GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάλι το υπουργείο Εξωτερικών...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο Μήπως η νέα αποκάλυψη ότι το υπουργείο Εξωτερικών ήξερε από το ...περασμένο Σάββατο ότι ο Χρ. Καραβέλλας κάνει αγο...

Από τονΣτάθη Παλαιολόγο

Μήπως η νέα αποκάλυψη ότι το υπουργείο Εξωτερικών ήξερε από το ...περασμένο Σάββατο ότι ο Χρ. Καραβέλλας κάνει αγορά ακινήτων στο εξωτερικό, σας θυμίζει την αποκάλυψη που έκανε το Press-gr ότι το υπουργείο Εξωτερικών βοήθησε τον Μιχάλη Χριστοφοράκο να ανανεώσει το γερμανικό διαβατήριό του (διαβάστε εδώ) για να την "κοπανήσει" στο εξωτερικό; Αποκάλυψη που βέβαια είχαν διαψεύσει κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών. Τώρα, νέο μπέρδεμα...

18 σχόλια

  1. Μη γίνεστε θύματα του μεγάλου σχεδίου της συμμορίας Καραμανλή , Λούλη που προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να στρέψει το μεγάλο ποτάμι της οργής απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ , τον επικίνδυνο εχθρό της Ελλάδας και να δείξει την αδιαφορία τάχα του κόσμου υπαγορεύοντας στον Έλληνα πολίτη να προτιμήσει τις παραλίες και την αδιαφορία .
    Έχει φροντίσει σε συνεννόηση με τους δημοσκόπους για την περίπτωση που ο πολίτης φτάσει στην κάλπη να δείξει την οργή του στηρίζοντας το κόμμα των οικολόγων ένα κόμμα που δεν υπήρχε ούτε κανείς ήξερε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το όνομα οικολόγοι και οι δημοσκόποι του έδιναν μεγάλα ποσοστά .
    Σε όλη αυτή την τραγική φαρσοκωμωδία σε βάρος του Ελληνικού λαού συμμετέχει το συγκρότημα Λαμπράκη μέσω του Βήματος και με πληρωμένα τσιράκια τύπου Πρετεντέρη κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να δώσουν αξία στη συμμορία των απατεώνων που σήμερα κυβερνά για να συνεχίσει το ληστρικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας μας σε μεγαλοαπατεώνες Νεοκοσκωτάδες που καραδοκούν να πάρουν στα χέρια τους τον τομέα της Υγείας και της Παιδείας που συστηματικά απαξιώνεται από ανίκανους υπουργούς βάζοντας σε υποθήκη το μέλλον όλων των γενεών .
    Το μεγάλο σχέδιο της συμμορίας Καραμανλή Λούλη δεν πρέπει να περάσει.
    Ελάτε να στείλουμε ολοι μαζί το μήνυμα της αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας .

    Ολοι μαζί πάμε κάλπη.
    Ψηφίζουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Στηρίζουμε το Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 30 Μαϊ 2009
    Αθλιότητα η "συνέντευξη στο ΒΗΜΑ που αποσύρθηκε|, στόχος η αυριανή συνέντευξη Βενιζέλου στο Βήμα .

    ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ για χτυπήματα "κάτω από τη μέση", που εντείνονται τις τελευταίες μέρες...

    Παρόλο που απασχόλησε την δημοσιότητα δυο μέρες και σοβαρά blog αλλά και ειδησεογραφικά site όπως αυτό: Γ.. Παπανδρέου Απέσυρε αιφνιδιαστικά την συνέντευξή του από «Το Βήμα»
    και εδώ: “Η μεγάλη είδηση στα σημερινά blog είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέσυρε συνέντευξη που είχε δώσει στο Βήμα, μετά τις δημοσκοπικές αλχημείες της εφημερίδας για το debate των πολιτικών αρχηγών.”
    και τελικά πολύς κόσμος έγραψε για την υποτιθέμενη «συνέντευξη που αποσύρθηκε» η ηγεσία ΠΑΣΟΚ ποίησε την νήσσα, αφήνοντας κόσμο και κοσμάκη να εκτίθεται και... να στρατεύεται στον υποτιθέμενο “υπέρ πάντων” αγώνα εναντίων του συγκροτήματος Λαμπράκη.
    Βόλευε είναι αλήθεια το συγκεκριμένο παραμύθι και μου ζητήθηκε “αρμοδίως” να το παίξω…
    Το έπραξα αντιγράφωντας το troktiko και τώρα απολογούμαι στους αναγνώστες μου.
    Αποδεικνύεται τελικά ότι πρόκειται για άλλη μια “μπουρούχα για το πόπολο” που έχει όμως ύπουλο παρασκήνιο καθώς αύριο θα δημοσιευτεί μια συνέντευξη του Βενιζέλου στο Βήμα.
    Αν δεν υπήρχαν οι ανακοινώσεις του Βήματος και του ΠΑΣΟΚ ο σύντροφος Βενιζέλος θα έβγαινε με συνέντευξη αύριο εκεί που είχε υποτίθεται…. φτύσει ο Γιώργος.
    Γίνεται λοιπόν αντιληπτό τι πήγε να παιχτεί και ποιο κλίμα υπαρχει στο ΠΑΣΟΚ ενοψει ευρωεκλογων και με απολυτη ευθύνη της ηγεσιας του.
    στις Σάββατο, Μάϊος 30, 2009
    1 σχόλια:

    ΑΠΟΛΛΩΝ είπε...

    Αν κρίνουμε και από τη μείωση της διαφοράς που φαίνεται σε όλα τα νέα γκάλοπ, ο Βενιζέλος μάλλον ακονίζει τα δόντια του πάλι... Αν με τέτοιο πόλεμο όλων των μέσων εναντίον του Καραμανλή, ο Παπανδρέου δεν μπορεί να ανεβάσει άλλο το κόμμα του, σημαίνει ότι είναι πολύ λίγος και θα έχουμε εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και όχι στη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασόκοι να παίρνετε μαθήματα.
    Κοιτάξτε τι ωραία σας ξευτέλισε
    χωρίς να βρίζει σας και σας....
    και να χτυπιέται σαν μαστουρωμένος...

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Όσο θα παίζεται στην τηλεόραση το σποτ με τον Τζέφρειϊ να μιλάει με σηκωμένα τα μανίκια, συλλαβιστά ελλήνικος, σε κάποιους που κάθονται πίσω του, τόσο θα μας ψυχαγωγεί, τώρα που τα θέατρα κλείνουν...!

    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΕ 20 ΛΕΞΕΙΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην υπόθεση Siemens ‘έχουμε μια δικαιοσύνη τραβεστί,
    Ας θυμηθούμε το τραγούδι του Ρασούλη
    Γεια σου κυρ΄εισαγγελέα με τη Τζένη την ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λες να μην ηξερε η χοντρομπουτα ?αυτη κι ο δρακουμελ ειναι πρωτα -πρωτα στο κολπο.αμφοτεροι σιχαματα της πατριδα μας που τρωνε τον αγλεωρα επι δεκαετιες.ψηφιστε τους λακαμαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ήξερα ότι οι Γερμανοί κυκλοφορούν με 2 διαβατήρια.
    Το ελληνικό τούς το δίνουν οι Γερμανοί ( η σκιώδης Κυβέρνηση Ζιμενς ) για να περνούν απαρατήρητοι στην ελληνική αγορά;

    Να υποθέσουμε ότι το αληθινό γερμανικό όνομά του είναι Ντήτριχ φον Ζιμενς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ως Έλλην πολίτης, και διατελών εις πλήρη επίγνωση των συνεπειών της δηλώσεως μου, έχων σώας τας φρένας, και κάτοικος αυτής της χώρα, της Ελλάδος, και θέτοντας την ατομικήν μου ευθύνη, υπεράνω του ατομικού μου συμφέροντος, ως άλλος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, δηλώνω ευθαρσώς και απεριφράστως, ότι αναλαμβάνω πλήρως την πολιτικήν ευθύνη όσων κακώς διεπράχθησαν κατά την διακυβέρνησην της χώρας από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.
    Ο δε λόγος που με ώθησε προς αυτό το ακραίο έως τραγικό δια τα συμφέροντα μου διάβημα είναι το γεγονός, ότι Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κωνσταντίνος Καραμανλής, προέβη εις το αυτό ομιλών προς όλους τους Έλληνες κατά την Τηλεοπτικήν του Μονομαχία με τους λοιπούς Πολιτικούς Αρχηγούς.
    Πλην όμως κρίνων ότι δύναται να φθαρεί η Εικόνα του από αυτήν του την δήλωση, απεφάσισα εγώ ο ταπεινός, όπως εγώ σύρω και επωμισθώ αντ’ αυτού την βαρύτατη αυτήν, ένεκα Βατοπεδίου, ένεκα Δομημένων Ομολόγων, ένεκα Γερμανού, ένεκα SIEMENS, ένεκα , ένεκα, ένεκα, ουκ έστιν αριθμός, εύθύνην αυτήν, και απαλλάξω αυτόν, ίνα απροσκόπτως συνεχίσει και προσθέσει εις, Ένεκα, πράξεις ικανές αναλήψεως Πολιτικής Ευθύνης.
    Ο Έλλην Πολίτης.
    Αέρας Κοπανιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή πλησιάζουν εκλογές τα παλικαράκια της Δεξιάς στα τηλεπαράθυρα και ραδιόφωνα έχουν βγάλει στην επιφάνια την υπόθεση του χρηματιστηρίου, και την παπαγαλίζουν διαρκώς.
    Γιατί δεν βρίσκετε ένας κόπανος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει για ποιο λόγο όταν ήρθαν στην εξουσία το 2004 δεν κοίταξαν αυτήν την υπόθεση και δικαστικά και μέσα στην Βουλή;
    Μήπως γιατί αυτοί που δημιούργησαν την φούσκα ήταν οι 99 στους εκατό δική της άνθρωποι, κάνανε την λουμπινιά τους και μετά τα φορτώσανε στον Σημίτη και στο Πασόκ;
    Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν το άγγιξαν καθόλου επί της ουσίας;
    Εμ.. είναι πολλά τα λεφτά Άρη, και οι άνθρωποι δικά μας παιδιά, τι ψάχνουμε, να βγάλουμε τα μάτια μας, άστα καλά είναι, στο Πασόκ έχουν πάθει πλάκα και δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, σκάστε.
    Το ίδιο σκηνικό δεν είχε στηθεί και με τον Κοσκωτά;
    Δικό τους παιδί γαλουχημένο από αυτούς, Δεξιούλης, και έχοντας όλη την βοήθεια των Δεξιών οικονομικών παραγόντων έγινε τραπεζίτης.
    Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
    Και μετά τι; Έκανε ότι έκανε, βάση δικού τους σχεδίου, και τα φόρτωσαν στο Πασόκ, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΕΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΣ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πως είναι δυνατόν να είναι αλήθεια πως το ΥΠ ΕΞ διευκόλυνε τον Χριστ. να ανανεωσει το διαβατήριό του αφού στην Γερμανία θα μπορούσε να ταξιδέψει και με την αστυν του ταυτότητα? Λίγη σκέψη πριν τις "αποκαλύψεις" δεν κάνει κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάθε άποψη, ενοχλητική.
    Κάθε κίνηση, αναποτελεσματική.
    Κάθε πρωτοβουλία, άσκοπη.
    Κάθε άνομο συμφέρον, εξυπηρετούμενο.

    Κάθε πέντε χρονάκια,
    μία μόνο Κυριακή, Πολίτες.

    Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου,
    εσείς την καταψηφίσατε,
    εμείς την διορίζουμε.

    Ότι κι αν λέτε,
    ότι κι αν κάνετε,
    εμείς στα παπάρια μας!

    Ευρωεκλογές 2009,
    για μια Ελλάδα συνωστισμένη,
    για μια Ευρώπη πολιτών… εντελώς για τον πούτσο!



    «δημοκρατία» νέα,
    Με την φιλία Χριστοφοράκου, και την χορηγία 20εκ€ της Μίζενς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΚΟΚΚΟΡΗ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι Bloopers team είναι ΕΒΡΑΙΟΙ και υποστηρίζουν τον Γιωργάκη Τζέφρυ Γκούφη.
    Οι Bloopers team είχαν γράψει
    הביצים שלנו להפליץ = κλάσε μας τα αρχίδια
    ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ

    Τώρα μετά από αυτή την γκάφα που έκαναν και μετά από τόση κούραση για να στηρίξουν τον Γιωργάκη είναι διακοπές στο Αουσβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ό,τι μαλακία σού έρχεται στό σκατομυαλό σου,τήν αναρτάς!!!!!
    Είσαι ή χειρίστη καρικατούρα μορφής,τού Γκαίμπελ.
    Τό μυαλό σου τό έχεις συνδέσει μέ τόν κώλο σου.
    Έτσι όταν σκέπτεσαι κλάνεις κι όταν κλάνεις μιλάς!!!
    Ούστττττττττττττττττττττ ψωλοχυμένη σερβιέτα.
    Ούστττττττττττττττττττττ ξεκωλομένη πρασινοτραβεστί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το αιφνιδιαστικό και πρόωρο κλείσιμο της Βουλής, με το πρόσχημα των ευρωεκλογών, αποδεικνύει την ακραία αστάθεια του πολιτικού συστήματος.Παρόλο που η πρωτοβουλία του Καραμανλή έχει αυταρχικά και «βοναπαρτιστικά» χαρακτηριστικά, αποτελεί απόδειξη αδυναμίας και όχι δύναμης.
    Η κυβέρνηση επιδίωξε και πέτυχε, με αυτόν τον ακραία αυθαίρετο τρόπο, την παραγραφή των ποινικών ευθυνών μεγαλοστελεχών της για τα σκάνδαλα της περιόδου από το 2004 μέχρι σήμερα (ομόλογα, Βατοπέδι, Παυλίδης κ.ά.). Όμως, το πέτυχε με μεγάλο κόστος: Η τεράστια πλειοψηφία του κόσμου –ακόμα και το 40% των ψηφοφόρων της ΝΔ– κατανόησαν την πρωτοβουλία Καραμανλή ως μια βίαιη πράξη συγκάλυψης.
    Η κυβέρνηση επιδίωξε και πέτυχε να σταματήσει τη συνέχεια της συζήτησης στη Βουλή για νέα μεγάλα σκάνδαλα που έχει θρέψει η πολιτική των αντιμεταρρυθμίσεων (Ζίμενς, Γερμανός κ.ά.). Όμως, επίσης με μεγάλο κόστος, η συνέχεια των αποκαλύψεων και της δημόσιας συζήτησης για τα σκάνδαλα είναι απλώς αναπόφευκτη.
    Ο Καραμανλής, για να σώσει το κόμμα του, δε δίστασε «να παίξει με τους θεσμούς». Στην πρώτη φάση, αξιοποιώντας τον Σανιδά ως κομματάρχη της ΝΔ, ανέδειξε στα μάτια του κόσμου πολύτιμες αλήθειες για την, τάχα, ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Kλείνοντας εσπευσμένα και βίαια τη βουλή, οδηγεί μαζικά τμήματα του κόσμου σε σωστά και σκληρά συμπεράσματα για την αξία του κοινοβουλευτικού παιχνιδιού. Η κυβέρνηση, θυσιάζοντας τέτοιες «αξίες» των αστικών ιδεών, αγοράζει απλώς χρόνο. Ελπίζει να ηττηθεί στις ευρωεκλογές μόνο με 3% και στη συνέχεια να ανακάμψει παίζοντας το χαρτί της «υπευθυνότητας» στην οικονομία, με στόχο να φτάσει σε εκλογές αργότερα, όταν θα έχει κάποιες ελπίδες νίκης. Μόνο που, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, ο Καραμανλής θα είναι υποχρεωμένος να πάρει νέα, σκληρά, αντεργατικά και αντικοινωνικά μέτρα. Η ιδέα ότι για να ξεφύγει από τα σκάνδαλα, θα καταφύγει στον άγριο νεοφιλελευθερισμό, μπορεί να περιγραφεί μόνο από την παροιμία «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Καθυστερώντας την εκλογική αναμέτρηση, ο Καραμανλής το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να μετατρέψει μια σοβαρή ήττα του κόμματός του σε πανωλεθρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. MANTZOΥΡΑΝΗΣ: πρώην γραμματεύς υπουργικού συμβουλιου ΠΑΣΟΚ/περίοδος Κοσκωτά!!!!
    ΤΣΟΒΟΛΑΣ : γμνωστός υιός τού αγογιάτη!!!!!
    ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΣ : Πρώην ΥΠΕΞΩΤ. καί δικηγόρος τού ΣΦΗΝΙΑ (υπόθεσις ΣΑΜΑΙΝΑ)!!!!
    κ.α....κ.α......!!!!!
    Ποιός τά πήρε από τήν ΜΙΖΕΝΣ????
    ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!
    ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 31 Μαϊ 2009 9:22:00 πμ

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση