GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαθ΄οδόν προς Κωνσταντινούπολη...

Οι Τούρκοι έχουν λίστα-τιμοκατάλογο για τον Ομπάμα! . ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προς το press-gr Ανταπόκριση . Οι πιέσεις των Τούρκων προς τον Λευκό Οίκ...

Οι Τούρκοι έχουν λίστα-τιμοκατάλογο
για τον Ομπάμα!
.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προς το press-gr
Ανταπόκριση
.
Οι πιέσεις των Τούρκων προς τον Λευκό Οίκο είχαν αρχίσει κατά την από κοινού χάραξη του προγράμματος επίσκεψης, οι οποίοι δεν ήθελαν ο Αμερικανός πρόεδρος να επισκεφθεί το Φανάρι, γεγονός που θα σήμαινε παγκόσμια προβολή του λίκνου της Ελληνοορθοδοξίας. Ο πρόεδρος Ομπάμα, με την ευκαιρία της συνάντησής του με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, λόγω της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, τον ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να επισκεφθεί το Φανάρι κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Τουρκία. Τότε ο Αρχιεπίσκοπος διαμαρτυρήθηκε και του παρέδωσε ιδιόχειρη επιστολή του Οικουμενικού Πατριάρχη, στην οποία ο κ. Βαρθολομαίος προσκαλούσε τον Μπάρακ Ομπάμα στο Φανάρι.
Ο Λευκός Οίκος, κυρίως μέσω του αντιπροέδρου, που είχε πίεση από το άλλοτε ισχυρό ελληνικό λόμπυ, εξέτασε το ενδεχόμενο για κατ' ιδίαν συνάντηση, οπότε ο εκπρόσωπος του προέδρου έριξε αναμένο κάρβουνο στα χέρια του Τούρκου διπλωμάτη-συνομιλητή, όταν είπε: Ο πρόεδρος έχει εκδηλώσει δύο επιθυμίες. Στην Κωνσταντινούπολι να επισκεφθεί την Αγία Σοφία και στην Αθήνα τον Παρθενώνα!
Η επιθυμία αυτή του Μπάρακ Ομπάμα άναψε φωτιές στον Ερντογάν, που σκέφτηκε ότι τώρα που μας θέλουν ως μπαμπούλα στη Μέση Ανατολή και μας κάνουν τεμενάδες, θα ζητήσουμε ανταλλάγματα, τόσο για την...
ανάθεση της γενικής γραμματείας του Νάτο στον γνωστό για τις απόψεις του αντιτούρκο Δανό πρωθυπουργό και κυρίως την μη ανάθεσης της διοίκησης του ΝΑΤΟ στον Ελληνοαμερικάνο ναύαρχο…
Έτσι, καθ΄οδόν προς την Κωνσταντινούπολι, έμαθα από μέλος της ακολουθίας του Ομπάμα, ότι ο κουμπάρος μας απαιτεί ακόμη και την τοποθέτηση Τούρκου στολαρχου του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο! Κατά το διάστημα της παραμονής μου στη Πόλη, θα σας στέλνω σπέσιαλ αναθυμιάσεις απο τα "ψηστήρια" και τι μαγειρεύει η πολίτικη κουζίνα… Έχω και τη λίστα, τιμοκατάλογο που λέμε, που θα βρει ο Ομπάμα όταν καθίσει στο τραπέζι...
Αύριο Δευτέρα σας την στέλνω, όχι σήμερα για να μη χαλάσω το Γουηκεντ της ελληνικής διπλωματίας, της προηγούμενης, της νυν ηγούμενης και της επόμενης…
Θεέ μου, μπαίνοντας στην Άγια Σοφιά, πως θ΄αντέξω…
Γιάννης-John
(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ)

12 σχόλια

  1. Η ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ: www.youtube.com/watch?v=a3afCFxO5n8&feature=PlayList&p=4013D32E4BD62FC3&playnext=1&playnext_from=PL&index=8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα σε πέντε χρόνια ο Καραμανλής πέρασε από το Κοινοβούλιο και από την κοινωνία αλλαγές που στο παρελθόν γκρέμισαν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς. Και τις πέρασε χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίσταση.
    Να θυμηθούμε λιγάκι μερικές:
    1.Ιδιωτικοποίησε την Εμπορική που έβγαζε τεράστιες ζημιές την εποχή που όλες οι άλλες τράπεζες έβγαζαν υπερκέρδη.
    2.Ξεφορτώθηκε τον ΟΤΕ, που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έστω και εάν η εθελουσία ήταν μια ακριβή υπόθεση. Τώρα βλέπουμε μια υγιή επιχείρηση που όχι μόνο δεν επιβαρύνει το κράτος αλλά και συμμετέχει στον ανταγωνισμό για καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες.
    3.Νομοθέτησε για το ασφαλιστικό, το οποίο υπήρξε η πολιτική ταφόπλακα του Σημίτη. Εδώ θα μπορούσε να ήταν πιο ριζοσπαστικός αλλά έκανε ένα γενναίο πρώτο βήμα.
    4.Άλλαξε το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο και την παιδεία, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που το αποπειράθηκε με το ν.815/78 δεν το επέτυχε.
    5. Ήρε τη μονιμότητα στις ΔΕΚΟ και προχώρησε σε τολμηρές, για κεντροδεξιά κυβέρνηση, αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο (σύμφωνο συμβίωσης, νόμος για ενδοοικογενειακή βία). 6.Νομοθέτησε το τρίπτυχο ισότητα (στα όρια συνταξιοδότησης, στα όρια της φορολόγησης στους μισθούς του δημόσιου τομέα), αξιολόγηση (στα ΑΕΙ, στο Δημόσιο με τους δείκτες αποτελεσματικότητας, στα σχολεία και τα λύκεια με τη βάση του 10), αριστεία (ευνοϊκή χρηματοδότηση στα καλύτερα ΑΕΙ, δωρεάν υπολογιστές σε αριστούχους μαθητές, φτηνό Ιντερνετ σε αριστούχους φοιτητές κ.λπ.).
    7.Ιδιωτικοποίησε τον ΟΛΠ, όπου προβλέπεται τουλάχιστον πενταπλάσια χωρητικότητα φορτοεκφόρτωσης από τις μοντέρνες μεθοδολογίες των κινέζων της Cosco.
    8.Μείωσε κατά πολύ το δημόσιο έλλειμμα από 8% του ΑΕΠ στο 3% του ΑΕΠ. Με ΑΕΠ περίπου 250 δις., οι πέντε ποσοστιαίες μονάδες σημαίνουν πάνω από 12 δις. Ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο. Δηλαδή, γλυτώνουμε σπατάλες του δημοσίου περίπου όσο μία Ολυμπιάδα. Κάθε χρόνο. Εάν στην παγκόσμια κρίση το έλλειμμα του 2004, σήμερα θα ήμασταν εκτός ευρώ.
    9. Ιδιωτικοποίησε την Ολυμπιακή που επιβάρυνε το κράτος πάνω από 1 εκατομμύριο την ημέρα, χωρίς να θιγούν οι εργαζόμενοι. Τζάκ πότ αυτή η κίνηση γιατί όχι μόνο αυξάνεται ο ανταγωνισμός με την Aegean αλλά η διαδικασία προχώρησε εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που κανείς δεν επενδύει.
    10.Ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα του Καραμανλή είναι ότι όλα αυτά προσπάθησε να τα κάνει χωρίς να διώξει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Δεν έδιωξε ανώτερα και ανώτατα πράσινα στελέχη υπουργείων και οργανισμών, παρόλο που ήξερε ότι άφηνε φίδια στον κόρφο του. Δεν δίωξε κάν το μισό υπουργικό συμβούλιο του πασόκ για τα απίθανα σκάνδαλα που οργάνωσαν, για να έχουν την εύνοια των μεγαλο-επιχειρηματιών αλλά και να εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους.
    Έβαλε το μακροπρόθεσμο καλό της Ελλάδας πάνω από το δικό του καλό και το καλό της ΝΔ.
    Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι Τούρκοι έχουν λυσσάξει γιατί ο Ομπάμα, μετά τον επιλεγέντα αντιτουρκικών φρονημάτων Δανό πρωθυπουργό, θέλει να βαλει τον ομογενή ναύαρχο Τζέημς Σταυρίδη διοικητή του ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Τούρκοι επιμένουν, λόγω της ναυτικής τους παράδοσης (Μάλτα γιόκ) να βάλει το ΝΑΤΟ δικό τους στόλαρχο στη Μεσόγειο κι΄όχι κανα Κανάρη και τους ανατινάξει τη ναυ αρχίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έκτακτη διαταγή πενταγώνου της Τουρκίας:
    την 6η και 7η Απριλίου 2009 ουδέν αεροπλάνο θα πετάξει άνωθεν των νήσων του Αιγαίου, απαξάπασα η αεροπορία μας θα υπερίπτατε άνωθεν της Ισταμπούλ, δια επίδειξιν ισχύος προς τον υψηλόν επισκέπτη μας Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ναρθει στην Ελλαδα ο Ομπαμα πρεπει πρωτα να παρει Βιζα απο την Αλεκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΑΣ
    ΣΑΛΕΨΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
    ΚΑΣΤΟΡΑΣ ΕΚ ΚΑΝΑΔΑ
    ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΞΩ..
    ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ..
    ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ... ΑΝΤΑΡΙΑΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι άνθρωποι ούτως οι άλλως θα κάνουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους και προσχεδιασμένο πολλά χρόνια πριν. Ας μην αυταπατόμαστε ότι κάτι άλλαξε με τον Ομπάμα.
    http://www.youtube.com/watch?v=N294FMDok98

    Όσο για την Τουρκία... υπάρχει σχέδιο:
    http://www.bilderberg.org/nwo2007.htm#turk

    Καπετάν Μακρής.
    "Economic crises have been produced by us for the goyim by no other means than the withdrawal of money from circulation." - Protocols of Zion


    "Every time we do something you tell me America will do this and will do that . . . I want to tell you something very clear: Don't worry about American pressure on Israel. We, the Jewish people, control America, and the Americans know it." - Israeli Prime Minister, Ariel Sharon, October 3, 2001

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζήτησε ο κύριος Παπανδρέου δημοσίως από τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση όσα έχει κάνει ως Υπουργός Παιδείας, ως Υπουργός Εξωτερικών και γενικότερα σύμφωνα με τα πεπραγμένα του στον δημόσιο βίο, ως μέλος των κυβερνήσεων του πατέρα του και του Σημίτη. Το αυτονόητο δηλαδή, περίφημα.
    Φυσικά και σε αυτή τη βάση τον κρίνουμε!
    Για τους χορούς που έριχνε με τον Ισμαήλ Τζεμ υπό αμερικανικές εντολές.
    Για τις προτάσεις περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας.
    Για το μεγαλόπνοο σχέδιο περί ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
    Για τις επιλογές συνεργατών τύπου Ματσούκα και Καραχασάν.
    Για τη μουγκαμάρα στην προδοσία του Οτσαλάν.
    Για τη μουγκαμάρα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
    Για τη συμφωνία στο σχέδιο Ανάν που θα έριχνε την Κύπρο στην αγκαλιά της Τουρκίας για πάντα.
    Για τη μουγκαμάρα στο πλιάτσικο στα χρόνια του Σημίτη.
    Για το ότι παρακαλούσε τους σκοπιανούς να δεχθούν το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια» (που ευτυχώς δεν δέχθηκαν), όπως αποκάλυψε πέρυσι ο Πάγκαλος.
    Για τη μουγκαμάρα στην αποδεδειγμένη χρηματοδότηση της «Siemens» στο πασόκ.
    Για την εικοσαετή φιλία του με το Βαλιανάτο που δήλωνε στις τηλεοράσεις ότι τα Σκόπια πρέπει να τα λέμε Μακεδονία.
    Και βεβαίως, για τις τούμπες με το ποδήλατο και τόσα άλλα σπαρταριστά επεισόδια και ατέλειωτα σαρδάμ.
    Για όλα αυτά κρίνουν οι πολίτες τον αξιότιμο κύριο Παπανδρέου.
    Όχι όλοι βέβαια, μόνο όσοι δεν έχουν θολωμένο το μυαλό, επειδή το παιδί τους το διόρισε ο πατέρας του στο δημόσιο.
    Οι υπόλοιποι πολίτες δεν θα αφήσουμε να μας ποδηγετήσουν οι αμερικανοί και οι καναλάρχες που προτιμούν ένα άβουλο και άχρωμο πρωθυπουργό, ακριβώς επειδή είναι του χεριού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν δεν του επιτρέψουν ο Αλέκος και η Αλέκα ο Ομπάμα δεν μπορεί να έρθει στη Ελλάδα. Η Αλέκα θα καταλάβει την Ακρόπολη και θα κυρήξει επανάσταση ενώ ο Αλέκος θα χρήσει αρχηστράτηγο των Εξαρχίων τον Αλέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόνο το ότι οι πράσινοι οπαδοί εμπνέονται από τον αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ δείχνει πόσο ανεγκέφαλοι είναι.
    Και την Έφη Θώδη να τους έβαζες αρχηγό πάλι θα την υποστήριζαν χωρίς να την αμφισβητούν.
    Όχι και ότι έχει και καμιά μεγάλη διαφορά ο Γιωργάκης από την Έφη αλλά που λέει ο λόγος!
    Τελικά είχε δίκιο ο Αϊνστάιν, είναι άπειρη η ανθρώπινη βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση