GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την ανέλκυση του Sea Diamond

Ηχηρό μήνυμα από την Σαντορίνη... Από την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Θηραίων Πολιτών Ηχηρό μήνυμα προς τους υπεύθυνους έστειλε την Κυριακή ...

Ηχηρό μήνυμα από την Σαντορίνη...

Από την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα
Θηραίων Πολιτών


Ηχηρό μήνυμα προς τους υπεύθυνους έστειλε την Κυριακή ο Θηραϊκός λαός ενωμένος με την Μητρόπολη Θήρας, το Επαρχείο, τον Δήμο Θήρας, την Κοινότητα Οίας -Θηρασίας, φορείς του νησιού και την Συντονιστική Επιτροπή, ότι θα συνεχίσει τον αγώνα εώς ότου το κουφάρι του Κ/Ζ SEA DIAMOND ανελκυστεί και απομακρυνθεί από τα νερά της μοναδικής καλδέρας της Σαντορίνης.
Με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι του Αθηνιού, δυο χρόνια μετά το ναυάγιο του Κ/Ζ SEA DIAMOND, δήλωσε περίτρανα ο λαός της Σαντορίνης ότι, όχι μόνο δεν ξεχνά και δεν εφησυχάζει αλλά αντίθετα επαγρυπνά και αγωνιά για το πρόβλημα του ναυαγίου.
Η δυναμική συγκέντρωση του κόσμου, ανθρώπων κάθε ηλικίας, ήταν απάντηση στην μέχρι σήμερα ολιγωρία και αδιαφορία των αρμοδίων, Κυβέρνησης – Υπουργείου- πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Με τις ομιλίες, και από πλευράς Μητρόπολης αλλά και από πλευράς Επαρχείου, Δήμου, Κοινότητας Οίας Θηρασίας και Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Θηραίων Πολιτών έγινε σαφές ότι...
με την ίδια ομοψυχία και ενότητα που διακρίνει φορείς και κατοίκους, θα δοθούν και οι επόμενοι αγώνες.
Συστράτευση στον αγώνα για την ανέλκυση του πλοίου, μετά την απάντληση, των καυσίμων που είναι ζήτημα ημερών όπως δήλωσε και η βουλευτής της Ν.Δ, κ. Μανούσου.
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν για να στηρίξουν τον αγώνα ο κ. Συρμαλένιος Νίκος, επικεφαλής της Συν-Κυκλαδικής Πρωτοβουλίας και ο νομαρχιακός Συμβουλος του ΚΚΕ κ. Σιγάλας. Χαιρετισμό συμπαράστασης έστειλε ο Βουλευτής Επικρατείας και Πολιτικός Εκπρόσωπος Περιβάλλοντος και Χωροταξίας του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Κουβέλης, η Περιβαλλοντική Οργάνωση «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ», και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσαγωνιατών.
Συγκινητική ήταν η εικόνα με τα πλοιάρια της Ένωσης Λεμβούχων Θήρας, που παραταγμένα στο λιμάνι του Αθηνιού, μετά την εκδήλωση επιβίβασαν τον κόσμο στα πλοιάρια και έφτασαν μέχρι το σημείο του ναυαγίου, όπου τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν και με τα βεγγαλικά και τις σειρήνες τους έστειλαν ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Τέλος, με αγωνία αναμένουμε την συζήτηση στην Βουλή μετά την επίκαιρη ερώτηση προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της Γεν. Γραμματέα της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Θηραίων Πολιτών θα κρατά στην επικαιρότητα το πρόβλημα του ναυαγίου όσο οι υπεύθυνοι επιδιώκουν να ξεχαστεί.

6 σχόλια

  1. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ BLOOPERS:

    Γραφουν "σχολια" στο press
    οχι για τιποτα αλλο αλλα για να ανεβαινει η επισκεψιμοτητα στις σελιδες τους(!), ωστε να βαζουν διαφημησεις να βγαζουν κανενα δολαριο!!!

    Γι' αυτο ΚΑΝΕΙΣ να μην τους απανταει
    και πολυ περισσοτερο
    να ΜΗΝ μπαινει στο/στα site τους!!!
    Το μονο που τους νοιαζει ειναι το κερδος
    και πουλανε και τη ψυχη της μανας τους γι' αυτο!

    βρωμολυματα- πειναλεοι blooopers,
    σας καταλαβαμε....


    ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο το ότι οι πράσινοι οπαδοί εμπνέονται από τον αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ δείχνει πόσο ανεγκέφαλοι είναι.
    Και την Έφη Θώδη να τους έβαζες αρχηγό πάλι θα την υποστήριζαν χωρίς να την αμφισβητούν.
    Όχι και ότι έχει και καμιά μεγάλη διαφορά ο Γιωργάκης από την Έφη αλλά που λέει ο λόγος!
    Τελικά είχε δίκιο ο Αϊνστάιν, είναι άπειρη η ανθρώπινη βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.
    Όλα εδώ πληρώνονται. Πήγα μια βδομάδα στη Σαντορίνη και με κοιταγαν μόνο στην τσέπη. Πανάκριβα όλα. Και εξυπηρέτηση μηδέν. Όλοι κοιτάνε την αρπαχτή, να σου τα πάρουν και να φύγεις.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.
    Όλα εδώ πληρώνονται.

    Στεγόσαυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η ΜΟΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ -ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΤΕ- ΟΣΟΥΣ ΤΑ "ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΕΣ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!

    ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΥΤΟ??

    ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!

    5 Απρ 2009 7:55:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι, και κάθε είδους λαμόγιο, έχουν συνασπιστεί για να κτυπήσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που είναι το ΠΑΣΟΚ.

    Ότι και να κάνετε προδότες, συκοφάντες, υβριστές, λασπολόγοι,παπαγαλάκια του ρουσόπουλου και βοθρολύματα της ρηγίλλης, ο λαός σας παίρνει χαμπάρι κάθε μέρα και όσο περνάει ο καιρός, αν έχετε λίγο φιλότιμο, δεν θα ξέρετε που να κρυφθείτε.

    H κυβέρνηση της κομματικοκρατίας, της διαφθοράς, της λαμογιάς των σκανδάλων και της πλήρους ανυπαρξίας κάθε είδους προγραμματισμού για την εξυπηρέτηση του πολίτη και του εθνικού συμφέροντος προσπαθεί να σκαρφιστεί πάλι κάτι για να αποσείσει τις ευθύνες της και την εγκληματική ανικανότητα της.

    Μήπως φταίει το ΠΑΣΟΚ;!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση