ενώ το 2000 αντιστοιχούσαν στο 11,2%. Το 1995 π.χ. το 66,1% των φόρων ήταν έμμεσοι, το 2000 ήταν 57,6%, το 2001 ήταν 58,9%, το 2002 ήταν 59,4% και το 2003 ήταν 59,4%.26. Αγροτικό Ζήτημα : τις δύο τελευταίες δεκαετίες δόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση τρισεκατομμύρια για την αναδιάρθρωση της αγροτικής παραγωγής και οικονομίας και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της ελληνικής γεωργίας. Οι επιδοτήσεις όμως χρησιμοποιήθηκαν μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους. Οι αναμενόμενες αναδιαρθρώσεις δεν έγιναν ποτέ γιατί τα πολλά χρήματα απορροφούνταν από ανθρώπους που δεν τα δικαιούνταν, απορροφούνταν από απατεώνες, πάντως όλοι, παραπληροφορήθηκαν και εξαπατήθηκαν αφού πίστεψαν ότι θα παίρνουν τις επιδοτήσεις επ’ άπειρον ενώ οι επιδοτήσεις ήταν απλώς τμήμα πακέτων που κάποτε φυσικά απορροφούνται και σταματούν. Εξάλλου η Ευρώπη δεν μπορεί να ενισχύει για πάντα προϊόντα που δεν χρειάζεται(χωματερές) ή προϊόντα υψηλού κόστους παραγωγής σε σύγκριση με άλλες χώρες. Κανένας δεν εξήγησε στους αγρότες πως και γιατί να ανανεώσουν και αναδιαρθρώσουν τις καλλιέργειές τους, πώς να βελτιώσουν την παραγωγή τους και πώς να εκσυγχρονίσουν τεχνολογικά τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις τους. Ήταν λογικό ο Δρυς να βγει και να πει «οι αγρότες πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους» και ο Σημίτης ότι «η ελληνική γεωργία δεν έχει μέλλον» και ότι οι αγρότες πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα». Το εμπορικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων έφτασε το 2002 στο πρωτοφανές έλλειμμα των 1,84 δις €. Έτσι φτάσαμε στην εξέγερση των αγροτών, στα σκασμένα λάστιχα, στην κατασυκοφάντηση των αγροτών και στον ξυλοδαρμό τους.27. Προμήθειες στα νοσοκομεία : εικονικές τιμολογήσεις και υπερτιμολογήσεις φαρμάκων και ιατρικών υλικών και εργαλείων από 300% - 1500%.28. Ανεργία : το 1981 υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού όρου. Μετά το 81 άρχισε να αυξάνεται ενώ το 1998 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό όρο, το 1999 έφτασε το 12% και το 2004 το 12,3%.29. Ολυμπιακή αεροπορία : τον Οκτώβριο του 2003 η Ευρωπαϊκή επιτροπή στράφηκε κατά της Ελλάδας και έστειλε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της Ολυμπιακής από την κυβέρνηση Σημίτη. Ζητούσε μάλιστα την επιστροφή της οικονομικής υποστήριξης χαρακτηρίζοντας αποτυχημένο το σχέδιο εξυγίανσης από το 1994 έως το 2002.30. ΑΣΕΠ : κάτω από τους νόμους Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες ‘αποκαταστατικές’ διατάξεις του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που ουσιαστικά παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει με εκθέσεις του χιλιάδες παράνομες κομματικές προσλήψεις κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκ. ‘πράσινα’ παιδιά….. Παρόλα αυτά ο σοσιαλιστικός τύπος επιμένει ότι ο δημόσιος τομέας κατακλύστηκε από γαλάζια παιδιά. Καλό το παραμύθι αλλά χωρίς δράκους. Πολύ σωστά επισημαίνει ο Δ. Ρίζος : «πώς συμβαίνει η ΝΔ να διορίζει γαλάζια παιδιά στο δημόσιο και αυτά να τρέχουν να ψηφίζουν πασόκ, αφού όλα τα συνδικάτα των εργαζομένων στο δημόσιο ελέγχονται από το πασόκ».31. Το φιάσκο της οδούς Νιόβη στις 23/9/1998 : με την καταδίωξη του επικίνδυνου Σορίν Ματέι που με μια χειροβομβίδα απέδειξε την πλήρη ανεπάρκεια της αστυνομίας και της ηγεσίας της. Τραγικό θύμα της ιστορίας, η 25χρονη Αμαλία Γκινάκη. Μετά το φιάσκο ο Σημίτης διόρισε αρχηγό της ΕΛ.ΛΑΣ τον αντιστράτηγο Γεωργακόπουλο, την ίδια στιγμή που ο εισαγγελέας Γεράκης ερευνούσε σκάνδαλα που εμπλέκονταν ο Γεωργακόπουλος. Αργότερα τον επιβράβευσαν με τη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών.32. Υπόθεση Πάσσαρης : δολοφόνησε δύο αστυνομικούς κατά τη διάρκεια απόδρασής του από το νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί. Πρέπει να αναφέρουμε και τη μετέπειτα πλήρη αδυναμία σύλληψής του. Γιατί ο αστυνομικός να ριψοκινδυνεύσει τη ζωή του όταν είναι διορισμένος πρασινικαρτούχος;33. Διαφθορά : το 2003 ο Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού. Υποστήριξε ότι η δωροδοκία είναι αναπόφευκτη στην Κορέα, Ιταλία, Ελλάδα και Αφρική. Γαλλικές εφημερίδες υποστήριξαν με στοιχεία, ότι η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων δόθηκε στους Αμερικάνους βάσει της μεγαλύτερης δωροδοκίας αφού ο THALES δωροδοκούσε τον υπουργό Άμυνας από 7% - 10% και δεν πήρε το έργο. Όσο για τη δωροδοκία ο Έλληνας αντιπρόσωπός τους του υπέδειξε ότι πρέπει να προβλεφτεί μια δωροδοκία ύψους 7%-10% στον Έλληνα υπουργό Άμυνας. Τελικά την ασφάλεια ‘κέρδισε’ η εταιρεία του Dick Cheney (αντιπροέδρου της Αμερικής) ο οποίος και απευθύνθηκε κατευθείαν στο Σημίτη και στο Χρυσοχοΐδη και όχι σε υπουργούς του.34. Ναυάγιο ‘Σαμίνα’ και οι σχέσεις του με τη διαπλοκή στη ναυτιλία. Αποτέλεσμα του ναυαγίου ήταν 83 νεκροί και δύο μήνες μετά η αυτοκτονία Σφηνιά. Ο Σημίτης ήταν αυτός που ενίσχυσε και υποστήριξε την Minoan Lines ώστε να κατακτήσει σχεδόν μονοπωλιακή θέση στη ναυτιλία. Έτσι η Μίνοαν λειτουργούσε ανεξέλεγκτα και χωρίς τους ιδιαίτερους και απαραίτητους ελέγχους. Τρεις μέρες πριν το ναυάγιο ο μηχανικός του Σαμίνα, Αντώνης Σορώκος στέλνει γραπτή αναφορά στην εταιρεία, κρίνοντας το πλοίο , αναξιόπλοο. Άσχετα από τις απόψεις μελών του πληρώματος δύο είναι οι εκδοχές του ναυαγίου. Ή το πλοίο είχε μηχανική βλάβη και κανείς δεν έδωσε σημασία ή τη βλάβη την παρουσίασε εκείνη τη στιγμή, λόγω της πλημμελούς συντήρησης. Το πλοίο βυθίστηκε 20 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στις Πόρτες, γιατί δε διέθετε στεγανά, που θα καθυστερούσαν ή θα απέτρεπαν τη βύθισή του. Οι χώροι που έπρεπε να είναι στεγανά είχαν μετατραπεί σε καμπίνες, ενώ τα σωστικά μέσα ήταν ανύπαρκτα. Οι μηχανισμοί του υπουργείου από την άλλη είχαν πραγματοποιήσει πλημμελείς ή εικονικούς ελέγχους αξιοπλοϊας που πολλές φορές συνοδεύονταν και από το αντίστοιχο φιλοδώρημα.35. Για τέσσερα κακουργήματα άσκηθηκε δίωξη κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).36. Ληστρικό πασοκικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ : οι κυβερνήσεις του πασόκ για να «στρογγυλοποιήσουν» τα τεράστια ελλείμματα της εταιρείας αλλά και κυρίως για να τα «εξαφανίσουν» κάτω από το χαλί, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!37.Το 2001 το πασόκ για να καλύψει ένα χρέος 2,8 δις έστησε τη μεγαλύτερη κομπίνα στην ελληνική ιστορία : το πράσινο δομημένο ομόλογο του 2001 με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 54 δις Ευρώ.38. Η λεηλασία των ταμείων από το Πασόκ. Για τα ταμεία αυτά σήμερα κόπτεται... Το 2002 - 2003 χάθηκαν μόνο μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαϊνια του πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας λυτές και λυσσασμένες τις διοικήσεις των ταμείων να κάμουν παιχνίδι. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €. Το 2002, ο Υπ. Οικονομίας Χριστοδουλάκης καλούσε τις διοικήσεις του ΙΚΑ να παίξουν σε πολυετή ομόλογα για να καλύψουν τα ελλείματά τους.39. Σκάνδαλο ΑΡΙΑΔΝΗ : το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Το Πασόκ υποχρεούται να απαντήσει : ...το πασόκ σφυρίζει ΚΛΕΦΤΙΚΑ!

    ΑΠΟ EUROKOUBAROS.BLOGSPOT.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μάλλον δε το έχεις πιάσει το νόημα φίλτατε
    ή μάλλον κάνεις πως δεν το έχεις πιάσει..
    η ΝΔ ναι ήταν η μεγάλη απογοήτευση. και αυτό γιατί ο κόσμος το 2004 πίστευε ότι τελικά κάτι μπορεί να άλλαζε σε αυτή τη χώρα μετά από 20 χρόνια σήψης και παρακμής του ΠΑΣΟΚ και των αναίσχυντων μελών του
    αλλά τίποτα δυστυχώς δεν άλλαξε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων
    η κυβέρνηση Καραμανλή αποδείχτηκε πολύ λίγη τελικά για τις προσδοκίες του κόσμου
    το μεγαλύτεο λάθος θα είναι όμως να ξαναγυρίσουμε και πάλι στην Πασοκική σαπίλα
    γνώμη μου είναι ότι εάν ο κόσμος δεν αλλάξει το πολιτικό σκηνικό άρδην σε αυτές και στις επόμενες από αυτές εκλογές, με την ψήφιση άλλων μικρότερων πολιτικών δυνάμεων (και δεν εννοώ σε αυτά το ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ ή το ΛΑΟΣ καθώς και αυτά αποτελούν μέρος του πολιτικού προβλήματος)ώστε να δώσει ένα δυνατό πολιτικό μήνυμα αλλαγής, τότε η χώρα δεν έχει καμιά ελπίδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλο ΠΑΣΧΑ σε ολους σας!

    Και προσοχή στις μπόμπες στην Ανεμοεσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
    Ο Σύριζα είναι αναρχο-κουκουλοφόροι, το ΚΚΕ είναι γραφικό, η ΝΔ είναι άχρηστη και ο Λαός είναι νεοφασίστες.
    Και τί μας μένει λοιπόν να ψηφίσουμε;
    Τί μας μένει, ατιμούλικα;
    Κάτσε να το σκεφτώ λιγάκι.
    Α ναί, η μόνη καθαρή, αξιόπιστη, λαοπρόβλητη, προοδευτική και αδιάφθορη λύση είναι το πασόκ.
    Και πάνω από όλα αδέσμευτη από ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα και την υπερατλαντική δύναμη!
    Με όλη την συμμορία του Σημίτη σε πλήρη διάταξη και αρχηγό τοn αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ.
    Πώς το σκεφτήκατε αυτό το τρομερό μάρκετιγκ βρε καλόπαιδα της Ιπποκράτους;
    Μετά τη μετακόμιση και τα καινούργια δάνεια, σκίζετε!
    Φτού να μη σας ματιάσουμε.
    Φτού σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εργοστάσιο παραγωγής ψεμάτων και λάσπης το press του απατεώνα Παπαγιάννη, του ψυχασθενή του Καψαμπέλη και του εθνικού ραμολιμέντου του Γιομπαζολιά.
    Τι μας λέτε ρε κατσαπλιάδες δηλαδή;
    Νάρθει καλύτερα ο Γιωργάκης με τους πρωταθλητές του, έτσι;
    Έχει εξαιρετική ομάδα και δοκιμασμένη, ειδικά στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
    Ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Tον Πάχτα, τη Βασούλα, τον Παπαντωνίου, το Χριστοδουλάκη, το Λαλιώτη, τον Παπουτσή, το Βερελή, το Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, το Ρέππα, το Σκανδαλίδη, τον Τσουκάτο, τη Δαμανάκη, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;
    Έτοιμη και ρονταρισμένη είναι η κομπανία να μας γλυτώσει, για άλλη μια φορά, από τη διαφθορά.
    Δεν ντρέπεσαι Γιωργάκη να λές τέτοια πράγματα;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις του Μπόμπολα, του Αλαφούζου, του Λαπράκη και του Κυριακού σας έχουν φουσκώσει τα μυαλά και έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
    Σύντομα θα προσγειωθείτε πάλι εκεί που σας αξίζει.
    Στα σκατά της ανυποληψίας και της φαιδρότητας.
    Γελοίοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Hello Everyone! I like watching [url=http://www.finsfootball.com/bbc-football]bbc football[/url]. I usually watch [url=http://www.finsfootball.com]football online[/url] as I do not have PVR. How about you?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση