GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ is back...

Πάει για 10 μονάδες διαφορά το ΠΑΣΟΚ! . Από το http://hakis-hakis.blogspot.com . Καλά τι ξαφνικό πάλι ήταν το χθεσινό; Ο Ρουσόπουλος στο AL...

Πάει για 10 μονάδες διαφορά το ΠΑΣΟΚ!
.
.
Καλά τι ξαφνικό πάλι ήταν το χθεσινό; Ο Ρουσόπουλος στο ALTER να υπερασπίζει τη ΝΔ για τα σκάνδαλα΄που έχει δημιουργήσει! Είναι δυνατόν; Με τη νοημοσύνη μας παίζουν; Επικοινωνιακή αντεπίθεση από τον "Βατοπεδινό" κολλητό του Εφραίμ; Γιατί αυτοκτονούν έτσι στην Νέα Δημοκρατία;
Την ίδια ώρα φυσικά στο ΠΑΣΟΚ τρίβουν τα χέρια τους, μέχρι και τα...
μουστάκια τους γελάνε. Και λογικό είναι. Πολλοί είπαν πως βάρεσαν κόκκινο τα κοντέρ και αυτόματη διαφορά 10 μονάδων την ώρα που βγήκε ξανά ο Θεόδωρος στα κανάλια.

29 σχόλια

  1. Οι "συναυλίες" του κ. Γαϊτάνου και η ΚΑΠΗΛΕΙΑ..

    Ο Γαϊτάνος είναι ένας ιερόσυλος των εορτών του Πάσχα.
    Χρησιμοποιεί τη Μεγάλη Εβδομάδα για να πλουτίσει. Ήδη έχουν ακουσθεί πολλά για τις περίφημες συναυλίες του αυτό τον καιρό. 30.000-40.000 αμοιβή για κάθε του συναυλία, με τους μουσικούς και τη χορωδία να αμείβονται-όποτε αμείβονται με δεκάρες. Μιλάμε για χοντρή μπίζνα.

    Και αυτό φυσικά βγαίνει και στο αποτέλεσμα της "δουλειάς" του. Καμμία θρησκευτικότητα, καμμία κατάνυξη. ίσα-ίσα που αλλοιώνει τον βυζαντινό ήθος της μουσικής (δεν το γνωρίζει άλλωστε- και εισάγει ένα δυτικ΄'οτροπο-προτεσταντικό ύφος...

    Ο κ. Γαίτάνος μυρίστηκε λεφτά και έπεσε σαν κοράκι και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος. Όλοι οι σκυλάδες και οι σκυλούδες αυτό τον καιρό ..τραγουδούν τροπάρια των ημερών..

    Αίσχος για την καπηλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπα για αυτο σε έπιασε
    ΚΡΥΟ ΙΔΡΩΜΑ...
    ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ hakis-hakis..
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ.

    ΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ
    ΚΑΙ ΠΑΘΑΤΕ 5 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ.

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΑ ΓΕΛΙΑ ΣΕ ΕΦΕΡΕ
    Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10 ΤΩΡΑ ...
    ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.

    HAKI KAI SKATI KAI ROYFIANI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΡΙΓΙΛΛΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΔΕ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΝΙΓΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΠΩΣ Η ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΣΩΖΕΙ(ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ),ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΩΤΗΣΗ QUIZ

    ΜΙΑ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΚΙ ΑΣΥΔΩΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΦΤΙΑΣΙΔΩΝΕΤΑΙ, ΚΑΛΛΩΠΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑ , ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;;;;


    ----------------------------------

    Η Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ
    ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΩΣΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ 100%

    ΕΥΚΟΛΟ QUIZ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ....ΑΣ ΡΟΤΗΘΕΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ.......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....??????
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΥΦΟΣ 100 ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΤΟΚΟΨΕ......ΟΛΑ ΚΑΛΑ ....
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΜΑΤΑ......ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΒΡΟΜΑΝΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η έκπληξη ήταν διπλή. Πέραν της εμφάνισης Ρουσόπουλου, ήταν και ηαπαράδεκτη συμπεριφορά Λοβέρδου. Ο κύριος καθηγητής σαν καλό παιδί του συστήματος, ήταν φρόνιμος, δεν έβαλε στο στόμα του τη λέξη "Βατοπέδι", άλοίμονο... μην τυχόν και στεναχωρίσουμε τον Ριρή (γνήσιο παιδί του συστήματος κι'αυτός).

    Ο Γ.Α.Παπανδρέου, ξέροντας την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, όπου οι μισοί είναι πουλημένοι, έχει πάρει το παιχνίδι πάνω του (γι'αυτό και η διαφορά στις 7,5% μονάδες).

    Δεν ξέρω αν η επανεμφάνιση Ρουσόπουλου θα "στείλει" την διαφορά στις 10 μονάδες, αλλά με σιγουριά μπορώ να πω ότι εμφανίσεις σαν την χθεσινή του Λοβέρδου, δεν θα την αυξήσουν (άλλωστε αυτό επιδιώκουν ο κοσ. καθηγητής και η παρέα του- θυμάστε εκλογές 2007 εεεε ?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ ΜΠΟΡΕΙ
    ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ

    ΤΗΝΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΒΓΑΛΑΝΕ
    ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΤΕΙ

    ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΒΡΩΜΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΓΑΜΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΗ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΠΕΤΡΑΛΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΑΜΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΑΜΑΕΙ ΣΚΛΗΡΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Κ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΑΜΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΕ ΔΟΝΗΤΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κραυγή απόγνωσης
    Πήραμε αυτό το e-mail και το δημοσιεύουμε. Προσθέτουμε και εμείς τη δική μας φωνή στη φωνή του Δημήτρη και χρονιάτες ημέρες ζητάμε και εμείς την επαναπρόσληψη του Δημήτρη.

    Λέγομαι Λιάγκος Δημήτριος . Είμαι 40 ετών . Εργαζόμουνα στον ΑΒ Βασιλόπουλος στον Βόλο (Οδός 2ας Νοεμβρίου), από 1/12/2004 έως 11/04/2009 . Απολύθηκα την 11 Απριλίου με το αιτιολογικό της κλοπής . Η κλοπή που διέπραξα ήταν ότι πήρα 2 τεμάχια παστέλια Μάρκας Melecuni , από τα κατεστραμμένα ( ληγμένα-κατεστραμμένα) αξίας 0,90 Λεπτών το τεμάχιο συνολικής αξίας 1 Ευρώ και 80 λεπτών . Στα 5 έτη που εργαζόμουνα δεν έχει παρουσιαστεί το παραμικρό θέμα σχετικά με την απόδοση και την εργασία μου .
    Δια ασήμαντη αφορμή , για λόγους που δεν μπορώ να κατανοήσω και γνωρίζω σβήνονται 5 χρόνια δουλειάς , όνειρα, σχέδια οικογενειακά διότι βρίσκομαι 10 χρόνια στην πόλη του Βόλου συζώντας με την γυναίκα μου καταγόμενος εκ Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.
    Απαιτώ : Την άμεση επαναπροσληψή μου στην Εταιρεία ΤΩΡΑ . Διαδώστε το όπου και όπως μπορείτε σας παρακαλώ . Είναι μεγάλη αδικία να κόβονται έτσι σχέδια ζωής δίχως να υπάρχει μέλλον και να λοιδορείτε έτσι μια υπόληψη με ότι αυτό συνεπάγεται για την περαιτέρω πορεία μου . Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, πρέπει να αντιδράσουμε, οφείλω να παλέψω .
    Διάβασε τη συνέχεια εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οσες Μαλακίες και να πειτε,
    ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΑΣ ξεχείλισε... ΚΑΙ θα σας ΠΝΙΞΕΙ...

    Παραμιλάνε...
    "Μια διευκόλυνση σε ενα φίλο έκανα" Ηλιας Πιταουλης, Χιώτης επιχειρηματίας, κολλητος Τσουκάτου, για το 1.000.000 μάρκα που λαδωσε η Μιζενς

    " Μια διευκόλυνση του Τσουκάτου έκανα.." Στέλιος Βίος, Χιώτης επιχειρηματίας (δυο δυο πάνε), κολλητός του προηγουμενου, και Τσουκατου

    "Τα λεφτα πηγαν στο Κόμμα.." Τσουκάτος, της Πόπης, στρατηγός του Σημίτη, πρωην μαοικος, συντονιστικό στο Πολυτεχνίο το 1973, όπως όλοι οι παραπάνω, κοτερολάτρης, Lamogius Grande

    " Ποιο κόμμα;;.." Σουμάκης, ταμίας του Κινήματος

    ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ... με την γαμάτα..
    " Δημιουργούνται έτσι σκιές και αμφιβολίες για μια μεγάλη προσπάθεια στην οποία συμμετείχε ένας πάρα πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων, που δεν είχαν καμία σχέση με όλα αυτά.."
    ΣΗΜΙΤΗΣ ο καταλληλότερος πρωθυπουργος της χωρας,
    κατι μεταξυ Κέννεντι και Αντεναουερ, συμφωνα με τον Πρετεντερη και τα αφεντικά του, και αυτος πέφτει από τα σύννεφα

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ μαιντανοί..
    "..το σκάνδαλο της Siemens δεν είναι τόσο τεκμήριο διαφθοράς, όσο απόδειξη ανικανότητας..." Πρετεντεράκος, προσπαθωντας να μπαλωσει τα αμπάλωτα

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΥΜΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΛΗΜΑ.
    "...Απαίτηση η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, τόνισε και πάλι ο Γ.Παπανδρέου, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι θα επέλθει η κάθαρση του πολιτικού συστήματος...." Γιωργάκης ο 3ος και μακρύτερος, το ζαβό Αμερικανάκι με το ποδήλατο του..

    " Εγω πήρα στο σπίτι μου συσκευες και Pitsos, και Miele, και Siemens.." Ακης Τσοχατζο,Lamogius Thessalonikeus

    " Δε ξέρω τίποτα.." Τάσος Μαντελης, πρωην Υπουργός Ιντρακομ.

    "....Την πρόταση για την οικονομική ενίσχυση έκανε, σύμφωνα με τον κ. Τσουκάτο, ο πρώην διευθυντής της Ζίμενς Ελλάδος κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος φέρεται ότι είχε επισκεφθεί τον «στρατηγό» στο γραφείο του...."

    "........Ο κ. Τσουκάτος υπήρξε το δεξί χέρι (κι ενίοτε η μακρυά μαύρη χειρ στα εκλογο-οργανωτικά μαγειρέματα κι όχι μόνον) του κ. Σημίτη. Ο κ. Τσουκάτος δεν είχε απλώς το λύειν και το δεσμείν

    ο κ. Τσουκάτος για μια εκτεταμένη και κρίσιμη περίοδο κυβερνούσε τη χώρα μαζί με άλλες ισοϋψείς προσωπικότητες, όπως ο κ. Πανταγιάς, ως άλλος πραιπόζιτος, αυλάρχης και παρακοιμώμενος του κ. Σημίτη.

    Τώρα ο κ. Τσουκάτος παραδέχεται ότι διακίνησε μαύρο πολιτικό χρήμα (της Siemens) χάριν του κόμματός του. Προφανώς δεν θα διακίνησε μόνον μιας από τις εκατοντάδες Εταιρείες και προφανέστατα αυτό το έγκλημα δεν είναι κάτι που διεπράχθη για πρώτη φορά απ' αυτόν, ούτε κάτι που μόνος του σκαρφίστηκε και περαίωσε.

    Αλλωστε ολόκληρος μηχανισμός προσώπων και λογαριασμών εμφανίζεται υπάρχων, ειδικευμένος και πανέτοιμος για τέτοιες δουλειές, παρακομματικός, παρακρατικός, παράνομος κι ό,τι άλλο παρά(βατικό) προαιρείσθε...

    Συνεπώς και το κόμμα κι ακόμη περισσότερον ο κ. Σημίτης εγνώριζαν.

    Αν ο κ. Σημίτης δεν εγνώριζε, ήταν, απλώς, βλαξ! Οπερ και χειρότερον. Εγνώριζε. Ηταν υποχρεωμένος να γνωρίζει.

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.....
    «Και γι' αυτό απομάκρυνε τον κ. Τσουκάτο» θα σπεύσουν ορισμένοι, που κάνουν τους αφελείς, να πουν. Ομως ο κ. Σημίτης δεν απεμάκρυνε τον κ. Τσουκάτο για αυτόν τον λόγο.
    Εξάλλου ο ίδιος ο κ. Σημίτης δεν έλεγε ότι όποιος έχει στοιχεία για βρωμοδουλειές να τα πηγαίνει στον εισαγγελέα; Ούτε τον κ. Τσουκάτο έστειλε στον εισαγγελέα, ούτε τον απομάκρυνε για αυτόν τον λόγο, τη διακίνηση δηλαδή μαύρου πολιτικού χρήματος.

    Ενας ηγέτης κρίνεται και για τις επιλογές των ανθρώπων του. Ο κ. Τσουκάτος ήταν επιλογή του κ. Σημίτη. Ή λοιπόν ο κ. Πρωθυπουργός

    ήξερε κι έκανε τον Νονό

    ή δεν ήξερε κι ήταν απλώς βλαξ.

    Ερχεται τώρα ο Γιωργάκης και παίρνει την υπόθεση (την κάθαρση της υπόθεσης) πάνω του. Ούτε ο Γιωργάκης ως Υπουργός Εξωτερικών γνώριζε τίποτα; Απληροφόρητον τον άφηναν οι Σύμβουλοί του ή μήπως ήταν κι αυτός βλαξ;
    Κι όταν ανέλαβε την αρχηγία του
    κόμματος, δεν έριξε μια ματιά στα κιτάπια, τα βιβλία και τα πεπραγμένα;
    Ετσι με παρθενογένεση συμβαίνουν τα πράγματα στην Ελλάδα; Ούτε Τσουκάτος, ούτε γάτα, ούτε μίζες, ούτε ζημιά;

    Εμφανίζει τώρα ο Γιωργάκης εαυτόν ως κήνσορα της κάθαρσης και καλεί τον κ. Καραμανλή να προχωρήσουν μαζί και να απαλλάξουν τη χώρα απ' την «ομηρία»..................

    ΕΔΩ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΙΛΗΣΕ ΡΕ..
    ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝ..

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ.......
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΜΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και 150% να παει η διαφορα το ιδιο θα σημαινουν για τον λαο αλλαξε λοιπον το ζαλαζιο ρουχο ο Μανωλιος και εβαλε τα πρασινα ...μια απο τα ιδια λοιπον ξανα τα πρασινα λαμογια στην εξουσια..να τους αλλαξουμε κατοπιν με τα γαλαζια λαμογια ..και παει λεγοντας το παραμυθακι..να περναει ο καιρος... η οικονομικη ελιτ-η αρχουσα ταξη ..δηλ τα αφεντικα που υπηρετουν οι πρασινογαλαζοι...να κανει χρυσες δουλειες ..και ο παντα μαλακας λαος ..που νομιζει ειναι κυριαρχος .. στην απεξω..αντε αρχιστε πρασινογαλαζες εντεταλμενες υπηρετριουλες να βριζεστε ποιος ειναι καλυτερος στην λαμογια..καλο το σχεδιο που εφαρμοζεται εχουμε αποχαυνωθει ολοι μας..ο μαλακας ο θεολογος στο Λυκειο ελεγε...Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΥΦΛΩΝΕΙ...εκει κανταντησαμε μας τυφλωσε η μαλακια και πιαστηκαμε απο το πρωτο πρασινογαλαζο λαμογι να μας οδηγησει στην χεστρα για κατουρημα..παντως πρασινογαλαζα λαμογια αρχισε να ψιλοξυπνα ο μαλακας ο λαος ..πρεσεχτε γιατι θαχουμε εκληξεις ..μεγαλες εκπληξεις λαμογια...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΕΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ..ΕΧΕΤΕ ΓΟΥΣΤΟ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΠΑΙΡΝΕ MONO Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ή ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    19-6-2008
    O κ, Θεόδωρος Τσουκάτος, πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν το μεσημέρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν προδικάζει ενοχή των στελεχών, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή», όπως είπε, της κυβέρνησης για την υπόθεση και την άρνησή της να προχωρήσει για Εξεταστική Επιτροπή.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.»

    Άκου θράσος, έχει και συνέχεια . . . .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.

    Το άσπρο μαύρο κάνουν οι απατεώνες.

    Όπως τότε που κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν ο υποκλεπτόμενος (προφανώς από τα αφεντικά του Γιωργάκη).

    ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ
    Πές - πές την πίστεψαν και οι ίδιοι οι πρασινοφρουροί την μπούρδα των ντεμέκ δημοσκοπήσεων.
    Κάθε μέρα ακούς για νέα οράματα, καινούργιες ιδέες κλπ που δεν μπορούν να εκπληρωθούν, για νέες υποσχέσεις που μένουν υποσχέσεις.
    Το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι ότι καμιά κυοφορία υποσχέσεων δεν φτάνει στο ποθητό αποτέλεσμα όταν είναι ανεμογκάστρι.
    Έτσι λοιπόν είναι και η κυοφορούμενη από τους καναλάρχες έλευση του σωτήρα Γιωργάκη, είναι ανεμογκάστρι, και μάλιστα της κακιάς ώρας.
    Μην παίρνετε και πολύ φόρα πράσινα παιδάκια, γιατί σας βλέπω με λεξοτανίλ την επόμενη των ευρωεκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α ναι, κοντέψαμε να τις ξεχάσουμε και τις προπληρωμένες δημοσκοπήσεις.
    Όταν έχεις το ίδιο μπίρι-μπίρι κάθε σαββατοκύριακο καταντάει εντελώς βαρετό.
    Α ρε αρχιμαφιόζε Αλαφούζο, άλλοι τα τρώνε στις γυναίκες, άλλοι στα ποτά, άλλοι στα μπουζούκια.
    Εσύ ρε αρρωστημένε χλεμονιάρη τάφαγες στο πασόκ και τις μαιμού δημοσκοπήσεις.
    Τα υπόλοιπα στους γιατρούς, στο εύχομαι ολόψυχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΔΩ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΙΛΗΣΕ ΡΕ..
    ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝ..

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ.......
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΜΕΤΟ.

    14 Απρ 2009 12:31:00 μμ

    ΤA ΣΚΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πού το πάτε το παιδάκι το Τζέφρυ, ρε πρασινοφρουροί;
    Νομίζετε ότι τώρα που άρχισε να μην κάνει σαρδάμ, μπορεί να παίξει μπάλα εναντίον του Καραμανλή;
    Δηλαδή εάν εγώ φορέσω ξανθιά περούκα αμέσως έγινα Πάρις Χίλτον;
    Σε ποιο κόσμο ζείτε ρε κακομοίρηδες;
    Ο Καραμανλής είναι άρχοντας, είναι τσαμπουκάς, είναι ίσιος, είναι μάγκας, είναι τιμονιέρης.
    Μπορεί να υπάρξει σύγκριση με το χλαμπακούτσαβλο το Γιωργάκη;
    Εάν πηγαίνανε μαζί στο σχολείο ο ένας είναι ο καλύτερος μαθητής της τάξης και ο άλλος είναι ο πιό καθυστερημένος, από το ίδρυμα βρε φίλε μου, πως να στο πώ;
    Τα δυό άκρα.
    Να διώξουμε τον Καραμανλή για να φέρουμε το κουφιοκέφαλο γιό της αμερικανο-εβραίας κυρίας τσάντ, μόνο και μόνο επειδή συμφέρει τους αμερικάνους και τους καναλάρχες;
    Είπαμε να πηγαίνουμε για καλύτερα, εάν είναι να πάμε για χειρότερα μένουμε και εδώ που είμαστε.
    Με τις μαλακίες που λέει όλη μέρα ο Γιωργάκης θα είμαστε όλοι άνεργοι του χρόνου.
    Να βγάλουμε μόνοι μας τα ματάκια μας;
    Δεν θα μπορέσουμε αυτή τη φορά.
    Την κάναμε παλιά τη μαλακία και τα πιστεύαμε τα λόγια τα μεγάλα και μας πτώχευσαν δυό φορές (το 1989 και το 2004) οι επαγγελματίες παραμυθάδες.
    Ούστ απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δε φτανει που κατακλεψε το κρατος βγαινει και απο πανω τωρα,γαμημενη δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Α ναι, κοντέψαμε να τις ξεχάσουμε και τις προπληρωμένες δημοσκοπήσεις.
    Όταν έχεις το ίδιο μπίρι-μπίρι κάθε σαββατοκύριακο καταντάει εντελώς βαρετό.
    Α ρε αρχιμαφιόζε Αλαφούζο, άλλοι τα τρώνε στις γυναίκες, άλλοι στα ποτά, άλλοι στα μπουζούκια.
    Εσύ ρε αρρωστημένε χλεμονιάρη τάφαγες στο πασόκ και τις μαιμού δημοσκοπήσεις.
    Τα υπόλοιπα στους γιατρούς, στο εύχομαι ολόψυχα.

    14 Απρ 2009 12:48:00 μμ

    Για τα πληρωμένα μυνήματα σου γιατί δέν γράφεις τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιός Τσουκάτος ρέ μπινέ?
    Ο Τσουκάτος έχει πάρει πόδι 15 χρόνια απο το ΠΑΣΟΚ, ο Ρουσόπουλος εξακολουθεί να είναι το Νο2 στο κόμμα σας και ο μεγάλος ο μέγας αρχικλέφτης ο σύζυγος της κυρίας ντοκτορού αρχηγός και πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ήταν ένας και κολύμπαγε στα βαθιά.
    Τον πλησιάζει ένας καρχαρίας, κάνει 3 στροφές γύρω του και φεύγει.
    Του φωνάζουν οι φίλοι του από έξω:
    - Κολύμπα, βγές γρήγορα.
    Αρχίζει αυτός να κολυμπάει, αλλά τον ξαναπλησιάζει ο καρχαρίας.
    Πάλι κάνει 3 στροφές γύρω του και φεύγει.
    - Βγες έξω αμέσως, ξαναφωνάζουν οι φίλοι του.
    Ξαναρχίζει να βγαίνει, τον ξαναπλησιάζει ο καρχαρίας, κι άλλες στροφές γύρω του, ξαναφεύγει.
    Τελικά τα καταφέρνει αυτός και βγαίνει στην ακτή.
    - Καλά, πως και γλίτωσες; τον ρωτάν οι φίλοι του. Πρέπει να είσαι πάρα πολυ τυχερός!
    - Να ρε παιδιά. Την πρώτη φορά με πλησιάζει και με ρωτάει: "Τι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." του λέω.

    Φεύγει ο καρχαρίας. Ξανάρχεται μετά από λίγο: "Τι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." του λέω πάλι.

    Ξαναφεύγει ο καρχαρίας.

    Την τρίτη φορά μου λέει: "Τι είπαμε ότι ψηφίζεις;" "Καραμανλή." του ξαναλέω.

    Και μου λέει: "Ε, καλά! Εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 14 Απρ 2009 12:31:00 μμ


    XAI XITΛΕΡ ... ΧΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    Εσύ είσαι ο Γκαίμπελς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!! Η αλλαγή έρχεται !!! Στην Αυστραλία νίκησαν οι εργατικοί. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει - μέσα και έξω από το Πασοκ - να κατέβει από το τρένο τώρα!! Η παραμονή της ολιγαρχίας στην εξουσία «κοστίζει περισσότερο» από το «κόστος διενέργειας» των εκλογών!! Η Ανάσταση των Παθών των Πολιτών έρχεται!! Μάλιστα ένας από τους ολιγαρχικούς ληστές .....φέρεται να ανανίπτει.....

    Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον με πίστη, πάθος, ήθος και αγωνιστικότητα!!

    Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
    Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"

    Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.

    Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!



    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
    Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!! Η αλλαγή έρχεται !!! Στην Αυστραλία νίκησαν οι εργατικοί. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει - μέσα και έξω από το Πασοκ - να κατέβει από το τρένο τώρα!! Η παραμονή της ολιγαρχίας στην εξουσία «κοστίζει περισσότερο» από το «κόστος διενέργειας» των εκλογών!! Η Ανάσταση των Παθών των Πολιτών έρχεται!! Μάλιστα ένας από τους ολιγαρχικούς ληστές .....φέρεται να ανανίπτει.....

    Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον με πίστη, πάθος, ήθος και αγωνιστικότητα!!

    Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
    Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"

    Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.

    Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!



    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
    Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΣΛΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ,14 Απρ 2009 1:25:00 μ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ! ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ?
    ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΡΗΝΕ ΑΚΟΜΗ???
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΛΑΧΕ??
    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ? ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΤΖΑΜΠΟΥΚΑ?
    ΡΩΤΑ ΡΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΙΛΔΗΡΙΔΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ!!Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΟΣ,ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΡΩΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΤΕΝΤΕΚΚΙΒ ΘΑΛΛΑΣΗΝΟΣ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΠΟΖΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΙΚΗ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΗΜΗΘΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συμφωνα και με δημοσκοπηση των Αμερικανων η διαφορα ειναι 11% ...

    Αυτα ελεγαν το πρωι στην Μηλιωνη οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου που εχει καταγγειλει τους ανθρωπους της δεξιας μεσα στο Πασοκ...Στον "κυκλο παιδειας" πολλοι δουλευαν για την δεξια...με το αζημιωτο....
    Ερχεται καθαρσις!!
    Νικος Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ?ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ GAY?ΑΝ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΘΑ ΚΑΡΦΩΘΩ ΚΑΛΕΕΕΕΕ...ΑΧΧΧΧ...ΚΩΣΤΑΚΙ ΤΟ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΑΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ....!!!ΡΓΩ ΠΑΝΤΩΣ..ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙ ΤΟΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΗΣΥΧΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ..ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ..ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βαλτε δρ Κουτσουκο!!

    Επαληθευεται!!!
    Η πραγματικη διαφορά είναι 11% !!
    Αυτοδυναμη κυβερνηση Πασοκ
    172 Βουλευτες Πασοκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γινεται Πασχα
    χωρις Δρ Κουτσούκο??
    Γιατί τόση λογοκρισία??

    11% η διαφορά!!
    Αυτοδυναμία Πασοκ!!!

    Κάτια Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση