GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πιο μεγάλο και αδιάβλητο εκλογικό τεστ μεταξύ των νέων οι φοιτητικές κάλπες...

Του Γιώργου Παπανικολάου * Προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. . Oι Φοιτητικές και Σπουδαστικές Εκλογές θα διεξαχθούν μεθαύριο, Τετάρτη 13 Μαΐου 2009, σε...

Του Γιώργου Παπανικολάου*
Προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
.
Oι Φοιτητικές και Σπουδαστικές Εκλογές θα διεξαχθούν μεθαύριο, Τετάρτη 13 Μαΐου 2009, σε όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Οι Φοιτητικές και Σπουδαστικές εκλογές είναι η μεγαλύτερη αδιάβλητη εκλογική διαδικασία μεταξύ των νέων ανθρώπων. Μέσα από αυτές οι νέοι της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Κοινότητας έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν για όσα θέματα τους απασχολούν και να πάρουν θέση ως προς τα όσα χαρακτήρισαν τη φετινή χρονιά.
Η φετινή χρονιά χαρακτηρίστηκε από εντάσεις, οι οποιες σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να αγγίζουν το φοιτητικό κίνημα και αποτελει συλλογική ευθύνη όλων των παρατάξεων και στις φοιτητικές εκλογές να διατηρήσουμε την ομαλότητα και να διατηρήσουμε το ήπιο κλίμα που επικρατεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στα Πανεπιστήμια.
Πέραν αυτού, τη χρονιά χαρακτήρισε και η προώθηση της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης ως προς την υλοποίησή της στην πράξη.
Στη διαμόρφωση των βασικών αυτών χαρακτηριστικών, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έπαιξε ξεχωριστό ρόλο. Αφενός με την έμπρακτη στήριξη της Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης, η οποία, άλλωστε, σε...
πολύ μεγάλο βαθμό δικές μας προτάσεις υλοποιεί, αφετέρου με το να καταστεί η παράταξή μας, για ακόμα μια χρονιά, εγγυήτρια της ομαλότητας μέσα στους Πανεπιστημιακούς χώρους. Αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά των φετινών Φοιτητικών και Σπουδαστικών Εκλογών τις καθιστούν σημαντικό κριτήριο για την πορεία της Ανώτατης Εκπαίδευσης στον τόπο, αλλά και για τη θέση και τις προοπτικές του φοιτητικού κινήματος.
Με τις φοιτητικές εκλογές επιπροσθέτως γίνεται η αρχή δύο κορυφαίων πολιτικών διαδικασιών, αφού ακολουθούν οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου. Για την παράταξή μας, οι Φοιτητικές και Σπουδαστικές Εκλογές σηματοδοτούν την αρχή μιας νικηφόρου πορείας, η οποία θα κορυφωθεί στις Ευρωεκλογές. Το γεγονός ότι η ημερομηνία διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών είναι τόσο κοντινή με την ημερομηνία διεξαγωγής των Ευρωεκλογών, σε συνδυαδσμό με τη μαζικότητα της προσέλευσης στις εκλογές αυτές, οδηγεί αναπόφευκτα στην εξαγωγή κρίσιμων πολιτικών συμπερασμάτων. Γιατί σταθερά και διαχρονικά η παράταξή μας αντιμετωπίζει της Φοιτητικές και Σπουδαστικές Εκλογές ως την πιο αυθεντική πολιτική έκφραση της νέας γενιάς του τόπου.
Όπως πάντα στα τριάντα πέντε χρόνια ιστορίας της, έτσι και τώρα, εν όψει των Φοιτητικών και Σπουδαστικών Εκλογών της 13ης Μαΐου, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καλείται με την υπεύθυνη στάση της να διασφαλίσει την πρόοδο και την ομαλότητα της ακαδημαϊκής ζωής. Να εκφράσει τους φοιτητές και να τους προσφέρει βήμα να ακουστούν. Γιατί για εμάς, αυτή είναι η ευθύνη που μας ακολουθεί από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στα Ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ: η εγγύηση προς τους συμφοιτητές μας ότι θα μείνουμε πιστοί και σταθεροί στις θέσεις και τις αξίες μας. Ότι θα ενεργούμε με γνώμονα την πρόοδο και τα πραγματικά τους συμφέροντα. Και ακριβώς από τους συμφοιτητές μας, από τη σχέση εμπιστοσύνης που μας δένει μαζί τους, αντλούμε την δύναμη μας κάθε χρόνο. Είναι η ψήφος τους που μας ενισχύει και μας δίνει την τόλμη να συνεχίσουμε.
Στις περσινές εκλογές συμμετείχαν 145.000 νέοι καταγράφοντας υψηλά ποσοστά συμμετοχής. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αναδείχθηκε, όπως κάθε χρόνο για πάνω από δύο δεκαετίες, πρώτη, με ποσοστό 40,03% στα ΑΕΙ και ποσοστό 47,75% στα ΤΕΙ. Ήταν η απάντηση των φοιτητών και των σπουδαστών σε όσους βιάζονταν να προκαταλάβουν τη γνώμη και την άποψή τους. Το αναμφισβήτητο που απέδειξαν τα αποτελέσματα ήταν πως οι φοιτητές αναγνωρίζουν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ως τη δύναμη που τους τοποθετεί στο επίκεντρο. Γιατί αυτό είναι που μας φέρνει στην πρώτη θέση των επιλογών των συμφοιτητών μας, αυτό είναι που μας διακρίνει από τις άλλες παρατάξεις: για εμάς ο φοιτητής είναι στο επίκεντρο των δράσεων, των πρωτοβουλιών, των επιλογών μας. Αγωνιζόμαστε για όσα τον απασχολούν παραμερίζοντας τα όποια μικροπολιτικά συμφέροντα. Εκφράζουμε τις ανάγκες του διαχρονικά, κάτω από οποιαδήποτε Κυβέρνηση και πολιτική συγκυρία. Για αυτό και εδώ και είκοσι τρία χρόνια οι συμφοιτητές μας μας ανταμείβουν και μας τιμούν σταθερά με την εμπιστοσύνη τους.
Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προσπάθησε για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των συμφοιτητών μας στα όργανα συνδιοίκησης του Πανεπιστημίου και ΤΕΙ, διεκδικώντας λύσεις σε όλα τα προβλήματα που αφορούν τη φοιτητική ζωή. Δώσαμε έμφαση στην προώθηση της αξιολόγησης και στην εφαρμογή του νέου νόμου-πλαισίου. Επιδιώξαμε και πετύχαμε την απόδοση επαγγελματικών δικαιωμάτων σε σχολές που δημιουργήθηκαν χωρίς καμία σχετική πρόβλεψη. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις των συμφοιτητών μας με συνέπεια και υπευθυνότητα. Δεν επιχειρήσαμε να είμαστε ευχάριστοι και επικοινωνιακοί αλλά ειλικρινείς και ουσιαστικοί. Γνωρίζουμε σε ποιους απευθυνόμαστε. Σε νέους με κρίση και άποψη. Σε συμφοιτητές μας που βιώνουν καθημερινά τις ελλείψεις των σχολών τους και αναγνωρίζουν τους διαρκείς αγώνες μας, την προσφορά μας και την πίστη μας στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Και είναι αυτοί που μας έδωσαν τη δύναμη να δημιουργήσουμε το φαινόμενο που λέγεται ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Την παράταξη που πρωτοστατεί για πάνω από είκοσι χρόνια στην πρόοδο και την εξέλιξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Στις Φοιτητικές και Σπουδαστικές Εκλογές της 13ης Μαΐου, οι νέοι καλούνται με τρόπο ενεργό να αναδείξουν τα όργανα των φοιτητικών συλλόγων, τα όργανα συνδιοίκησης στις σχολές και κυρίως τη νέα ηγεσία του φοιτητικού και σπουδαστικού κινήματος. Ένα από τα πιο ενεργά φοιτητικά κινήματα του κόσμου που λόγω της αδιαλλαξίας όσων εξυπηρετούν μικροσυμφέροντα έχει αδρανοποιημένο το κεντρικό του όργανο (ΕΦΕΕ και ΕΣΕΕ). Πώς να εξηγήσουμε στους φοιτητές ότι η Ελληνική Φοιτητική Κοινότητα δε μπορεί να ορίσει εκπρόσωπό της και να συμμετέχει στον Διάλογο για την ανώτατη εκπαίδευση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη; Πώς να αιτιολογήσουμε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί Πανσπουδαστικό Συνέδριο για πάνω από δέκα χρόνια; Πώς να απαντήσουμε στην αδιαφορία και τη λογική στρουθοκαμηλισμού των άλλων φοιτητικών παρατάξεων; Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καλεί άμεσα να συγκληθεί Πανσπουδαστικό συνέδριο. Να συναποφασίζουν και να δεσμεύονται κάθε χρόνο οι παρατάξεις για τον τρόπο έκδοσης κοινών αποτελεσμάτων για τις φοιτητικές εκλογές. Ας γίνει η αρχή φέτος. Ήρθε η ώρα να αποκαταστήσουμε το κύρος του φοιτητικού κινήματος στον τόπο. Και για αυτό η ευθύνη πέφτει σε όλες ανεξαιρέτως τις παρατάξεις. Για αυτό, για άλλη μια χρονιά καλούμε τις υπόλοιπες παρατάξεις να συμφωνήσουμε. Τους καλούμε, χωρίς όρους, χωρίς προαπαιτούμενα. Προσυπογράφουμε εν λευκώ κάθε τέτοια συμφωνία, χωρίς υπεκφυγές και αοριστολογίες. Εμείς, το βράδυ της 13ης Μαΐου θα είμαστε στο χώρο της ΕΦΕΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για να εκδόσουμε με όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις κοινά αποτελέσματα. Και από σήμερα δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη διενέργεια Πανσπουδαστικού Συνεδρίου, πράγμα το οποίο αποτελεί και σταθερό αίτημα της παράταξής μας.
Τρεις ημέρες πριν τις φοιτητικές εκλογές, στα ελληνικά πανεπιστημιακά ιδρύματα και ΤΕΙ είναι η ώρα της ευθύνης. Όχι των μεγαλόσχημων υποσχέσεων, σαν αυτές που μοίρασε αφειδώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του στο Αιγάλεω με ακροατήριο του φοιτητές του ΤΕΙ Αθηνών στις 7 Μαϊου. Ο κ. Παπανδρέου έταξε επαγγελματικά δικαιώματα σε όλους τους αποφοίτους των ΤΕΙ - υποσχέσεις που απέτυχε να υλοποιήσει, τόσο ο ίδιος ως υπουργός παιδείας, όσο και οι διάδοχοί του των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, εφαρμόζοντας αδιέξοδες πολιτικές χωρίς τόλμη και όραμα. Ερχόμενος εκ των υστέρων να καταλογίσει σε άλλους τις ευθύνες που του αναλογούν. Θυμίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το πρόβλημα των πτυχιούχων ΤΕΙ, σπέρνοντας ανεύθυνα ιδρύματα σε όλη την επικράτεια χωρίς να διασφαλίζει τα επαγγελματικά δικαιώματα των σπουδαστών. «Χαίρομαι που είναι στόχος σας και η ΕΦΕΕ, και η ΕΣΕΕ, το φοιτητικό και το σπουδαστικό κίνημα, να συγκροτηθούν ξανά ώστε να έχετε και εσείς ατομική, αλλά και οργανωμένη, συλλογική φωνή», είπε ο κ. Παπανδρέου απευθυνόμενος στα μέλη της ΠΑΣΠ και της νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Εμείς δεν θα καλέσουμε τον κ. Παπανδρέου να μας στείλει έστω και ένα στοιχείο που να δείχνει ότι η νεολαία του έχει θέσει αυτό το στόχο, γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βρει. Θα πούμε, όμως, για μια ακόμα φορά, ότι τα λόγια και οι υποσχέσεις κρίνονται τελικά από την πράξη. Και το βράδυ της 13ης Μαίου, όλοι θα κριθούμε από τη συμπεριφορά μας. Γιατί οφείλουμε να δείξουμε επιτέλους προς την κοινωνία ότι οι νέοι μπορούν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους, να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να μιλήσουν με μία φωνή. Αυτό είναι το αίτημα των καιρών και η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ το ενστερνίζεται πλήρως και εμπράκτως.
Λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι για άλλη μια χρονιά οι φοιτητές θα αναγνωρίσουν την πλούσια προσφορά και το έργο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Θα αναγνωρίσουν το συνολικό μας όραμα για την Ελληνική Παιδεία και τις προσπάθειες που καταβάλαμε προς όφελος των φοιτητών. Την προσήλωση που δείχνουμε στις αξίες μας, την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον αυτού του τόπου.
Αποτελεί βαθειά μας πεποίθηση πως οι συμφοιτητές μας θα επιλέξουν και πάλι να συμπορευτούν μαζί μας.
Όπως συμπορευόμαστε για πάνω από δύο δεκαετίες.
Στην πρώτη θέση της προτίμησής τους.
Έχοντας δημιουργήσει σχέση εμπιστοσύνης, μια σχέση που στηρίζεται στην ειλικρίνεια, τη συνέπεια, την αξιοπιστία.
Παραμένοντας εδώ και τριάντα πέντε χρόνια πιστοί στο όραμα για ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο.
*Συνέντευξη για τις Φοιτητικές και Σπουδαστικές Εκλογές

37 σχόλια

  1. Φίλοι πρασινοφρουροί, σας πονάει Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, αλλά τί να κάνουμε τώρα;
    Θα μπορέσετε ποτέ στη ζωή σας να δείτε την αλήθεια κατάματα;
    Νομίζετε ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει γιατί το πασόκ ασχολείται καθημερινά με την καταγγελία μανούση για τα 100 χιλιάρικα και κάνει τη στρουθοκάμηλο για τα εκατοντάδες εκατομμύρια που καταβρόχθισαν οι πράσινοι φίλοι του Γιωργάκη από τη Ζίμενς;
    Νομίζετε ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει γιατί ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, η Ζίμενς, το έχουν κυριολεκτικά θάψει τα ιδιωτικά κανάλια και όλες οι πράσινες εφημερίδες;
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
    Κατηγορήσατε τον Καραμανλή που δεν έκανε προανακριτική για τα ψίχουλα του Παυλίδη, τη στιγμή που εσείς θάψατε 11 προανακριτικές και μάλιστα για απείρως σοβαρότερα θέματα.
    20 χρόνια κυβέρνηση, ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ;
    Η ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚYΝHΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ή ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;
    Αφισσοκολλητές πρασινοφρουροί, κοιτάξτε να συνέλθετε.
    Δείτε την πραγματικότητα κατάματα.
    ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
    Όλη η Ελλάδα γελάει με αυτά που λένε (και δεν λένε) τα Γιωργο-κάναλα.
    Οι λογαριασμοί όμως μιλάνε.
    Οι λογαριασμοί φωνάζουν.
    Οι λογαριασμοί δεν είναι ούτε ανυπόστατοι ψίθυροι, ούτε σενάρια, ούτε σκιές.
    Οι λογαριασμοί υπάρχουν και λένε την πραγματικότητα.
    Λένε την αλήθεια.
    ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.
    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μπορέσετε να την ΑΝΤΕΞΕΤΕ, τη ρημάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Πρωθυπουργός είναι και νοικοκύρης και μάγκας και ξεκούραστος και σπάει πλάκα με τον πρωταγωνιστή του μακαρίτη του Ευγένιου Σπαθάρη, το Γιωργάκη.

    Κάτσε τώρα να ανοίξουν το στόμα τους και τα δυό πιτσουνάκια της Siemens Hellas και ΤΟΤΕ να δείς τί πλάκες έχουμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πεί και ο κακομοίρης ο Τσουκάτος;

    Έμπλεξε με τη μαφία του Γιωργάκη.

    Δεν φτάνει που δούλευε σα χαμάλης για να είναι υπουργοί κάτι ανεπάγγελτοι ρεμπεσκέδες σαν το βλακογιώργο, θα την πληρώσει ο Τσουκάτος μόνο;

    Δεν φτάνει που τον πετάξατε στην ανυποληψία και του βρωμίσατε την όνομά του, τώρα θέλετε να πείτε ότι τα λεφτά της Siemens τάπαιρνε για την πάρτη του;

    ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ;

    Τόσο κορόϊδο ήταν η Ζίμενς;

    Μόνο ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών μπορεί να υπογράψει σύμβαση τόσο πολλών εκατομμυρίων, προφανώς μετά από έγκριση του πρωθυπουργού.

    Εσύ εάν ήθελες να μιζώσεις κάποιον για να πάρεις μιά δουλειά, θα δωροδοκούσες αυτόν που υπογράφει τη σύμβαση ή το βαποράκι;

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙ.

    Λάτρα και χαμαλίκι έκανε για το κόμμα και τώρα όλοι οι βολεμένοι κάθονται στο βουλευτικό τους θρόνο και κάνουν τους ανήξερους.

    Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμα και η σικελική μαφία έχει ένα κώδικα τιμής που προστατεύει τα μέλη της.

    Ο Γιωργάκης είναι τόσο τυχοδιώκτης, αδίστακτος και μονοφάης που η σικελική μαφία μπροστά του φαίνεται παιδική χαρά.

    Όχι μόνο δεν βγαίνει να παραδεχθεί την αλήθεια, δηλαδή ότι τους χρηματοδοτούσε παράνομα η Siemens, αλλά τώρα κατηγορεί τον Τσουκάτο ότι τσέπωσε το χρήμα για τον εαυτό του.

    Φοβερός κώδικας τιμής.

    Αυτό είναι αξιοπιστία.

    Αυτό είναι μπέσα!

    Είναι ο κόσμος του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΡΕΛΗ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    ...........................

    100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;

    ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΤΟΥ;

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙNΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΤΣΙ;

    ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΥΣ ΕΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ!

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;
    ΄΄Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;΄΄
    ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΣΟΒΑΡΑ;
    ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ;
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.
    ΕΔΩ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καψαμπέλη και παπαγιάννη
    ξέρετε εσείς.......
    στην γραμμή σταθερά του πασοκ.
    ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..
    ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ..
    ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..... !
    ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ... !!!
    ΝΔ. ΣΑΡΩΣΕ. .....
    (ναι αλλά η κλειστή η Βουλή και ο Παυλίδης..).
    ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
    ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ..
    ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε μεγάλε πρόεδρε...
    κανα χορό θα κάνετε;
    κανα θέμα θα μας δώσετε;
    καμια εκδρομή στη μύκονο θα πατε;

    αυτά μας ενδιαφέρουν προς το παρόν.
    γι αυτά θα σας ψηφίσουμε.

    αργότερα, όταν με το καλό ψηφίσουμε και τη νέα δημοκρατία, θα κοιτάξουμε τα αντίστοιχα.

    μαλακας νεοέλληνας φοιτητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αποτελέσματα φοιτηικών εκλογών θα βγουν φέτος, ή και πάλι θα λέει ο καθένας τα δικά του? Ποιο αδιάβλητο τεστ, λοιπόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΠ ΠΑΣΠ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΜΑΖΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aρχίσαμε κόλας...
    ΅... αργότερα, όταν με το καλό ψηφίσουμε και τη νέα δημοκρατία, θα κοιτάξουμε τα αντίστοιχα.
    μαλακας νεοέλληνας φοιτητής ΅.
    ....ΟΙ ΔΗΜΟΚΛΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ
    ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ *****

    ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕ..ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.
    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς και ήταν παράνομα,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η Μίζενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Η γραμματέας ΗΞΕΡΕ ότι το πασόκ έπαιρνε παράνομα μεγάλα ποσά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ την προέλευση, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Οι υπεύθυνοι των οικονομικών του κόμματος ΗΞΕΡΑΝ να εισπράττουν λεφτά,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τα ονόματα των μεγάλων χρηματοδοτών, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής αστείοι καψαμπέληδες ασχολούνται με τον παυλίδη και τα 100 χιλιάρικα.

    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το μόνο που ξέρει η δαπ είναι να εκθρέφει κομματόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΩΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΝΕΣΑΤΕ.....
    ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΕΙ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΕΙ ΑΥΡΙΟ..
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ. 40%.
    ΣΑΡΑΝΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΣΟΥ
    ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι αληταράδες και οι τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ. Ρε, δεν πάτε στο διάολο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει .
    Ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι αμείλικτος απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα .
    Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι οι Ελλάδα του ψευτοτσαμπουκά και τραμπούκου Καραμανλή δεν έχει πολίτες τσουλιά και πουστάκια δεν είναι η Ελλάδα του αποπροσανατολισμού και της Πετρουλας . Κάντε στην άκρη να περάσει η πραγματική Ελλάδα μπροστά .
    Καλώ όλους τους τίμιους δεξιούς να μαυρίσουν τον ανίκανο που δυστυχώς σήμερα είναι πρωθυπουργός . Το βράδυ των εκλογών που η Ν. Δ. θα είναι δεύτερο κόμμα και με βαριά ήττα να βγείτε από τα σπίτια σας να πανηγυρίσετε κι εσείς . Νικητής θα είναι η Ελλάδα μας ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. florakia tis ND kytaxte piso sas ...
    o dr koutsoukos...e e erxetai!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΘΗΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΑΠΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!!!
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?? ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ??
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΣ, ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ??
    ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ??
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΩΝ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??
    ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΤΟ ΚΩΜΜΑ????
    ΕΓΩ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΕΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ??

    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γαμιέστε όλοι μαζί εκεί στη ΔΑΠ παλιοφασιστάκια κακομαθημένα.

    ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να χαρώ εγώ φυντάνια yes boys. Ποιο κλείσιμο της Βουλής? Και τα τανκς να κατεβάσει θα βγείτε να φωνάζετε ότι καλά έκανε. Πρωτοπορία στο γλύψιμο, μήπως ξεκοκαλίσετε κι εσείς αύριο κανά κοκαλάκι από το Βατοπαίδι. Πρέπει όμως πρώτα να γλύψετε και τον Εφραίμ, για να σας δώσει τις ευλογίες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάποια ψυχή έλεγε, καλή του ώρα, πως είναι η μόνη κυβέρνηση που τόλμησε να στείλει στη φυλακή τα λαμόγια και εννοούσε τους γνωστούς κουμπάρους οι οποίοι την έβγαλαν καθαρή.

    Εγώ θα έλεγα πως ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Γεια σας πάσης φύσεως λαμόγια, κουμπάροι και Golden Boys.
    Να ζήσετε να τη θυμάστε τη μακαρίτισσα την παράταξη σας.
    Στο λαιμό να σας καθίσουν τα ομόλογα, οι μίζες, οι αρπαχτές και οι μισθοί των 500.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καραγκιόζηδες της δεξιάς μάθετε μια και καλή πως τον αρχιπούστη Καραμανλή τον κάνανε τσακωτό να τον πηδάει στα 4 γνωστός θεσσαλονικιός κοσμηματοπώλης .
    Τότε ο Ζαχοπουλος έτρεξε να τον παντρέψει με τη Νατάσσα για να μη βγει προς τα έξω το σκάνδαλο αλλά και για να προβάλει το προφίλ του οικογενειάρχη . Η Νατάσσα πήρε ως αντάλλαγμα το πτυχίο του γιατρού . Όλη η Ελλάδα ξέρει πως τα παιδιά δεν είναι δικά του . Γι αυτό πάλεψε με λύσσα να καλύψει το Ζαχόπουλο όταν ξέσπασε το σκάνδαλο . Αποδείξεις και φωτογραφίες υπάρχουν καλά κρυμμένες ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σεβασμός και σταματήστε να βρίζεται τον Καραμανλή . Το χτύπημα της μοίρας ήταν βαρύ . Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της σύγχρονης Ελλάδας έχασε τον πατέρα του Ευγένιο Σπαθαρη . Η συμμορία Καραμανλή δέχεται συλλυπητήρια στο καφενείο της βουλής ( το οποίο έκλεισε κι αυτό ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ .ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ΟΥΝΑ ΧΑΘΗΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝΕΞΑΡΤΗΡΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΤΕΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.
    ΟΣΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΙ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ- ΣΕΝΑ ΛΕΩ ΡΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ..ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΛΟ (ΑΓΟΡΑΚΙ?) ..ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟ ΕΛΑΧΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ.. ΜΕ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΧΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ.....ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ (ΑΓΟΡΑΚΙ?) ΣΤΑ ΙΣΙΑ..ΣΠΡΩΞΕ ΑΠΟ ΔΩ ΣΠΡΩΞΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.. ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ..Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΦΑΚΛΑΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ..ΜΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,,ΧΑΡΗΣ ... ΤΟ ΒΑΡΥ? ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ-ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ?-ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΚΟΜΑΤΟΣ..Η ΜΠΛΕ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑ..ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ..Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΕΤΥΧΕ ..ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ? ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ-ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΤΣΙ?-ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ!!ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΧΙ? ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΗΝΙΑΡΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ-ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΕΖΙ..ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ? ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΘΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΕ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ..ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ..ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ.,ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΘΛΙΩΝ.. ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ..ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΤΡΑΠΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ..ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΣ ΣΟΦΟΤΕΡΟΥΣ..ΜΙΚΡΟ- ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΕΔΡΑΚΙ!.. ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΑΜΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΠΟΡΝΟ DVD? ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΝΑΚΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ..ΠΡΟΕΔΡΙΣΚΕ ΤΗΣ ΦΑΠ ΝΑΙ ΤΗΣ ΦΑΠ(ΦΑΥΛΟΙ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟ ΛΟΓΟ .ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΟΧΙ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝ ΠΟΡΝΟ DVD ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΣΕΧ SHOW ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ..ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πάρε την πόρσε σου γαλάζιο κωλόπαιδο και πήγαινε στα καμμένα της Ηλίας.Σε περιμένουν εκεί.
    Γεμίσαμε όλο καλά παιδια από τους προέδρους της ΟΝΝΕΔ. ΌΛΟΙ τίμιοι αγώνιστές για το καλό της ....ΠΑΡΆΤΑΞΗς ΚΑΙ της ....ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Μειμαράκης ,Βουλγαράκης Μιχαλολιάκος ,Στυλιαννίδης ,Παπαληγούρας όλοι οι.... τίμιοι αγωνιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΟ 40% ΣΤΗΝ ΔΑΠ ΝΔΦΚ
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ 40 ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε κόπρο οννεδίτη σε ποιον τα πουλάς αυτά; Η μόνη αγωνία που έχεις είναι τι θα φας τι θα πιεις και τι θ'αρπάξει ο κώλος σου.

    Πήγαινε να κάνεις παρέα στους αρχιαπατεώνες, ληστές, κλέφτες, λαμόγια, ψεύτες, και προδότες του κόμματος σου και άσε τα παιδάκια του κόσμου ήσυχα.
    Λούγκρα ε' λούγκρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ .ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ΟΥΝΑ ΧΑΘΗΤΕ....

    11 Μαϊ 2009 4:46:00 μμ

    Αυτοί τί φταίνε, ο αρχηγός τους χθές στην Θεσσαλονίκη δέν το έπαιζε βαρύ τσαμπουκά ρίχνοντας όλα τα κακά στο ΠΑΣΟΚ?
    Και αυτοί ακολουθούν κατά γράμμα τον αρχηγό τους που τους πληρώνει, γράφουν ότι τους δίνει αυτός, στο χέρι μας είναι στις 7 Ιουνίου να τον στείλουμε στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Αδιάβλητο εκλογικό τεστ" κι άλλες τέτοιες αδιαμφισβήτητες μαλακίες...

    Γλειφτρόνια! Τσάτσοι!
    Υπονομευτές με μόνο κίνητρο το ίδιον όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όπα ρε
    σιγά την αγωνία την μεγάλη.Προσέξτε μη σας πιάσει φαγούρα στα αρχίδια σας και ξύνετε το κώλο σας.
    Παλαιομαλάκες,εγκάθετοι όλων των σκατοκομμάτων,έχουμε καταλάβει γιατί παλεύετε και σας φτύνουμε.

    Για τη τσέπη σας παλεύετε και για να βρείτε μια καλή δουλειά από τους εντολείς σας που σας παραμυθιάζουν ότι θα σας διορίσουν όταν πάρετε πτυχίο.

    Σκατά μελένια θα πάρετε μαζί με τ'αρχίδια σας καπαμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Νεαρέ ΓΚΛΑΜΟΥΡΑΤΕ ΟΝΝΕΔΙΤΗ πως θα πείσεις τα παιδια μας να στηριξουν την ΔΑΠ οταν οι πιο πολλοι κομματικοί νεολαίοι -ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ- το μόνο που σκεφτονται είναι τα πλάγια μέσα και οχι να αρπάξουν τη ζωή απ'τα μαλλιά όπως κάναμε οι πρώτοι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χλιμίτζουρες και γλύφτες πλάκωσαν στα Blogs για να μας πείσουν ότι η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα και ότι δήθεν αν βγει πρώτη η ΝΔ στα ΤΕΙ - ΑΕΙ θα σημαίνει ότι οι νέοι θα ψηφίζουν ΝΔ.

    Κούνια που σε κούναγε ρε Παπανικολάου .
    Αλλά βέβαια ,περιμένεις να πάρεις πτυχίο μπας και πιάσεις κάπου καλά δουλειά ή γίνεις βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου.
    Σε έπιασε ο πόνος για τις φοιτητικές εκλογές .
    Ας γελάσουμε όλοι μαζί και ας κράξουμε :XAAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXA

    Τι έκανε το σκατοκκόμα σου 5 χρόνια στη κυβέρνηση ρε μπούλη ;

    Ούτε ένα πεζοδρόμιο δεν έφτιαξε και ότι έργο κάνει είναι η συνέχεια των έργων του ΠΑΣΟΚ που βρίζετε αλλά ακόμα και εσύ τα χρησιμοποιείς.

    Βρίζατε το Μετρό,το αεροδρόμιο,την Αττική οδό και όλοι τα χρησιμοποιείτε.

    Εσεις και το κόμμα σας τι έκανε πριν το ΠΑΣΟΚ από το 1975 έως το 1981 και από το 1958-1967 ;

    Αν συμπεριλάβουμε και τη Χούντα πολλοί εκ' των οποίων είναι στελέχη σας ως γνήσια τέκνα χουντικοβασιλικών απολιφαδίων για πες μας τι έχετε κάνει εσείς 40 χρόνια και τι έκανε το ΠΑΣΟΚ 17 χρόνια ;

    Τίποτα δεν μπορείς να πεις.Φερμουάρ το στόμα σου γιατί η αλήθεια ποτέ δεν μπορεί να αλλάξει όσο και να θέλουν οι εντολείς σου.
    Το άσπρο δεν θα γίνει ποτέ μαύρο.

    Δεν μπορείς να πεις τίποτα γιατί είσαι θλιβερός εγκάθετος ενός κόμματος με χουντοβασιλικές ρίζες που πήγε να το "παίξει" κεντροδεξιό και περισσότερο κέντρο.

    Τόσο εσύ όσο και οι άλλοι εγκάθετοι όλων των υπολοίπων κομμάτων,κομματόσκυλα μιας άθλιας παρεξηγημένης θεσμοθέτησης που είναι οι φοιτητικές εκλογές και που εκτελούν κομματικές εντολές, έχετε κάνει τα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ της χώρας ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ,σαν τη μούρη σας την χοντρογουρουνίσια αντι να ασχολείστε με τα μαθήματα σας και με τα επιστημονικά πεδία που έχετε διαλέξει.

    Η αισθητική ανύπαρκτη και οι ιδεολογίες πατημένες σαν σκατοκούραδα πορεύονται μαζί με εσάς σε μια οδό που προ πολλών ετών έχει ξεθωριάσει στο μυαλό και στη σκέψη των φοιτητών και οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για τις ΔΑΠίτισσες γκομενίτσες,τους Οικολόγους Πασπίτες,τους Λενινιστές ΚΚέδες και τις ξυλάγκουρες χαρακτηριστικές Κνήτισσες με τα χαρακτηριστικά maxi φουστάνια με τους κρίκους στα αφτιά και τις μουσικές σας να παίζουν στην διαπασών προσβάλλοντας τα αφτιά μας και τα μάτια μας από την κάκιστη αισθητική σας.

    Άντε πηγαίνετε να δείτε πως γίνονται οι φοιτητικές εκλογές σε άλλα κράτη ακόμα και των βαλκανίων και μετά ελάτε να μας πείτε τις μπαρούφες που λέτε σε όσους υποστηρίζουν το κόμμα σας γιατί εκεί στηρίζεστε όλοι,όλων των παρατάξεων.

    Καραγκιόζηδες είστε όλοι που το μόνο που θέλετε και σκέπτεστε είναι πως θα πάρετε ένα ελληνικό σκατοπτυχίο ή ένα M.sc για να πιάσετε δουλειά ως λαμόγια στο Δημόσιο ή στον Ιδιωτικό τομέα αφού βέβαια σας προσλάβουν αυτοί για τους οποίους όλοι ανεξαιρέτως όλων των παρατάξεων,εργάζεστε υπό των εντολών τους.

    Έχετε γίνει Δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς να το γνωρίζετε.

    Είστε θλιβεροί και κακομαθημένοι μπουνταλάδες που ενώ δεν έχετε ακόμα βγει καλά καλά από το αβγό, ενώ δεν έχετε δουλέψει,ενώ δεν έχετε βρει μπροστά σας την ανεργία,ενώ τα χέρια σας έχουν βγάλει ρόζους από τη μαλακία που βαράτε,μας κάνετε τους έξυπνους για την πολιτική και τα κόμματα στα ΑΕΙ-ΤΕΙ.

    Άϊντε πηγαίνετε να διαβάσετε και να μελετήσετε και αφήστε την πολιτική που άλλωστε πλέον ασκείται από τους εν ελλάδι υπαλλήλους των Βρυξελών και του Στρασβούργου και άϊντε δείτε τα χάλια σας τα μαύρα που έχετε καταντήσει τις σχολές σκέτα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.


    Αυτά, για να μην ξεχνάμε.

    Αν νομίζετε ότι οι νέοι επειδή δεν πρόλαβαν τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, μπορούν να εξαπατηθούν με το να τους κάνετε πλύση εγκεφάλου εναντίον του ΠΑΣΟΚ και εξυμνώντας την δική σας κυβέρνηση της απραξίας ,των σκανδάλων ,των 57 απολύσεων σε 5 χρόνια και του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ,πλανάστε πλάνην οικτράν διότι υπάρχουν και οι γονείς που γαλουχούν τα παιδιά τους ,τους ενημερώνουν πριν από εσας για το τι σημαίνει δεξιά και να είστε σίγουροι ότι ότι και να κάνετε στα πλαίσια των σχολών σας σχετικά με προσυλιτισμό φοιτητών,πέφτει ή θα πέσει στο κενό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αληθεια εχεις σκεφτει οτι κατεβαινοντας στις εκλογες θα σε στηριξουν ολοι αυτοι οι μικροκομματαρχες οι παρατρεχαμενοι των γραφειων των υπουργων τα λαμογια της κυβερνησης και βεβαια εισαι μεσα στο συστημα αλλα πως θα πεισεις τους νεους οτι κατι καταφερατε να αλλαξετε κατι υπερ τοθς οταν ακομα και τους δικους σαςδεν καταφερνετε απο ανικανοτητα των υπουργων σας και των παρατρεχαμενων δεν μπορειτε νομιμοφανως να βολεψετε Δυστυχως εισαστε και εσεις μια θλιβερη ιστορια γιαυτον τον τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση